|
کمک در ایجاد یک سایت فرهنگی مذهبی بزرگ
|
|
۱:۱۱, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه ی برادران عزیز
راستش این اولین پستیه که ارسال میکنم و هنوز شما رو نمیشناسم. میخواستم یه درخواست بدم اینجا. من یه سایت ساختم ولی دست تنها ام....فقط خودمم و پسر عموم/این سایت در زمینه ی حدیث و داستان های اسلامی هستش. میخواستم ازتون در خواست کنم اگه توی این دو مورد (حدیث و داستان های اسلامی) میتونید بنویسید من رو اد کنید تا باهاتون صحبت کنم. اگر هم شما در زمینه ای دیگه تخصص دارید و میتونید خودتون یه سایت رو بچرخونید اشکال نداره.بگید.من یه سایت در همون زمینه بهتون میدم فعالیت کنید.ولی اونجوری یکم کارتون سخت میشه چون دست تنها میشید و باید برای خودتون کسی رو پیدا کنید. لطفا سریع کسایی که می خوان و میتونن من رو اد کنن. talabe31391@yahoo.com کسایی هم که یاهو ندارن میتونن به اینجا ایمیل بدن. info@kalamefasih.ir راستی کسایی هم که بیان یه وب میل هم بهشون میدم مثل مال خودم. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۳, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز بهتره شما برید و با افراد با تجربه تر همکاری کنید.
باور کنید زدن سایت جدا هیچ مزیتی محسوب نمیشه. دو سه ماه کار میکنید و هزینه میکنید اخرش هم ناامید میشید. افرادی توی همین تالار هستن که میتونید با اونها کار کنید. مثل همین فدایی ولایت عزیز |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خوب من که گفتم
توی این تالار کسی رو نمیشناسم و درخواست کمک کردم. یه چند نفر هم نیومدن بگن میتونیم کمک کنیم............من یکی رو میخوام روزی یه مطلب حداقل بذاره تو سایت و خودم هم همینکار رو دارم میکنم و اصلا وقت زیادی هم نمیبره و فقط زحمت تایپ داره.. |
|||
|
۱۲:۲۷, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جناب کلام فصیح،خواستم جواب پیام خصوصیتونو بدم،گفتن:
نقل قول:شما نمی توانید برای kalamefasih پیام خصوصی ارسال نمایید. زیرا این کاربر اجازه ی استفاده از سیستم پیام های خصوصی را نداردپس مجبورم همینجا جواب بدم. (عین متن) : نقل قول:سلام برادر |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آقای kalamefasih خودشون امکان دریافت پیام خصوصی از دیگر کاربران رو غیر فعال کردن
اگر خواستید فعال کنید: http://forum.bidari-andishe.ir/usercp.ph...on=options دریافت پیام خصوصی از دیگر کاربران. |
|||
|
|
۶:۴۷, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۲ ۶:۵۲ توسط kalamefasih.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
واقعا از جناب آقای فدایی ولایت تشکر میکنم.
توی تالار به این بزرگی فقط ایشون به ما کمک کردن که همین هم جای شکر داره ولی توی این فضا اگه دست به دست هم داده بشه خیلی خوب میشه پیشرفت کرد. بازم از همه تشکر میکنم talabe31391@yahoo.com راستی این رو یادم رفت بگم. کسایی که میخوان با یاهو مسنجر باهام صحبت کنن::::من معمولا کامپیوترم روشنه (به دلائل امنیتی ) و یاهو مسنجرم هم وصله ولی خودم پشت دسگاه نیستم.اگه جواب ندادم علتش اینه.در ضمن کسایی که از اینجا من رو اد میکنن اول مکالمشون باهام بگن که مال اینجان. یاعلی |
|||
|
۱۱:۵۱, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یعنی کسی نبود به ما کمک بده
؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) و یاهو مسنجرم هم وصله ولی خودم پشت دسگاه نیستم.اگه جواب ندادم علتش اینه.