کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به عمل کار برآید... (مبارزه عملی با دجال)
۱۷:۰۳, ۲۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۴ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام...
به نظرم تا اینجا در حد خودمون دشمن رو شناختیم، از نظر عقایدش ، اهدافش ، نحوه های حضورش و ....
برخی اینقدر در این بحث موندن که همه رو ماسون میبینن جز خودشون!
فکر میکنم دشمن هم همین رو میخواست... نهایت کاری که ما میکنیم چیه؟ اینکه بشینیم پشت کیبورد و نمادهای ماسونی تجزیه و تحلیل شده رو بازم تجزیه تحلیل کنیم! البته بدون شک این کار هم ارزشمنده اما تا کی؟؟؟ مبارزه با دشمن سلسله مراتبی داره:
1_ شناخت دشمن و بررسی اهدافش
2_مبارزه ی عملی بادشمن و قدم برداشتن در جهت اهداف خود
وقتی توی مورد اول فول شدیم عقل حکم میکنه قدم بعدی رو برداریم.
به نظر من کاری که دشمن کرده و خیلی مهم بوده کنترل ذهن انسانهاست... وقتی بخوایم با دشمن مبارزه کنیم اولین حرکتمون باید اگاهی دادن به مردم و سپردن کنترل ذهنشون به دست خودشونه... و قدم بعدی آشنایی مردم با حقیقته...
لطفا شما هم نظر خودتونو در مورد مبارزه ی عملی با ماسونها بگید تا همه استفاده کنن...Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، مجید املشی ، pari74bala ، مهدی2012
۱۷:۲۷, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
آرین (الهه . ع ) جان واقعا خوشحال شدم که این تاپیک رو باز کردی .هممون میدونیم که دجال و نماد هاش همیشه و همه جا بودن طبق روایاتی در صدر اسلام هم بوده و هنوز هم هستند چون بعد از بعثت پیغمبر آخر الزمان شروع شده به این دلیل که مردم شعور درک و حمایت از حکومت ولی معصوم رو پیدا کردن و تنها چیزی که باعث میشه این حکومت تشکیل بشه خواستن اون حکومته حتی اگر عده قلیلی از مردم "واقعا" خواستار آن باشند . و دلیل اصلی عقب افتادن ظهور آماده نبودن مردم هست .
همه میدونیم که با این نشانه ها و روایاتی که محقق شدن خیلی به ظهور نزدیکیم مثل دوران دفاع مقدس به نظر من هم اکنون تنها قدم ما برای ظهور باید بیدار کردن مردم برای حمایت از مهدی موعود باشه که این قدم با کمک همه دوستان و حمایت عزیزان و با ایجاد گروهی متحد و هماهنگ با هم ، قابل رفتن خواهد بود .

ما باید تو چندین زمینه همزمان جلو بریم و این بیداری رو تو مردم ایجاد کنیم . زمینه های تاثیر گذاری همچون رسانه های تصویری ، رسانه های صوتی ، ایجاد جشن های معنوی (ولادت های امامان) به همراه ایجاد بیداری ، اینترنت ، رادیو و ... که وجود ما جوانان در تمام این زمینه ها امکانپذیر خواهد بود . به زبان ساده تر باید مهدویت رو در ساختار دولت و ملت تزریق کنیم و هماهنگ با هم ضربه ها و موج های بیداری رو ایجاد کنیم.

از دوستان خواهشمندم زمینه هائی رو که احتمال میدن و یا توانائی تحرک رو دارن نام ببرن که انشا الله کروهک هائی تشکیل بدیم و انقلاب مهدویت رو تو بطن جمهوری اسلامی تزریق کنیم تا انشاالله سید خراسانی ما سید علی خامنه ای ، پرچم این انقلاب رو به سرور و آقای خودمون تقدیم کنند.

