|
13 رجب روز مظلوم ترين پدر دنيا "
|
|
۳:۰۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۵ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام و عرض ادب
![]() ضمن عرض تبريك حلول ماه مبارك رجب بنا دارم در اين تايپك از مظلومترين پدر دنيا مطالبي را به يادگار بگذارم و از تك تك محبان و شيعيان مولا هم درخواست دارم كه براي پربار تر شدن اين تايپك حقير را ياري فرمايند . دل را ز شرار عشق سوزاند علي(علیه السلام) يک عمر غريب شهر خود ماند علي(علیه السلام) وقتي که شکافت فرق او در محراب گفتند مگر نماز مي خواند علي(علیه السلام) از تمامي دوستان تقاضا دارم چنانچه تمايل داشتند از فضائل مولاي غريبمان حضرت علي عليه السلام مطلب بگذارند دُر دانه روزگـار مـولاى شماسـت/ آن مرد ترين سوار مولاى شماست/ در مدرسه عشــق سـرافرازانيـد/ چون صاحب ذوالفقار مولاى شماست/ [b] . گر ز علی نگوييم، از كه گوييم آن هنگام كه علی، خير البشر است. و گر ز علی گوييم، چگونه گوييم كه به فرموده پيامبر، فضائل علی " لا تُحصَی " است و در شمار نمی گنجد. نه اينكه زبان قادر نيست به بيان كه ذهن ناتوان است از درك ... یا امیرالمؤمنین افتخار ما این است که شما پدر ما هستید، پیامبر فرمودند من و علی پدران این امّت هستیم، پدر جان چون فرزندان یعقوب از شما طلب می کنیم برای ما استغفار کنید و ما سیه رویان را ببخشید، [b]با آرزوي موفقيت براي تك تك شيعيان و محبان مولاي مظلوم يا علي عليه السلام |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۹, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۴:۴۰)ali0077 نوشته است: مولای ما نمونه ی دیگر نداشته است سلام علي جان- خدا خيرت بده مادر سادات حضرت زهرا سلام الله عليها ازتون راضي باشه طبق قولي كه دادم بابت شركت نمودن حضرتعالي در اين تايپك هديه بسيار ناقابل از طريق پيام خصوصي تقديمتان مي گردد . خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده محترمتان باد ان شاءالله موفق باشيد يا علي عليه السلام |
|||
|
۰:۳۶, ۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم السلام علیک یا مولی الموحّدین یا امیرالمومنین (علیه السلام)
«اِنّماوَلیّکم الله و رسوله والّذین آمنوا الّذین یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکاة و هم راکعون»
«ولیّ شما تنها خدا و رسول او و کسانی که ایمان آوردهاند؛
همان کسانی که نماز را بر پامیدارند و در حال رکوع نماز زکات میپردازند، میباشند.» (سوره مائده، آیه 55)
اِی علی ! اِی آیت جان آمدی !
ولادت با سعادت مولای متّقیان ، سرور جوانمردان و الگوی خوبی های دو عالم ، ابوتراب ، منّت رب رحیم ، سرمنشأ عدالت و تقوا ، امیر المومنین ، حیدر کرّار ، علیّ ابن ابیطالب (علیه السلام) را به تمامی شیعیان و به پیشگاه مقدس و پاک صاحب عصر و زمان(علیه السلام) ، تبریک می گوییم .
![]() ![]() صد و ده مرتبه یا علی(علیه السلام) !
و جمعه چه شکوهی دارد و این جمعه شکوهی دیگر!...
13 رجب سال سی ام از عام الفیل! [b] ![]() ![]() 13 مبارک است !![]() ![]() آسمانیان طبق طبق نور می آوردند، آنگاه که دیوار کعبه شکافته شد و فاطمه بنت اسد قدم به درون کعبه نهاد که علیِّ اعلی خانه خویش را ازبرای قدوم مبارک او آماده کرده بود... . و او آمد که نام خود را از خدا گرفته بود و آمده بود تا بتهای خانه را درهم بشکند و بر پشت بام آنْ ندای یگانگی و توحید ذات مقدس خدای تعالی را سر دهد و او را تقدیس کند و فریاد حق طلبی اش را از میان کفرهاو نفاقها به گوش جانهای عاشقان برساند و پرواز شورآفرین کبوتران عشق را جانی تازه بخشد. [/b] ![]() این، آغوش خداست
درخت را دیده ای که چگونه در پس حلول بهار شکوفه دار شدن را تجربه میکند؟ قنات را دیده ای که با چه اشتیاقی، لحظه تموّج آب را در دل خویش، به رخ کویر میکشد؟ کعبه نیز همینگونه، مباهات رویش تو را برجهان فریاد میزند. این کعبه نیست که شکافته میشود تا شکفتن تو را لمس کرده باشد؛ این آغوش خداست که برای تحویل دادن تو به آفرینش خویش، گشوده شده است. امشب علی علیه السلام میآید ....
ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بالْ گستره آسمانها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند! طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جامه ای افلاکیِ عاشقان به سوی او میآیند و گیسوان سیاه شبْ به یُمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم میکند؛ چرا که امشب علی علیه السلام میآید!... کعبه مانند صدف در دل خود گوهر داشت گوهری زینت هستی چونان حیدر داشت یک پیاله ز می اش مست کند عــــالم را آنکــه اندر قدحش باده ای از کوثر داشت 110 مرتبه یا علی(علیه السلام) التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۲۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
![]() ![]() ![]() SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز: 1- ولادت امیرالمومنین (علیه السلام) اولین امام مومنین و خلیفة الله بلافصل بعد ازرسول الله خاتم النبیین(صلی الله علیه وآله) برادر پسر عمو وزیر و داماد او سید الوصیین امیرالمومنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) در روز جمعه 13 رجب دربیت الله الحرام داخل کعبه معظمه به دینا آمد که قبل از او وبعد از او مولودی در آنجا به دنیا نیامده و نخواهد آمد.اسم شریفش علی است. صاحب کتاب الانوار می گوید: علی بن ابی طالب (علیه السلام) در کتاب خدا 300 اسم دارد. مشهورترین القاب آن حضرت امیرالمومنین است که این لقب مخصوص آن حضرت است و ابن شهر آشوب بیش از 850 لقب برای آن حضرت ذکر نموده است.(1) پدروالا مقام آن حضرت سید بطحا حضرت ابو طالب(علیه السلام) و مادر آن حضرت فاطمه بنت اسد بن هاشم بن عبد مناف بانوی حرم حضرت ابوطالب است. فاطمه بنت اسد(سلام الله علیها) همچنین درحق پیامبر(صلی الله علیه وآله) مادری می کرد و همیشه او را بر فرزندان خود مقدم می داشت و همه روزه از آن حضرت علامات نبوت را مشاهده می نمود. همچنین بعد از رحلت حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها) پیامبر (صلی الله علیه وآله) فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را به فاطمه بنت اسد سپردند. نوری که ازعرش پروردگار آمده بود در انبیا و اوصیاء یکی بعد از دیگری منتقل شده تا به عبد المطلب رسید و بعد ازآن دو قسم شد. نوری در پیشانی مبارک عبدالله پدر بزرگوار پیامبر(صلی الله علیه وآله) که آن نور بعدا به پیشانی آمنه و سپس درصورت مبارک خاتم الانبیا (صلی الله علیه وآله) منتقل شد نصف دیگر نور در پیشانی مبارک ابو طالب قرار گرفت. مکان ولادت امیرالمومنین (علیه السلام) اشرف بقاع یعنی حرم است. اشرف اماکن حرم مسجد است و اشرف بقاع مسجد کعبه است. مولودی جزآن حضرت در آن مکان به دنیا نیامده است آن هم درسید ایام روز جمعه در ماه حرام و دربیت الحرام !!(2) حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) سه روز چشم مبارک را باز نکرد، تا او را خدمت پیامبر(صلی الله علیه وآله) آوردند. آنجا بود که چشم بازکرد. آن حضرت فرمود: او مرا مخصوص به نظرخود قرارداد ومن او را مخصوص به علم خویش قراردادم. سپس آن حضرت را درآغوش کشید و به منزل ابو طالب آورد. هنگامی که وجود شریف آن حضرت دربطن فاطمه بنت اسد قرار گرفت درمکه زلزله شد و قریش بت ها را به کوه ابو قبیس آوردند ولی زلزله بیشتر شد و بت ها به صورت به زمین افتادند. آنان به ابوطالب پناه بردند و آن حضرت بالای کوه آمدو فرمود: "مردم دراین شب اتفاق مهمی افتاده است. خداوند خلقی را آفریده که اگر از او اطاعت نکنید و اقرار به ولایت او ننمایید و شهادت به امامت او ندهید این زلزله ساکن نمی شود. پس به اطاعت و ولایت و امامت او اقرار کنید. سپس درحالی که اشک می ریخت دستان مبارک را بلند نمود و فرمود: پروردگار من و آقای من تو را می خوانم به محمدیت پسندیده و علویت بلند مرتبه و به فاطمیت درخشنده و نورانی که برسرزمین تهامه به رحمت ومهربانی خویش لطف بفرمایی". دیگران آمین گفتند. دعا که تمام شد زلزله پایان یافت. فاطمه بنت اسد بعد از سه روز که مهمان الهی بود فرزند مبارک ومحترم خود را درآغوش گرفته آماده خروج از کعبه شد که هاتفی غیبی ندا داد: ای فاطمه نام این مولود را علی بگذار چرا که من خدای علی اعلی هستم. من نام او را از نام خود گرفته ام، واو را ادب آموخته ام و امر خود را به او سپرده ام و او را برغوامض علم خود آگاهی داده ام. او درخانه من به دنیا آمده است. او اول کسی است که برفراز خانه من اذان می گوید، و بت ها را می شکند و آنها را از بالای کعبه به صورت می اندازد. خوشا به حال کسی که او را دوست می دارد و از او اطاعت می کند و او را یاری می نماید. وای برکسی که بغض او را دارد و ازاو سرپیچی می کند و او را خوار می نماید و حق او را انکار می نماید.(3) منابع: 1- مناقب آل ابی طالب(علیه السلام): ج 3 ص 321-319. 2- مناقب آل ابی طالب(علیه السلام): ج 2 ص 200. بحار الانوار: ج 35 ص 19. 3- بحار الانوار: ج 35 ص 9، 37. امالی صدوق: ص 196. ای فاطمه! این فرزند بزرگوار را علی نام کن، من هستم خداوند علی اعلی و او را آفریدم از قدرت و عزت و جلال خود و بهره کامل از عدالت خود به او بخشیدم. ![]() SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز: به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از افکار نیور، مشهور آن است که امیرالمومنین علی بن ابیطالب (علیه السلام)در روز سیزدهم ماه رجب، سی سال بعد از عام الفیل و درون کعبه ی معظمه متولد شده است. آن روز عباس بن عبدالمطلب با یزید بن قعنب در برابر خانه کعبه نشسته بودند، ناگهان فاطمه بنت اسد به مسجد درآمد؛ او را درد زایمان گرفته بود، در برابر خانه کعبه ایستاده و نظر به جانب آسمان نموده و دعا کرد: پروردگارا! من به تو ایمان آورده ام و به هر پیغمبر و رسولی که فرستاده ای و به هر کتابی که نازل گردانیده ای و تصدیق دارم به گفته های جدم ابراهیم خلیل علیه السّلام که بانی خانه ی کعبه است. پروردگارا! به حق این خانه و به حق بنا کننده ی آن و به حق این فرزندی که در شکم دارم و با من سخن می گوید و مونس من شده است و یقین دارم که او یکی از آیات جلال و عظمت تو است، بر من تولد این کودک را آسان کن. بعد از این دعا دیوار خانه ی کعبه شکافته شد، فاطمه داخل خانه شده و از دیده ها پنهان گردید و شکاف خانه به اذن خدا به هم پیوست، هر چه سعی کردند تا اینکه درب کعبه را باز کنند موفق نشدند، معلوم شد که این امر از جانب خدا است. فاطمه سه روز در اندرون کعبه، مهمان پروردگار جهان بود و این ماجرا در کوچه و بازار و در محافل و مجالس دهان به دهان، نقل می شد، تا اینکه روز چهارم دیوار کعبه از همان موضعی که قبلا شکافته شده بود باز هم شکافته شد، فاطمه بنت اسد بیرون آمد در حالی که فرزند خود، اسدالله الغالب، علی بن ابیطالب(علیه السلام) را در دست داشت و افتخار می کرد که چنین فرزندی را در چنان مکان مقدسی به دنیا آورده است، و مدت سه روز در آنجا با میوه ها و طعامهای بهشتی پذیرائی شده است، و اعلام نمود که در حال بیرون آمدن از خانه کعبه، صدای غیبی را شنیدم که می گفت: ای فاطمه! این فرزند بزرگوار را علی نام کن، من هستم خداوند علی اعلی و او را آفریدم از قدرت و عزت و جلال خود و بهره کامل از عدالت خود به او بخشیدم و نام او را از نام مقدس خود گرفتم و او را به آداب حسنه تأدیب نمودم و اوست پیشوای بعد از حبیب من (محمّد که رسول من است) و او وصی او خواهد بود، خوشا به حال کسی که او را دوست دارد و یاری کند او را، وای بر حال کسی که فرمانش را اطاعت نکند و از یاری او خودداری کند و حقش را انکار نماید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 83-470x311.jpg]](http://www.nasr19.ir/wp-content/uploads/2012/06/83-470x311.jpg)

![[تصویر: rose.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/rose.gif)
![[تصویر: d2h3skv8obaut53sagfs.gif]](http://upload.tehran98.com/img1/d2h3skv8obaut53sagfs.gif)
![[تصویر: y8e2990v2t209f8aotxx.gif]](http://www.iranvij.ir/upload/images/y8e2990v2t209f8aotxx.gif)
![[تصویر: 38850_969.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1392/3/3/38850_969.jpg)
![[تصویر: 38851_414.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1392/3/3/38851_414.jpg)
![[تصویر: 38848_505.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1392/3/2/38848_505.jpg)
![[تصویر: 38843_632.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1392/3/2/38843_632.jpg)