|
یه نکته کوچیک اما خیلی بـــزرگ!!!{حتما بخون}رنگ سبز در بازی
|
|
۲۱:۴۸, ۱۵/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه نکته خیلی مهم که انقدر واضحه که کسی بهش توجهی نداره !!! همونطور که میدونید در بازی ها و بعضا در فیلم ها ، از رنگ سبز بطور خاص بعنوان نماد اسلام استفاده میشه خب میخوام نظرتونو به بازی خیلی معروف Angry Birds جلب کنم اصولا در دنیای واقعی اکثریت قریب به اتفاق خوک ها صورتی هستند اما در این بازی برای این کاراکتر ها از رنگ سبز استفاده میشه و این در حالیه که این کاراکتر در جبهه ی مخالف یا دشمن قرار داره خب حالا شما بگید به این چی میگن ؟! اسلام ستیزی محض !!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۲, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/تیر/۹۲ ۱۱:۴۵)ضحی نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم شما یه چیزی بگو که ربط داشته باشه!! اینجا بحث در مورد رنگ سبزه نه خود بازی انگری بردز!!!!!
|
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۲ ۱۲:۱۶ توسط farshad.alight.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بازی بی مزه بی سرو ته حال آدم رو بهم میزنه حالا چه برسه به نماد گذاری درونش
، ولی درسته اون شکل هرمه ولی شما هم زیادی داری تند میری ها شام زیاد خوردی؟؟![]() نماد هرم پس شیطانیه ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
نه اقا اینقدر بد بین نباشیدمن مسلمونم نمیدونستم رنگ سبز رنگ اسلامیه!!!!!!!!!!
تازه از یک جهت دیگه ببینید سران فتنه رنگشون سبز بود شاید سازندگان بازی طرفداران ایران بودن خواستن سران فتنه رو خراب کنند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۲ ۱۵:۲۱ توسط حسن زاده.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستای عزیز
اولا تشکر میکنم از همه و از نظراتشون و و ثانیا اینکه خدمت رفقای عزیز بگم که منظورم از اون اسلام ستیزی محض ، اسلام ستیزی واضح بود که اشتباه عرض کردم و باعث شد چند نفر برداشت خوبی نداشته باشند در ضمن دوستان توجه داشته باشند که بنده نگفتم هر کس به محض اینکه این بازی رو شروع کنه مخالف اسلام میشه خب چیزی که هست اینه که اولا مخاطب این بازی ها اشخاصی هستن که جهت گیری ای از قبیل اسلامی یا ماسونی ندارند و هدف جهت دادن به اینجور افکارهاست دوما و مهمتر از همه اصولا تاثیر فیلم ها یا بازی هایی در این سبک روی ناخداگاه مخاطبا میباشد یعنی قرار نیست یک نفر فقط تحت تاثیر این بازی دیدگاهش جهت بگیره خیر مجموع بازی ها و فیلم های محصول ابر کمپانی هایی که با این اهداف مشخص هستند که کم کم به افکار عمومی جهت میدن ینی مثلا کم کم رنگ سبز رو سمبل انرژی منفی جایگزین میکنند که دوستان هم به خوبی اشاره کردند در اخر بازم ممنون از همفکری های خوب و مناسبتون |
|||
|
|
۱:۴۸, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: شما یه چیزی بگو که ربط داشته باشه!! اینجا بحث در مورد رنگ سبزه نه خود بازی انگری بردز!!!!! 1 - تو بازی ای که اینقدر روش فکر شده هیچ چیز بی دلیل نیست... 2 - من تا حالا فکر می کردم خوکا صورتین نگو خوک سبزم داریم ینی شما می خواید بفرمایید که سبز بودن این خوکایی که بر حسب اتفاق تو مسجدن کاملا تصادفیه؟؟؟ مسئله این نیست که سبز بودن این ها صددرصد ینی اسلام ستیزی اما یکدندگی و پافشاری رو این موضوع که کاملا اتفاقیه جالب نیست خود شما اگه بخواید یک بازی با هدف ایجاد الگوی درست ذهنی در کودکانتون درست کنید برای شخصیت منفی چه رنگی انتخاب می کنید؟ در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:من هم معتقدم برای این زوده که بشه گفت سازندگان این بازی غرض داشتهاند یا هرکسی رنگ سبز رو برای شخصیت منفی بذاره غرض داره، ولی بحث ایشون هم تأثیر ناخودآگاه بود، که اتفاقاً اگر طرف متوجهش بشه تأثیر خودش رو از دست میده.اصلا کی گفته اگه شما یه هرم دیدی ناخودآگاه باعث می شه که تو یهو متهول بشی؟ پس چرا برا دیدن دارکردن استفاده نمی شه؟ نقل قول:من اکثرا دیدم رنگ بد رو قرمز و خوب رو آبی استفاده می کنن.( تو بازی های استراتژیک) می گم بیاین دیگه درخت قطع نکنیم. ناخودآگاه از بین بردن اسلام تفسیرش می کنه. اصلا اول درختا آبی بودن ولی استکبار جهانی برای اسلام ستیزی سبزشون کرد. ![]() دستکش سفید هم که تو تاپیک ماریو بررسی شد و اونم نباید استفاده بشه. اصلا از همون مهد کودک می خوان بچه ها رو منحرف کنن. رنگ سفید می زارن تو مداد رنگی. ولی یادمه تو یکی از تاپیکا در مورد یه ماالشعیر بود یکی گفته بود رنگ سبزش شیشه ی اون می خواد مشروب رو القا می کنه. شاید این بازی با مشروب مخالفت می کنه.
|
|||
|
۲۰:۱۵, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۱۶:۲۴)JohnShepard نوشته است: اصلا کی گفته اگه شما یه هرم دیدی ناخودآگاه باعث می شه که تو یهو متهول بشی؟مباحث تأثیر ناخودآگاه چیزی نیست که از طرف ما(مسلمانان) مطرح شده باشه، و آنطور که روانشناسان مطرحش میکنن حساب و کتاب داره، و زمانی که مباحثش رو ببینید متوجه چند و چونش میشین. الآن مختصراً بگم که "یهو" اتفاق نمیفته، و تأثیرش هم فقط زمانی هست که براساس آنچه از ناخودآگاه دریافت کردهایم رفتار میکنیم، یعنی رفتار و تفکر احساسی، و نه زمانی که از عقل استفاده میکنیم. مثلاً تلقی شما در مورد کسی که یک شمشیر دوزبانه دستش گرفته باشه فرق خواهد کرد، اگر از بچگی شمشیرهای دوزبانه رو دست آدمهای منفی خیلی بدذات فیلمها یا کارتونها دیده باشین(که چند نمونهاش بوده)، یا بهتون گفته باشن روزی روزگاری مردی بسیار نیکسیرت و مهربان و شجاع و رزمآور چنین شمشیری داشته. البته هنوز هم اگر طرف اهل استفاده از عقل باشه میتونه دستخوش پیشداوریهای ناخودآگاهش نشه. (۹/تیر/۹۲ ۱۶:۲۴)JohnShepard نوشته است: پس چرا برا دیدن دارکردن استفاده نمی شه؟نمیفهمم معنی این جمله رو! ![]() "دیدن"دار کردن؟ دیدن Dark ...؟ دیدن ِ دار کردن؟ همون دار زدن؟ |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:کسی که از عقل استفاده نکنه که دیگه بحثی روش نیست و همون بهتر که ناخودآگاه روش تاثیر بزاره. نقل قول: ![]() منظورم بود برای ترویج دین چرا استفاده نمی شه؟ |
|||
|
|
۱:۳۱, ۱۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۲۰:۴۶)JohnShepard نوشته است: کسی که از عقل استفاده نکنه که دیگه بحثی روش نیست و همون بهتر که ناخودآگاه روش تاثیر بزاره.استفاده از عقل درسته، اما چیزی نیست که داره اتفاق میفته و اکثراً رفتار بشر براساس عادت، احساس و تأثیرپذیری از دیگران هست. (۹/تیر/۹۲ ۲۰:۴۶)JohnShepard نوشته است:حرفتون صد در صد درسته، و یکی از اشکالات بزرگی که به آموزش و فرهنگ وارد میکنند همین هست. |
|||
|
۱۲:۰۱, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۹/تیر/۹۲ ۱۶:۲۴)JohnShepard نوشته است: من اکثرا دیدم رنگ بد رو قرمز و خوب رو آبی استفاده می کنن.( تو بازی های استراتژیک) یه بار جواب دادم ادامه دادن این بحث می شه مجادله من جواب کاملا بی طرفی دادم گفتم : (۸/تیر/۹۲ ۱:۴۸)ضحی نوشته است: مسئله این نیست که سبز بودن این ها صددرصد ینی اسلام ستیزی اما یکدندگی و پافشاری رو این موضوع که کاملا اتفاقیه جالب نیست در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک نکته راجع به بازی با ورق. | mohammad790 | 37 | 27,861 |
۱۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: imge001.jpg]](http://mohammadtavafi.persiangig.com/image/web/NAM/imge001.jpg)
![[تصویر: 237437_704.png]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/6/4/237437_704.png)

، ولی درسته اون شکل هرمه ولی شما هم زیادی داری تند میری ها شام زیاد خوردی؟؟

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)