بعد از امید به مدد الهی از مدیران انتظار حمایت فراوان دارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، MohammadSadra
۲۰:۵۵, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه تا شقایق هست باید زندگی کرد. من هم می گم تا ایمان هست باید عشق کرد. هدف نهایی شیطان نابود کردن مهر و محبت بین ما انسانهاست. جایی که گناه و حرص و آز وجود همه ی ماها رو پر کنه اونجا مدینه فاضله شیطانه. من معتقدم بهترین مبارزه با کل این جریانات عشق ورزیدنه. تا وقتی که ایمان داریم به ذات پاک و مقدس خداوندی باید عشق بورزیم عشق به خدای بزرگ و همیشه مهربونمون، عشق به اولیا و انبیاء، عشق به بندگان خدا. یادتون نره که ما اول هر سوره می گیم به نام خداوند بخشنده مهربان. وقتی اینها از صفات اصلی خدای ماست ما چرا ازش پیروری نکنیم؟ من منظورم عشق های خیابانی نیست منظورم عشق حقیقیه. ما ها اگه لایقش باشیم هم می تونیم به عشق زمینی برسیم هم به عشق خدایی. به شرطی که به قول پیامبر بزرگوارمون افراط و تفریط نکنیم و چه راهی برای عشق ورزیدن بهتر از نیکی کردن بدون چشم داشت به بندگان خدا برای رضای آفریدگار بزرگ و همیشه مهربونمون؟Heart
از طرف دیگه بهترین مبارزه در اطلاع رسانی شروع از خانواده هامونه پدر، مادر، خواهر ها و برادران، خانواده همسر عموها و...، متاسفانه خیلی از انسانها بدون شناخت از این نمادها در زندگی روزمره استفاده می کنن. پس بهتره معرفی کنیم و فرصت انتخاب رو به خودشون بدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، mohamad ، آرین (الهه.ع)
۲۳:۰۰, ۲۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۰ ۰:۴۷ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #4
آواتار
Ara جان حرف های شما درست و متین اون که شما گفتی خانواده و ... جزو وظایف فردی ماست و هر منتظری موظف به انجام اونه ولی ما اینجا میخوایم بحث مهدویت رو به صورت گسترده اول در ایران و سپس در جهان تزریق کنیم .

به خدا آقا خیلی مظلومه . امام حسین با اون مظلومیتش چندین نامه داشتند واسه ایجاد حکومت اسلامی ولی ما چند تا نامه به آقامون دادیم ؟ چند ساله فراموشش کردیم . چند وقته به یادش افتادیم . وقتشه نامه هامونو واسه امام بفرستیم . ازش بخوایم که بیاد . باید اثر موجی ایجاد کنیم اثری که هر فردی رو عاشق کنه ، هر فردی رو منتظر کنه .

کسانی که پا هستند تو این زمینه یا علی بگن (توجه داشته باشین که این یا علی آغاز یک موجه ، موجی به عظمت دریا)

یا علی که گفتین باید تا آخرش باشین . لبیک یا مهدی .
بیاید با امام عصر دوباره بیعت کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع)
۲۳:۵۰, ۲۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بله قبول دارم که وظیفه ما همینه اما باید قدم به قدم پیش بریم شما خودتون رو نبینید متاسفانه خیلی ها احساسی عمل می کنند و میان یک یا علی می گن بدون اینکه معنای همین کلمه رو بدونن یا از کاری که می خوان بکنن شناخت داشته باشن وسط راه که چه عرض کنم همون اول راه 4 چرخ پنچر می شن ترافیک هم می سازن نمی ذارن کسهای دیگگه بیان جلو برای همین من می گم اول از خودمون شروع کنیم
یک چیزه دیگه من با مظلومیت آقا مخالف! ایشون شیری هسن از بزرگترین مردان خدا و کسی هم جلو دارشون نیست مظلوم ماییم که با جهل و گناهانمون اون ها رو از خودمون می رونیم. ببخشید خودم هم این قسمت رو احساس نوشتمUndecided
۰:۴۶, ۲۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۰ ۰:۵۳ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #6
آواتار
عزیز خودتو ناراحت نکن بین این همه پنچر شده دو تا تیوب لس هم پیدا میشه . همین واسه کار مابسه با تیوب لس ها میریم واسه پنچر شده ها لاستیک نو میاریم هر چند بار که نیاز باشه لاستیکاشونو عوض میکنیم اصلا ما هدفمون همینه میخوایم یه دنیائی رو لاستیک نو بدیم . میدونی بعدش چی میشه؟ بعدش چشم باز میکنی میبینی هم رانندگی امنو یاد گرفیم هم 4قدم اومدیم جلوتر وقتی چشمماونو میفرستیم جلو میبینیم از اون دور داره خاک بلند میشه .پیش خودمون میگیم اِه! این که خود صاحب الزمانه داره میاد .

توکل کن مومن حرکت با پنچری از ایستادن با لاستیک سالم خیلی بهتره .

اصلا اگه قرار بود بایستیم دیگه لاستیک نداشتیم. لاستیک ها رو باید پاره کنیم تا به سمت ظهور حرکت کنیم.

داستان موسی رو واسه ما گذاشتن ، هیچوقت از دید ظهور بهش نگاه کردی؟! . اگه بنی اسرائیل همراش به بن بست دریا نمیرفتن خدا کی واسشون دریا رو میشکفت؟!!!

منظورم از "تو" شخص خاصی نیست. مخاطب توئی ، تو که داری میخونی !!!
۱۴:۲۳, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۰ ۲۰:۵۵)Ara نوشته است:  یک. من معتقدم بهترین مبارزه با کل این جریانات عشق ورزیدنه. تا وقتی که ایمان داریم به ذات پاک و مقدس خداوندی باید عشق بورزیم عشق به خدای بزرگ و همیشه مهربونمون، عشق به اولیا و انبیاء، عشق به بندگان خدا.
ببخشید من زیاد متوجه منظورتون نشدم... به نظر شما برای مبارزه ی عملی با دجال باید عشق بورزیم؟ مسلما این عشق حقیقی که میگید در وجود همه ی ما هست و به خاطر عشق به خداست که اینجا میخوایم اندیشه هامونو بیدار کنیم و راه راست رو پیدا کنیم ... منظور من این بود که حالا که عاشق خدا هستیم و دوست داریم با دشمنان خدا مبارزه منیم چیکار کنیم...
خوشحال میشم توضیح بدبن...
با تشکر Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA
۰:۵۲, ۱۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
با دشمنان خدا اره منظور من هم همینه به خاطر خدا مبارزه کنیم باهاشون اما نسبت به هرکسی که خواست اصلاح بشه باگذشت باشیم. عشق الهی باعث صفای روح و صیرت میشه که به وسیله اون میشه خیلی چیزها رو که با شمشیر درست میشه با لبخندی درست کرد. البته این برای همه دشمنان نیست به بعضی ها نباید رحم کرد یعنی کل منظورم اینه که خشم بجا رو از خشم نا به جا تشخیص داده و به جای خشم نا به جا از محبت درست استفاده کنیم این روایت از پیامبر بزرگوار اسلام بهتر میتونه منظورم رو برسونه

هرگاه پيامبر صلى الله عليه و آله تصميم مى گرفت لشگرى را به جنگى بفرستد، آنها را مى طلبيد و در مقابل خود نشانده و مى فرمود: به نام خدا و در راه خدا و بر روش پيامبر او حركت كنيد. به دشمنان خويش خيانت نكنيد، آنها را مثله ننمائيد و با آنها مكر نورزيد. پيرمرد ضعيف و زن و كودك را نكشيد. درختان را قطع ننمائيد، مگر اينكه ناچار شويد. هر كس از مسلمين از كوچك و بزرگ توجهى به يكى از مشركين داشته باشد و او را پناه بدهد، او در امان است تا كلام خدا را بشنود، اگر از شما متابعت كرد از برادران دينى شما محسوب مى شود، و اگر امتناع كرد، او را به منزلگاه خود برسانيد و از خدا استعانت جوئيد.
۲:۱۷, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9

سلام خسته نباشيد (تمام دوستان بالا)

روشهاي كاربردي را بگوييد .

منتظر چه كسي هستيد؟

بسم ا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، pari74bala
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: