کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ببينيد شيعيان چه مي گويند "
۳:۲۲, ۸/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۱:۲۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
السلام علي المهدي

الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ...

درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان

ضمن عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان و كاربران تالار بيداري انديشه

حقير مي خواهم در اين تايپك فقط رفتار و گفته هاي شيعيان را وارد كنم

تا براي مردم كل دنيا ثابت بشه كه

اولاً - شيعه مذهب حق است و آماده گفتگو با تمام مذاهب

ثانياً - دشمنان شيعه ناحق و عدم قبول مباحثه و گفتگو

شيعه و محب علي عليه السلام هميشه در همه اعصار و دوران هاي مختلف خواسته كه مردم را به حق آشنا كنه و از باطل دور و هرگز كسي را مجبور به قبول كردن حق ننموده بلكه هميشه از در صلح و دوستي و مباحثه و گفتگو . و هيچگاه هيچ فرقه اي را ممهورالدم اعلان ننموده . و نخواهد نمود .

و در عوض دشمنان شيعه در تاريخ ثابت كردند كه اهل گفتگو نيستند و كوركورانه از مفتي هاي خود تقليد نموده و خون هايي را به ناحق بر زمين مي ريزند و جناياتي را مرتكب مي شوند كه دل هر انساني را به درد مي آورد .

و براي اينكه با دشمنان شيعه بيشتر آشنا شويد بد نيست يه سري به لينك زير بزنيد و با رفتار و جنايات دشمنان شيعه و آناني كه از اين فرقه ضاله حمايت مي كنند آشنا شويد .

خودتان قضاوت كنيد :

با آرزوي موفقيت براي تمامي آزادگان و آزاد انديشان جهان

ان شاءالله در ادامه از بزرگان ديگري كه در اين عرصه فعاليت مي نمودند و مي نمايند خدمت تان معرفي خواهم نمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARA 2020 ، دل خسته ، انصارالمهدی ، laanbar1-2-3 ، ztb ، عدالت ، Bahar ، saeed.biazari ، سدرة المنتهی ، AMINI ، محمد حسین ، help me ، صبح صادق ، mahdy30na ، soora

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۱۹, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
درخواست کنندگان در ادامه سخنان خود می افزایند: حتی تا به امروز و پس از گذشت قرنها ، ملیونها نفر در این فداکاری امام حسین (علیه السلام) مانده اند و تحسینش می کنند زیرا امام به آنها معنی عزت و کرامت را آموخت، نسل به نسل ملیونها نفر یاد شهادتش را گرامی می دارند و هم چنان در نقاط مختلف جهان هر ساله مجالس یادبود برای از دست دادن چنین مردی برگزار می شود .
[تصویر: 49112_508.gif]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، تعدادی از گروه های اسلامی- انسانی در بیانیه ای از شرکت گوگل خواستند همزمان با اربعین حسینی در تاریخ 24/12/2013 نام امام حسین علیه السلام به اعتبار شخصیتی که جانش را به در راه آزادی و زندگی کریمانه فدا نمود در صفحه اصلی سرچ گوگل ثبت شود.

در ادامه آمده است: امام حسین (علیه السلام) رهبر صلح است، او مردی است که 1400 سال قبل برای برپایی صلح بر علیه رژیم ظلم و طغیان و جور به پا خواست ، رژیم ضاله ای که دشمنی و خونریزی را شعار خود قرار داده بود اما این مرد در مقابلشان ایستاد و جنگید و تن به خواسته هایشان نداد تا اینکه در این راه و در سال 61 هجری به شهادت رسید.

درخواست کنندگان در ادامه سخنان خود می افزایند: حتی تا به امروز و پس از گذشت قرنها ، ملیونها نفر در این فداکاری امام حسین (علیه السلام) مانده اند و تحسینش می کنند زیرا امام به آنها معنی عزت و کرامت را آموخت، نسل به نسل ملیونها نفر یاد شهادتش را گرامی می دارند و هم چنان در نقاط مختلف جهان هر ساله مجالس یادبود برای از دست دادن چنین مردی برگزار می شود کسی که جانش را برای آرمانهایش داد و به دیگران آموخت با کرامت زندگی کنند وی از بارزترین آزادی خواهان بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، محمد حسین ، mahdy30na
۱۷:۴۳, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
درد دل جالب و مهم يک شيعه از افغانستان

متاسفانه برخي از طلاب افغاني ظاهرا پا بست ايران شده اند و راحتي و آسايش را به مشقت هاي تبليغ دين و مذهب حقه شيعه به ديگراني که وجود ندارند سپرده اند.
[تصویر: 31849_FVR4YGJP_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين، "سيد محسن رضا حسيني" از کشور افغانستان با ارسال مطلبي براي ما، در مورد مظلوميت شيعيان افغانستان چنين نوشته است:

شيعيان افغانستان ۱۷ درصد از جمعيت ۳۰ ميليوني اين کشور را تشکيل مي دهند و اغلب آنها از اقوام هزاره و سادات هستند. البته در ساير اقوام نيز شيعيان حضور دارند.

شيعيان افغانستان در طول تاريخ همواره در محدوديت ها، تبعيض ها و تهديد ها قرار داشته اند. شايد بيشترين افرادي که در تاريخ شيعه از تقيه براي حفظ جان خود استفاده کردند، شيعيان افغانستان بوده اند.

تا همين ده دوازده سال پيش اگر براي انجام کاري از قريه ي خود به شهر مي آمديد، بايد براي حفظ جان خود با دست هاي بسته نماز مي خوانديد.

شيعيان افغانستان تشنه اند، تشنه ي فقه و معارف ناب شيعه. تشنگي که حتي پس از سقوط طالبان و ايجاد فضاي آزاد در افغانستان براي آنان باقي ماند.

اما يک سوال، وظيفه کيست که در اين دوران حساس و در بين تبليغات وسيع وهابيت و حتي مسيحيان و يهوديان در افغانستان، اين مردم تشنه را از فقه و معارف سيراب کند؟!

امروز هزاران تن از طلاب مهاجر در حوزه هاي علميه قم و حتي نجف مشغول درس خواندن و تدريس اند اما آيا يک طلبه شيعه افغان در چنين شرايط حساس در افغانستان نبايد نيم نگاهي به مردم تشنه خود داشنه باشد؟!

البته که سختي ها وجود دارد اما آيا آنها که لباس مقدس پيامبر اسلام را به تن مي کنند و ايشان را اسوه خود مي دانند نبايد مانند آن بزرگوار در سختي ها و مشکلات رسالت خويش را بجاي آورند؟! چرا که زکات علم آموختن ان به ديگران است.

متاسفانه برخي از طلاب افغاني ظاهرا پا بست ايران شده اند و راحتي و آسايش را به مشقت هاي تبليغ دين و مذهب حقه شيعه به ديگراني که وجود ندارند سپرده اند.

هر چند اقدام حوزه علميه قم در اعزام تعدادي از مبلغين به افغانستان قابل ستايش است اما به هيچ وجه قابل قبول و کافي نيست چرا که فعاليت گروه هاي تندرو و ساير اديان بطور وسيعي و با پشتيباني قوي ادامه دارد.

وقتي خبر رسيد تعدادي از اسلام به مسيحيت تغيير دين دادند، خيلي ها مي گفتند از فقر و تنگدستي است اما به واقع بايد گفت روز به روز فقه و معارف اسلامي و شيعي در بين مردم و جوانان کمرنگ و کمرنگ تر مي شود، پس مردماني که از دين و مذهبي خواص پيروي مي کنند نياز به فرد و افرادي دارند که همواره آنان را در اين راه ياري دهد و از گمراهي آنان جلوگيري کنند.

اما چه حيف که آب در کوزه ما گرد جهان مي گرديم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، صبح صادق ، محمد حسین ، ضحی ، mahdy30na
۱۰:۲۲, ۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۰:۳۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #23
آواتار
دفتر آیت‌الله «سیستانی» ادعای «اردوغان» را رد کرد

حضرت آیت‌الله سیستانی صرفا به حقوق عراق در آب های دجله و فرات بر اساس توافقنامه‌های بین‌المللی اشاره و بر اهمیت حل مشکلات منطقه‌ای از طریق سیاسی ضمن حفظ حقوق تمامی ملتها اشاره کرده است.
به گزارش شیعه آنلاین، فارس به نقل از پایگاه خبری «عراق القانون» نوشت: دفتر مرجعیت عالی شیعیان عراق ادعای نخست‌وزیر ترکیه مبنی بر اینکه حضرت آیت‌الله سیستانی بر ضرورت برکناری نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور سوریه تاکید کرده را تکذیب کرد.

دفتر حضرت آیت‌الله «سیدعلی سیستانی» مرجعیت عالی شیعیان اظهارات «رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه درباره موضوع گفت‌وگو حضرت آیت‌الله سیستانی و «احمد داوود اوغلو» وزیر خارجه ترکیه را تکذیب کرد.

