|
کوروش از ذولقرنین تا ماسون اعظم
|
|
۱۳:۰۴, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدای بزرگ
سلام یکی از جالبترین و بحث برنگیز ترین شخصیتهای تارخ را میتوانیم کوروش بنامیم شخصی که هم بعضی از مذهبیان ان را به خود نصبت میدهند (مسلمانان مسیحیان و یهودیان )هم فرقه های مادی گرا من ابتدا اطلاعات خودم را که از چند کتاب و سایت جمع اوری کردم را در اختیار شما میذارم شما هم اگر مطلبی هست اضافه کنید( البته مانند مطلب قبلی من برای فروهر که هیچ استقبالی نشد) [b]کوروش و ذوالقرنین دلایلی اورده شده که سوره کهف ایات 82 تا 95 با تفسیر ابولکلام ازاد ذولغرنین ذکر شده همان کوروش هخامنشی میباشد علامه طباطبای در مورد این مو ضوع گفته هر چند بعضی از جوانبش خالی از اعتراض نیست بلکه از هر نظریه دیگری انطباقش باایات قرانی روشنتر و قابل قبولتر است در تفسیرهای نمونه تفسیر من هدی القران تفسیر الفرقان و تفسیر المنیر انطباق کوروش به ذوالقرنین به عنوان نظریه برتر شناخته شده در نظری تفسیر المنیر با قاطعیت ذوالقرنین را همان کوروش دانسته که دو طرف جهان را گشت و احتمالا بخاطر شجاعتش به ذولقرنین ملقب شد حال در مورد دین کوروش باید بگیم که هیچ نظریه قاطعی در مورد ان نیست ولی قوی ترین نظریه در مورد زرتشت بودن ان است که باید گفت که قبل از رخنه یهود در ایران دینی یکتا پرست بوده کوروش و یهود[/i] زمانی که کوروش قدرت را از پدربزرگ مادری اش بدون هیچ خونریزی گرفت بدلیل صلح طلب بودن کوروش نظرش به بابل که یکی از نوادگان بخت النصر ظلم زیادی میکرد جلب شد (باید خاطر نشان بشم که همانطو که میدانید یهود بدلیل رفتار حاکمان بابل بدون کتاب ماندند واز دیار خود دور ماندن و باعث تحریف در دین و اموزش کابالا شدند) تصخیر بابل سخت بو ولی کوروش با ذکاوتی که داشت لشکر بابل را عقب راند تا پایتخت که دیواره های نفوذ ناپذیری داشت محاصره کند که با منحرف کردن اب دجله که به داخل شهر میرفت مجرای داخلی خشک و راه بر سپاهیان باز شد بعد از تصرف کوروش دستور داد یهودیان اسیر ازاد و هر کس به دین خود باشد و بزرگترین خدمت کوروش بازسازی اورشلیم به سبک یهودیا و باز پس دادن دارای های انها نام کوروش در 19 ایه کتب عهد عتیق مورد ستایش قرار گرفته در کتاب اشعیای نبی در باب 45 ایه اول کوروش را مسیح یا نجات دهنده خوانده و چنین مینویسد « خداوند به مسیح خود یعنی کوروش که دست او را گرفتم تا به حضور وی امتها را مغلوب سازم و کمرهای پادشاهان را بگشایم تا درها را به حضور وی مفتوح نمایم و دروازهها دیگر بسته نشود، چنین میگوید که من پیش روی تو خواهم خرامید و مکانهای ناهموار را هموار خواهم ساخت و درهای برنجین را شکسته، پشت بندهای آهنین را خواهم برید و گنجهای ظلمت و خزائن مخفی را به تو خواهم بخشید تا بدانی که من، یهوه ، که تو را به اسمت خواندهام خدای اسرائیل میباشم. به خاطر بندهٔ خود یعقوب و برگزیدهٔ خویش اسرائیل، هنگامی که مرا نشناختی تو را به اسمت خواندهام و ملقب ساختم. من یهوه هستم و دیگری نیست و غیر از من خدایی نیست. من کمر تو را بستم، هنگامی که مرا نشناختی. تا از مشرق آفتاب و مغرب بدانند که سوای من احدی نیست. پدید آوردندهٔ نور و آفرینندهٔ ظلمت.(آیهٔ ۸ ) [sup][ ۳۲ ][/sup] » « خداوند روح کوروش پادشاه پارس را برانگیخت تا در تمامی ممالک خود فرمانی نافذ کرد و آن را مرقوم داشت، کوروش پادشاه پارس چنین میفرماید . یهوه خدای آسمانها تمامی ممالک زمین را به من دادهاست و او مرا امر فرمود که خانهای برای وی در اورشلیم که در یهود است، بنا نمایم .[sup][ ۳۳ ][/sup] » « (خدا) دربارهٔ کوروش میگوید: که او شبان من است و تمامی مسرت مرا به انجام خواهد رسانید و (خدا) دربارهٔ اورشلیم میگوید بنا خواهد شد و دربارهٔ هیکل که بنیاد نو، نهاده خواهد گشت . [sup][ ۳۴ ][/sup] » کوروش و ماسون ها همانطور که گفته شد اموزشهای کابالا و ماسون ها در زمان دوری از وطن بود و با ازادی انها بدست کوروش انها قدرت بسیاری یافتند و چون تا حالا چنین محبتی را از هیچ غریبه ای ندیده بودند پنداشتند که او فراماسون بوده و او را ماسون اعظم خود میدانند یکیاز فراماسونهای معروف چندی پیش در مصاحبه با شبگه zdfدر مورد یهود و ایران شباهتهای زیاد حکومت ایالالت متحده امریکا و حکومت ایرانیان در دوران هخامنشیان اشاره کرده و میگوید از انجا که بسیاری از سیستم حکومت ایرانیان هخامنشی و کاخ های شاهان ایرانی ان دوره در کتاب مقدس یهودیان گفته شده. ایشان حکومت امریکا را شبیه به هخامنشیان طراحی کرده اند از جمله سرزمین هخامنشیان به 127 ایالت تقسیم شده بود و امریکا نیز به 52 ایالت تقسیم شده و همچنین هر ایالتی یک شاه از همان مردم خود داشته و قوانین خود را داشته است و هر ایالتی در امریکا دارای فرمانداری مستقل بوده و به صورت خود فرمان یا فدرال اداره میشود همچنین در حکومت هخامنشیان هر شخصی دارای مذهب خود بوده و حکومت مرکزی مذهب خود را به انها تحمیل نمیکرده و امروزه در امریکا مردم ازاد هستند دین خود را داشته باشند و اگر شما از کسی مذهب او را سوال کنید ان شخص میتواند از شما شکایت کرده و ...مورد پیگرد قانونی قرار بگیرید و..... همچنین یکی از دانشمندان و مورخین امریکایی به نام پروفسور گل بی دال در تازه ترین پژوهش خود اعلام کرده تمام وقایع تاریخی ایران در گذشته و امروز با حکومت امریکا ارتباط مستقم دارد و همان وقایع در امریکا رخ خواهد داد این پژوهش گر دو بار به باراک اوباما نامه نوشته و خواستار مطالعه تاریخ ایران شده اما دوستان عزیز همه ما ایرانیان میدانیم که کوروش بزرگ یک شاه ایرانی زاده و ایرانی نژاد بوده و هیچ ارتباطی با سازمان جنایتکار فراماسونری نداشته است و از انجا که این سازمان شیطانی با جعل تاریخ سعی دارد تمام شخصیتهای بزرگ جهان را به خود نسبت دهد کوروش بزرگ هم از این موضوع مستثنی نبوده ولی این ابر مرد تاریخ هیچ ارتباطی با این سازمان ضد بشری نداشته و یک ایرانی نژاد پاک سرشت بوده که پرورش یافته مکتب پاک زرتشت و یکتا پرستی بوده است البته که شاید حکومت ایلت متحده از روی حکومت هخامنشی کپی برداری کرده باشد نه اینکه حکومت کوروش مانند حکومت ایلات متحده باشد در پناه یزدان |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشكر از مطلب مفيدتان. لطفا لينك مصاحبه آن فراماسونر با شبكه zdf را براي ما بگذاريد. در ضمن آمريكا 50 ايالت دارد. در پناه حق زنده و پيروز باشيد.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: C:%5CDOCUME%7E1%5COLYMPI%7E1%5CLOCALS%7E...age001.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/file:///C:%5CDOCUME%7E1%5COLYMPI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image001.jpg)
![[تصویر: C:%5CDOCUME%7E1%5COLYMPI%7E1%5CLOCALS%7E...age002.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/file:///C:%5CDOCUME%7E1%5COLYMPI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image002.gif)