|
بی اعتمادی مردم نسبت به نظام !!!!!!!!!!!
|
|
۱۴:۳۸, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۱۴:۴۳ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کلیپی که باید دید...
خیلی خوشم اومد از این کلیپ .... مستند ساز ها و تهیه کنندگان کلیپ باید یک چنین محصولی از دل ساخته هاشون در بیاد... بی اعتمادی مردم به نظام؟؟!!!...... این کلیپ قسمتی از صحبت های دریا سالار شمخانی در برنامه دیروز امروز فرداست که فکر میکنیم یکی از دو بخش مهم این برنامه ست.... ![]() اینم فایل صوتی کامل اون برنامه ست...جالبه بدونید بعد از این برنامه یامین پور ممنوع التصویر میشند.... دانلود فایل صوتی دیروز امروز فردا اینم سخنرانی دکتر عباسی دقیقا فردای برنامه دیروز امروز فردا با حضور آقای شمخانی در این سخنرانی که عنوانش: من امپریالستم پس هستم 2 هستش آقای عباسی به نقد صحبت های آقای شمخانی در شب گذشته میپردازند... " چرا در یک برنامه تلوزیونی مینشینید و به مجری برنامه میگویید آخر جنگ صدام شیمیایی زد،ما هم پول نداشتیم ، پس جنگ رو خاتمه دادیم؟؟؟ " خوبه بدونید که در میان برنامه حسن عباسی با برنامه تماس تلفنی گرفت و گفت که اگه شما میفرمایید ما از شیمیایی صدام ترسیدیم پس فردا امریکا بمب اتم میزنه همتون با هم بازم میترسید.... یامین پور این خبر رو منعکس کرد که آقای عباسی تماس گرفتند و این چنین حرفی رو فرمودند...در این برنامه شمخانی گفتش که آقای عباسی در جبهه حضور نداشته پس حق نداره اظهار نظر کنه... آخر برنامه هم یامین پور میگه که من یه گله کوچیکی از شما دارم اونم اینه که برخی در جبهه حضور داشتند و حق اظهار نظر هم دارند ، چون شما اسم بردید از آقای عباسی و اون حرف رو زدید بنده این رو عرض میکنم... کلا برنامه جنجالی بود.... خیلی جالبه اول کلیپ رو بعدش فایل صوتی برنامه رو و بعدش این سخنرانی دکتر عباسی رو گوش کنید،خیلی به اطلاعاتتون راجع به پایان جنگ و جام زهر و اینجور مسائل افزوده میشه.... فایل صوتی سخنرانی دکتر فایل تصویری سخنرانی دکتر انعکاس خبر واکنش حسن عباسی به اظهارات شمخانی در برنامه دیروز امروز فردا |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دانلود فایل تصویری برنامه دیروز امروز فردا با حضور دریاسالار شمخانی
البته شرمنده که لینک مستقیم نیست.... http://www.uploadbaz.com/ydnmlu8130rd |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :اول اینکه بحث سیاسی بالکل توی این تالار ممنوعه و انتشار کلیپ های سیاسی هم از این قاهده مستثنی نیست . دوم اینکه ای کاش این سخنرانی آقای عباسی رو اینجا نمی آوردید . قابل توجه کسانیکه با پست های متمادی باهاشون بحث کردم و گفتم که این آقا جهت گیری سیاسی داره و این موضوع برای یه به قول خودشون استراتژیست افت داره که صلاح مملکت رو در نظر نمیگیرن و با اینجور سخنرانی ها فقط بین احزاب سیاسی اختلاف رو بیشتر میکنن . اگه قراره یه دولتی یا یه جریان سیاسی نقد بشه ، بهتره بدون تخریب و بدون بی حرمتی این اتفاق بیفته . مثل استاد رائفی پور که به حق اگه نقدی هم داشتن ، منصفانه بوده و نه از روی بغض و کینه . دوستان لطف کنن الان که دم انتخاباته و شرایط حساسی رو پیش رو داریم ، از انتشار اینجور کلیپ ها که باعث شدت گرفتن اختلافات به بین احزاب میشه ، جدا خودداری کنن . شما فکر میکنین که امام (رحمة الله علیه) و شهدا چپی و راستی و از این در و دکونها تو کارشون بود !؟ نه . حزبی که منافع خودش رو به مصالح نظام و منافع مردم ترجیه میده ، بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره . چه چپی باشه ، چه راستی . از دوستان ناظر هم درخواست دارم که یه فکر به حال این تاپیک بکنن . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۲ ۱۶:۴۸ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم جویای حقیقت گرامی،نوشته هاتون خونده نمیشه. به جای حرف کاف فکر کنم یه چیز دیگه اومده. لطفا اصلاح کنید. ولی من یه چیزایی خوندم فهمیدم. فی امان الله |
