کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر کوتاه بیایید خیانت کرده اید!
۱۳:۲۱, ۷/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
اگر کوتاه بیایید خیانت کرده اید!

«در یکی از دانشگاه های آمریکا برنامه ی سخنرانی داشتم. حرف های من، ربطی به موضوع هسته ای نداشت اما بعد از اتمام سخنرانی، یکی از اساتید همان دانشگاه، بحث هسته ای ایران را پیش کشید. او گفت: پیشرفت های هسته ای ایران، ملت های دنیا را امیدوار کرده است و اگر شما در این زمینه، کوتاه بیایید و تسلیم شوید به تمام ملت ها خیانت کرده اید! او در توضیح این حرف خود گفت: پیشرفت های ایران، موجب ایجاد امید در دل مردم دنیا شده است و عقب نشینی و تسلیم شما این امید را به یأس تبدیل خواهد کرد. اگر ایران، تسلیم شود ملت های دنیا به این نتیجه می رسند که مستقل بودن و قطع وابستگی به قدرت های جهانی، غیرممکن است؛ چون کشوری مثل ایران که بخشی از راه را هم طی کرد نتوانست به آن ادامه دهد و سرانجام مجبور به تسلیم شد!» 1

حق مطلب این است که امروز، موضوع هسته ای ایران، به نمادی برای مقاومت دربرابر زورگویی غربی ها تبدیل شده است و ملت بزرگ ایران باید در کنار ابعاد مختلف موضوع هسته ای کشورمان، به جنبه ی اثرگذاری آن بر ملت های دنیا هم بیاندیشد. امروز سرنوشت ما فقط به مرزهای خودمان، ختم نمی شود بلکه «چشم جهانی، نگران من توست.» 2

«برادران و خواهران عزیز توجه كنند كه ما ملت ایران، فقط خودمان نیستیم كه به مسائل خودمان نگاه می كنیم و آن را تقویم و ارزیابی می كنیم؛ كسان دیگری هم هستند كه كار ما را مورد مطالعه قرار می دهند... ملتهائی هستند...كه به مطالعه‌ی اوضاع ملت ایران اشتغال دارند؛ از پیشرفت های ما خرسند می شوند، از موفقیت های ما خوشحال میشوند؛ ما اگر پیروزی به دست بیاوریم، آنها احساس پیروزی می كنند؛ اگر تلخی و تلخكامی در كار ما باشد، آنها تلخكام می شوند. كسان دیگری هم در دنیا هستند كه كار ما را زیر ذره‌بین دارند... آنها بعكس، از لغزشهای ما خوشحال می شوند، از موفقیت های ما احساس دلتنگی می كنند، بدخواه ملت ایرانند؛ اینها هم كار ما را زیر نظر دارند.» 3

[تصویر: q864cgp2jk5rnwwbv098.jpg]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1- حسن رحیم پورازغدی/ سخنرانی در جمع دانشمندان هسته ای در سایت نطنز و در لحظه ی تحویل سال 1392

2- بخشی از شعر هوشنگ ابتهاج

3- بیانات رهبر معظم انقلاب/ اول فروردین 1392

منبع

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Havbb 110 ، میلاد.م ، Behnam-Az ، heaven ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، عبدالرحیم ، درست پسند ، paramida.ir ، مجنون الحسین ، mahdi_t ، سدرة المنتهی ، امیریان ، REZA4292 ، black ، arman mohseny ، رضا میزانی ، fafa* ، وحید110 ، mohamad ، Night_World ، شیدا ، حسن.س. ، یوسف خان ، farzad313 ، fazel ، Fatemeee ، Ramin_Ghn ، mahdy30na ، rastin ، fiftynine ، Reza2035 ، شهـاب ، بیداری اندیشه ، reza9710 ، Tolou ، MohammadMeraj ، فانوس *7* ، مهدی2012 ، shafagh_mah ، رضا1357 ، danialdd
۱۳:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط termeh.)
شماره ارسال: #2

ببین اصلا این حرفت منطقی نیست،من برنامه ی سمت خدا رو تقریبا دنبال میکنم و توی چندین قسمت از این برنامه میگفتن ما حدیث داریم که وقتی امت اسلامی در اثر مقاومت زیر بار فقرن باید کوتاه بیایم.این حرف شما زمانی درسته که مردم تامین باشن و مشکلات خیلی کم باشه.از حرفای شما معلومه که فقر رو لمس نکردی،اگر اون پولایی که تو جیب یه عده ی خاص هست تو کشور و بازار ریخته شه بله.الان دایی من یه اسپری نیاز داره گیر نمیاد ایرانیشم مثل هواست.
یه کم تامل و تعقل لازمه.

Exclamationامیدوارم هرچه زودتر جوابم رو بگیرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pari74bala ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، M912
۱۷:۰۰, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۵)termeh نوشته است:  Exclamationامیدوارم هرچه زودتر جوابم رو بگیرم

یک نمونه:
شعب ابی طالب

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Havbb 110 ، شهـاب ، reza9710 ، دل خسته ، عبدالرحیم ، بیداری12 ، shafagh_mah
۲۱:۵۷, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

سلام دوست گرامی! ممنونم از نظر شما..

ببینید این کاملا بستگی به درجه ی ایمان شما داره! ایمان یعنی اونجاهایی که به عقل شما نمی رسه حرف خدا رو عملی کنی و نتیحه رو به خودش بسپری و از عاقبت کار راضی باشی.. اساسا ایمان همه ی آدم ها اونجایی محک می خوره که با یک سری مجهولات مواجه میشن که با عقل ظاهری قابل توجیه نیست. وگرنه اونجاهایی که مساله واضحه دیگه نیازی به ایمان نیست. Smile

اما اگر بحثتون اینه که این کلا حکم خدا نیست و ما باید در برابر دشمن کوتاه بیاییم، بحث دیگه ایه! و این از جایی ناشی میشه که برخی گمان می کنن مشکل ما با آمریکا انرژی هستیه!!! در صورتی که مساله ی ما با آمریکا وجود دو پارادایم متفاوته که با هم دیگه نقطه ی اشتراکی به اون صورت ندارن و غرب تا جایی پیش خواهد رفت که پارادیم جمهوری اسلامی رو کاملا فلج و اسلام رو کاملا سکولار کنه.. Dodgy

ممنونم از شما..

التماس دعای فرج

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، یوسف خان ، شیدا ، fazel ، Reza2035 ، reza9710 ، عبدالرحیم ، بیداری12
۱۱:۲۸, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5

نقل قول:یک نمونه:
شعب ابی طالب

سلام
در شعب ابی طالب پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خانواده بزرگوارشون هم مثل بقیه مسلمین مشکلات وناملایمات رو تحمل میکردن
واقعا تو کشور ما هم همین جوریه یعنی سران ومسئولان و آقازاده ها هم وضعیت عامه مردم رو دارن؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فربد ، termeh ، ارش کمانگیر ، shafagh_mah ، M912
۱۴:۵۴, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6

بله من خودم با دیدن مجموعه ظهور و تحقیقاتی که داشتم این موضوع رو به خوبی درک میکنم که مشکل غرب با ما چیز دیگه ای هست و این واضحه ولی چیزی که هست اینه که تا مردم همدردی دولت و ... رو نبینن اطمینان نمیکنن،این به ما ثابت شده که اگر مسولان یک قدم برای مردم بردارن مردم تا آخرش پشتشون هستن ولی توی جامعه امروز ما هرکسی به فکر پر کردن جیب خودشه(البته استثنا هم داریم).در مورد شعب ابی طالب هم باید بگم حضرت خدیجه همه ی ثروتشون رو در راه اسلام دادن و همه پشت هم بودن.
من نمیگم کوتاه بیایم ولی باید به فکر این فقری که امروز توی جامعه حاکمه باشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، شیدا ، M912
۱۷:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
به نام خدا

با سلام مجدد! حرف شما کاملا درسته! اما باز هم باید علت این واقعه رو عمقی تر بررسی کنید.Smile ببینید یکی از مولفه های اصلی مدرنیته تکثرگرایی هست و بر مبنای همین تکثرگرایی برای منفعت شخصی اصالت ویژه ای قائل میشن..

دوستان فکر می کنن در صورتی که ما از سر تا نوک پا غربی بشیم یا به نوعی سازش با این فرهنگ داشته باشیم و معجونی از غرب و اسلام درست کنیم مشکل حل میشه!!!!Confused در صورتی که باید ریشه ی این مشکلات رو در نفوذ مدرنیسم به سرتاسر جهان جست و جو کرد نه در پذیرش یا سازش با این فرهنگ..Sad ای کاش ما مطالعات و بررسیهامون رو عمیق تر کنیم....Angel

التماس دعای فرج

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارش کمانگیر ، شیدا ، مهدی2012
۱۹:۴۲, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
فکر میکنم در شعب ابی طالب پیامبر راهی جز این نداشت وگرنه بعید بود این سختی رو به پیروانش بدهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۲:۴۷, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9

سلام
با عرض معذرت اگه میشه زیر دیپلم حرف بزنیدSmile
تا جایی که من متوجه شدم جواب شما ارتباط چندانی با مطلبی که من مطرح کردم نداشت،شایدم من متوجه نشدم!!!!!!!!!!!!Huh
۱۱:۵۵, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

شخصی ار امام صادق (علیه السلام) پرسید:
بین 2 حاکم در تردید چه کنم؟

- عادل . صادق. فقیه . و با تقواترین را انتخاب کن

- اگر به تشخیص نرسیدم ؟

- ببین افراد متدین به کدام طرف متمایلند

- اگر نفهمیدم

- ببین مخالفان ایین ما کدام را بیشتر میپسندند او را کنار بگذار . و ببین کدام بیشتر خشمگینشان میکند همورا برگزین

اصول کافی ج 1 ص 68 - تهذیبج 6 ص 256 باب البینات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Tolou ، دل خسته ، حسن.س. ، Admirer ، بیداری اندیشه ، عبدالله ، بیداری12 ، shafagh_mah ، mohamad ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا