کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لحظه سال تحویل،دعای فرج یادمون نره
۷:۱۹, ۳۰/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اسفند/۹۱ ۷:۲۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همگی
صبح روز عید سال 1392 - ساعت 6:05
یادمه که پارسال (که چهار پنج ماه قبلش تازه تو تالار ثبت نام کردم) ،یه دوستی از همین تالار پیدا کردم که اون موقع ناظر بود و از شهر همسایه ما هم بود.همون آقا جلالی که الان نام کاربریش أین المنتظر هستش و الان هم رفته سفر عتبات آلیات
من پارسال برا تحویل سال رفته بودم امامزاده ابراهیم(علیه السلام) که فکرکنم یکی دوساعت قبل از سال تحویل بود و تا خود سالتحویل مه همونجا موندیم.اما نکته مهم اینه که این آقا جلال قصه ی ماBig Grin،همون دقایق،یه پیامکی بهم داد و گفت که (محتوای کلیش این بود) "لحظه تحویل سال،همه با هم دعای الهی عظم البلا و ..."

الان هم دم عیدی اومدم همینو بگم،به یاد پارسال،سر لحظه تحویل سال،دعای فرج یادتون نرهAngel
"الهی عظم البلا و برح الخفا و ..."

اینو سعی کنید که بویسله پیامک برا همه آشناهاتون بفرستید.

لحظه هاتون خوش و خرم و خدایی،عیدتون مبارک
حلالمون کنید-ببخشید که با این سن کمم،همتونو رنجوندم-التماس دعا

دعای فرج[تصویر: Gol.gif]

[تصویر: 027.JPG]

اِلهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ

خدایا بلاء عظیم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و امید قطع شد

وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ

و زمین تنگ شد و از ریزش رحمت آسمان جلوگیری شد و تویی یاور و شکوه بسوی تو است

الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی

و اعتماد و تکیه ما چه در سختی و چه در آسانی بر تو است خدایا درود فرست بر

مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ

محمد و آل محمد آن زمامدارانی که پیرویشان را بر ما واجب کردی و بدین سبب مقام

وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ

و منزلتشان را به ما شناساندی به حق ایشان به ما گشایشی ده فوری و نزدیک مانند

الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی

چشم بر هم زدن یا نزدیکتر ای محمد ای علی ای علی ای محمد مرا کفایت کنید

فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ

که شمایید کفایت کننده ام و مرا یاری کنید که شمایید یاور من ای سرور ما ای صاحب

الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ

الزمان فریاد، فریاد، فریاد، دریاب مرا دریاب مرا دریاب مرا همین ساعت

السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ

همین ساعت هم اکنون زود زود زود ای خدا ای مهربانترین مهربانان به حق

مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ

محمد و آل پاکیزه اش

و در ضمن،میخواستم بگم که،داداش بیداری،ساعت بالا صفحت خوابیده،کار نمیکنهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، بچه شیعه ، یاوران مهدی ، مفقود الاثر ، aboutorab ، sarallah ، ساقی ، شیدا ، Hadith ، reyhaneh.sh ، Farzaneh ، علی 110 ، محمدهادی ، حسن عزتي ، ali0077
۹:۴۲, ۳۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #2

سلام رفقا جمع حضرات جمعه وگلتون کم بود که اومدم (شوخی کردم بابا به دل نگیرید)منم امروز عضوشدم ماهم اینجا تو روستامون برنامه مفصلی داریم برا تحویل سال ازسخنرانی حاج آقاگرفته تانهارومسابقه و...کلی برنامه های دیگه ؛اینم بگم ماهم دعای الهی عظم البلاءرومیخونیم بیاین این طرح روملیش کنیم تاتمام ایرونیها بادعابراآقاسال روشروع کنن یاعلی التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، فدايي ولايت ، یاوران مهدی ، مفقود الاثر ، sarallah ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، شیدا ، Hadith ، Farzaneh ، علی 110 ، ali0077
۱۶:۲۴, ۳۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
این سال هم گذشت،و چه زود گذشت!Angel
سالتون مبارک،امیدوارم یادتون نرفته باشه
البته با این استقبالی که شما ازین تاپیک کردید...نمیدونم والا
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، sarallah ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، شیدا ، Hadith ، Farzaneh ، علی 110 ، محمدهادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]