|||
|
۱۶:۵۵, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۶:۳۱)جویای حقیقت نوشته است: همه جا جار زدین سیاست ما عین دیانت ما،شعار اصلی جمهوری اسلامی که بر اون پایه بنا شده همین جمله هست،اونوقت چه جوری شد الان بحث سیاسی ممنوع شد
|
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۵)anti نوشته است: همه جا جار زدین سیاست ما عین دیانت ما،شعار اصلی جمهوری اسلامی که بر اون پایه بنا شده همین جمله هست،اونوقت چه جوری شد الان بحث سیاسی ممنوع شد بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :بحث سیاسی توی این تالار ممنوعه . اما شما می تونین جاهای دیگه و تالارهای دیگه براحتی مباحثه های سیاسی انجام بدین . مثل اینکه قوانین تالار رو به هنگام ثبت نام بدقت نخوندین . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۲ ۱۶:۵۵)anti نوشته است: همه جا جار زدین سیاست ما عین دیانت ما،شعار اصلی جمهوری اسلامی که بر اون پایه بنا شده همین جمله هست،اونوقت چه جوری شد الان بحث سیاسی ممنوع شدبه نظر میآید سوءتفاهم شده: سیاست مجموعهی کارهایی است که برای تأمین منافع ملی یا حزبی یا شخصی بکار گرفته میشود. عبارت "سیاست ما عین دیانت ما" یعنی ما منافع غیر دینی نداریم، و شیوهی تأمین منافع هم غیر دینی نداریم. بحث سیاسی به معنای بحثی است که بخواهد هدفی سیاسی را دنبال کند، نه به معنای بحثی که دربارهی سیاست باشد. فکر میکنم حالا سوءتفاهم برطرف شده باشد. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۲ ۱۷:۵۰ توسط mojtabamax.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جهت گیری سیاسی نیست....بحث آقای عباسی هم مربوط به سال 89 هستش....
هدف این کلیپ حمایت از سخن رهبری ست...شما به این میگید جهت گیری سیاسی؟؟؟؟؟؟؟ در ثانی شما دوست دارید که سکوت کنید وقتی الان همه تشنه شنیدن حقایق اند...شما خوشتون میاد کسی انتخابی غلط در انتخابات بکنه؟؟؟ سکوت در برابر انحرافات سیاسی فکر نمیکنم کار معقولی باشه.... |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم عزیزان من،زیاد خودتونو خسته نکنید،ای بابا چه کاریه،هزار فیلم و مستند و دیروز و امروز و فردا پارسال و امسال سال دیگه و از این جور چیزا مشکلی رو حل نمیکنه. داشتند با مردم مصاحبه می کردند و نظرشان را راجع به همین مناظره های تلویزیونی می پرسیدند. از یک استاد دانشگاه (شاید هم دانشجو و یا معلم)پرسید نظرتون در مورد این مناظره ی برنامه امروز دیروز فردا چیه؟؟؟ اون آقا جواب داد((کلاس دارم دیرم شده)) خبر نگاره گفت یه دقه است.باز همین رو جواب داد،از آخر اینقدر اصرار کرد و جواب داد که چیزی از توش در نمیاد. واقعا هم همینطوره،شما الآن اینجا اینقدر بحث می کنی،خودتو خسته می کنی که اون چی گفت و این چی نگفت. خوب چه فایده ای داره؟؟؟ برنج ارزون تر شد یا گوشت؟؟؟ ماشین اومد پایین یا خونه؟؟؟ اینهمه میشنند بعضیا اخبار های داخلی رو گوش میکنن،اخبار های خارجی رو هم گوش می کنن. بعدش به صد نفر صد تا فحش می دن،بعدشم یادشون میره که اصلا چی گوش دادن یا اینکه میرن پیش چهارتا بیکار دیگه تعریف می کنن و فضا را متشنج می کنن. الان فقط باید صبر کنیم تا ببینیم رییس جمهور بعدی کی میشه. و تا میتونیم این دو سه ماه رو در آرامش بگذرونیم تا دوباره مثل اون سال نشه. فی امان الله |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۱:۴۹)سجاد313 نوشته است: خوب چه فایده ای داره؟؟؟ چه ربطی داره ؟ چرا همه چیز رو ربط میدید به گرونی و تورم و افتصاد؟؟؟؟؟ بله از نظر شما شاید چیزی در نیاد از این فرم برنامه ها.... یکی از دلایلی که اون سال اون اتفاق افتاد ناآگاهی مردم بود،توقع ندارید که یه بار دیگه خفه بشیم تا دوباره اون اتفاق تکرار بشه!!!!.......... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 456356.jpg]](http://dl-max-articles.persiangig.com/image/456356.jpg)