|
خطبه ای که با هر دفعه خواندنش آرام میگیرم
|
|
۰:۵۶, ۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۰ توسط black.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
من قسمت اول این خطبه رو خیلی دوست دارم. هر دفعه که میخونم خیلی آروم میشم. خب گفتم برای کسانی که دل شکسته هستن بنویسم شاید اون ها هم آرامش پیدا کنند. بسم الله الرحمن الرحیم
همه چیز برابر خدا خاشع و همه چیز با یاری او برجای مانده است.خدا بی نیاز کننده هر نیازمند و عزت بخش هر خوار و ذلیل،نیروی هر ناتوان و پناه گاه هر مصیبت زده است. هر کس سخن گوید میشنود و هرکس ساکت باشد اصرار درونش را میداند، روزی زندگان بر اوست و هرکه بمیرد به سوی او بازمیگردد. خدایا! چشم ها تو را ندیده تا از تو خبر دهند، که پیش از توصیف کنندگان از موجودات بوده ای. آفرینش برای ترس از وحشت تنهایی نبود، و برای سودجویی آن ها را نیافریدی. کسی از قدرت تو نتواند بگریزد،و هر کس رو بگیری از قدرت تو نتواند خارج گردد. گناه کاران از عظمت تو نکاهند و اطاعت کنندگان بر قدرت تو نیفزاید. آن کس که از قضای تو به خشم آید نتواند فرمانت را برگرداند،و هر کس که به فرمان تو پشت کند از تو بی نیاز نگردد. هر سری نزد تو آشکار و هر پنهانی نزد تو هویدا است. تو خدای همیشه و بی پایان و تو پایان هر چیزی که گریزی از آن نیست.وعده گاه همه، محضر توست،و رهایی از تو جز به تو ممکن نیست. زمام هر جنبنده ای به دست توست و به سوی تو بازگشت هر آفریده ایست. پاک و منزهی ای خدا! چقدر بزرگ و والاست عظمت تو.و چقدر بزرگ است آنچه را که از خلقت تو مینگرم. و چه کوچک است هر بزرگی در برابر قدرت تو و چه با عظمت است آنچه را که از ملکوت تو مشاهده میکنم،و چه نا چیز است برابر آنچه که بر ما نهان است از سلطنت تو، و چه فراگیر است در این جهان نعمت های تو و چه کوچک است نعمت های فراوان دنیا در برابر نعمت های آخرت. |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممنون از پست ارزشمندتان
ای کاش نام بهتری که تناسب بیشتری با محتوای ارزشمندش داشت را برایش انتخاب میکردید مثلاً: (۴/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۶)black نوشته است: خطبه ای که هر دفعه که میخونم خیلی آروم میشم. با تشکر فروان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |