|
زندگی به سبک روح الله (رحمة الله علیه)
|
|
۲۲:۵۶, ۲۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم در این تاپیک به امید خدا قراره خاطرات کوتاه و زیبایی از زندگی امام (رحمة الله علیه) قرار داده بشه تا ان شا الله الگویی بشه برای زندگی سربازان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف). این مطالب اکثرا نقل از کتابی به همین نامه ولی سعی میکنم از منابع دیگه ای هم استفاده کنم. رفقا هم اگر خاطره ای از زندگی امام (رحمة الله علیه) دارند دریغ نکنند. همسر باید کفو من باشد ملاک امام برای ازدواج این بود که ازیک خانواده متدین و شناخته شده ، همسر بگیرد. وقتی که قصد ازدواج داشتند گفته بودند : ((من نمی خواهم از خمین همسر بگیرم، چون می خواهم کفو خودم باشد. اگر خودم درس می خوانم ، می خواهم همسری بگیرم که همفکر من باشد. در نتیجه باید از قم زن بگیرم و از خانواده روحانی و هم شان خودم.)) آقای لواسانی به امام گفت: ((آقای ثقفی وخانواده اش این خصوصیات را دارند، علاوه بر اینکه متدینند از لحاظ فکری هم روشنفکرند)). بعد از خواستگاری و مراسم معمول، امام منزلی در قم اجاره کردند و جهیزیه خانم را آوردند و عروسی کردند. نقل از : خانم فریده مصطفوی(دختر امام) عروسی در ماه مبارک رمضان نقل از : همسر امام (رحمة الله علیه) خانه کوچک و کهنه به آقایان هم اطلاع دادند بیایند در همان حیاط که پنج در شش متر مربع بود، بنشینند. آقا هم ازکربلا به منزل محقر واجاره ای خودشان وارد شدند و در آنجا چهارده سال زندگی کردند. منزل خیلی کوچک بود و آشپزخانه ای به اندازه یک تشک داشت. مجبور بودیم موقع کشیدن غذا ، دیگ را بگذاریم در حیاط. خانه کوچک و کهنه ای بود. نقل از : همسر امام(رحمة الله علیه) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |