|
مهم!!!!:توصیه ها و طرح ها و راه کارهای فرهنگی-تربیتی
|
|
۱۵:۵۸, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۱۶:۱۳ توسط REZA245932.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بدون مقدمه دوست دارم تو این تاپیک هر کسی از دوستان تالار کمک کنه و در هر زمینه ی فرهنگی-تربیتی طرحی یا راهکار مشکل گشایی داره ارائه کنه موضوعات هم شامل مساله تربیت نسل جوان بخصوص کودکان و نوجوانان-حجاب-تعظیم شعائر دینی و ..... و در کل هر چی دلتون میخواد و به فکرتون میاد منتظرم لطفا کمک کنید انشالله مفید باشه |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۲۱ توسط omidman.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام .مسلما ما راهی به جز استفاده از تکنولوژی های مدرن مثل ساخت فیلم، انیمیشن، بازی(چه فیزیکی و چه الکترونیکی) و دیگر صنایع جذاب برای کودک و نوجوان نداریم. اگه بخوایم به روش سنتی خودمون عمل کنیم،(مثل سخنرانی، بازی های غیر جذاب و کسل کننده، ...) کمتر به موفقیت می رسیم. فکر می کنم بهتره صنایع غربی رو یاد بگیریم و علیه خودشون به کارببریم.
ما توی فرهنگ و دینمون جذابیت های زیادی داریم، اما نیاز به کشف و مدرن سازی داره. باید روش هامون به روز باشه تا مورد توجه قرار بگیره. |
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان
!!!!!!!!!!!!!!!!!همکاری کنییییییییییییییییییییییید خیلی موضوع مهمی هست خیلی هم کاربردی |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگه بخوام جزئی تر توضیح بدم، مثلا استفاده از سایتی مثل همین سایت تو کار فرهنگی خیلی مفیده. ساخت یا حداقل پخش مستند ها، فیلم های فرهنگی که البته باید فاکتور جذابیتش فراموش نشه. باید تو همون لحظه ی اول که شخصی با اون برخورد میکنه جذب بشه، چون معمولا اشخاص زیاد روی مطالب تامل نمی کنند و عمیقا کار فرهنگی رو بررسی نمی کنند. پس تبلیغ جذاب مخصوصا در لحظه برخورد افراد با کار فرهنگی خیلی مهمه.(جذب در اولین برخورد)
مشکل ما اینه که از لحاظ تکنولوژی ابداع رسانه از کشورهای رقیبمون عقبیم. در این شرایط حداقل کاری که می تونیم بکنیم، پیدا کردن رسانه های جذاب و موثر و کپی برداری از آن هاست. البته اگر خودمون خلاقیت خرج بدیم که چه بهتر. |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۵/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ای وااااای،خیر سرم یک ساعت نشستم یه مطلب کاربردی نوشتم،یهو کامپیوترم شروع به ریستارت کرد که جلوشو گرفتم ولی دیدم همه متنا پریده
فکر نکنم باز حوصله داشته باشم اونهمه متنو بنویسم!!! شرمنده بخاطر اسپم |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان دستم به دامنتون!!!!!!
بابا ما رو با نظراتون خوشحال کنید موضوع تاپیک که خیلی مهمه و البته سخت ![]() دیگه خودتون میدونید |
|||
|
۱۳:۳۴, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
شما دقیقا چی میخواید؟!! اصلا مشخص نیست ! خیلی هم کلی نوشتید . باید خیلی دقیق تر بنوسید التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
وحید110 جان،تا همین جا هم که به تاپیک توجه کردین ممنون
اما حقیقتاً خواستم دست دوستان رو تو این مطلب باز بزارم که انتخاب موضوع هم با خودشون باشه و بشه در هر زمینه فرهنگی-تربیتی از نظرات درست دوستان استفاده کرد یا علی
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
فکر کنم بهتر باشه الان توقع نداشته باشیم ازین تاپیک استقبال چندانی بشه
خود من هم حرفاییی دارم ولی الان وقتش نیست.باید بیفته به بعد از امتحانات ترم که همه با فکر باز تو بحث شرکت کنن ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
انشاالله
|