|
تجدید عهد دختران فاطمی
|
|
۱۹:۰۶, ۲۵/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۲ ۱۲:۰۶ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الفاطمه تجدید عهد دخترا فاطمی از شهادت تا ولادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) دیشب روضه بودم حاج آقای فاطمی نیا سخنرانی می کردند.مبحثشون خیلی جالب بود . ایشون در قسمتی از صحبت هاشون فرمودند :ائمه و اولیاء خدا نور هستن نه اون نوری که ما میبینیم نور آنها (کاشف)هست یعنی نوری که از دیگری کشف میکند (نور را دریافت می کند)اولیاءالله هم از خدا نور را می گیرند. اگر ما بخواهیم نور را از ائمه ی اطهار(علیه السلام) دریافت کنیم باید در جهت آنها قرار بگیریم [b]آقای فاطمی نیا می فرمودند ما قطعا نمی توین مثل حضرت زهرا (سلام الله علیها) بشویم ولی می توانیم عطری از آن حضرت را داشته باشیم. مثلا نماز شبی بخوانیم،اخلاقمان فاطمی باشد،یا حجابمان و.... خوب است امروز همه ی ما و به خصوص دختران فاطمی خود را محک بزنیم ببنیم چه قدر در جهت نور آن حضرت قرار داریم و سعی کنیم خود را هم جهت با ایشان قرار بدیم.سعی کنیم از امروز عطری از مادرمان را داشته باشیم بیاییم عهد ببندیم به یاد آن چادر خاکی مادرمان،هیچ گاه چادر را فراموش نکنیم و سخت پایبند به آن باشیم بیاییم عهد ببندیم به یاد روزهایی که مادرمان به خاطر دفاع از امامش سیلی خورد:
و... عهد ببندیم حداقل یک خلق فاطمی داشته باشیم عهد ببندیم فرزند،همسر و مادران شایسته ای باشیم ان شاء الله هرکس دوست داره از امروز که شهادت خانم فاطمه (سلام الله علیها) است تا 17 روز دیگر که سالروز تولد ایشان هست تجدید عهدش را اعلام کنه .. [b]یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام خانومی!ممنون بابت تاپیک قشنگت.راستش من 2سال پیش تولدم با تولد حضرت زهرا تو یه روز بود. اون روز کلی خوشحال بودم .مثل بقیه ی سالها که دلم میگرفت نبود. به بچه های خوابگاه شیرنی دادم. اما باز حس میکردم یه کار دیگه ام باید بکنم. همون موقع این عهدایی که شما گفتی رو با خودم بستم. الانم تجدید عهد میکنم. باشد که مقبول افتد. راستی امسالم تولدم با حضرت امیر تو یه روز. سوم خرداد. عطر شهدارم به این پیمان ها اضافه کن.چه شود...
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یا رب الزهرا
سلام مهساخانمممنون از لطفتون امیدوارم همیشه جزو دختران فاطمی بوده وباشید اللهم صل علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۲۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اگر هم پیمان هستید با صلوات بر محمد و آل محمد اعلام کنید
اللهم صل علی محمد و آل محمد