کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
می‌خواهم عاشق شوم!
۲۲:۰۳, ۱۷/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۲۲:۰۶ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بســـم رب الـمهـــدی

آدم اگر بخواهد یک تحول بزرگ در خودش ایجاد کند

تنها راهش این است که عاشق شود!

باور کن! راهش فقط و فقط همین است!

من تمام راه‌های ممکن را امتحان کرده‌ام!

از هر راهی که بروی آخرش دوباره می‌رسی به روزمرگی و تکرار

به خستگی و دلزدگی!

فقط عاشقی است که روزمرگی ندارد!

توی دل خودش هر روز یک زایندگی و یک بالندگی دارد!

تحول از این بزرگتر؟!

آدم عاشق شود

بعد مثلا بی‌تاب شود

بی‌خواب شود

گریه کند

بی‌خوراک شود

دلتنگ شود

شب‌ها خواب معشوقش را ببیند!

باور کن راهش فقط و فقط همین است و بس!

من تصمیم خودم را گرفته‌ام!

می‌خواهم عاشق شوم!

بعد مثلا بی‌تاب شوم

بی‌خواب شوم...

گریه کنم...

دلتنگ شوم...

شعر بگویم...

نوشته‌هایم را برای مخاطب خاص بنویسم...

خوراکم اشک و آه شود!

شب‌ها خواب معشوقم را ببینم!

نه! واقعا تصمیمم را گرفته‌ام!

واقعا به سرم زده عاشق شوم!

باید جوری عاشق شوم که مثل بمب صدا کند!

حساب کتاب همه چیز را کرده‌ام!

این وسط فقط می‌ماند یک چیز!

سوژه‌ی عاشقی!

.

فقط باید فکری برای سوژه‌ام بکنم....

سوژه هر چه دست نیافتنی‌تر عطش عشق بیشتر!

سوژه هر چه دورتر، دلتنگی و بی‌تابی بیشتر!

سوژه هر چه محبوب‌تر، دست و پا زدن برای رسیدن بیشتر!

سوژه هر چه پرنازتر، نازکشیدنش شیرین‌تر!

سوژه هر چه ماه‌تر، در هوایش پرپر شدن بیشتر!

سوژه هر چه زیباتر، خواب شب از یادش پرتر!

سوژه هر چه دلرباتر، لرزش دل به پایش بیشتر!

سوژه هر چه خوب‌تر، دل برایش دیوانه‌تر!
.
.
.

سوژه هر چه دلبرتر

سوژه هر چه زیباتر

سوژه هر چه خوب‌تر

سوژه هر چه آقاتر

سوژه هر چه غایب‌تر

سوژه هر چه مهدی‌تر....!

سوژه هر چه...

سوژه‌ام را، هم پیدا کردم...

فقط باید بروم عاشقش شوم...

.
.
.

لافی است اگر گویم عاشق شده‌ام مولا!

می‌گریم و می‌گویم لایق بنما ما را

ساعت 1.5 آن روز

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Twelver ، یوسف خان ، meshkat ، سجاد313 ، Agha sayyed ، مجید املشی ، مهسا110 ، مرغ باغ ملکوت ، Farzaneh ، zryy ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، ساقی ، فاطمه خانم ، وحید110 ، میلاد.م ، ترنم ، fatemeh ، حسنیه ، ZaHrA110M ، حوریه سادات ، محب الزهرا ، منادی حق ، SAViOR ، fiftynine ، MANI110 ، فریادگر سکوت ، Night moans ، ayat-avini ، heaven ، soshiant ، محیصا ، رمز شب ، آلاله ، Bahar ، فدايي ولايت ، نسیم ، 313flowers ، در جستجوی سختی ، reyhan ، عبدالرحیم ، ترک های دلم ، اولولالباب ، yamin ، بیداری12 ، nasim.h ، عبدالرحمن ، 135 ، مجنون العباس ، Mohammad Trust ، mahyamatin ، صهبا ، Aryha ، fotha ، nasimesaba ، bagheri4 ، rezamohammadi ، sagheb ، السا ، Ali#59 ، صبا ، آیلار ، حسن عزتي ، s ghasemi ، azade ، سیمرغ
۲۳:۲۰, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
آره منم به همین نتیجه رسیدم اگه آدم بخواد به معشوق واقعی که خدا و ائمه هستند برسه باید عاشق باشه.
منم یه زمانی از اینی که هستم بدتر بودم یه کوچولو عاشق امام زمان شدم به خاطر امام زمان چند تا از گناهامو ترک کردم خیلی راحت هم ترک کردم و خیلی تغییر کردم. فقط یه کوچولو عاشقش شدم. اگه عاشق واقعی بشی که محشر میشه دیگه قابل وصف نیست. بعد با خودم فکر میکنم اگه آدم عاشق خدا بشه چی میشه. اگه یه کوچولو مهر خدا بره تو دلت از این رو به اون رو میشی.
من بعدش فهمیدم که اصلا خدا رو دوست نداریم.
راستش من خیلی بدم. تو شرایط سخت و بحرانی که قرار میگیرم دیگه هر چی میگم یا الله یا الله اصلا دلم آروم نمیشه چون که ایمانم ایمان واقعی نیست.
بعد از این که یه کوچولو احساس کردم عشق امام زمان رفت تو دلم وقتی که تو شرایط گناه قرار میگیرم و حالم بد میشه اسم امام زمان رو که میارم یکم دلم آروم میگیره ولی اسم خدا رو میارم نه. از اون موقع فهمیدم که چقدر خدا خوبه و چقدر ما بدیم.
فهمیدم این چیزهایی رو هم که دارم به خاطر اون یه ذره مهریه که نسبت به امام زمان دارم.
این همه مجلس عزاداری ائمه شرکت میکنیم درمورد مظلومیت اونا میگه ولی کسی نمیاد درمورد خدا بگه (یعنی خیلی کمه) اگه درمورد خدا و خوبی ها و محبت هایی رو که به ما کرده و بدی های که ما در حق خدا کردیم و بخشش هایی که اون در حق ما کرده رو بگن خیلی حال میده اون موقع گریه بدجور حال میده و واقعا هم گریه داره. یه جا بودم یکی در همین مورد صحبت کرد از این که خدا چقدر به ما محبت کرده و ما چقدر بدی کردیم بعدش که از ته دل مهربانی خدا رو حس میکنی انگار خدا دستت رو گذاشته تو دستش یه حس خوبی داره که قابل توصیف نیست.
خیلی دوست دارم یکی بیاد از مهربانی خدا بگه.
اینو بخون یه مقدار از مهربانی خدا رو ببین و حال کن:
*قسمتی از نامه حضرت علی (علیه السلام) به امام حسن (علیه السلام) در مورد دعا:
...و بدان ، كه خداوندى كه خزاين آسمانها و زمين به دست اوست ، تو را رخصت دعا داده و خود اجابت آن را بر عهده گرفته است و از تو خواسته كه از او بخواهى تا عطايت كند و از او آمرزش طلبى تا بيامرزدت و ميان تو و خود، هيچكس را حجاب قرار نداده و تو را به كسى وانگذاشت كه در نزد او شفاعتت كند و اگر مرتكب گناهى شدى از توبه ات باز نداشت و در كيفرت شتاب نكرد. و چون بازگشتى سرزنشت ننمود و در آن زمان ، كه در خور رسوايى بودى ، رسوايت نساخت و در قبول توبه بر تو سخت نگرفت و به سبب گناهى كه از تو سرزده به تنگنايت نيفكند و از رحمت خود نوميدت نساخت . بلكه روى گردانيدن تو را از گناه ، حسنه شمرد. و گناه تو را يك بار كيفر دهد و كار نيكت را ده بار جزا دهد. و باب توبه را به رويت بگشود. چون ندايش دهى ، آوازت را مى شنود و اگر براز سخن گويى ، آن را مى داند. پس حاجت به نزد او ببر و راز دل در نزد او بگشاى و غم خود به نزد او شكوه نماى و از او چاره غمهايت را بخواه و در كارهايت از او يارى بجوى و از خزاين رحمت او چيزى بطلب كه جز او را توان عطاى آن نباشد، چون افزونى در عمر و سلامت در جسم و گشايش در روزى
چه خدای خوبی داریم که قدرشو نمیدونم.
راستی واسه اینکه علاقمون به خدا و امام زمان زیاد بشه تلقین خیلی خوبه: مثلا زیاد بگیم خدایا دوستت دارم
آقا دوستت دارم و باهاشون دردودل کنیم.
اگه کسی یه دعایی راه حلی چیزی پیدا کرد واسه عاشق شدن به من هم بگه.

خدایا دوستت دارم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، ساقی ، zryy ، حوریه سادات ، fiftynine ، ayat-avini ، آلاله ، Bahar ، بیداری12 ، nasim.h ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، صهبا ، السا ، s ghasemi
۱:۲۶, ۱۸/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۲ ۱:۲۸ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۷/فروردین/۹۲ ۲۳:۲۰)mahdi2012 نوشته است:  آره منم به همین نتیجه رسیدم اگه آدم بخواد به معشوق واقعی که خدا و ائمه هستند برسه باید عاشق باشه.
منم یه زمانی از اینی که هستم بدتر بودم یه کوچولو عاشق امام زمان شدم به خاطر امام زمان چند تا از گناهامو ترک کردم خیلی راحت هم ترک کردم و خیلی تغییر کردم. فقط یه کوچولو عاشقش شدم. اگه عاشق واقعی بشی که محشر میشه دیگه قابل وصف نیست. بعد با خودم فکر میکنم اگه آدم عاشق خدا بشه چی میشه. اگه یه کوچولو مهر خدا بره تو دلت از این رو به اون رو میشی.
من بعدش فهمیدم که اصلا خدا رو دوست نداریم.
راستش من خیلی بدم. تو شرایط سخت و بحرانی که قرار میگیرم دیگه هر چی میگم یا الله یا الله اصلا دلم آروم نمیشه چون که ایمانم ایمان واقعی نیست.
بعد از این که یه کوچولو احساس کردم عشق امام زمان رفت تو دلم وقتی که تو شرایط گناه قرار میگیرم و حالم بد میشه اسم امام زمان رو که میارم یکم دلم آروم میگیره ولی اسم خدا رو میارم نه. از اون موقع فهمیدم که چقدر خدا خوبه و چقدر ما بدیم.

سلام

دوست عزیز ضمن تشکر از شما، یه مسئله ای هست اونم این که ما بدونیم برای چی باید عاشق اهل بیت (علیه السلام) باشیم. شما گفتید در یک دوره سعی کردید عاشق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشید. حال بنده از شما یک سوالی دارم.

این عشق به خاطر چی بود؟؟ مگر نه این که ما اهل بیت رو دوست داریم چون عاشق خداییم؟؟ مگه نه این که برای رسیدن به حب خدا، باید حب دوستان و محبوبان خدا رو در دل پرورش داد؟!!!

ما وقتی میگیم عاشق اهل بیت هستیم، وقتی براشون گریه می کنیم، وقتی برا مصیبت هاشون غصه می خوریم، در واقع یه دلیل داریم... ما عاشق خداییم و به تبعیت از این مسئله عاشق محبوبان خدا و عاشق هر کسی که نزد خدا عزیزه هستیم و طبیعتا خودمون رو در غم ها و شادی هاشون سهیم می دونیم...

نقل قول:قُلْ ما أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ إِلاَّ مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى‏ رَبِّهِ سَبيلاً (فرقان 57)
بگو: «من در برابر آن (ابلاغ آيين خدا) هيچ گونه پاداشى از شما نمى‏طلبم مگر كسى كه بخواهد راهى بسوى پروردگارش برگزيند

... قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى‏... (شورى 23)
بگو: «من هيچ پاداشى از شما بر رسالتم درخواست نمى‏كنم جز دوست‏داشتن نزديكانم [اهل بيتم‏]

از دو آیه فوق در می یابیم که هر کس بخواهد راهی به سمت پروردگارش برگزیند باید اهل مودت و دوستیِ اهل بیت باشد (البته بدیهی است که از لوازم مودت و دوستی واقعی اطاعت از اوامر محبوب است و اوامر و نواهی ایشان نیز اوامر و نواهی خداوند است )

عشق به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و یا هر یک از معصومین، اگر به دنبال عشق به خدا نباشه که معنی نداره... چطور میشه بنده خدا رو دوست داشت و خودش رو دوست نداشت؟؟؟ عاشق آفریده بود و عشق آفریدگار را در دل نداشت؟؟؟

کسی منکر این قضیه نیست که عشق اصلی خدا بوده، هست و خواهد بود...

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، fiftynine ، ayat-avini ، Bahar ، بیداری12 ، nasim.h ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، صهبا ، السا ، s ghasemi
۶:۲۸, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به قول یکی از اساتید بزرگ . فقط کافی است ذره ای از محبتش به دلتون بتابه . همه چی اسون میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، fiftynine ، MANI110 ، mkashipazha ، ayat-avini ، soshiant ، Farzaneh ، Night moans ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، reyhan ، بیداری12 ، عبدالرحمن ، 135 ، مجنون العباس ، السا ، s ghasemi
۱:۰۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، Night moans ، N.Mahdavian ، soshiant ، محیصا ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، Bahar ، شیدا ، بیداری12 ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، help me ، السا ، s ghasemi
۱۸:۵۲, ۱۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۵۳ توسط mkashipazha.)
شماره ارسال: #6

(۱۸/فروردین/۹۲ ۶:۲۸)وحید110 نوشته است:  به قول یکی از اساتید بزرگ . فقط کافی است ذره ای از محبتش به دلتون بتابه . همه چی اسون میشه

بله . . .
امام صادق (علیه السلام) فرمودند: المحبةُ نارٌ تُحرق ما سوی المحبوب.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ayat-avini ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، بیداری12 ، عبدالرحمن ، مجنون العباس ، bagheri4 ، السا ، s ghasemi
۲۰:۲۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام دوستان
آره ولی ولی ولی......
یه شعر هست که میگه

دلبر که جان فرسود از او
کام دلم نگشود از او
نا امید نتوان بود از او
آن کس که دلداری کند
زان طره ی پر پیچ و خم
سهل است اگر بینم ستم
از بند و زنجیرش چه غم
آن کس که عیاری کند
با چشم پر نیرنگ او
حافظ مکن آهنگ او
زان طره یک شبنم او
بسیار طراری کند
اون هایی که اهل دلین گرفتن چی میگم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، آلاله ، عبدالرحمن ، السا ، s ghasemi
۲:۲۵, ۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۳:۱۶ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا اباصالح المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

می خواهم عاشق شوم ...

الهی به امید تو ...

.
.

برای عاشقِ واقعی شدن اول باید از خودمون شروع کنیم / خودمونو اصلاح کنیم / فکرمون/ ذهن و روحمونو خالص کنیم برای "او" / فقط برای "او"
حتی اگه گُمش کرده باشیم تو شلوغی های دلمون پیداش میکنیم / اونوقته که نورش به طرز غریبی دلمونو لبریز میکنه
شاید برای عاشق شدن باید تنها بشی! یه طوری که فقط خودت بمونی و خودش ...

خدایا قلب من و عزیزانم را سرشار از عشق خودت و بنده های صالحت کن ...

من طلبني وجدني و من وجدني عرفني و من عرفني احبني و من احبني عشقني و من عشقني عشقه و من عشقه قتله و من قتله فعلي ديته و من علي ديته فانا ديته ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Bahar ، N.Mahdavian ، بیداری12 ، عبدالرحمن ، 135 ، السا ، s ghasemi
۶:۲۱, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا اباعبدالله

شاید این صحبتام شعار باشن ولی لااقل برام ارزش هستن

حقیقت اینه که عشق حقیقتی بزرگ و مقدسه

کسی که عاشق نباشه مردس

اما چه عشقی؟

عشقی باید باشه که آخر عمرت نگی کاش عمرم رو تلف این و آن نکرده بودم

پس عاشق بهترین عالم شو

عشق به همسر و فرزند لازمه ولی نباید ما رو وابسته کنه

پس بهتره عاشق بهترین بشیم

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Night moans ، 135 ، مجنون العباس ، السا ، s ghasemi
۱۴:۰۳, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
می خواهم از عشق بگویم

از عشق در معنای واقعی اش که مقدس وملکوتیست عشقی حقیقی..آسمانی...روحانی...

نه عشقی مجازی و زمینی

واژه ای که هر کس از درکش عاجز ...واژه ای که قابل وصف نیست...

آنگاه که بر زبان جاری شود نا خودآگاه به معنایش می اندیشی...

باید حسش کنی و تا عاشق نشوی نمی توانی آنرا در یابی ...

مفهومی که فراتر از دوست داشتن ها و عادت هاست

نمی یابیش؟

دنبالش بگرد...در همین نزدیکی...نه با چشم دل بنگر...

آنقدر بگرد معشوق حقیقی ات که حقیقتی ماورائ است با تمام وجود ...

آری همانی که روح در پی اش گاه جان را تنها گذاشت...

باید...باید... و باید بشناسیش ...

وگرنه خویش را نمی یابی ...گم خواهی شد در خود...

معنایش را فهمیدم سالیان دور در نوجوانی ام و هنوز در پی معنای کمال و تمامش....

معنایش را فهمیدم زمانی که در دنیای درون ام غرق شدم

آنگاه در جستجویش در درون ام...

آنگاه که شکستن ام را با چشم به نظاره نشستم

آنگاه که حضورش با تمام وجود در یکایک ثانیه ها حس کردم...

آنگاه که سعی کردم دنیا را از دید اش بنگرم تا...

آنگاه که هر چه را می دیدم حسش می کردم

آنگاه که افتادن ناخوداگاه به یادش ، دلتنگی عجیبی وجودم را می لرزاندو...

آنگاه که همنشین و همکلام شب هایم گشت

آنگاه که زیبایی های اطرافم مرا به فکر خالقش انداخت

آنگاه که شور هجران از من تا ما شدن را حس کردم

آنگاه که بیکرانگی و بی انتهایی اش و کوچکی ام در برابرش را نتواستم بفهمم

آنگاه که خود را به او سپردم و باور داشتم که تنها او شایستست که شناخته شود

آنگاه که یافتم اساس آفرينش جزء عشق نیس، و آن نيز جز بازگشت به آغاز چيز ديگري نيست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، عبدالرحمن ، Aryha ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا