کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خانواده ی خوب چه خانواده ای است؟
۱۰:۴۷, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
خانواده چیست؟[تصویر: huh.png][تصویر: angry.png][تصویر: heart.png][تصویر: wink.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: exclamation.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مهدی2012
۱۱:۲۸, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
به نظر من خانواده خوب خانواده ای هست که درش اول از همه واچبات رعایت بشه (خصوصا واجبات حقوقی) ، بعد از اون هم مستحبات.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، زیا ، مهدی2012
۱۲:۲۲, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام عزیزان با عرض تشکر خدمت دوست عزیزمان دل خسته
اگر بخواهیم خانواده ی خوب را از نظر معنوی بررسی کنیم بله اما منظور من فقط یک خانواده ی مسلمان نبود هر خانواده ای در هر کجای دنیااااااااا[تصویر: huh.png]
خانواده ی خوب از نظر بنده خانواده ای است که باهم متحد ویکپارچه باشند وهمواره پشت هم در کنار هم باشند خانواده ای که صمیمیت درآن ها موج بزند خانواده ای که در آن اعضا باهم راحت وخودمونی باشند و از همه مهم تر اینکه این خانواده ی موفق هدفی داشته باشد؟؟؟ اما دوستان بیایید فکر کنیم و بهترین و والاترین هدف را بیابیم؟؟؟

آن هدف چیست؟ بیایید باهم سوال را جواب دهیم نه فقط شما خواننده باشید[تصویر: happy.png][تصویر: heart.png][تصویر: angry.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: wink.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مهدی2012
۱۲:۲۵, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

خانواده موفق یعنی تپیدن یك قلب در سینه همه اعضای آن، یعنی روحی مشترك در چندین كالبد كه باعث می شود همگام و همراه یكدیگر به سمت كمال ره بپیمایند. در این خانواده، وحدت، هماهنگی و انسجام اهمیت بسیار دارد، تفرقه جایی ندارد و كارها با شور و مشورت سرانجام می گیرند. برای داشتن یك كانون گرم و موفق باید قدم اول را درست برداریم و آن انتخاب همسر با ملاك های اسلامی است كه مهم ترین آنها، ایمان و باورهای صحیح، حسن خلق، تقوا و سلامت جسمی و روانی است. در این صورت است كه می توان به داشتن خانواده ای موفق امیدوار بود.

معیار قرآنی خانواده های موفق در آیه ۲۱ سوره روم ذكر شده است كه می فرماید: « وَمِنْ آيَاتِهِ أَن خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجاً لِّتَسْكُنُواْ إِلَيْهَا وَ جَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِى ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ؛ و از نشانه‏‌هاى او آن است كه از جنس خودتان همسرانى براى شما آفريد تا در كنار آنان آرامش يابيد و ميان شما و همسرانتان علاقه‏‌ى شديد و رحمت قرار داد؛ بى شك در اين (نعمت الهى،) براى گروهى كه مى‌‏انديشند نشانه‌‏هاى قطعى است.»

از همین آیه ابن سینا استفاده كرده و اساس توفیق هر خانواده را بر چهار ركن «آرامش و سكون، عشق، رحمت و اخلاق» می داند. از این رو خانواده هایی كه سنگ زیربنای زندگی خود را بر پایه اركان یاد شده بگذارند موفق محسوب می شوند. خانواده ای كه از عواطف و اخلاق و دیانت اشباع شده و بستری شده باشد برای رشد معنوی اعضای آن، زمینه ای برای بروز پاكی و عدالت هم در بین اعضای خود و هم در سطح اجتماع خواهد شد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۳:۲۷, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۹/فروردین/۹۲ ۱۲:۲۲)زیا نوشته است:  سلام عزیزان با عرض تشکر خدمت دوست عزیزمان دل خسته
اگر بخواهیم خانواده ی خوب را از نظر معنوی بررسی کنیم بله اما منظور من فقط یک خانواده ی مسلمان نبود هر خانواده ای در هر کجای دنیااااااااا[تصویر: huh.png]
خانواده ی خوب از نظر بنده خانواده ای است که باهم متحد ویکپارچه باشند وهمواره پشت هم در کنار هم باشند خانواده ای که صمیمیت درآن ها موج بزند خانواده ای که در آن اعضا باهم راحت وخودمونی باشند و از همه مهم تر اینکه این خانواده ی موفق هدفی داشته باشد؟؟؟ اما دوستان بیایید فکر کنیم و بهترین و والاترین هدف را بیابیم؟؟؟

آن هدف چیست؟ بیایید باهم سوال را جواب دهیم نه فقط شما خواننده باشید[تصویر: happy.png][تصویر: heart.png][تصویر: angry.png][تصویر: dodgy.png][تصویر: wink.png]
سلام
خیلی از خارجی ها هم برای مبانی انسانی شون از امثال نهج البلاغه استفاده می کنند.
اما اگر بخوایم تعریفی داشته باشیم ، یعنی خانواده ای که در اون هر کس مسئولیتی متناسب با قابلیت های خودش داشته باشه و بهش عمل کنه ، و افراد خانواده موقعیت خودشون رو حفظ کنند و به موقعیت دیگران احترام بگذارند.نوع مکالمات و برخورد ها هم باید مودبانه باشه.
خانواده ناموفق هم خانواده ای میشه که هر کس به وظایف خودش عمل نکنه ، یا وظایفی رو داشته باشه که مناسب با شرایطش نیستند ، مثلا مرد بشه مسئول پرورش بچه (که عموما اعصابش رو هم ندارهBig Grin!) و زن بشه مسئول درآمد خانه!.
می بینیم در خانواده غربی با این شرایط ، از هم پاشیدگی خانواده داریم.
۱۶:۳۷, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
دوستان عزیزم ازپاسخ های کاملی که دادید ممنون کاملا موافقم اما هیچ کس نگفت که بهترین هدف چیست؟
البته این هدفی که مدنظر من است ممکن است با نظر شما تفاوت داشته باشد از نظر من آن هدف رسیدن خانواده به کمال و خوشبختی است اما آیا این خوشبختی پول وثروت زیاداست؟ آیا این خوشبختی در کنار هم خوش بودن است؟ و آیا تجربه ی حضور خدا در زندگی است ؟ نظر شما چیست؟[تصویر: huh.png][تصویر: angel.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۶:۴۱, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
شما گفتید از دید دینی پاسخ ندیم که.
اگر از دید انسان دوستانه بخواید ، هدف اصلی رسیدن به آرامش هست.(در جهت اهداف متعالی)
از دید دینی هم بعد از رسیدن به آرامش هدف اصلی رسیدن به رضای الهی هست
۲۱:۳۸, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
بله من گفتم از دید دینی نباشه. درسته اما عزیزم اینکه گفتم هدف از زندگی به نظر من تجربه ی حضور خداست برای هر خانواده ای است هر انسانی ذاتا و به طور فطری خدایی دارد اما چه خدایی؟؟ اگر انسانی خدایش را بشناسد واو را حس کند وببیند آن وقت زندگی برایش شیرین می شود با توجه به اینکه اکثر مردم جهان خدا را قبول دارند پس می توان گفت می توانند خدا را حس کنند اما خوب چگونه حسی؟؟ حال وارد دین می شویم وحس به خدا رسیدن را تجربه میکنیم اما اینکه گفتم به کمال باید برسیم این است که از همه لحاظ رشد کنیم نه فقط بعد معنوی خیلی ها شاید مسلمان هم نباشند امااز دستورات دین خودشان کاملا پیروی می کنند و اینکه گفتم خدایش را باید حس کند فقط خدایمان الله را میشود حس کرد و در کنارش بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۰:۲۴, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
و اما خانواده نمی دانم از نظر برخی ها خانواده جایگاهی ندارد واصلا به خانواده اهمیتی داده نمیشود مثلا در برخی از کشور های غربی پسر ودختر به سن 15-16 سالگی که می رسند می روند وکلا خانواده هایشان را ترک می کنند وهیچ حسی نسبت به هم ندارند اما آیا به راستی نقش خانواده در جامعه چقدر مهم است وچقدر نبودش مشکل ایجاد می کند؟ آیا نبود هر خانواده ای حالا چه خوب چه بد ایجاد مشکل می کند؟چه خانواده ای می تواند به جامعه ی خود کمک کند وچگونه ؟؟؟؟؟؟؟؟[تصویر: huh.png]بازم مثل همیشه باهم به سوال ها پاسخ دهیم نه فقط شما خواننده باشید[تصویر: wink.png]
۱۴:۱۸, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10

خانواده بنیان اساسی یک زندگی جایی که در آن فرزندانمان را تربیت میکنیم و رهسپار جامعه میکنیم!
خانواده در واقع جایی که به آن تعلق داریم...کانون گرمی که باعث دلخوشیه هر فرد هست و وای بر آن روزی که این کانون گرم از هم بپاشد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]