کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۷:۲۵, ۱۱/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۲ ۱۷:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
أین الفاطمیون؟
خواستم چند کتاب ارزشمند پیرامون حضرت فاطمه به دوستان معرفی کنم
ایام، ایام فاطمیه است
بی شک بر طبق آیات قرآن:
قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ ﴿۹-زمر﴾
بگو آيا كسانى كه مى‏دانند و كسانى كه نمى‏دانند يكسانند تنها خردمندانند كه پندپذيرند (۹)
و روایات آنکه با معرفت بر سر و سینه میزند و اشک می ریزد بسیار تفاوت دارد با...
و بدون شک شیعه کسی است که عقاید و رفتار و کلام موالی خود را اول بداند و بعد به آنها معتقد شود قلباً و بر اساس آن بگوید و عمل کند تا مشایعت گر موالیان خود باشد
و این در گام اول نیاز به مطالعه دارد
سعی کردم از کتابهایی استفاده کنم بیشتر که در اینترنت برای مطالعه وجود دارند، اما اگر کتابی حقیقتاً کتاب فاخری بود ولو که در اینترنت هم موجود نبود سعی کردم که معرفی کنم آن را :

اسرار فدك
محمد باقر انصارى، سيد حسين رجايى
لینک مطالعه ی کتاب:
بانوى نمونه اسلام فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
ابراهيم اميني
لنیک مطالعه ی کتاب:
پاره پيامبر (صلي الله عليه و آله)
(الگوى كمالات بانوان)
عبدالكريم بى آزار شيرازى
لینک مطالعه ی کتاب:
تحليل حوادث ناگوار زندگانى حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
محمد دشتى
لینک مطالعه ی کتاب:
تحليل سيره فاطمه زهراء
على اكبر بابازاده
لینک مطالعه ی کتاب:
جلوه نور
پرتوى از فضائل معنوى فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
على سعادت پور
لینک مطالعه ی کتاب:
رنج ها و فريادهاى فاطمه (سلام الله علیها)
(ترجمه بيت الأحزان)
خاتم المحدثين حاج شيخ عباس قمى (رحمة الله علیه)
مترجم: محمد محمدي اشتهاردى
لینک مطالعه ی کتاب:
فاطمة الزهرا عليهاسلام
گفتار علامه امينى
لنیک مطالعه ی کتاب:
فاطمه ى زهراء در كلام اهل سنت
سيد مهدى هاشمى حسينى
فرشته زمينى
زندگانى حضرت زهرا (سلام الله علیها)
روح الله حسينيان
لینک مطالعه ی کتاب:
کشتي پهلو گرفته
سيد مهدي شجاعي
لینک مطالعه ی کتاب:
لولا فاطمه (سلام الله علیها)
آيت اللّه محمدعلى گرامى
لینک مطالعه ی کتاب:
نهج الحياة
«فرهنگ سخنان حضرت فاطمه (عليها السلام)»
محمد دشتى
لینک مطالعه ی کتاب:
به زودی اطلاعات مفیدی در باب کلیت این کتابها (که به طور مثال بیشتر در مورد سیره ی حضرت هستند یا مسائل تاریخ تحلیلی و سیاسی برهه ی فوت پیامبر تا شهادت حضرت و یا بعد عرفانی و مباحث معرفتی پیرامون حضرت فاطمه) و اینکه کدام یک اولویت مطالعه دارند تقدیم خواهد شد إن شاء الله به توفیق الهی
و همچنین کتابهای دیگری هم که در اینترنت برای مطالعه پیرامون حضرت فاطمه سلام الله علیها وجود دارد نیز به این مجموعه اضافه میشود و برخی کتبی که بسیار فاخرند و شدیداً مفید برای مطالعه در این زمینه هر چند که در اینترنت هم موجود نباشن

در این ایام فاطمیه بیاییم حداقل یک کتاب پیرامون حضرت بخوانیم!
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

متأسفانه همانطور که قبلاً هم مفصل گفته ام در این تاپیک:

من برای دینم وقت ندارم!

ما برای دینمان وقت نداریم:
امیرالمومنین علی بن ابیطالب روحی لتراب مقدمه الفداه خطاب به جوانانی مثل من و شما می فرمایند در کلام نورانیشان:
يا معشر الفتيان حصّنوا اعراضكم بالادب و دينكم بالعلم.

اى گروه جوانان، شرف انسانى خود را با ادب آموزى و دين خويشتن را با علم حفظ کنید.
الحديت-روايات تربيتى، ج‏2، ص: 51

این جمله را جادارد که با طلا نوشت
مولا برای حفظ دین جوانان مهمترین توصیه شان چیست؟
مولا مخصوصاً گروه جوانان را اینجا مخاطب کرده اند و می فرمایند جوان باید دینش را با علم حفظ کند
یعنی برویم علم در دین خود بدست آوریم، تفقه کنیم تا در مقابل دو تا شبهه که واقع شدیم پایه های اعتقادیمان نلرزد
تعمق پیدا کنیم نسبت به اعتقادات و حقایق دین خود
خلاصه ی کلام آنکه برادران و خواهران ایمانی
اگر میخواهیم دینمان در ایام جوانی حفظ شود در این دوران آخرالزمان علاوه بر تقوا و .... بنابر صریح فرمایش مولا علی نیاز داریم که برویم و دینمان را بفهمیم و نسبت به آن علم و تفقه و فهم پیدا کنیم.

و بارها و بارها هم خدمت دوستان گفته ام که:
بیداری اندیشه بدون مطالعه، لطیفه ای بیش نیست

اینهمه به لطف خدا ما میریم عزاداری که بسیار لازم و نیاز حیاتی ما است
اما آیا یه کوچولو نباید معرفت و آگاهی خودمون رو نسبت به فاطمه ی زهرا سلام الله علیها بالا ببریم؟؟؟؟؟

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بچه شیعه ، aboutorab ، بیداری اندیشه ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، N.Mahdavian ، حسن عزتي ، ZaHrA110M ، محب الزهرا ، heaven ، fazel ، حسن.س. ، انصارالمهدی ، Tolou ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، ghofran ، Havbb 110 ، Hadith ، ELENOR ، سید ابراهیم ، شیدا ، MAHDI59 ، مجید املشی ، mahdy30na ، meshkat ، netlog36 ، راحیل ، am_po ، *مهاجر* ، fatemeh ، شهرام ، مجنون الحسین ، MESSENGER ، Admirer ، mohamad ، عدالت ، MohammadMeraj ، sunrise59 ، احیاء ، laanbar1-2-3 ، محیصا ، hesam110 ، ANTI satan ، Islam ، mohammad reza ، Night moans ، ilidin ، حسام+ ، nasim.h ، sagheb ، سجاد313 ، عبدالرحمن ، mahyamatin ، آیات ، شهیدطیبه واعظی ، ali-0110 ، joseffist ، azade ، ali0077
۲۲:۲۶, ۱۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
خوندن کتاب کشتی پهلو گرفته رو به خصوص در این ایام توصیه می کنم...
سخت ه این کتاب رو تا آخر خوندن..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، ELENOR ، سید ابراهیم ، MAHDI59 ، mahdy30na ، مفقود الاثر ، وحید110 ، netlog36 ، راحیل ، zryy ، fatemeh ، N.Mahdavian ، مجنون الحسین ، sunrise59 ، hesam110 ، فریادگر سکوت ، ilidin ، بیداری اندیشه ، mahyamatin ، عبدالرحمن ، yamin ، شهیدطیبه واعظی ، ali-0110 ، azade
۱:۰۱, ۱۲/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۲ ۱:۰۱ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام ای ذکر خاصِ حق ثنایت
درود ای گفته احمد من فدایت
تو بسم الله سماواتت کتابت
تو خورشیدی و عالم آفتابت
ملکـــــ موج لطیفی ، از نگاهت
فلکــــ گردی حقیر از خاک راهت
امامان آبرومند جلالت
امیر المومنین محو کمالت
محمد عاشق راز و نیازت
خدا فخریه دارد بر نمازت
همه دشت کویرند تو گلشن
همه شام سیه تو صبح روشن

(۱۱/فروردین/۹۲ ۲۲:۲۶)Hadith نوشته است:  

این رو که حتما بخونین واقعا حس خوبی به ادم میده با اون متن زیباش.
بیماران رو فراموش نکنین، لطفا.

سلام ای ذکر خاصِ حق ثنایت
درود ای گفته احمد من فدایت
تو بسم الله سماواتت کتابت
تو خورشیدی و عالم آفتابت
ملکـــــ موج لطیفی ، از نگاهت
فلکــــ گردی حقیر از خاک راهت
امامان آبرومند جلالت
امیر المومنین محو کمالت
محمد عاشق راز و نیازت
خدا فخریه دارد بر نمازت
همه دشت کویرند تو گلشن
همه شام سیه تو صبح روشن

(۱۱/فروردین/۹۲ ۲۲:۲۶)Hadith نوشته است:  

این رو که حتما بخونین واقعا حس خوبی به ادم میده با اون متن زیباش.
بیماران رو فراموش نکنین، لطفا.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، aboutorab ، Hadith ، N.Mahdavian ، مجنون الحسین ، sunrise59 ، laanbar1-2-3 ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، شهیدطیبه واعظی ، ali-0110
۵:۵۳, ۱۲/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۲ ۵:۵۷ توسط razhaypenhan.)
شماره ارسال: #4
آواتار
و من خواستم بگویم فاطمه دختر خدیجه است
دیدم که فاطمه نیست
خواستم بگویم فاطمه دختر محمد است
دیدم که فاطمه نیست
خواستم بگویم فاطمه همسر علی است
دیدم که فاطمه نیست
خواستم بگویم فاطمه مادر حسنین است
دیدم که فاطمه نیست
خواستم که بگویم فاطمه مادر زینب است
باز دیدم که فاطمه نیست
نه،این ها همه هست و این همه، فاطمه نیست
فاطمه فاطمه است
دوستان کتاب فاطمه فاطمه است نوشته دکتر شریعتی رو حتما بخونید
[url=http://dl.iranmeet.com/ebook1/Fatima-is-Fatima(http://www.iranmeet.com).zip]http://dl.iranmeet.com/ebook1/Fatima-is-Fatima(http://www.iranmeet.com).zip[/url]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، mahdy30na ، مجنون الحسین ، sunrise59 ، hesam110 ، Night moans ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، آیات ، Ali#59 ، شهیدطیبه واعظی ، ali-0110
۱۷:۰۱, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
کتاب "کشتی پهلو گرفته" فوق العاده است...
کلا قلم آقای سید مهدی شجاعی،ساده و روون و زیباست،کتابهای زیادی از ایشون خوندم که توی تاپیک مناسبش معرفی می کنم اما کتابی که من این چند وقت از حضرت زهرا(سلام الله علیها) خوندم کتاب "فریاد مهتاب/دکتر مهدی خدامیان آرامی" است،این کتاب هم متنش روونه،بخونید مارو هم دعا کنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، hesam110 ، Night moans ، ilidin ، بیداری اندیشه ، یاســین ، عبدالرحمن ، شهیدطیبه واعظی
۲۰:۲۷, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۰:۲۷ توسط عالم مقدس ملکوت.)
شماره ارسال: #6
آواتار
زیباترین کتابی که میتوان گفت در باب مقام معنوی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها نگاشته شده است توسط دکتر شهید مرحوم علی شریعتی رحمه الله علیه است که با قلمی شیوا مقام ارجمند ان بانوی یگانه جهانیان را معرفی میفرماید تحت عنوان اثری ارزشمند و ماندگار به نام فاطمه . فاطمه است !
[تصویر: fatemeh_fatemeh_ast.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیات ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59
۲۱:۰۳, ۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۲ ۲۱:۰۴ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #7
آواتار
(۳/دی/۹۲ ۲۰:۲۷)عالم مقدس ملکوت نوشته است:  زیباترین کتابی که میتوان گفت در باب مقام معنوی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها نگاشته شده است توسط دکتر شهید مرحوم علی شریعتی رحمه الله علیه است که با قلمی شیوا مقام ارجمند ان بانوی یگانه جهانیان را معرفی میفرماید تحت عنوان اثری ارزشمند و ماندگار به نام فاطمه . فاطمه است !
[تصویر: fatemeh_fatemeh_ast.jpg]

هر چند سخنان دکتر در دفاع از اهل البیت ع فراوان است و هر چند نمی شود به کسی که دین شناس نیست در همه سخنان اعتماد نمود اما کلامی از دکتر شریعتی نقل می نمایم که عمق اندیشه ایشان درباره حضرت فاطمه س و تلاش ایشان را در برابر طاغوت های زمان خودش را به زیبایی بیان می نماید:

چگونه می‌توان آموخت؟ آنچه می‌خواهم بگویم درس آموختن از این شخصیت است. وقتی که مثلا مساله فدک در زندگی فاطمه مطرح است باید دید از آن چه می‌توان آموخت؟ من قبلا گفته‌ام تکیه حضرت فاطمه برای پس گرفتن فدک فقط کوششی برای باز گرفتن یک مزرعه کوچک نیست. اینقدر نباید دعوت فاطمه و مبارزه فاطمه را کوچک کرد و تحقیر کرد. برای اینکه مبارزه برای پس گرفتن فدک، و اعلان غصب فدک بطور مداوم به عنوان نشان دادن نشانه‌ای و مظهری از غصب و انحراف در ر‍ژیم حاکمی است که فاطمه با آن مخالف است. این یک نمونه سیاسی است برای نشان دادن همیشگی رژیمی که الان روی کار آمده و علی‌رغم تمام توجیهات دینی و وجهه‌های اصحاب، بر اساس حق و عدل و قانون و اسلام عمل نکرده است و نمونه‌اش فدک، که اگر یک تومان هم باشد، بزرگترین ارزش را دارد.... امروز نه فدک است و نه این تصادم هست و نه انتخابات سقیفه. خیال نکنید که یک موضوع تاریخی است، نه. این موضوعات زنده است و باید تکرار بشود، اما نه به عنوان موضوعات تکراری تاریخ که هر سال باید فقط یادآوری بشود بلکه به عنوان اینکه طرح شود و از آن درس گرفته شود. چه درسی؟ درسی که می‌توان از بزرگترین مظهر مادری در تاریخ اسلام و نمونه اعلای یک زن در خانه، دارای همسر و پرورنده فرزند- آنچنان همسری و اینچنین فرزندانی- گرفت: چنین زنی که در تمام مدت عمرش از طفولیت تا ازدواجش و از ازدواجش تا مرگش، به عنوان یک عنصر مسئول در سرنوشت امت، فکر، عقیده، مبارزه و حق پرستی و همچنین در مقابل انحراف و در غصب و ستمی که در جامعه‌اش بوجود می‏آید، احساس مسئولیت می‌کند و در متن درگیری‌های اجتماعی حضور دارد و تا لحظه مرگش خاموش نمی‌نشیند، علی‌رغم اینکه می‌داند در این مبارزه پیروز هم نخواهد شد!
همچنین امروز او می‌تواند زن مسلمان را بسازد. او به عنوان یک مادر در مرحله‌ای که دختری چون زینب می‌پرورد و پسرانی چون حسن و حسین (علیه السلام)، و به عنوان یک بعد دیگر زن متعالی و مثالی، همسر به عنوان کسی که در تنهایی‌ها و سختی‌ها ، نقش‌ها و عظمتهای علی (علیه السلام) پا به پای اوست و همچنین به عنوان یک زن مسئول اجتماعی، کسی که از بدو تولد تا لحظه‌‌ای که پدرش را تنها به زمین گذاشت و در غربت دفن شد و در خاموشی، باز یک لحظه از مبارزه نایستاد: در جبهه خارجی با کفر تا هجرت و در جبهه داخلی با انحراف و قتل تا لحظه مرگ، حتی بعد از مرگ نیز که: «علی مرا پنهان دفن کن تا بر گور من گرد نیایند و هم بر عزای من مراسمی برپا نکنند و بر من نماز نخوانند و مراسمی بپا ندارند تا به نام من قدرتی که هم اکنون بر روی کار آمده قدرت خود را توجیه دینی نکند» زنی که حتی مردن و دفن شدنش را می‌خواهد وسیله‌ای کند برای مبارزه در راه حق و محکوم کردن ابدی و همیشگی غصب. این است «چگونه امروز زن مسلمان بودن»!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ELENOR ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، عبدالرحمن ، آیات ، محب الزهرا ، شهیدطیبه واعظی
۲۰:۴۲, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:
بیداری اندیشه بدون مطالعه، لطیفه ای بیش نیست

[b]اینهمه به لطف خدا ما میریم عزاداری که بسیار لازم و نیاز حیاتی ما است
اما آیا یه کوچولو نباید معرفت و آگاهی خودمون رو نسبت به فاطمه ی زهرا سلام الله علیها بالا ببریم؟؟؟؟؟

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ali-0110
۱۷:۵۶, ۲۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

«پایگاه پژوهشی و تحلیلی راهبردی» مجموعه‌ای از 16 کتابِ شاخص با محوریت شخصیت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و با عنوان «سیری در آسمان فاطمه سلام‌الله‌علیها» تهیه کرده است . این کتاب ها را در یک پوستر معرفی کرده اند که سایت رجانیوز گذاشته، بنده هم اینجا قرار میدم تا دوستان استفاده کنند.

التماس دعا

یا علی علیه اسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]