کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پایتخت2
۱۶:۵۴, ۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۷ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام یزدان

خواهشا تعصبی نگاه نکنید بنده نظر خودمرو در پرانتز گذاشتم و هر کس میتونه نظر دیگه ای داشته باشه

داستان فیلم .

یک کامیون که که یک با گنبد و گلدسته که قراره به سمت جنوب بره(یک کاروان با هدف مقدس) که راننده

نصاب و خانواده ان و صاحب بار(مردم)

در راه برای این کاروان مشکلات زیادی اتفاق میوفتد قسمت 8 این سریال توجه منو جلب کرد در راه این کاروان به 3 پیر مرد برخورد میکنند( 3 تن از اعضای مجلس که به نظرم اقایان توکلی کواکبیان و مطهری هستند) که ماشینشان خراب شده( خودشان چند بار در دستکاری شدن ان حرف زدند یعنی جلوی پایشان سنگ می اندازند) ادامه داستان در رستوران که در ان نوشته شده از بحث سیاسی خودداری کنید که خود خدمه رستوران بحث سیاسی را پیش میکشند و میگویند بحث سیاسی نکنید در انجا اعضای شورا ( مجلس ) به حساب شورا غذا می خورند که یکی از انها از این کار را انجام نمیدهد سکانس بعد یکی از اعضای شورا با یکی تلفنی صحبت میکند که تمام کارها را به اون گذارش میدهد

اصل این قسمت در سکانس بعد شروع میشود که معلوم میشود که هدف این سه نفر رسوندن نامه های امضا شده( جمع اوری امضا برای استیضاح وزیر و رئیس جمهور) به ضد اقای بخشدار( رئیس جمهور) که باید به دست رئیس جمهور ( اقای خامنه ای) در این سکانس عده ای برای پس گرفتن امضای خود می ایند ( قضیه پس گرفتن امضا برای استیضاح) که با مخالفت رئیس شورا مواجه میشوند یادم رفت که بگم ماشین اعضا به وسیله کامیون بکسل میشود در ادامه رئیس اعضای شورا تلفنی با کسی صحبت میکند که او را مقصر اصلی میداند ( اقای مشای) که چوب لای چرخ بخشدار( رئیس جمهور) میگذارد بعد اعضای کاروان (کامیون یا مردم) این موقعیت را مفید دانسته که قصد نوشتن نامه میکنند که با زیاد بودن مشکلات در این کار عاجزند که کدام مشکل خود را بنویسند

در ادامه و در تاثیر گذار ترین سکانس یکی از کارکنان شورا بخاطر فشار بخشداری جلوی کاروان را میگیرد که رئیس شورا اشاره به دادن ماشین دولتی به کارمند شورا میکند ( یعنی اینها هم گناه کار هستند) بعد کارمند طناب بکسل را پاره میکند(ایجاد تشنج یا شاید 9 دی یا...) که بابا پنجعلی ( فردی مقدس برای مردم یا اعضای کاروان) در ان هست ماشین عقب عقب میرود که یک سریال طنز تبدیل به یک سریال کاملا حیجانی میشود در این گیرو دار نقی برای نگه داشتن ماشین خود را به زمین میکشد که اعضای کاروان هم کاملا مشوش میشوند و بهم میریزند بعد ماشین لبه پرتگاه میرسد و کیف که حاوی امضاها هست داخل رودخانه میریزد( ارای مردم در این تشنج از بین میرود و حتی از یاد مردم هم میرود) جالبه که رئیس شورا به پلیس زنگ میزند( همه چیز را با قانون حل میکند) و ماشینهای که از خارج اضافه میشوند کمکی نمیکنند

اقای مقدم کارگردان فوق الهاده با هوشی هستند و این نظر و نگاه من بود و ممکن است اشتباه باشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، دل خسته ، دل خسته ، جویای حقیقت ، A L I ، Justice Bringer ، fateme.R ، am_po ، ساقی ، رمز شب ، عماره ، انتخاب ، رضا محمدی ، Behnam-Az ، blue.blood ، yektasepas ، faraz_223 ، Havbb 110 ، ali0077 ، PWLG

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
من هم منتظر شدم تا این سریال تموم بشه بعد نظر بدم.آقای مقدم این بار واقعا تلاش کرده ایرادات به سری اول رو کم کنه و به سمت و سوی مذهبی ببره که چندان هم موفق نبوده چون خیلی با عجله انجام شده مثل اون قسمت توبه کردن دزد تو خونه نقی که نماز صبح سه رکعتی بود!!!! اما با این حال بازهم از ایشون ممنون که سعی خودشون رو کردن تا کاستیها رو جبران کنن، بعضی که به روی مبارکشون هم نمیارن.

اما اون دوستی که گفتن ما بدبینیم و اصلا چنین ذهنیتی براش ایجاد نشده! تا حالا دقت کردین که تمام اسامی که مضحکه و مورد تمسخر و خنده مردم شده و میشه فقط اسامی و القاب ائمه اطهاره؟؟!! مثل حسنک سمبل بچه های کودن و تنبل، حسنی یا حسن کچل،جواد سمبل آدمهای بی کلاس،جعفر = آدم پایین شهری، تقی و نقی هم که جدید اضافه شدن، سکینه ، فاطمه=فاطی، بتول، محمد =ممد یا مملی ، مهدی = میتی معمولا تعویض روغنی و اینجور کارها رو براش در نظر میگیرن ، ............. چرا هیچ وقت یکی از این اسامی ظاهرا ایرانی و وطنی مسخره نمی شه!!!! حتی از اسمهای عربی چرا فقط القاب و اسم انبیاء و امام معصوم باید مورد توهین باشه؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عماره ، انتخاب ، mohammadhadi ، دل خسته
۱۶:۴۱, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

آقای مقدم در گفتگو با خبرگزاری فارس:

پس از پخش سری اول سریال و استفاده از نام نقی برای شخصیت اصلی سریال و پس از آن توهین یک خواننده مرتد به امام دهم شیعیان امام علی النقی(علیه السلام) برخی فکر می کردند که شما دیگر این نام را مورد استفاده قرار نخواهید داد.

اگر قرار است یک نفر در یک نقطه ای از دنیا یک اراجیفی بگوید و ما تحت تاثیر آن مزخرف خودمان را تغییر بدهیم، نشان می دهد که آن مزخرف بر ما تاثیر گذاشته که کارمان را تغییر داده ایم.

یعنی باید آن کار را ادامه بدهیم و تاثیر منفی آن را تحمل کنیم به این قیمت که آن کسی که مزخرف گفته احساس نکند بر ما تاثیر گذاشته؟؟؟
عجب تحلیل روشنفکرانه ای

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، انتخاب ، دل خسته ، pcyord ، درست پسند ، جویای حقیقت
۰:۵۴, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #63

(۱۵/فروردین/۹۲ ۲۱:۰۶)عماره نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

چرا که نه؟ من اگر جای افرادی بودم که در شرف فرزند دار شدن هستند حتما از این نام مبارک برای فرزندم استفاده می کردم.
این خودش یک نوع جهاد هست که با نامگزاری فرزندمان به آن گستاخان بفهمانیم هیچ یک از ارزشهای امام عزیزمان برایمان کم که نشده، بلکه بیشتر هم شده.
حال چند صباحی نیز به سخره گرفته شویم چه باک

با تشکر
ولی همه مردم این گونه نیستند مردم ساده تر از این چیز ها فکر میکنن
پدر خانه : اسم فرزندمون رو بزاریم نقی
مادر خانه: بزاریم که فردا همه بگن نفی نهار نخوردیم ؟
پدرخانه : پس یه اسم دیگه

منظور من این بود قشر معمولی جامعه که اکثریت رو تشکیل میدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، laanbar1-2-3 ، am_po ، sadegh-a
۱:۱۴, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #64
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این یک پیشنهاد بود برای افراد خاص جامعه با پذیرفتن تمام مسائل پیرامونش. قشر روحانی، ولایتی، ارزشی و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۹:۳۵, ۱۷/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۹:۳۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #65
آواتار
اصلاً همینی که شما میگین.
اسم "نقی" رو سریال پایتخت خراب کرد.
اسم "سکینه" رو کی خراب کرد؟
چرا اسم "رقیه خراب شده؟
چرا کسی اسم بچه شوم "کاظم" یا "صادق" نمی ذاره؟
بندگان خدا!!!
عوض این که بیاین و اینجا بحث کنین که چرا آقای خمسه "نقی" رو اینجوری میگه و اصلاً اون باعث شد که به امام هادی توهین بشه، بیاین و بگین:
آقا ما خودمون کوتاهی کردیم که به اماممون توهین شد.
چرا وقتی گفت "نقی" همه خندیدن؟
مگه "نقی" خنده داره؟
ماها همه توی دلمون به "نقی" گفتن بابا پنجعلی خندیدیم.
اگه به اسمایی مثل "پارمیسا" و ... هم میخندیدیم، هیشکی اسم بچه شو از اینا نمیذاشت.
ما توی دلمون اسمایی مثل "نقی" و "تقی" و " صادق" و " رقیه" و " سکینه" و "ام البنین" و "ابوالفضل" و "خدیجه" رو با تمسخر صدا میکنیم.
اما از این اسمای سوسولی رو همه با ناز و ادا صدا میکنیم.
ما بودیم که باعث شدیم دشمن اینقدر پررو و وقیح بشه که به اماممون توهین کنه.
وگرنه به نظر شخصی من توی روستاها چنین اسمهایی باب هست و آقای مقدم صرفاً خواسته واقعیت رو نشون بده.
توی اقوام ما که توی روستا و شهرستان زندگی میکنن، آدمهایی با همین اسم ها وجود دارن و اتفاقاً ما یه بابا پنجعلی توی فامیلمون داریم.

جان من بیاین قبل از گیر دادن به همه خودمون رو اصلاح کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: choobak ، laanbar1-2-3 ، am_po ، جویای حقیقت ، sadegh-a ، مرغ باغ ملکوت ، فانوس *7* ، لیلا ، انديشه نو ، ساقی ، مجید املشی
۱۰:۱۰, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
دوست عزیز !!!!

ما نگفتیم که آقای مقدم باعث همه چی شده!این عین بی انصافیه اگه کسی چنین فکری بکنه یا حتی اینکه ایشون رو خدای نکرده متهم کنه با قصد و غرض قبلی این کار رو انجام دادن ولی ما به عنوان فرد مسلمان موظفیم که به عواقب کاری که انجام میدیم فکر کنیم تا دشمن ازمون امتیاز نگیره درسته؟؟
بله دیگرانی هم بودن که با نیت و بی نیت وجهه اسامی مبارک امامان معصوم رو در نظر جامعه خراب کردن کسی منکر این داستان نیست.
اما چرا ما باید نشون بدیم فقط روستاییه و استان محروم از این اسامی استفاده میکنه اینکه خودش یه جور تخریبه!!
چرا تو فیلمها و سریالهایی که آدم با کلاسها به نظر خودشون هستن کسی اسمش تقی و نقی و جعفر و محمد و کاظم و.... نیست؟؟؟؟ چرا همین آقا هر چی آدم وا مونده و بدبخت و شهرستانی اسمش رو اینا میذاره ؟؟؟؟
از نظر شما من مسلمانم با این اوصاف؟ من شیعه علی هستم در حالیکه با غرض و بی غرض فرزندان نازنین علی و فاطمه (علیه السلام) رو به سخره میگیرن و من فقط نظاره گرم؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: laanbar1-2-3 ، زینب خانوم ، جویای حقیقت ، عماره
۱۰:۳۷, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #67
آواتار
یکی از اقوام نزدیک ما، از همین اسم ها داره.
خیلی هم باکلاسن و بالاشهرنشین و ...
مولتی میلیاردرن...
اما همه جا خودش رو "کیوان" معرفی میکنه.
فکر میکنین اگه فیلمساز بیاد و همچین چیزی رو توی جامعه مدرنیته نشون بده، کسی به اون فیلم به عنوان واقعیت نگاه میکنه؟
به نظر من این فیلم صرفاً حس نوستالژیک رو زنده میکنه.
اگر و اگر و اگر نه خودمون تمسخر کنیم و نه اجازه بدیم کس دیگه ای مسخره کنه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po
۱۱:۱۰, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
سلام به همگی
نظرم رو در مورد فیلم میگم
انقدر این فیلم نکات خوب، مثبت و آموزنده داشت که نکات منفی این فیلم خیلی به چشم نمیومد. مثلا: تو کدوم فیلم و سریال ایرانی انقدر به نماز بها دادن و نشون دادن؟ سادگی شخصیت ها؟ راستگویی؟ حلال حروم؟ همه اینارو یکی بخواد تو یه فیلم به مردم نشون بده و یاد بده خیلی کار مشکلیه. این فیلم، فیلم کامل و ایده عالی نبود و نقص هایی هم داشت در کل فیلمی بود که نسبت به سریال های دیگه صدا و سیما خیلی خیلی بهتر بود.
یک نکته دیگه: جند سال پیش یه سریالی تو ماه رمضان پخش میشد که شخصیت حمید لولایی میگقت:" اِ عَلیِ "
اون موقع کسی نگفت توهین ، اسم علی هم محبوب بوده و بیشتر هم شده. اما اینجا چی؟ بعضیا میگن توهین کرده؟ من تو فیلم همچین برداشتی رو نداشتم که توهینی شده. برادرای عزیز, بعضی از این حساسیت ها رو باید جاهای دیگه ای خرج کرد چون ظاهرا نتیجه عکس میدن و بضرر خودمون تموم میشه.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ارش کمانگیر ، black ، زینب خانوم ، aleerz ، ali0077 ، am_po ، sarallah ، مرغ باغ ملکوت ، لیلا ، شیدا ، انديشه نو
۱۷:۲۹, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
نهار نخردهHuh نقی بوریمHuh
۱۳:۴۴, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #70
آواتار

نظر سیروس مقدم (کارگردان سریال پایتخت) در رابطه با شاهین نجفی ملعون! و استفاده از نام «نقی» برای شخصیت اصلی سریال:

« اگر قرار است یک نفر در یک نقطه ای از دنیا یک اراجیفی بگوید و ما تحت تاثیر آن مزخرف خودمان را تغییر بدهیم، نشان می دهد که آن مزخرف بر ما تاثیر گذاشته که کارمان را تغییر داده ایم. در صورتی که نقی قصه ما مرد خانواده است و همسر و فرزندان و پدرش را دوست دارد و حلال و حرام سرش می شود و اهل عبادت است و آدم شریفی است.
همه ویژگی های مثبت در نقی ما وجود دارد پس چرا ما باید به خاطر یک سری مزخرفات و بلاهتی که فردی در گوشه ای از دنیا گفته او را عوض کنیم. او مزخرف گفته و به ائمه ما توهین کرده است. »

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، لیلا ، فانوس *7* ، سید ابراهیم ، MohammadSadra ، شیدا ، choobak ، وحید110 ، مرغ باغ ملکوت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا