کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربر "مهمان"
۱۴:۴۸, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1

سلام
نمی دانم این چیزی که می خوام بگم عملی هست یا نه و با رویکرد تالار ها در تغارض باشد یا نه
امکان دارد که کاربران مهمان بتوانند بدون ثبت نام پست بزنند یا نه مثلا با نام کاربری مهمان یا ... (کاربر مهمان کاربر خاصی نیست و مطالب اون بدون تایید منتشر نمی شود)
برای مشارکت بیشتر کاربران اینترنتی بالاخره در هر تالاری تعداد کاربران مهمان خیلی بیشتر از کاربران ثبت نامی است و هدف این تالار حرکت در راستای رضایت الهی است

شاید بعضی از کاربران ثبت نامی بخواهند مطالبشان بدون نام و یا با نام دیگر منتشر شود (مثلا بخواهند مطالبشان خالصانه باشد و کمتر رنگ ریا و خود نمایی بگیرد)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، سرباز منتظر ، seiied ، جویای حقیقت ، sarallah ، سدرة المنتهی ، ويانا مبين نژاد ، دل خسته
۱۵:۱۰, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
امکانش از نظر فنی وجود داره
ولی از لحاظ مدیریتی تقریبا تالار ویران میشه Big Grin

اینجا ما از کسی عکس و کپی کارت ملی نخواستیم که حالا کسی بخواد مطلبش خالصانه باشه نتونه مطالبش رو عنوان کنه
خود دوستان هستن که بعضا اسم و فامیل واقعیشون رو ذکر میکنن یا حتی آدرس وبلاگشون رو میدن که توش عکس و مشخصات کامل هست

وگرنه الان یکی با نام کاربری (الف) بیاد پست بده، یعنی خالصانه نیست؟

بعد ما با کاربر مخلص مشکلی نداریم
با برخی افراد بیکار و مغرض مشکل داریم که می تونن از این امکان نهایت سوء استفاده رو داشته باشن... خودتون تصور کنید Dodgy

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، joseffist ، somayeh ، revenger ، seiied ، Behnam-Az ، black ، جویای حقیقت ، میلاد.م ، وحید110 ، N.Mahdavian ، طالب نور ، sarallah ، شیدا ، سدرة المنتهی ، ويانا مبين نژاد ، Havbb 110 ، fazel ، میثاق ، fatemeh ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی
۱۶:۱۰, ۷/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۱۱ توسط Behnam-Az.)
شماره ارسال: #3

نقل قول:با برخی افراد بیکار و مغرض مشکل داریم که می تونن از این امکان نهایت سوء استفاده رو داشته باشن... خودتون تصور کنید
من که گفتم انتشار مطالب انها با تایید مدیران باشد
بله تصور اینکه در یه موضوع چندتا پست جور وا جور با نام ها مشابه باشد خوب نیست
خواستم ببینم نظر بقیه کاربران چیه
باتشکر از حسن توجه
۱۷:۲۲, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
به نظرم پیشنهاد بسیار خوبیه . اما عملی نیست . چون از اونجائیکه خیلی از افراد از طریق مستند ظهور با این تالار آشنائیت دارن ، تعداد کسانیکه به صورت مهمان از مطالب تالار استفاده میکنن ، کم نیست . رو این حساب اگه به طریقی که شما فرمودین ، نظرات پس از تائید ثبت بشه ، تعداد پستهای اینجوری خیلی زیاد میشه و مطمئنا انرژی و زمان رو از ناظر مربوطه میگیره . اینجوری ما یه نفر رو میخوایم که 24 ساعته بشینه پای تالار ، هر 10 ثانیه صفحه پستها رو refresh کنه تا پستها رو هم بخونه و هم فی*ل*تر کنه !!! که به خاطر همین موضوع ، پیشنهاد شما نشدنیه . چون اینجا سایت خبری نیست که نظرات بعد از یک روز یا بعد از مدتی نشر پیدا کنه . اینجا هر کسی نظری داره ، آنی پست رو ارسال میکنه و همین امر باعث شده که این تالار نسبت به تالارهای دیگه پویاتر و فعال تر باشه .
اما در پایان باز هم میگم ، پیشنهادتون بسیار خوبه ؛ ولی راستش عملی نیست .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، طالب نور ، شیدا ، مفقود الاثر ، Havbb 110 ، Behnam-Az ، Farzaneh ، Mahdy2021 ، میثاق ، fatemeh
۲۱:۴۶, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
بهتره به جای اینکار اعضای 3 ستاره به بالا بتونن امکانی داشته باشن که وقتی ارسالی رو میفرستن نام کاربری اونها رو نشون نده.
اگه این کار امکان پذیر باشه و اجرا بشه خوبه

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سدرة المنتهی ، Behnam-Az
۲۲:۰۳, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۴۶)sarallah نوشته است:  بهتره به جای اینکار اعضای 3 ستاره به بالا بتونن امکانی داشته باشن که وقتی ارسالی رو میفرستن نام کاربری اونها رو نشون نده.
اگه این کار امکان پذیر باشه و اجرا بشه خوبه

به چه دلیل نباید نشون داده نشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، سدرة المنتهی ، وحید110 ، Havbb 110 ، Behnam-Az ، جویای حقیقت
۲۲:۰۷, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۳)black نوشته است:  به چه دلیل نباید نشون داده نشه؟

گفتم این اختیاری باشه نه همیشه همینطور بمونه دلیلشو جناب
Behnam-Az
گفتن. من خودم گاهی اوقات پیش میاد که دوست دارم ارسالهایی داشتم باشم که بقیه ندونن ارسال کنندش چه کاربری بوده. این کار خیلی ضرورت نداره ولی باشه بهتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، شیدا ، وحید110 ، Behnam-Az
۲۲:۱۴, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
هر کسی باید پای مسئولیت پستی که میفرسته باشه.
اونوقت من میتونم بیام به صورت گمنام دری وری بنویسم و کسی نفهمه. یکمی ترویج نفاق میشه. همون ریا باشه بهتره.Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Hadith ، ويانا مبين نژاد ، Havbb 110 ، Behnam-Az ، جویای حقیقت ، Mahdy2021 ، fatemeh ، وحید110 ، فاطمه خانم
۲۲:۱۴, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
منم با sarallah موافقم ولی این امکانش نیست عزیزم ، مای بی بی اونقدرا پیشرفت نکرده ، هیچ اسکریپت انجمنی به اینجا نرسیده هنوز.

برای مهمان هم اگه امکان پست باشه که تالار منفجر میشه ، در صورت تاییدم بخواد باشه باز مخ ناظرا منفجر میشه ،یک کوهی از مطالب رو باید مطالعه کنن ، نه وقتش هست نه انرژیش.

ممنون از پیشنهاد دوست خوب بهنام عزیز.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Behnam-Az ، Mahdy2021 ، وحید110 ، جویای حقیقت
۲۳:۰۹, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۷/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۰۷)sarallah نوشته است:  گفتم این اختیاری باشه نه همیشه همینطور بمونه دلیلشو جناب
Behnam-Az
گفتن. من خودم گاهی اوقات پیش میاد که دوست دارم ارسالهایی داشتم باشم که بقیه ندونن ارسال کنندش چه کاربری بوده. این کار خیلی ضرورت نداره ولی باشه بهتره.
همین الانم کسی نمیدونه شما چه کسی هستید . فقط یک ای دی مجازی .
اونی که در صورت تعریف و ... باد میکنه نفس ماست و اونم به صرف کفتن اینطوری میشه . چه کسی بدونه و چه ندونه . مهم ابراز وجود نفس هست .
به نظر بنده هم این کار با توجه به اینکه عضو شدن و پست دادن خیلی راحته فایده ای نداره .
چه با نام مهمان . چه با نام بهنام!

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Behnam-Az ، جویای حقیقت ، fazel ، Mahdy2021 ، میثاق ، black ، fatemeh ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]