|
سریال لاست و سفر به عرض موعود ( LOST )
|
|
۲۱:۳۴, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲۱:۴۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدت هاست که پخش فصل نهایی سریال گمشدگان از شبکه های تلویزیونی آمریکا و اروپا به پایان رسیده و کمتر کسی است که این سریال جذاب و پرطرفدار را ندیده باشد.نسخه های زیرنویس فارسی آن هم که به فاصله کمی از زمان پخش سریال بر روی سایتهای ایرانی موجود و در دسترس همه بوده و هست. علارغم خوش ساخت بودن گمشدگان آاپیزود های پایانی این سریال به طور بدی غیر منتظره بود! این هم مثل بسیاری از تولیدات هالیوود در دهه های اخیر(جنگ ستارگان-تایتانیک-ترمیناتور-ماتریکس-ارباب حلقه ها-هری پاتر-آواتار-۲۰۱۲ و ...) یک داستان ایدئولوژیک ومحتوایی آخر الزمانی داشت. منتها چیزی که این سریال را از همه فیلمهای با مضمون مشابه هالیوود متمایز میسازد تبلیغ آشکار تفکر ماسونی و وجود علائم آشکار فراماسونری در متن این سریال است. اگر کمی به تاریخچه یهود توجه کنیم متوجه این موضوع می شویم.حضور فردی با نام جیکوب Jacob (همان یعقوب) در جزیره و وجود معبدی مخروبه در جزیره (یادآور معبد سلیمان) نوشته ها و علائم درون معبد (مثل چشم جهان بین) و وجود مجسمه پر هیبت در جزیره با صلیب اوانجلیک ها در دستش یا همان آنخ (اشاره به یهودیان معتقد به ظهور مسیح) , استفاده از علائم مصر باستان در جای جای جزیره و وجود فردی با عمر طولانی در جزیره و... همه اینها یادآور عقاید فراماسونری است. حتی در این سریال از مسلمانان نیز تصویری غیرواقعی و نامناسب به نمایش درآمد (نماد مسلمانان در این سریال فردی است به نام سعید جراح که یک قاتل بالفطره است و علارغم مسلمان بودنش از هیچ حرامی نمی پرهیزد و روابط نامشروع را عین آب خوردن انجام می دهد ) و البته این فرد یک شکنجه گر حرفه ای در رژیم بعثی عراق بوده که در نهایت به مردمش خیانت می کند. در آخر سریال نیز اینگونه همه چیز به پایان می رسد که در نهایت همه آنها از هر دین و مذهب به سمت یک مقصد واحد در حرکت هستند و این حرکت گریز ناپذیر است. این موضوع نیز بنظر من یاد آور همان هدف نهایی یهود یعنی حرکت به سمت سرزمین موعود است. هرچه بیشتر میگذرد تلاش و نفوذ عمیق یهودیان برای نیل به اهداف خود و طرفدارانشان بر همه دنیا آشکار می شود.خود من به شخصه معتقدم این اراده و کسب نفوذ و قدرت اینان تلنگری است برای مسلمانان و عقاید مهدویت. به تازگی ها هم من یه قسمتی رو دیدم که جدا از این سریال بود ولی گذری مروری بر کل سریال از فصل 1 تا 6 داشت . و مهمترین نکته این که این اپیزود با بیدار شدن جک شفرد آغاز می شه که اول چشم اونو نشون می ده که فکر کنم به چشم دجال مربوط بشه و از اول تا آخر با لغت Destiny به معنای تقدیر کنجار می ره. به امید بیداری هر چه بیشتر انسان های خفته در خواب خرگوشی!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۴۹, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اون قسمتی که گفتید خلاصه کل قسمت های سریاله میشه بگید از کجا گرفتید یا اسمش چیه تا ما هم بگیریم ؟
|
|||
|
۱۴:۰۸, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
وقعا سريال مسخره اي بود.فقط وقتم تلف شد.ولي نمادهايي كه استفاده كرده بودن جالب بود.واقعا كه مغذشون كار ميكنه.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی و تحلیل کامل سریال لاست/Lost | saman151 | 8 | 7,927 |