|
آيا حكم جاهليت را مي جويند...........
|
|
۱۷:۲۳, ۳۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۵:۰۶ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر چادر سر نمیکنی و دلت میخواهد چادری شوی!
۱- موهایت را درست جمع کن. موهای باز زیر چادر اذیتت میکند. مرتب نامرتب میشود و مجبوری دستکاریش کنی و نظم چادر و روسری ات را به هم میریزد. دوست داشتی از هد هم استفاده کنی بدک نیست. کمکت میکند. پس؛ موهایت را خوب ببند! ۲- اگر مقنعه سر میکنی زیر چانه ات را طوری تنظیم کن که گردی مقنعه دور سرت نه گشاد باشد و نه تنگ. گشاد که باشد چادر میکشدش و ناچار میشوی مرتب بکشیش جلو. تنگ هم که باشد خودت میدانی دیگر! دورش را وقتی سرت میکنی مرتب کن تا درست بایستد و مواج نباشد. مواج بودنش هم شکل خوبی ندارد و هم اگر حساس باشی آزارت میدهد. پس؛ وقت بگذار و مقنعه اندازه سرت را سر کن! ۳-اگر روسری سر میکنی حواست باشد جنسش با چادرت جور باشد. سر نخورد و لیز نباشد. توی گرما خیلی کلفت یا توی سرما خیلی پرکی نباشد. جنس ضخیم کلافه ات میکند و جنس نازک با چادر خوب نمیسازد. البته اگر حوصله کنی و مهارتهای بستن روسری را یاد بگیری میتوانی جنس ها و اندازه های متنوع تری را امتحان کنی. پس؛ حواست به جنس و اندازه روسری باشد! ۴-اگر شال سر میکنی موارد روسری را رعایت کن و ضمنا لبه شال با چادر سنخیت بیشتری دارد چون روی پیشانی میخوابد. شال فقط یک مورد مهم دارد و آن هم اینکه شاید با چادر به صورتت نیاید. این را هم حواست باشد. پس؛ حواست باشد با چی راحتتری! ۵- چادرت را از جنس سبک انتخاب کن که خسته ات نکند. البته وقتی جنس چادر سبک باشد روی سر نمی ایستد و باید به چادرت کش بزنی. کش مناسب چادر کشهای نیم سانتی است که میتوانی توی خرازی ها پیدایش کنی. کش را پشت گردنت تا جایی که لبه چادر دور صورتت می ایستد اندازه کن. معمولا این اندازه چیزی بین بیست و چند تا سی و چند سانت میشود. کش را طوری بزن که پشت گوشت قرار بگیرد. چون روی گوش فشار میاورد. معمولا بهترین جا برای دوخت کش دو انگشت فاصله با لبه چادر است. همه اینها با فرم سر و شکل بستن موها و البته سلیقه تو ممکن است فرق کند. پس؛ توی انتخاب جنس چادر دقت کن! ۶-قد چادر را طوری قیچی کن که وقتی بدون کفش و کاملا صاف می ایستی دقیقا برسد روی زمین. نه اینکه بخوابد روی زمین. چون آنطوری زیر چادرت خاکی و کثیف میشود و ناچار میشوی جمعش کنی. پس؛ قد چادر را درست هم قد خودت بگیر! چادرت را که سر کردی سرت را بالا بگیر و بگذار تاج بندگی ات توی هوا تاب بخورد ... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۵, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: ایراد از مروجین دین هستش یا از قشری که دین رو نمی پذیرن ؟ عزیز دل برادر این نقل قول رو یاد بگیر من به سختی میفهمم کدوم شما گفتی کدوم بقیه الان یه باید باشد داریم یه هست ما داریم روی باید باشد حرف میزنیم . اینجا جای برسی هست و چرا هست . نیست! نقل قول:انسان موحد یعنی چی ؟ یعنی کی ؟ یک انسان باید داری چه شرایطی باشه که بشه موحد و یا مسلمون خوندش ؟ بحث مفصلیه که جدا گانه باید بهش پرداخت . خیلی هم تا حالا روش بحث شده این تاپیک میخواست بگه چادر مزاحمتی که نداره هیچ بلکه کاملا مراحمه موفق باشی اخوی |
|||
|
|
۹:۵۳, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۱ ۹:۵۷ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
[quote='نگار' pid='120563' dateline='1338147937']
چادر...مشکی ساده ی دوست داشتنی... ![]() وارث بانو(سلام الله علیها) بودن افتخار هم داره... منم با افتخار میگم چادری هستم...خودم خواستمش و عاشقانه دوسش دارم و ازش مراقبت میکنم...و این چیز هایی که تو این تاپیک نوشته شده عین واقعیته...و کسی که چادری نیست به نظر من دلیلی نداره از چیزی که تجربش نکرده برداشتی داشته باشه یا قضاوتی بکنه!!!! متاسفانه الآنا اکثر آدما فکر میکنن کسی که چادر سرش کنه تو این وضعیت خراب جامعه (با عرض معذرت!) باید بمیره!نخنده!پارک نره!سینما نره!تئاتر نره!با دوستاش بیرون نره!تو کافی شاپ نشینه!رستوران شیک نره! چراااا؟؟؟؟واقعا چی باعث میشه اینطوری فکر کنید؟؟؟اینطوری فکر کنن؟؟؟ چون اجازه ی ورود به حریممون ازشون گرفته شده باید ترد بشیم؟؟؟بشینیم تو خونه؟؟جرممون اینه که از دیدنمون لذتی نصیب کسی نمیشه؟؟؟ این که ما تو حریم این مشکی دوست داشتنی آزاد و شادیم رویا نیست...واقعیتیه که به مذاق خیلیا خوش نمیاد...همین! . . . در جواب آقای بلو بلود هم.... ببینید،حرف شما درسته که هرکس باید اونجوری لباس بپوشه که ازش لذت میبره...اما یه مثال ساده!من نوعی وقتی با دوست صمیمیم حرف میزنم یه لحن و رفتاری رو دارم...وقتی با پدرم حرف میزنم یه لحن و رفتار دیگه دارم...وقتی با مدیر مدرسه حرف میزنم یه لحن و رفتار دیگه!یعنی من متناسب با شرایط و جایگاهی که قرار میگیرم رفتارمو تغییر میدم!متناسب اون محیط و اون مخاطب رفتار میکنم...همه همینطورن! بحث بی حجابی هم همینه...منی که مثلا بی حجابم و حجاب رو قبول ندارم تو محیط خونم...خونوادم...فامیلام...آزادم هرطور که میخوام لباس بپوشم...ولی وقتی میام تو اجتماع اوضاع فرق میکنه!!!اینجا دیگه میشه مثال آقای وحید110!!اینجا پای زندگی های بقیه هم میاد وسط...پای مردهایی که دوست دارن خوب باشن...نمیخوان از وجود هرکسی لذت ببرن...پای زنی میاد وسط که واسه حفظ همسر و حریم و زندگیش کلی زحمت میکشه و دلش نمیخواد شوهرش با دیدن اینجور خانم ها به گناه بیفته یا به خاطر فشاری که بهش میاد ازش خواسته های نامعقول داشته باشه!!!!پای بچه ای میاد وسط که پدرش اونو مادرشو ول میکنه و میره دنبال هوس هایی که هرروز تو این خیابونا بیشتر تحریک شده و بهش دامن زده شده!!! من چادری اگه با لباسی که دوست دارم میام بیرون واسه کسی ضرر که ندارم هیچ...منفعتم دارم!!!ولی اونی که با بدترین وضع میاد بیرون دیگه در مقابل خیلی ها مسئول میشه!!!چون بدون این که بدون به خیلی چیزا ضرر وارد میکنه!!و نمیشه انتظار داشت که تو جامعه ای که حداقل "اسمش" جامعه ی اسلامی و شیعه هست این مسائل نادیده گرفته بشه...!! درواب سوالتونم...اگرچه آقای وحید110 باید جوابتونو بدن چون مخاطبتون ایشون هستن...اما من شخصا به این موضوع اعتقاد دارم که مروج های دین ما خیلی بد عمل کردن...همونقدری که اعتقاد دارم هرکس خودش باید بره بگرده و از دینش اطلاعات به دست بیاره و مطالعه کنه!!! پرحرفی کردم طبق معمول...به بزرگیتون ببخشید...التماس دعا... ![]() [/quote] متشکرم عزیزم ولی من جواب این سوالم رو قبل گرفته بودم سوال آخر من هم مخاطب خاصی نداره . [quote='وحید110' pid='120572' dateline='1338152730'] [quote] این تاپیک میخواست بگه چادر مزاحمتی که نداره هیچ بلکه کاملا مراحمه موفق باشی اخوی [/quote] آقا وحید ، من رو که میشناسی ... حرفی که میزنم اگه به نظر ربط نداشته باشه ربطش رو روشن میکنم ... ولی هرطور دوستان مایل هستند، من هیچ اصراری واسه ی شرکت در مباحثه ندارم . |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۸/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
خوب در مورد اینکه کی مسءوله
همه اون شرایطی که انسان باهاش سر و کار داره در تنظیم عقاید فکری دخیله . شرایط اجتماعی فکری خانوادگی دوستان . محیط . توفیق الهی . میزان هوش و .... چیزی که در حال حاضر وجود داره یه شمشیر ۲ لبه هست . در حکومت اسلامی ۲ نوع طیف یافت میشود طیف واقعا مذهبی طیف حزب الباد که مذهبین به خاطر منافعشون دسته اول باز اقسامی دارند بعضی کارشون درسته . بعضی هم دوست نادون هستند . از هر ۲ طیف عده ای باعث بدبینی میشوند مثلا منی که متدین بد اخلاق بدون دانشم و یا کسی که ریش و انگشتری داره و ... اخرش در میاد تا فلان مبلغ به جیب زده یا فلان کار شنیع رو کرده این یک طرف خود مکلف هم موثره . الان شما میدونی هر کی بد باشه خودش بد هست و دین چیز دیگریست . بعضی نمیدونند ایمان چیه اگر مثلا اخوند مسجدشون فلان کار رو کرد از اسلام بری میشن ! از اون طرف هم عده ای واقعا با دانش و اخلاق و ... باعث جذب به دین میشن ------------------- در مورد موحد یعنی کسی که ایمان به وحدانیت خدا داشته باشه . و این درجات داره که تکلیف موحد چیه . خدا چی ازش میخواد . چقدر به این توحید و لوازمش ایمان داره چقدر به ایمانش عمل میکنه و ... یه نکته اینکه جناب بلو بلود به نظر میرسه برای پر بار شدن بحث زحمت میکشه و از این بابت ازش تشکر میکنم . در پناه خدا |
|||
|
|
۰:۰۲, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مطالب و پست های زیبای دوستان رو خوندم و استفاده کردم، فکرش رو نمیکردم که این تاپیک اینقدر داغ بشه.
در حین خوندن بودم که امضای یکی از دوستان توجه ام رو جلب کرد و گفتم که به موضوع هم ربط داره بزارم، اونهایی که گذری رد شدن هم ببینند. ![]() و نکته ی دیگری که یادم رفته بود بنویسم اینه که مطلب پست اول یکی از مطالب برگزیده جشنواره وبلاگ نویسی بود که تقدیمتان شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Shahidan_Va_Bazigaran.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7358506234/Shahidan_Va_Bazigaran.jpg)