نخست‌وزیر ترکیه ادعا کرده بود که حضرت آیت‌الله سیستانی در گفت‌وگو با داوود اوغلو اظهار داشته که زمان برکناری «نوری المالکی» نخست‌وزیر عراق و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه از قدرت فرا رسیده است.

از سوی دیگر یک منبع آگاه در دفتر مرجعیت عالی شیعیان در عراق اظهار داشت که در دیدار داوود اوغلو با حضرت آیت‌الله سیستانی مرجعیت تنها درباره مسئله حق عراق در آبهای دو رود دجله و فرات بر اساس توافقنامه‌های بین‌المللی با وی گفت‌وگو کرد و به هیچ وجه درباره مالکی یا برکناری اسد از قدرت حرفی به میان نیاورده است.

بر اساس این گزارش، حضرت آیت‌الله سیستانی صرفا به حقوق عراق در آب های دجله و فرات بر اساس توافقنامه‌های بین‌المللی اشاره و بر اهمیت حل مشکلات منطقه‌ای از طریق سیاسی ضمن حفظ حقوق تمامی ملتها اشاره کرده است.

کارشناس شبکه وهابی بر خلاف واقعیت موجود مدعی شد اهل سنت در مجالس عزاداری امام حسین(علیه السلام) و اولادش شرکت نمی‌کنند.
[تصویر: 49191_503.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از رسا، عبدالمجید ظهرابی کارشناس شبکه وهابی نور مدعی شد: اهل سنت در مجالس عزاداری امام حسین(علیه السلام) و اولادش شرکت نمی کنند.این کارشناس در حالی این ادعا را می کند که امام جمعه اهل سنت تربت جام می گوید: اهل بیت (علیهم السلام) متعلق به اسلام هستند و اهل سنت نیز به اهل بیت محبت و مودت دارند و وظیفه خود می دانند در مجالس عزاداری امام حسین(علیه السلام) و اولادش شرکت کنند.مولوی جامی الاحمدی با اشاره در مورد سیدالشهدا و یارانش می گوید: امام حسین (علیه السلام) با عده ای از اصحاب و فرزندان پیامبر (صلی الله علیه واله) درمقابل منافقین و دشمنان اسلام با شهامت و رشادت ایستادند و با نثار خون خود و اهل بیت (علیهم السلام) درخت اسلام را آبیاری کردند.

همچنین ایشان در مورد اجر معنوی گریه بر امام حسین (علیه السلام)، اظهار داشت: عزای امام حسین(علیه السلام) اجر معنوی دارد اما به سیره، روش و منش امام حسین(علیه السلام) باید عمل کنیم تا شیعه واقعی باشیم.وی تصریح کرد: دشمنان اسلام گلویی را بریدند که پیامبر آنجا را می بوسید و امام حسین(علیه السلام) هنگام اقامه نماز بر شانه پیامبر می رفت.

اهل بیت (علیه السلام) متعلق به اسلام هستند

امام جمعه اهل سنت تربت جام افزود: اهل بیت متعلق به اسلام هستند و اهل سنت نیز به اهل بیت محبت و مودت دارند و وظیفه خود می دانند در مجالس عزاداری امام حسین (علیه السلام) و اولادش شرکت کنند.وی خاطر نشان کرد: اهل بیت (علیهم السلام) متعلق به شیعه نیست و اهل سنت نیز اهل بیت (علیهم السلام) را دوست دارند.وی تاکید کرد: اهل سنت اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه واله) را برخود مقدم می دانند و هیچ کسی حق ندارد حرفی بر علیه اهل بیت (علیهم السلام) بزند.مولوی جامی الاحمدی ابراز داشت: باید ببینیم که حضرت علی(علیه السلام) و اولادش و امام جعفر صادق (علیه السلام) چه کردند، اگر به روش آن بزرگان عمل کردیم شیعه هستیم.

با آنکه سنیم شیعه علی (علیه السلام) هستم

وی بیان کرد: من که سنی هستم من هم شیعه علی(علیه السلام) هستم، علی(علیه السلام) سنت پیامبر را اجرا کرد و ما باید از شهامت، ایثار، صبر، زهد، تقوا، گذشت، مبارزه، استقامت و فداکاری امام حسین (علیه السلام) درس بگیریم و دستورات امام را اجرا کنیم.

محبت به اهل بیت (علیه السلام) محور وحدت است

امام جمعه اهل سنت تربت جام تاکید کرد: محبت، دوستی و مودت به اهل بیت (علیهم السلام) و اصحاب گرامی محور وحدت است و محبت ما به اهل بیت اعتقاد و عقیده ماست.ایشان در ادامه گفت: از خدا می خواهم ما را پیروان راستین اهل بیت (علیهم السلام) قرار دهد و از فیوضات و برکات امام حسین(علیه السلام) و اولادش ما را بهره مند سازد.

امام جمعه اهل سنت با اشاره به حضور اهل سنت در مجالس عزاداری گفت: اهل سنت ضمن شرکت در مجالس عزاداری در منازل خود مجلس عزای حسین(علیه السلام) برگزار می کنند و مرثیه خوانی برای امام حسین (علیه السلام) دارند.در ادامه امام جمعه تربت جام با تسلیت ایام سوگواری سید و سالارشهیدان گفت: محبت مردم شیعه و سنی به اهل بیت امری بسیار واضح و مشترک بین همه فرق اسلامی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahdy30na ، Ali#59
۲۱:۳۶, ۹/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۲۱:۴۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #24
آواتار
زائرین أربعین زودتر راهی عراق شوند

به زائرانی که قصد دارند أربعین حسینی علیه السلام در شهر کربلای معلی باشند توصیه می شود که زودتر از موعد مقرر راهی عراق شوند زیرا ممکن است که مجبور شوند چندین روز در مسیر بمانند.
[تصویر: 31875_CFQ1VBD0_pic.jpg]به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از شهر کربلای معلی حاکی از آن است که بر اساس پیش بینی مسئولان و مقامات عراقی در شهر کربلا، امسال حدود 25 میلیون زائر برای زیارت أربعین حسینی علیه السلام راهی شهر کربلا خواهند شد.

بر همین اساس مسئولان امنیتی عراق قصد دارند برای حفظ جان زائران و جلوگیری از وقوع هرگونه انفجار و یا عملیات انتحاری توسط گروهک های تروریستی و تکفیری، از چند روز قبل از روز أربعین، در مسیرهای منتهی به شهر کربلا، نقاط ایست بازرسی قرار دهند.

این نقاط ایست بازرسی در گذشته و در سال های قبل نیز وجود داشته اما با توجه به بیشتر شدن جمعیت زائران، امسال تعداد این نقاط بازرسی چندین برابر خواهد شد از همین رو مدت زمانی که زائران برای رسیدن به کربلا زمان نیاز دارند، بیشتر از سال های گذشته خواهد بود.

بر همین اساس به زائرانی که قصد دارند أربعین حسینی علیه السلام در شهر کربلای معلی باشند توصیه می شود که زودتر از موعد مقرر راهی عراق شوند زیرا ممکن است که مجبور شوند چندین روز در مسیر بمانند.
[تصویر: 49342_745.jpg]

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، به دنبال حمله ی وحشیانه سپاه یزید به صفوف عزاداری ابا عبدالحسین علیه السلام در روز عاشورا در منطقه ی راولپندی و هدف قرار دادن شیعیان و به شهادت رساندن چند تن از آنان، مولانا فیصل عزیزی رئیس شواری اتحاد اهل تسنن پاکستان ضمن اظهار تاسف، این حمله ی تروریستی را محکوم کرد و اظهار داشت که این واقعه از سوی گروه تروریستی سپاه یزید صورت گرفته و این گروهک تکفیری برای خراب کردن اذهان شیعیان دست به این اقدام زدند تا عامل این رخداد وحشیانه را جامعه ی اهل تسنن قلمداد کنند.

وی از دولت وقت درخواست کرد تا نسبت به اقدامات وحشیانه ی این گروهک تروریستی اقدامات لازم را جهت بازداشت، دستگیری و مجازات آنان مبذول کنند.

[تصویر: 49324_323.jpg]

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، به دنبال غیر قانونی تلقی شدن اقدامات گروه تروریستی سپاه صحابه از سوی دولت و احزاب و رهبران شیعه و سنی، از این رو برای تغییر دادن اذهان عمومی و ادامه دادن به فعالیت های تروریستی خود عنوان "اهل سنت وال جماعت"[/b] را برای خود انتخاب کردند.

به دنبال این اقدام احزاب و رهبران مجلس وحدت اسلامی شیعیان و گروه تحریک اهل تسنن از دولت وقت درخواست کردند که نسبت به نام جدیدی انتخابی از سوی این گروهک تروریستی اقدامات لازم را مبذول کند و اجازه ندهند تا آنان تحت لوای این نام مجددا دست به اقدامات تروریستی بزنند. آنان خواهان سرکوب و مجازات تروریست هایی که با لباس مبدل دست به حملات انتحاری وحشیانه میزنند شدند.
۲۱:۲۵, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار

در باب خلیفه اول

سؤال 1: آیا صحیح است که می‌گویند: ابوبکر پس از پنجاه نفر و حتی پس از عمر بن الخطاب اسلام آورد، چنانچه از سعد بن أبی وقاص نقل شده است که ادعای بعضی، مبنی بر اینکه او اولین مردی است که اسلام آورد، دروغ و کذب است؛ «محمد بن سعد، قلت لأبی، أکان ابوبکر اولکم اسلاماً؟ فقال: لا ولقد اسلام قبله اکثر من خمسین.» (تاریخ طبری 1: 540. عسقلانی می‌گوید: «... فقد کان حینئذ جماعة ممن أسلم لکنهم کانوا یخفونه من أقاربهم» فتح الباری 7: 29.)

سؤال 2: آیا صحیح است که خالد بن سعید بن العاص قبل از ابوبکر اسلام آورده است و اولین کسی که به اعتراف – محمد بن ابی بکر – و دهها نفر از محققان و مؤرخان اسلام آورد، حضرت علی (علیه السلام) بود؟ چنانچه در نامه‌ای برای معاویه این حقیقت را اعتراف کرده و عمر نیز قبل از ابوبکر اسلام آورده و ابوبکر بعد از پنجاه و اندی اسلام آورد. اگر این مطالب واقعیت داشته باشد، چرا اینقدر واقعیات را وارونه میکنیم؟ و دائماً چنین می‌گوییم که اولین مردی که اسلام آورد ابوبکر بود. منظور ما از این جعلیات و دروغ پردازیها تراشیدن فضائل بیشتری برای خلیفه اول است یا انکار فضائل حضرت علی (علیه السلام) برای ما مهم است؟
1- نامه فرزند ابوبکر: «فکان اوّل من أجاب و أناب و آمن و صدّق و وافق فأسلم، و سلّم، اخوه و ابن عمه علی و هو السابق المبرز فی کلِّ خیر، اوّل الناس إسلاماً» (شرح نهج البلاغه 3: 188.).
2- ابوالیقظان می‌گوید: اِنّش خالد بن سعید بن العاص أسلم قبل أبی بکر الصدیق. (المستدرک علی الصحیحین 3: 278.)
3- سعد وقاص می‌گوید: ابوبکر اولین کسی نبود که مسلمان شد، بلکه قبل از او بیش از پنجاه نفر مسلمان شدند (محمد بن سعد، قلت لأبی: أکان ابوبکر اوّلکم اسلاما فقال: لا ولقد اسلم قبله أکثر من خمسین... تاریخ طبری 1: 540.).
4- زهری می‌گوید: عمر پس از چهل و اندی نفر از مرد و زن، اسلام آورد. (تاریخ الاسلام (السیرة النبویة) 180 – طبقات ابن سعد 3: 269 – صفة الصفوة 1: 274.)

سؤال 3: آیا صحیح است که می‌گویند ابوبکر در جنگها و جهاد هیچ نقشی نداشته، حتی یک‌بار دست به شمشیر نبرده است و یک تیر به طرف دشمن نیانداخته و قطره‌ای از خون کفار را به زمین نریخته است؛ چنانچه ابوجعفر اسکافی این مطلب را فرموده است:
لم یرم ابوبکر بسهم قط و لا سلّ سیفاً و لا اراق دماً. (شرح نهج البلاغه 13: 293)
با این حال چرا ما او را جزء مجاهدان و جهاد او را از جهاد حضرت علی (علیه السلام) بالاتر می‌دانیم. (فخر رازی در تفسیر خود جهاد ابوبکر را از جهاد علی (علیه السلام) أفضل می‌داند. 10: 173)
آیا اگر روافض به ما سلفی‌ها بگویند: شما دربارة ابوبکر غلو می‌کنید ما چه جوابی داریم؟

سؤال 4: آیا صحیح است که می‌گویند یار غار حضرت پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) – ابن بکر – عبدالله بن بکر بن اریقط – همان راهنما و دلیل پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) بوده و نه ابوبکر. (البدایة و النهایة 3: 176.)
و این تشابه و تقارب إسمی سبب شده که آنرا ابوبکر بخوانیم.
چون اولاً: ابوبکر در هیچ کجا به این فضیلت اعتراف نکرده است، در حالیکه در روز سقیفه به کمتر از آن اشاره کرد. نحن عشیرة رسول الله و اوسط العرب أنسابا و لیست قبیلة من قبائل العرب الا و لقریش فیها ولادة (البدایة والنهایة 6: 205)
ثانیاً: به گفتة عسقلانی، از تابعین کسانی بودند که منکر ارتباط داشتن آیة غار با ابوبکر بودند؛ همانند ابوجعفر مؤمن طاق. (لسان المیزان 5: 115)
ثالثاً: عائشه تصریح دارد که هرگز آیه‌ای درحق ما نازل نشده است. (صحیح بخاری 6: 42 – تاریخ ابن الاثیر 3: 199 – البدایة و النهایة 8: 96 – الاغانی 16: 90.)
لم ینزل الله فینا شیئاً من القرآن.
رابعاً: معروف است که ابوبکر در مدینه به استقبال پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) آمد و این بدان معناست که ابوبکر همراه پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) نبوده است.
خامساً: وجود حدیث صحیح دال بر اینکه به هنگام هجرت به غار، حضرت تنها بود. (البدایة و النهایة 6: 205.)
سادساً: آن قیافه شناس فقط آثار و جای پای پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) را دید و هرگز سخن از ابوبکر به میان نیاورد (فتوح البلدان 1: 64.) و از یحیی بن معین تشکیک در آن فهمیده می‌شود. (تهذیب الکمال 29: 26.)
سابعاً طبق روایت بخاری و دیگران، ابوبکر جزء اولین گروه از مهاجرین بوده و قبل از پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) وارد مدینه شده و در نماز جماعت گروه اول از مهاجرین شرکت می‌کرد. (صحیح بخاری 1: 128، کتاب الاذان ج 4 ص 240، کتاب الاحکام بابا إستقضاء الموالی و استعمالهم، سنن البیهقی 3: 89، فتح الباری 13: 179 ج 7: 261 و 307.)

سؤال 5: اینکه گفته می‌شود خلافت ابوبکر اجماعی بوده، آیا صحیح است که می‌گویند: حضرت علی (علیه السلام) و یاران ایشان ضمن آنان نبوده، و چنین اجماعی مورد لعنت خداوند است، چنانچه امام ابن حزم می‌گوید: «لعنة الله علی کل اجماع یخرج منه علی بن أبیطالب (علیه السلام) و من بحضرته من الصحابة» (المحلی 9: 345.).

سؤال 6: آیا صحیح است آنچه را که می‌گویند: خلافت ابوبکر نه با شوری بوده و نه با إجماع مسلمانان، بلکه فقط و فقط با اشاره و رأی یک نفر و آنهم عمر بن الخطاب بوده است. اگر چنین باشد: آیا راستی بر تمامی مسلمانان تبعیت از یک نفر – که خود در آن وقت خلیفه هم نبوده بلکه یکی از آحاد مسلمین و شهروند بلاد اسلامی شمرده می‌شده – واجب و لازم است؟ و اگر کسی تبعیت نکند چرا مهدور الدم است؟ آیا این یک نفر بر تمامی بشریت تا قیام قیامت قیّم است؟
جمعی از علماء ما – اهل سنت – همانند ابویعلی (ابویعلی حنبلی می‌گوید: لا تنعقد الا بجمهور أهل العقد و الحل من کل بلد، لیکون الرضا به عاماً، و التسلیم لإمامته اِجماعاً. و هذا مذهب مدفوع ببیعة أبی بکر علی الخلافة بأختیار من حضرها و لم ینتظر ببیعته قدوم غائب عنها (الاحکام السلطانیة ص 33).) حنبلی – 458 ه‍ و قرطبی (قرطبی می‌گوید: فإن عقدها واحد من أهل الحلّ و العقد فذلک ثابت و یلزم الغیر فعله، خلافاً لبعض الناس حیث قال: لا ینعقد الا بجماعة من أهل الحلِّ و العقد، و دلیلنا: أنَّ عمر عقد الببعة لأبی بکر» جامع أحکام القرآن 1: 272.) ت 671 ه‍ - و غزالی (غزالی امام الحرمین می‌گوید: اعلموا أنه لا یشترط فی عقد الإمامة الاجماع بل تنعقد الامامة و إن لم تجمع الأمة علی عقدها، و الدلیل علیه أن الأمامة لما عقدت لأبی بکر ابتدر لإمضاء أحکام المسلمین و لم یتأن لانتشار الأخبار الی من نای من الصحابة فی الأقطار و لم ینکر منکر، فاذا لم یشترط الاجماع فی عقد الإمامة، لم یثبت عدد معدود و لا حدّ محدود. فالوجه الحکم بأنَّ الأمامة تنعقد بعقد واحد من أهل الحلِّ والعقد. الارشاد فی الکلام: 424.) ت 478 ه‍ . و عضدالدین (عضد الدین ایحی: ت 756 ه‍ . و اذا ثبت حصول الإمامة بالأختیار و البیعة فاعلم أن ذلک لا یفتقر الی الإجماع، اذ لم یقم علیه دلیل من العقدل و السمع بل الواحد و الإثنان من أهل الحلِّ و العقد کاف، لعلمنا أن الصحابة مع صلابتهم فی الدین اکتفوا بذلک، کعقد عمر لأبی بکر، و عقد عبدالرحمن بن عوف لعثمان و لم یشترطوا اجتماع من فی المدینة فضلاً عن اجتماع الأُمة، هذا و لم ینکر علیه أحدُ، و علیه انطوت الأعصار الی وقتنا هذا.» المواقف فی الکلام 8: 351.) ایجی 756 ه‍ و محی الدین (ابن العربی المالکی (543): قال: لا یلزم فی عقد البیعة للأمام أن تکون من جمیع الأنام بل یکفی لعقد ذلک إثنان أو واحد.» شرح سنن الترمذی 13: 229.) عربی مالکی ت 543 ه‍ : وجود هر گونه اجماعی را اساساً انکار کرده، بلکه آنرا غیر لازم دانسته‌اند.

سؤال 7: آیا صحیح است که می‌گویند: تمامی انصار، و جمع بزرگی از مهاجرین با بیعت ابوبکر مخالف بودند. چنانچه عمر بن الخطاب تصریح کرده و می‌گوید: حین توفی الله نبیه – أنَّ الانصار خالفونا، و اجتمعوا بأسرهم فی سقیفة بنی ساعدة و خالف عنا علی (علیه السلام) و الزبیر و من معهما. (صحیح بخاری 8: 26 – کتاب المحاربین، باب رجم الحبلی.)
هنگام رحلت رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) أنصار با ما مخالف بوده و مخالفت کردند، و همگی در سقیفه بنی ساعده گِرد هم آمده، و حضرت علی (علیه السلام) و زبیر و همراهان آنان نیز با ما مخالف بودند، بنابراین چگونه مدعی هستیم که خلافت ابوبکر بإجماع و اتفاق مسلمین بوده؟

سؤال 8: آیا صحیح است که می‌گویند حضرت علی (علیه السلام) هرگز با ابوبکر بیعت نکرده است و مشت دست خود را بسته بود و هر چه تلاش کردند نتوانستند آن را برای بیعت باز کنند! به ناچار ابوبکر دست خود را روی دست علی (علیه السلام) و به عنوان بیعت علی (علیه السلام) گذارد؛ چنانچه مسعودی می‌گوید: فقالوا له: مدَّ یدک فبایع، فأبی علیهم فمدوا یده کرها فقبض علی أنامله فراموا بأجمعهم فتحها فلم یقدروا فمسح علیها ابوبکر و هی مضمومة. (اثبات الوصیة: 146. الشافی 3: 244.) باز هم می‌گوییم که بیعت با اجماع اهل حل و عقد بوده است؟ و حدیث (علی مع الحق و الحق مع علی یدور معه حیثما دار) (مستدرک الحاکم 3: 125، جامع الترمذی 5: 592 ح 3714، مناقب الخوارزمی: 176 ح 214، فرائد السمطین 1: 177 ح 140، شرح المواهب اللدنیه 7: 13.) یعنی علی (علیه السلام) با حق است و حق با علی (علی السلام) است و به هر سمت و سوئی برود، حق به همراه او می‌رود، را چگونه می‌توان تفسیر کرد؟

سؤال 9: آیا صحیح است که می‌گویند: حضرت علی (علیه السلام) و عباس بن عبدالمطلّب – عم پیامبر اکرم – حکومت ابوبکر و عمر بن الخطاب را حکومت‌های بر اساس دروغ و خیانت، پیمان شکنی و گناهکاری می‌دانستند. و تا آخر عمر نظرشان همین بود. در صحیح مسلم آمده که، عمر بن الخطاب به حضرت علی (علیه السلام) و عباس می‌گوید: «فلما توفی رسول الله قال ابوبکر: أنا ولی رسول الله، فجئتما تطلب میراثک من ابن أخیک و یطلب هذا میراث إمراءته عن أبیها، فقال ابوبکر قال رسول الله: ما نُورث ما ترکنا صدقة، فرأیتماه کاذباً آثما، غادراً خائناً، والله یعلم اِنه لصادق بارّ راشد تابع للحق ثم توفی ابوبکر و أنا ولی رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) و ولی أبی بکر فرأیتمانی کاذباً آثما غادراً خائناً.» (صحیح مسلم 3: 143 کتاب الجهاد – باب حکم الفیء – بخاری، 3: 287، کتاب النفقات، باب 3 حبس نفقه الرجل قوت سنته علی اهله و ج 4: 262 کتاب الاعتصام بالکتاب و السنة، باب ما یکره من التعمق و التنازع و ج 4، ص 165، کتاب الفرائض، باب قول النبی لا نورث ج 2، ص 187 و کتاب الخمس ج 2 ص 187 باب فرض الخمس.)

سؤال 10: آیا صحیح است که می‌گویند امام بخاری همین حدیث را در بیش از چهار جای از کتاب خود آورده، ولی این عبارت – دروغگو، خائن، پیمان شکن و گناهکار – را حذف کرده است و به جای آن عبارت کذا و کذا و یا عبارت کلمتکما واحدة آورده است، تا بدین ترتیب نظر منفی اهل بیت پیامر (صلی الله علیه و آله وسلم) نسبت به حکومت ابوبکر و عمر معلوم نشود؟
می‌گویند: امام بخاری، در باب خمس، و نفقات، و الاعتصام، و فرائض؛ روایت را نقل کرده، ولی در آن تصرف و تغییر داده است، در کتاب نفقات گفته است: تزعمان أن ابابکر کذا و کذا.
و در فرائض گفته: ثم جئتمانی و کلمتکما واحدة..

ان شاءالله ادامه دارد .....
۱۱:۱۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
سؤال 11: آیا صحیح است که ابوبکر توطئه ترور حضرت علی (علیه السلام) را طراحی کرد و این مأموریت را به خالدبن ولید واگذار نمود؟ ولی از اجرای آن و لو رفتن نقشه و عواقب آن ترسید و آن را در نماز لغو کرد. (سمعانی: «روی عنه – ای الرواجنی حدیث ابی بکر انه قال لا یفعل خالد ما أمر به. سألت الشریف عمر بن ابراهیم الحسینی بالکوفة عن معنی هذا الأثر فقال: کان أمر خالد بن الولید أن یقتل علیا ثم ندم بعد ذلک فنهی عن ذلک. الأَنساب 3: 95.) چنانچه سمعانی آنرا نقل می‌کند. آیا باز هم می‌توان ادعا کرد که روابط آن دو حسنه بوده و به یکدیگر احترام می‌گذاشتند.؟

سؤال 12: آیا درست است آنچه را که علمای ما، مخصوصاً بیضاوی، دربارة امامت می‌گویند: که از عظیم‌ترین مسائل اصول دین است و مخالف با آن موجب کفر و بدعت است.

«إنَّ الامامة من اعظم مسائل اصول الدین. التی مخالفتها توجب الکفر و البدعة..». (الصوارم المحرقة 3: 22.)

راستی منظور کدام امام است؟ منظور امامت ابوبکر است که نه پشتوانه اجماع – و مردمی – را دارد، و نه دلیل افضلیت چنانچه دلیل آن گذشت. بلکه فقط و فقط به اشاره و نظر یک نفر – آنهم عمر بن الخطاب – بود؟

آیا واقعاً چنین امامتی از اصول دین است؟ و مخالفت با آن موجب کفر و بدعت است!؟

یا منظور امامتی است که خداوند عزوجل آن را جعل کرده – {انی جاعلک للناس إماماً} (البقرة: آیه 124.) – و پیامبر اکرم مبلّغ و (تبلیغ کننده) از آن است.!

سؤال 13: آیا صحیح است که ما اهل سنت، ابوبکر را از پیامبر اکرم بالاتر می‌دانیم؟ و می‌گوئیم که زنی نزد پیامبر آمده و گفت خواب دیدم درختی که در خانه‌ام هست شکسته، پیامبر فرمود شوهرت می‌میرد.، او ناراحت شد و از محضر حضرت بیرون آمد و در راه ابوبکر را دید و خواب را برای او تعریف کرد. ابوبکر گفت: شوهرت از سفر باز می‌گردد. همانطور هم شد، آن زن روز بعد به عنوان گلایه نزد پیامبر آمد و اعتراض کرد، ناگهان جبرئیل نازل شد و گفت: خدا شرم دارد از اینکه دروغ بر زبان ابوبکر صدیق جاری کند، یعنی بر زبان پیامبر دروغ جاری بشود تا مبادا شخصیت ابوبکر زیر سؤال برود. (نزهة المجالس 2: 184.)

یا محمد! الذی قلته هو الحق، و لکنَّ لمّا قال الصدیق إنّکِ تجتمعین به فی هذه اللیلة. إستحیا الله منه أن یجری علی لسانه الکذب لانه صدیقٌ فأحیاه کرامة له.»

سؤال 14: آیا صحیح است که می‌گویند خلیفه اول احادیث پیامبر را آتش می‌زد؟ متقی هندی می‌گوید: «إن الخلیفة أبابکر أحرق خمس ماءة حدیث کتبه عن رسول الله (کنز العمال 10: 285.) (صلی الله علیه و آله وسلم)».

یعنی ابوبکر پانصد حدیثی را که از پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) نوشته بود به آتش کشید.

سؤال 15: آیا صحیح است که می‌گویند: عمر و ابوبکر با هم روابط حسنه‌ای نداشتند و یک بار در محضر پیامبر با هم درگیر شده و با صدای بلند با هم برخورد کردند و سپس آیه {لا ترفعوا اصواتکم فوق صوت النّبی} (حجرات: آیه 2.)... در نکوهش آنان نازل گردید؟! (کاد الخیّران أن یهلکا: ابوبکر و عمر. لمّا قد علی النبی و فد بنی تمیم أشار احدهما بالاقرع و اشار الاخر بغیره. قال ابوبکر لعمر: إنما اردت خلافی، فقال عمر: ما اردت خلافک فارتفعت اصواتهما عند النبی فنزلت یا ایها الذین آمنوا لا ترفعوا.. مسند احمد 4: 6 – بخاری ج 3: 190 کتاب التفسیر الحجرات.)

و یک بار در دوران خلافت ابوبکر، او سند مالکیت زمینی را به دو نفر داده و آنرا امضاء کرده بود و عمر در آن نامه و روی امضاء ابوبکر آب دهان انداخته و آنرا پاره کرد. (الدر المنثور 3: 252.)

و نظر عمر این بود که حسد ده جزء است، نُه جزء آن در ابوبکر و یک جزء دیگر آن در تمامی قریش است و ابوبکر در آن جزء نیز شریک است (شرح ابن أبی الحدید 1: 30.).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۱۰:۰۶, ۳۱/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #27
آواتار
گروه‌های تکفیری بلای جان حامیانشان می‌شوند

[تصویر: 34235_RGVX2UT1_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين،‌ رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه امنیت منطقه خلیج فارس در گرو روابط سالم کشورهای منطقه است، تصریح کردند: برخی کشورهای منطقه اکنون با ‌کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آنها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند، ولی در آینده نه چندان دور، این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و سرانجام مجبور خواهند بود ‌با هزینه زیاد، آنها را از بین ببرند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز دوشنبه در دیدار شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت و هیأت همراه، منطقه خلیج فارس و امنیت آن را بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: امنیت این منطقه، در گرو روابط سالم و خوب همه کشورهای منطقه است.

ایشان افزودند: بر همین اساس، جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال روابط سالم با همسایگان خود در خلیج فارس بوده ‌و اکنون نیز همین سیاست را دنبال می‌کند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: نزدیکی کشورهای منطقه و روابط سالم آنها با یکدیگر برای همه منطقه مفید است؛ اما اگر این اصل رعایت نشود، اختلاف و دوری کشورهای منطقه، موجب خرسندی دشمنان مشترک خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای وقاحت روزافزون رژیم صهیونیستی را نتیجه نبود روابط سالم میان کشورهای منطقه دانستند و خاطر‌نشان کردند: جمهوری اسلامی ایران همواره با کشورهای منطقه با شرح صدر برخورد کرده است.

ایشان گسترش روابط کویت و عراق را به نفع منطقه ارزیابی کردند و گفتند: در خصوص تحولات سوریه نیز جمهوری اسلامی ایران، هر آنچه ‌مردم سوریه تصمیم بگیرند، تأیید خواهد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به خطر گروههای تکفیری در منطقه، تأکید کردند: متأسفانه برخی کشورهای منطقه متوجه خطری که گروههای تکفیری، در آینده، برای خود آنها ایجاد خواهد کرد نیستند و همچنان در حال حمایت از این گروهها هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: برخی کشورهای منطقه اکنون با ‌کمک به گروه‌های تکفیری، از کشتار و جنایات آنها در سوریه و برخی کشورهای دیگر حمایت می‌کنند؛ اما در آینده نه چندان دور، این گروه‌ها بلای جان همان کشورهای حامی خواهند شد و سرانجام مجبور خواهند بود ‌با هزینه زیاد، آنها را از بین ببرند.

ایشان با اشاره به حضور ایران در کنار کویت، در مواقع حساس سال‌های گذشته، از مواضع خیرخواهانه و مدبرانه کویت در قبال تحولات منطقه قدردانی کردند و گفتند: باید تحولات منطقه را با چنین دیدگاه و شیوه ای حل و فصل کرد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به روابط اقتصادی و تجاری ایران و کویت خاطر‌نشان کردند: زمینه‌ها برای گسترش بیش از پیش روابط اقتصادی دو کشور فراهم است و باید صفحه جدیدی در روابط اقتصادی ایران و کویت گشوده شود.

در این دیدار که آقای روحانی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت با تبریک میلاد امام حسین (علیه السلام)، رهبر انقلاب اسلامی را مرشد و راهنمایی برای همه منطقه دانست و گفت: کویت برای گشودن صفحه جدیدی در روابط دو کشور آمادگی کامل دارد و در مذاکرات تهران نیز برای افزایش سطح روابط اقتصادی و تجاری توافق شد.

امیر کویت با تأیید سخنان رهبر انقلاب اسلامی در خصوص لزوم وحدت و همگرایی میان کشورهای منطقه و برخورد با افراطی‌گری، روابط کویت با عراق را بسیار خوب و مسئولان عراقی را دوستان کویت خواند و اظهار امیدواری کرد مسائل و مشکلات سوریه، بر اساس خواسته و نظر مردم و از راه‌های مسالمت آمیز حل و فصل شوند.

سید حسن نصرالله: گروه های شیعه در عراق باید متحد شوند

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین افزود: هیبت شیعه به اتحاد است.، شیعیان باید متحد شوند.، هم اکنون شیعیان نیاز به اتحاد و همدلی دارند.

[تصویر: 34607_64DLBXQ7_pic.jpg]به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از لبنان حاکی از آن است که حجه الاسلام و المسلمین سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در جدید ترین اظهارات خود، گروه های شیعی عراق را دعوت به اتحاد کرد.

وی در ادامه گفت: مرجعیت عظمی در نجف اشرف مایه حمایت و حفاظت تمامی عراقی ها است. گروه های شیعی باید به لوای مرجعیت بپیوندند. از تمامی برادران شیعه می خواهم، از سید «عمار حکیم» و سید «مقتدی صدر» می خواهم که با هم متحد شوند و با لباس رزم خدمت مرجعیت دینی بروند و اعلام کنند که ما متحد هستیم و گوش به فرمان مرجعیت دینی هستیم.

دبیرکل حزب الله لبنان همچنین افزود: هیبت شیعه به اتحاد است.، شیعیان باید متحد شوند.، هم اکنون شیعیان نیاز به اتحاد و همدلی دارند.

سید «حسن نصرالله» با تاکید بر اینکه حزب ‌الله اجازه تخریب مقدسات در شهرهای نجف، کربلا و سامرا در عراق را نمی‌ دهد، عنوان داشت: در سوریه گفتیم که حضرت زینب سلام الله علیها دو بار به اسارت گرفته نخواهد شد و در عراق نیز می‌ گوییم زمان آنکه کسی در جهان بتواند مقدسات دینی ما در نجف، کربلا و سامرا را تخریب کند یا به آنها هتک حرمت کند، پایان یافته است.

«سید حسن نصر الله» در ادامه مواضع مرجعیت دینی نجف اشرف در قبال این تحولات را ستود و تاکید کرد: دعوت مرجعیت دینی برای حمل سلاح در رویارویی با تروریست‌ها، به منظور محافظت و پاسداری از چهار گوشه عراق است و هدف از آن حمایت از یک طائفه مشخص نیست.

وی با اشاره به بلند شدن صدای اعتراض برخی‌ها در مخالفت با دخالت نیروهای حزب الله در سوریه گفت: چرا اکنون آن صداها را در محکومیت داعش نمی‌شنویم؟ اگر ما در وقت مناسب و با روش و کیفیت مناسب در سوریه دخالت نمی‌کردیم.. اکنون داعش در بیروت می‌بود.

دبیر کل حزب الله لبنان با طرح سئوالاتی درباره نقش برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در تحولات عراق، طرف‌هایی که از این تحولات سود می‌برند و همچنین حقیقت موضع آمریکا در قبال این تحولات، آیه قرآنی «عسى أن تکرهوا شیئا وهو خیر لکم» (چه بسا از چیزی کراهت داشته باشید، در حالی که برای شما خیر است) را یاد آوری کرد و افزود: مطمئن باشید که جادو دامن جادوگر را خواهد گرفت. آن زمانی که به کسی اجازه هتک حرمت مقدسات دینی داده می‌شد،‌ دیگر گذشت.

حزب الله: آماده ایم نیروهایمان را به عراق اعزام کنیم

شیخ «محمد الکوثرانی» گفت: دشمنان شیعه بدانند که مقدسات مواردی نیستند که به راحتی بتوان از آنها گذشت. حزب الله آماده است از مقدسات شیعه دفاع کند.
[تصویر: 34555_JE3QFTMO_pic.jpg]به گزارش شیعه آنلاین، حجة الإسلام و المسلمين شیخ «محمد الکوثرانی» عضو دفتر سیاسی حزب الله، در گفتگوی تلفنی با خبرنگار شیعه آنلاین خاطر نشان کرد که اگر لازم باشد حزب الله آماده است که نیروهای خاص خود را به عراق اعزام کند.

"الکوثرانی" در ادامه اين گفتگو افزود: حزب الله آماده است که با حملات هوایی در سوریه تکفیری ها را نابود کند اما متأسفانه نیروهای تکفیری به منازل و مناطق مسکونی پناه برده اند. اگر به این شکل نبود، حزب الله با حملات هوایی اثری از تکفیری ها در سوریه باقي نمی گذاشت.

شیخ «محمد الکوثرانی» گفت: دشمنان شیعه بدانند که مقدسات مواردی نیستند که به راحتی بتوان از آنها گذشت. حزب الله آماده است از مقدسات شیعه دفاع کند.

اين مقام حزب الله متذکر شد که بسیاری از شیعیان لبنان در مراکز حزب الله در لبنان جهت اعزام به عراق ثبت نام به عمل آورده اند.

«بشار أسد» به کمک «نوري مالکي» مي رود

در صورت انجام اين کار، با توجه به تجربه اي که نيروهاي سوريه طي سه سال اخير در نبرد با تروريست بدست آورده اند،‌ مي توان پيش بيني کرد که نتايج خوبي از اين اقدام حاصل شود.
[تصویر: 34536_7TPQR8XS_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين،‌ اخبار رسيده از دمشق پايتخت سوريه حاکي از آن است که در نشست محرمانه روز گذشته «بشار أسد» رئيس جمهور سوريه با فرماندهان نيروهاي نظامي و امنيتي اين کشور، موضوع حملات چند روز اخير گروهک تروريستي «دولت اسلامي عراق و شام» موسوم به "داعش" مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

گفته مي شود در اين نشست، مقامات ارشد سوريه به اين نتيجه رسيدند که با توجه به تجربه اي که از سه سال جنگ با تروريسم بدست آورده اند، اکنون وقت آن رسيده که تعدادي از نيروهاي با تجربه خود را براي حمايت از دولت «نوري مالکي» در برابر داعش، به سوريه اعزام کنند.

قابل ذکر است، هنوز اخبار و اطلاعاتي در مورد تصميماتي که در اين نشست توسط مقامات ارشد سوريه گرفته شد، در دست نيست از همين رو تعداد دقيق نيروهاي سوري که قرار است به عراق اعزام شود، مشخص نشده اما در صورت انجام اين کار، با توجه به تجربه اي که نيروهاي سوريه طي سه سال اخير در نبرد با تروريست بدست آورده اند،‌ مي توان پيش بيني کرد که نتايج خوبي از اين اقدام حاصل شود.

ناگفته نماند طي چند روز اخير ارتش عراق با کمک کميته هاي مردمي موفق شده تعداد قابل توجهي از نيروهاي گروهک تکفيري - تروريستي "داعش" را به هلاکت برساند.

«ملا باسم کربلايي» براي مبارزه با "داعش" به عراق رفت

«ملا باسم کربلايي» اخيرا براي مديحه سرايي در شب شهادت حضرت امام موسي بن جعفر عليه السلام به تهران سفر کرده بود.

[تصویر: 34535_JWTWLGU1_pic.JPG]به گزارش شيعه آنلاين، اخبار رسيده از کشور عراق حاکي از آن است که «ملا باسم کربلايي» مداح سرشناس اهل بيت عصمت و طهارت عليه السلام به فتوا و توصيه مراجع عظام تقليد فورا لبيک گفته و براي مبارزه با گروهک تروريستي «دولت اسلامي عراق و شام» موسوم به "داعش"، راهي عراق شد.

گفتني است، همان طور که در تصوير نيز مشاهده مي شود،‌ «ملا باسم کربلايي» علاوه بر اينکه يونيفرم نظامي عراق را بر تن کرده، در کنار نيروهاي ارتش عراق سلاح حمل کرده است.

شايان ذکر است،‌ «ملا باسم کربلايي» اخيرا براي مديحه سرايي در شب شهادت حضرت امام موسي بن جعفر عليه السلام به تهران سفر کرده بود.

قابل ذکر است، «ملا باسم کربلايي» تا دوراني جواني خود در ايران اقامت داشت اما حدود 20 سال پيش به کشور کويت مهاجرت کرد و در آنجا اقامت گزيد.

پيام مراجع تقليد در مورد حوادث جاري در عراق

[تصویر: 34464_WGBBHXUD_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين، از زمان آغاز حوادث جاري در عراق در هفته گذشته تاکنون تعدادي از مراجع تقليد به طور جداگانه بيانيه هايي صادر کرده اند.
متن کامل پيام مراجع تقليدي که تاکنون در اين مورد پيام هايي صادر کرده اند به شرح ذيل است:

پیام حضرت آیت‌ الله شيخ لطف الله صافی گلپایگانی:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ .. بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

ملت شريف و مقاوم عراق
السلام عليکم و رحمة‌الله و برکاته

اوضاع اسفبار کشور شما، دل‌هاي همه‌ مسلمانان و دوستداران عراق عزيز را متألم و متأثر نموده است. آنچه در اين وضعيت بسيار حساس به نظر مي‌رسد؛ اين است که مردم و دولت عراق هم اکنون بايد تحت زعامت مرجعيت بزرگ عراق، يکدل و متحد و هماهنگ بوده و اين فتنه را با تدبير و اتحاد نيروهاي مقاوم خاموش نمايند.

بدانيد که پيروزي انشاء‌الله تعالي از آن شماست و دشمن منکوب و مخذول خواهد شد به حول و قوه‌‌ الهي.

پیام دفتر حضرت آیت الله سيد علي سیستانی:

بسم الله الرحمن الرحیم .. مرجعیت عالی دینی با نگرانی شدید تحولات امنیتی اخیر در استان نینوا و مناطق همجوار آن را دنبال می کند. مرجعیت عالی دینی بر ضروریت وحدت کلمه و تقویت تلاش های دولت عراق و دیگر رهبران سیاسی کشور در مقابله با تروریست ها و حمایت از شهروندان در مقابل شرارت های تروریست ها تاکید می کند و همچنین حمایت خود را از نیروهای مسلح اعلام کرده و آنها را به صبر و ایستادگی در مقابله با متجاوزان ترغیب می کند.

خداوند شهدا را رحمت کرده و مجروحان را هر چه سریعتر شفای عنایت کند.

پيام دفتر حضرت آیت الله سيد صادق شیرازی:

بسم الله الرحمن الرحیم .. قال سیّدنا ومولانا أمیر المؤمنین علیه السلام: «فلمّا علم الله منّا الصبر أنزل علینا النصر؛ و چون خدا ما را صبور یافت پیروزی را بر ما فرو فرستاد».

با نهایت تأسف و تألم فراوان، شاهد آنیم که عراق و ملت مظلوم و مجاهد و مقاوم آن که همواره در راه خدا و ایمان و آزادی، فداکاری و از خودگذشتگی های فراوانی از خود نشان داده اند و همچنان بر آن ارزش ها مداومت دارند، با سیل عظیم ستمکاری های وحشیانه ی گروه های تروریستی رو به رو هستند که آخرین آن ها حوادث شهر مقدس سامرا و شهر موصل بوده است.

با اعتمادی که به تمامی اقشار ملت بزرگوار و عزتمند عراق، از قبیل ارتش مقاوم، عشایر مجاهد، سیاستمداران با کفایت و دیگر عزیزان داریم، امیدواریم که در برابر این ستمکاری ها ایستاده و آن را از بیخ و بن براندازند.

ما دست نیاز و نیایش به سوی خدای مقتدر دراز نموده و به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام توسل می جوییم تا ریشه ستمکاران را قطع نماید.

رحمت واسعه ی خدای متعال برای شهیدان والا مقام و سلامتی عاجل برای مجروحان و صبر و اجر فراوان برای بازماندگان داغدارشان را از حضرت باری تعالی مسئلت داریم. وإنّا لله وإنّا إلیه راجعون
دفتر حضرت آیت الله شیرازی
نجف اشرف
12 شعبان 1435ق
پيام دفتر حضرت آیت الله سيد محمدتقي مدرسی:

بسم الله الرحمن الرحیم .. قال الله تعالی: اذن للذین ظلموا ان یقاتلوا و ان الله علی نصرهم لقدیر - صدق الله العلی العظیم

مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمد تقی مدرسی دام ظله اقدامات نظامی جنایتکارانه برخی گروه ها را که با همکاری بعضی از قدرت ها و جناح های کینه توز منجر به اشغال استان نینوا و بعضی دیگر از استان ها شده است به شدت محکوم کردند. ایشان از تمام مردم عراق خواستند که همه در صف واحد پشت ارتش عراق بایستند و این گروه های جنایت کار را نابود کنند.

معظم له همچنین از سیاستمداران عراقی خواستند منافع و مصالح جناحی را کنار بگذارند و برای مصلحت میهن عزیز با هم متحد و یکپارچه شوند. ایشان از جوانان غیور عراقی خواستند که برای حفظ هر وجب از خاک وطن مراقب و هوشیار باشند و برای رویارویی با اقدامات مشابه آماده باشند. مرجع عالیقدر از نیروهای پیشمرگ خواستند که با تمام قوا و با همکاری ارتش و نیروهای عراقی به مقابله با تهاجمات گروه های تکفیری بپردازند و افزودند کشور ما واحد و خطری که علیه ماست واحد است. بنابراین باید همگی علیه دشمن در یک صف قرار بگیریم. ایشان در پایان برای شادی و آمرزش روح شهدا دعا کردند و برای خانواده های مصیبت دیده از درگاه حق تعالی صبر و اجر طلبیدند و از خداوند شفای عاجل مجروحان را خواستار شدند.
دفتر حضرت آیت الله سید محمد تقی مدرسی – کربلا مقدسه
12شعبان 1435
پیام حضرت آیت الله سيد عبدالکريم موسوی اردبیلی:

بسم الله الرحمن الرحیم .. فاجعه هجوم ددمنشانه تروريست‎ها به خانمان و شهر و ديار مسلمانان و کشته و مجروح و آواره شدن مردم بي‎دفاع در عراق عزيز تأسف و نگراني و درد و دريغ را در جان هر آزاده‎اي برمي‎انگيزد. مردم ستيزاني که پس از برگزاري انتخابات و اعلام رأي مردم شريف عراق هجوم و تخريب و خون‎ريزي را توسعه داده‎اند از سوي دشمنان امت اسلام و کوردلاني حمايت مي‎شوند که آسايش و برادري و وحدت مسلمانان را فداي منافع و مطامع خود مي‎کنند. تروريسم در همه اشکال آن و در هر کجاي عالم، در اسلام محکوم و مردود است. هر کشور و يا گروهي که براي تروريست‎ها تدارکات تسليحاتي و مالي فراهم مي‎آورد خود را در مقابل باور ديني و ملي مردم مسلمان اعم از شيعه و سني قرار مي‎دهد.

حمايت از عراق در مقابله با تروريستي وظيفه و مسئوليت آحاد مسلمانان است. مسلمانان بيدار مي‎دانند که پشت پرده اين جنايات دشمنان اسلام هستند و اصلي‎ترين هدف آنان ايجاد تفرقه بين مسلمانان و برافروختن جنگ ميان برادران است. بر همه دولت ها و قدرت هاي اسلامي است که با قدرت و قوت از مردم بي پناه در برابر اين تروريست هاي خونريز دفاع کنند. از همه مسلمانان درخواست دارم با بيداري، هوشياري و تضرع به درگاه الهي براي خلاصي از اين دشمنان دعا کنند و از درگاه خداوند واحد مقتدر ذو انتقام، عزت و نصرت اسلاميان و نابودي دشمنان را عاجزانه مسألت دارم.
سيد عبدالکريم موسوي اردبيلي
سیزدهم شعبان المعظم 1435
پیام حضرت آیت الله شيخ ناصر مکارم شیرازی:

بسم الله الرحمن الرحيم .. اخبار مربوطه به تهاجم تروریست­های تکفیری به شهر مقدس سامرا و حمله وحشیانه به نینوا و مناطق اطراف آن موجب نگرانی شد. اینجانب ضمن توصیه به اتحاد و وحدت کلمه میان مسلمانان، از برادران شیعه و سنی خود در عراق می­خواهم نسبت به رفتار تروریست­های تکفیری بسیار هوشیار و بیدار باشند و از سرزمین خود با صلابت دفاع کنند.

إن شاءالله دولت عراق با پشتیبانی ملت فهیم آن کشور موفق به دفع فتنه اشرار تروریست و پاکسازی آنها خواهد شد و حمایت مردم از قوای امنیتی و نظامی ثبات و آرامش را به این کشور بازخواهد گرداند.

تبعیت مردم متدین عراق از علما و مرجعیت دینی به ویژه در مقاطع حساس، بسیار حیاتی و مهم است و همراهی و همدلی مردم با یکدیگر موجب موفقیت و پیروزی آنان خواهد شد.

اینجانب از مجامع بین­المللی و رهبران دینی دنیا می­خواهم ضمن محکومیت شدید این اعمال تروریستی، نسبت به بستن منابع مالی و پشتیبانی تکفیری­های جنایتکار اقدام نمایند و الا آتش فتنه به زودی همه منطقه و حتی کشورهای غربی را فراخواهد گرفت.

از خداوند متعال امنیت و آسایش مردم عراق و وحدت و اتحاد همه مسلمانان را مسألت می­نماییم.

در ضمن از همه برادران و خواهران ایمانی می­خواهم که در روز نیمه شعبان در جلسات خود ضمن دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان(ارواحنا فداه) برای پیروزی ملت غیور عراق بر تروریست­ها جداً دعا کنند.
21/3/1393
پيام حضرت آیت الله سيد محمدعلي گرامی:

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم انالله و انا الیه الراجعون .. مصیبت ها بسیار زیاد یکی پس از دیگری بر امت های مستضعف تحمیل می گردد؛ یکی از بدترین مصیبت ها، مصیبت مسخ است مسخ انسانیت، در زمان ما گروه هایی پیدا می شوند که از انسانیّت و آدمیّت به کلی مسخ شده اند حیوان بلکه پست تر از حیوان. کارهایی که گروه داعش در عراق و سوریه انجام داده و انجام می دهد نمونه ای است از نمونه های انسان های مسخ شده.

مصیبت ها در زمان ما متعدد و باعث نگرانی و تأسف همه اندیشمندان و متفکرین اسلامی است ولی شاید بتوان از همه این مصیبت ها تأسف بار تر از بین رفتن اساس انسانیت در گروه هایی است که به نام دین اعمال وحشیانه که از حیوانات هم کمتر صادر می شود می باشد.اعضای گروه های وهابی مسلک و به خصوص فرقه داعش، انسان را شدیداً متأثر می کند از انحرافی که اینها در فکر و دلشان پیدا شده و نه فقط از اسلامیت بلکه از انسانیت منسلخ شده اند تأسف بار است کسانی که ادعا اسلام می کنند دختران معصوم و زنان شوهردار همه را به اسم نکاح جهاد از کشورهای مختلف دعوت می کنند و در اختیار نیروهای مسلح داعش قرار می دهند اینها که عقد ازدواج موقت را اشکال می کردند با صراحت قرآن، حال دختران معصوم را در یک ساعت و یک چند روز به ارتباط آمیزشی با سربازان مسلح خودشون با گروه ارهابیون قرار می دهند وقتی بر جایی مسلط می شوند بر دختر و پسر و زن و مرد رحم نمی کنند از جبهه مخالف سر از بدن جدا می کنند انسان به یاد اجداد اینها در حادثه کربلا می افتد که سر فرزندان پیغمبر را از بدن جدا و سر نیزه می کردند کشتن جبهه دشمن نیاز به این اعمال وحشیانه نیست اما اینها از انسانیت جدا شده اند و به حیوانیتی که پست ترین حیوانات کمتر به آن روش عمل می کنند عمل کردند.

از خداوند تبارک و تعالی عاجزانه می خواهیم که عقل و اسلامیت را در نهاد انسان های منحرف مجدداً به منحصه ظهور برساند و اینگونه افراد را که قاعدتاً با این همه ظلم دیگر قابل هدایت نیستند هر چه سریع تر به درکات بسیار سخت واصل کند این مصیبت های بزرگ را و به خصوص حملات این گروه وحشی به استان های کشور برادر و دوست، عراق انجام می دهند شرّ آن ها را به خود آنها برگرداند. این مصیبت ها را به آقا و سرورمان آقا امام زمان ارواحنا فداه تسلیت عرض می کنیم امید است مردم عراق در هر صنف و و طایفه و گروهی که هستند با وحدت کامل تحت قیادت مرجعیت عظمی شیعه و با حفظ وحدت و یکپارچگی در برابر دشمن مسلح و حیوان صفت مجدانه برای نجات کشور اقدام کنند. ان شاالله پیروزی نزدیک است و دابر هولاء مقطوعٌ مصبحین الیس صبح بقریب
مدینه منوره
12 شعبان المعظم 1435
محمد علی گرامی
پيام حضرت آيت الله شيخ حسين نوري همداني
در بخشي از اين پيام آمده:‌ بر هر فرد مسلمانی واجب است با تمام قوا و امکانات از اسلام دفاع کند.

مطمئن باشید که پیروزی مسلمانان در هر مرحله ای قطعی و شکست مخالفان اسلام مسلّم است. «إن تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم، نصر من الله و فتح قریب».

