کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر شما چیست؟
۱۴:۵۱, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

از وقتی که عضو این تالار شدم (حدودا دو سال) خیلی چیزها از بچه ها و پست ها یاد گرفتم و خیلی روی من تاثیرات مثبت داشته
یکیش اینه که دغدغه هام تغییر کرده
اما میون کرورها پست با ارزش ، پست هایی هم هست که فاقد هیچ ارزش علمی و دینی و غیره بود
یعنی یه سری از کاربران و من جمله خودم تحلیل های از فیلم، موسیقی و کتاب و... مینوشتیم که نه تنها کاملا اشتباهه بلکه درحد لطیفه خنده داره!!

دلیل این هم اکثر اوقات اینه که علاقه ما برای تحلیل و دشمن شناسی هست اما
علمی نیست که به اون استناد کنیم فقط چند تا شنیده و نقل قول از استادان و سخنرانان
و بیشتر هم میایم تمام انرژیمون رو صرف عدد شماری و پله شماری و هرم یابی و... می کنیم و همه می دونیم که اینا تحلیل نیست!
و همون موضوع :
توهّم دانایی در عین بی خبری!

خوب دوستان میشه مشکل مارو حل کنند؟

یعنی کارگاه های آموزشی در تحلیل فیلم، موزیک، بازی و ... ایجاد کنید و مبانی اصولی و کلی تحلیل رو به ما آموزش بدید؟

به نظر شما کدوم راه درست تره؟

وقتی داریم یه دستگاه فکری رو به یه تازه وارد آموزش میدیم کلیاتو یادش بدیم و چارچوبو
یا اینکه ما به اون اجازه بدیم خودش دست به کار بشه و ما بیفتیم دنبالش بگیم نه اینکارو انجام نده اینکارو انجام بده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Mitsonary ، Reza2035 ، اولولالباب ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، ANTI satan ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، help me ، محب الزهرا ، FN_AntiZionism ، Havbb 110 ، fiftynine
۱۵:۱۵, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:یعنی یه سری از کاربران و من جمله خودم تحلیل های از فیلم، موسیقی و کتاب و... مینوشتیم که نه تنها کاملا اشتباهه بلکه درحد لطیفه خنده داره!!

خودم هم همین حس رو دارم!Blush واقعا از بعضی از نوشته های خودم خجالت هم می کشم... صیرورت یعنی این...

نقل قول:دلیل این هم اکثر اوقات اینه که علاقه ما برای تحلیل و دشمن شناسی هست اما
علمی نیست که به اون استناد کنیم فقط چند تا شنیده و نقل قول از استادان و سخنرانان
و بیشتر هم میایم تمام انرژیمون رو صرف عدد شماری و پله شماری و هرم یابی و... می کنیم و همه می دونیم که اینا تحلیل نیست!

بجای اندیشه و تعقل کردن غالبا ما کپی بردار از عقیده و اندیشه ی دیگران هستیم...

نقل قول:یعنی کارگاه های آموزشی در تحلیل فیلم، موزیک، بازی و ... ایجاد کنید و مبانی اصولی و کلی تحلیل رو به ما آموزش بدید؟

ما قبلا در بخش سینما حلقه های نقد و تحلیل فیلم داشتیم و تقریبا شاگردی بودیم در محضر استادان این علم ، ولی متاسفانه با مشکلات زیادی روبرو شدیم ، و بنظرم در دنیای مجازی این کار فوق العاده سخت و تقریبا محاله ، در دنیا حقیقی شاید...

نقل قول:به نظر شما کدوم راه درست تره؟

وقتی داریم یه دستگاه فکری رو به یه تازه وارد آموزش میدیم کلیاتو یادش بدیم و چارچوبو
یا اینکه ما به اون اجازه بدیم خودش دست به کار بشه و ما بیفتیم دنبالش بگیم نه اینکارو انجام نده اینکارو انجام بده

چارچوب رو یاد بدیم ، خودش راه خودش رو پیدا می کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، فانوس *7* ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، هدهد ، ANTI satan ، جویای حقیقت ، help me
۲۲:۵۱, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام
حق با شماست ، بعضی مواقع نداشتن علم کافی و لازم و عدم تحقیق و پژوهش باعث میشه ، اون دوستی که می خواهد مقاله ای بنویسد مطالبی ارایه کند که با واقعیت بسیار فاصله دارد ، دلیلش هم این است که مطالبی را شنیده و همان شنیده ها را با ادراک خود از آن جملات ، تبدیل به مقاله کرده است ، بدون اینکه خودش دنبال تحقیق باشد . همین امر باعث می شود مطلبی توسط این افراد ارایه شود که حتی پژوهشگرانی که در این راه زحمت کشیده اند را زیر سوال ببرد . به عنوان مثال اگر یک پژوهشگری به درستی در مورد یک موضوع هشدار بدهد ، به او بگویند توهم توطئه دارد و...
بنده بارها از دوستان خواهش کردم که در یک کار و اثری که به زعمشان دارای نمادهای انحرافی است ، عوض گشتن دنبال نماد ، ابتدا دنبال تفکرات انحرافی باشند. شما اگر تفکر انحرافی را نتوانید شناسایی نکنید، نماد پیدا کردن دردی دوا نمی کند و اثری در پی ندارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ELENOR ، جویای حقیقت ، Mitsonary ، هدهد
۲۳:۴۳, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۱)هدهد نوشته است:  خوب دوستان میشه مشکل مارو حل کنند؟

یعنی کارگاه های آموزشی در تحلیل فیلم، موزیک، بازی و ... ایجاد کنید و مبانی اصولی و کلی تحلیل رو به ما آموزش بدید؟

به نظر شما کدوم راه درست تره؟

هرکدام از ما با توجه به مطالعات و تجریباتمان در زمینه هایی قدرت تحلیل بهتری داریم. اینکه بیایم عصاره و مغز دانایی هامون رو در اختیار هم قرار بدیم یکی از اهداف شکلگیری محیطی مثل تالار هست. که بیایم این مطالب رو با هم در میون بزاریم و حتی گاهی نقد بشیم.

هرکدام از ما هم در جایگاه تعلیم هستیم و هم در جایگاه تعلم. قطعا در هربحثی بدست آوردن چارچوب فکری در اون مورد نیاز هست تا بهتر بتونیم به مبحث موردنظرمون احاطه داشته باشیم.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Reza2035 ، Havbb 110 ، هدهد ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا