|
اگر کوتاه بیایید خیانت کرده اید!
|
|
۱۳:۲۱, ۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اگر کوتاه بیایید خیانت کرده اید!
«در یکی از دانشگاه های آمریکا برنامه ی سخنرانی داشتم. حرف های من، ربطی به موضوع هسته ای نداشت اما بعد از اتمام سخنرانی، یکی از اساتید همان دانشگاه، بحث هسته ای ایران را پیش کشید. او گفت: پیشرفت های هسته ای ایران، ملت های دنیا را امیدوار کرده است و اگر شما در این زمینه، کوتاه بیایید و تسلیم شوید به تمام ملت ها خیانت کرده اید! او در توضیح این حرف خود گفت: پیشرفت های ایران، موجب ایجاد امید در دل مردم دنیا شده است و عقب نشینی و تسلیم شما این امید را به یأس تبدیل خواهد کرد. اگر ایران، تسلیم شود ملت های دنیا به این نتیجه می رسند که مستقل بودن و قطع وابستگی به قدرت های جهانی، غیرممکن است؛ چون کشوری مثل ایران که بخشی از راه را هم طی کرد نتوانست به آن ادامه دهد و سرانجام مجبور به تسلیم شد!» 1 حق مطلب این است که امروز، موضوع هسته ای ایران، به نمادی برای مقاومت دربرابر زورگویی غربی ها تبدیل شده است و ملت بزرگ ایران باید در کنار ابعاد مختلف موضوع هسته ای کشورمان، به جنبه ی اثرگذاری آن بر ملت های دنیا هم بیاندیشد. امروز سرنوشت ما فقط به مرزهای خودمان، ختم نمی شود بلکه «چشم جهانی، نگران من توست.» 2 «برادران و خواهران عزیز توجه كنند كه ما ملت ایران، فقط خودمان نیستیم كه به مسائل خودمان نگاه می كنیم و آن را تقویم و ارزیابی می كنیم؛ كسان دیگری هم هستند كه كار ما را مورد مطالعه قرار می دهند... ملتهائی هستند...كه به مطالعهی اوضاع ملت ایران اشتغال دارند؛ از پیشرفت های ما خرسند می شوند، از موفقیت های ما خوشحال میشوند؛ ما اگر پیروزی به دست بیاوریم، آنها احساس پیروزی می كنند؛ اگر تلخی و تلخكامی در كار ما باشد، آنها تلخكام می شوند. كسان دیگری هم در دنیا هستند كه كار ما را زیر ذرهبین دارند... آنها بعكس، از لغزشهای ما خوشحال می شوند، از موفقیت های ما احساس دلتنگی می كنند، بدخواه ملت ایرانند؛ اینها هم كار ما را زیر نظر دارند.» 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1- حسن رحیم پورازغدی/ سخنرانی در جمع دانشمندان هسته ای در سایت نطنز و در لحظه ی تحویل سال 1392 2- بخشی از شعر هوشنگ ابتهاج 3- بیانات رهبر معظم انقلاب/ اول فروردین 1392 منبع |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط termeh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببین اصلا این حرفت منطقی نیست،من برنامه ی سمت خدا رو تقریبا دنبال میکنم و توی چندین قسمت از این برنامه میگفتن ما حدیث داریم که وقتی امت اسلامی در اثر مقاومت زیر بار فقرن باید کوتاه بیایم.این حرف شما زمانی درسته که مردم تامین باشن و مشکلات خیلی کم باشه.از حرفای شما معلومه که فقر رو لمس نکردی،اگر اون پولایی که تو جیب یه عده ی خاص هست تو کشور و بازار ریخته شه بله.الان دایی من یه اسپری نیاز داره گیر نمیاد ایرانیشم مثل هواست.
یه کم تامل و تعقل لازمه. امیدوارم هرچه زودتر جوابم رو بگیرم
|
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۵)termeh نوشته است: یک نمونه: شعب ابی طالب |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوست گرامی! ممنونم از نظر شما.. ببینید این کاملا بستگی به درجه ی ایمان شما داره! ایمان یعنی اونجاهایی که به عقل شما نمی رسه حرف خدا رو عملی کنی و نتیحه رو به خودش بسپری و از عاقبت کار راضی باشی.. اساسا ایمان همه ی آدم ها اونجایی محک می خوره که با یک سری مجهولات مواجه میشن که با عقل ظاهری قابل توجیه نیست. وگرنه اونجاهایی که مساله واضحه دیگه نیازی به ایمان نیست. ![]() اما اگر بحثتون اینه که این کلا حکم خدا نیست و ما باید در برابر دشمن کوتاه بیاییم، بحث دیگه ایه! و این از جایی ناشی میشه که برخی گمان می کنن مشکل ما با آمریکا انرژی هستیه!!! در صورتی که مساله ی ما با آمریکا وجود دو پارادایم متفاوته که با هم دیگه نقطه ی اشتراکی به اون صورت ندارن و غرب تا جایی پیش خواهد رفت که پارادیم جمهوری اسلامی رو کاملا فلج و اسلام رو کاملا سکولار کنه.. ![]() ممنونم از شما.. التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:یک نمونه: سلام در شعب ابی طالب پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خانواده بزرگوارشون هم مثل بقیه مسلمین مشکلات وناملایمات رو تحمل میکردن واقعا تو کشور ما هم همین جوریه یعنی سران ومسئولان و آقازاده ها هم وضعیت عامه مردم رو دارن؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بله من خودم با دیدن مجموعه ظهور و تحقیقاتی که داشتم این موضوع رو به خوبی درک میکنم که مشکل غرب با ما چیز دیگه ای هست و این واضحه ولی چیزی که هست اینه که تا مردم همدردی دولت و ... رو نبینن اطمینان نمیکنن،این به ما ثابت شده که اگر مسولان یک قدم برای مردم بردارن مردم تا آخرش پشتشون هستن ولی توی جامعه امروز ما هرکسی به فکر پر کردن جیب خودشه(البته استثنا هم داریم).در مورد شعب ابی طالب هم باید بگم حضرت خدیجه همه ی ثروتشون رو در راه اسلام دادن و همه پشت هم بودن.
من نمیگم کوتاه بیایم ولی باید به فکر این فقری که امروز توی جامعه حاکمه باشیم. |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام مجدد! حرف شما کاملا درسته! اما باز هم باید علت این واقعه رو عمقی تر بررسی کنید. ببینید یکی از مولفه های اصلی مدرنیته تکثرگرایی هست و بر مبنای همین تکثرگرایی برای منفعت شخصی اصالت ویژه ای قائل میشن..دوستان فکر می کنن در صورتی که ما از سر تا نوک پا غربی بشیم یا به نوعی سازش با این فرهنگ داشته باشیم و معجونی از غرب و اسلام درست کنیم مشکل حل میشه!!!! در صورتی که باید ریشه ی این مشکلات رو در نفوذ مدرنیسم به سرتاسر جهان جست و جو کرد نه در پذیرش یا سازش با این فرهنگ.. ای کاش ما مطالعات و بررسیهامون رو عمیق تر کنیم....![]() التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم در شعب ابی طالب پیامبر راهی جز این نداشت وگرنه بعید بود این سختی رو به پیروانش بدهد
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
با عرض معذرت اگه میشه زیر دیپلم حرف بزنید ![]() تا جایی که من متوجه شدم جواب شما ارتباط چندانی با مطلبی که من مطرح کردم نداشت،شایدم من متوجه نشدم!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
۱۱:۵۵, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
شخصی ار امام صادق (علیه السلام) پرسید: بین 2 حاکم در تردید چه کنم؟ - عادل . صادق. فقیه . و با تقواترین را انتخاب کن - اگر به تشخیص نرسیدم ؟ - ببین افراد متدین به کدام طرف متمایلند - اگر نفهمیدم - ببین مخالفان ایین ما کدام را بیشتر میپسندند او را کنار بگذار . و ببین کدام بیشتر خشمگینشان میکند همورا برگزین اصول کافی ج 1 ص 68 - تهذیبج 6 ص 256 باب البینات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

امیدوارم هرچه زودتر جوابم رو بگیرم

در صورتی که باید ریشه ی این مشکلات رو در نفوذ مدرنیسم به سرتاسر جهان جست و جو کرد نه در پذیرش یا سازش با این فرهنگ..
ای کاش ما مطالعات و بررسیهامون رو عمیق تر کنیم....