پيام حضرت آيت الله شيخ اسحاق فياض

بسم الله الرحمن الرحیم .. مرجعیت دینی در نجف اشرف با دقت بحران امنیتی استان نینوا، تسلط گروه های تروریستی بر مناطق آن و تلاش برای پیش روی به دیگر مناطق را دنبال می کند، در اوضاع کنونی سیاست مداران کشور و دولت را به همبستگی، توحید کلمه و هماهنگی به منظور مرتفع نمودن بحران های کشور دعوت کرده، نیروهای مسلح و دستگاه های امنیتی را در زمینه انجام وظایف خود برای دفع این خطر از کشور حمایت می کند و آن ها را نسبت به تامین امنیت شهروندان و صیانت از آن ها و ایستادگی شجاعانه در برابر خطر تروریسم ترغیب می نماید.

برای شهدایی که در این راه به وظایف خود عمل کردند، طلب رحمت و برای مجروحان شفای عاجل را خواستاریم.

و کان الله مع المومنین

پيام حضرت آيت الله سيد محمود هاشمي شاهرودي

«بسم‌الله الرحمن الرحیم .. الحمد لله رب العالمین و الصلاه و السلام علی محمد و آله المیامین و صحبه المنتجبین

سلام بر ملت عراقی دلاور ما

سلام بر سربازان سلحشور ما

سلام و درود و برکت الهی بر مدیریت مخلص سیاسی عراق

امروز عراق ما گرفتار حملات تروریستی مصیبت‌باری گردیده که پشتوانه آنها قدرت‌های تجاوزگر استکباری و منطقه‌ای با حربه‌های نژادپرستانه و تکفیری و خارج از اسلام هستند و با اتکاء به پول و اسلحه برخی دولت‌های منطقه که عمال قدرت‌های استکباری جهانی هستند این جنایت‌ها صورت می‌گیرد.

ما تردیدی نداریم که این حملات تروریستی که بر استان نینوا وارد گردیده است نتیجه توطئه سیاسی و خیانتی شوم است که برخی از مزدوران تلاش کردند با سوء استفاده از فرصت اشتغال ملت و دولت عراق در عرصه پیروزمندانه فرایند انتخابات که در نوع خود بی‌نظیر بوده است، از پشت بر ملت و دولت عراق خنجر بزنند، پس با حیله و نیرنگ بخش‌های مختلف ارتش و قوای امنیتی و پلیسی موجود در منطقه را به غفلت انداخته و ایشان را از انجام مسئولیت نظامی و امنیتی خود بازداشتند و پیشروی خزنده داعش تروریستی را به سوی استان و تسلط بر مراکز و منابع مالی و کشتار فرزندان و آوارگی ساکنان آن آسان نمودند.

هدف شوم‌تر از آن، این است که ضمن بر هم زدن یکپارچگی عراق توجیهی برای دخالت مجدد نیروهای آمریکایی در منطقه بتراشند.

پس بر فرزندان عراق است که امروز مسئولیت تاریخی خود را به خوبی به انجام برسانند و به ندای مراجع و علماء و نخبگان هوشیار و فهیم پاسخ گفته و در یک صف با رهبری مخلص سیاسی و نیروهای ارتشی و امنیتی و پلیسی سلحشور، برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی عراق ایستادگی نمایند.

ما مطمئنیم هر آنکه در پشت این توطئه تروریسی قرار گیرد یا به آن کمک کند، در این بازی شوم، شکست‌خورده نهایی خواهد بود و یقین داریم که ملت شجاع عراق به همراه دولت مخلص و ارتش سلحشور خود به زودی بر دشمنانش پیروز خواهد شد و این توطئه به کلی خنثی خواهد گردید و سرزمین محبوب عراق از همه این رویکردهای تکفیری و تروریستی پاک خواهد گشت؛ آنچنانکه امیرالمؤمنین در صدر اسلام و در جنگ نهروان، عراق را از لوث وجود خوارج تکفیری پاک گرداند.

و بی‌شک عراق با همه نژادها و مذاهب و استان‌هایش آزاد و مستقل باقی خواهد ماند و در برابر همه توطئه‌های عالم استکبار، ثابت‌قدم خواهد ایستاد و نقش محوری و تاریخی خود را در منطقه و عالم ایفا خواهد کرد باذن الله.

و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مؤمنین (آل عمران 139)
سیدمحمود هاشمی‌شاهرودی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، أین المنتظر ، Ali#59
۱۶:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۲ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام بر مهدي

ما سکوت مجامع بین المللی را در برابر این فجایع محکوم نموده و از آن ها می خواهیم به وظایف قانونی خود عمل نموده و جلوی این کشتارها و وحشی گری ها را بگیرند.
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :
به گزارش «شیعه نیوز»، در پی تهاجم وحشیانه گروهک تروریستی داعش به عراق و کشتار مردم این کشور آیت الله دوزدوزانی از مراجع تقلید قم بیانیه ای را صادر نمودند که متن آن به شرح زیر است :
بسم الله الرحمن الرحیم
أذن للذين يقاتلون بأنهم ظلموا و إن الله على نصرهم لقدير
ملت شریف و مسلمان عراق اخبار مربوط به تهاجم تروریست های خود فروخته به برخی از شهرهای عراق و جنایات وحشیانه آن ها در این مناطق موجب نگرانی شد. اینجانب ضمن محکوم کردن این فجایع ضد بشری از شما ملت غیور و مسلمان می خواهم که در برابر توطئه اجانب، وحدت و یکپارچگی خود را حفظ نموده و شیعه و سنی تحت زعامت مرجعیت دینی از کشور و مقدسات و نوامیس مسلمین به هر نحو ممکن دفاع نمائید.
ما سکوت مجامع بین المللی را در برابر این فجایع محکوم نموده و از آن ها می خواهیم به وظایف قانونی خود عمل نموده و جلوی این کشتارها و وحشی گری ها را بگیرند.
ما از مسلمانان جهان می خواهیم از مساعدت برادران عراقی خود در این مبارزه دریغ ننمایند و از خداوند متعال پیروزی و سر بلندی ملت مظلوم عراق و وحدت کلمه آن ها را مسألت می نمائیم.
یدالله دوزدوزانی
انتهای پیام / م . ب

رژه اعضای «سرایا السلام» در شهرک صدر «بغداد» و «کرکوک»

هزاران نفر از اعضای «سرایا السلام» که به دستور «مقتدا صدر» اعلام موجودیت کرده، در شهرک صدر بغداد رژه نظامی رفتند و همزمان رژه مشابهی در شهر کرکوک انجام شد.

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، هزاران نفر از اعضای «سرایا السلام» که هفته پیش به دستور مقتدا صدر و به منظور دفاع از مقدسات دینی و اماکن مذهبی در سراسر عراق تشکیل شد، امروز در شهرک صدر بغداد در حال رژه هستند.

این رژه با مشارکت ده‌ها هزار نفر از شهروندان عراقی از استان‌های مختلف کشور و تحت تدابیر شدید امنیتی در حال اجراست و شرکت‌کنندگان در این رژه از میدان «مظفر» حرکت کردند در حالی که ردیف‌های جلوی آنها افراد مسلح با لباس‌های نظامی و رنگی بودند.

بر اساس این گزارش در این مراسم تعداد زیادی از اعضای پارلمان، نمایندگان احزاب و فراکسیون‌های سیاسی و سازمانهای مدتی حضور داشتند.

در کرکوک نیز صدها نفر از اعضای جریان صدر رژه مشابهی انجام دادند.

این رژه در پاسخ به درخواست مقتدا صدر مبنی بر تشکیل سرایا السلام برای دفاع از از امکان مذهبی در سراسر عراق برگزار شد و داوطلبان زیادی برای حمایت از این اماکن تحت نظارت بغداد، به آن پیوسته‌اند.

منبع: فارس

جمع کثیری از بزرگان، عشایر و جوانان کربلا روز پنجشنبه با اعلام آمادگی برای مقابله با تکفیری‌های داعش به فتوای مرجعیت لبیک گفته و به سوی میدان‌های نبرد حرکت کردند.
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، بزرگترین رژه نظامی نیروهای مردمی در استان کربلا که در چند سال گذشته در عراق بی‌سابقه بوده است با مشارکت شمار زیادی از اقشار مختلف کربلا در حمایت از نیروهای امنیتی عراقی برگزار شد.

«عقیل طریحی» استاندار کربلا گفت: مردم شهر مقدس کربلا اعم از عشایر، بزرگان، روحانیون و سازمان‌های مردم نهاد با داوطلب شدن در قالب گردان‌های دفاع مردمی و ایستادگی در مقابل تروریسم و باندهای داعش و حامیان آنان، نخستین کسانی بودند که به ندای مرجعیت شریف و کشور پاسخ دادند.

وی افزود: رژه نظامی امروز پیامی به نیروهای دارای اندیشه تاریک است مبنی بر اینکه مردم کربلا ، سپر امینی برای کشور هستند و از دولت و ارتش در جنگ با تروریسم حمایت خواهند کرد.

این رژه با راهپیمایی گسترده عشایر، بزرگان و جوانان کربلا آغاز شد و شرکت کنندگان در آن پارچه نوشته‌هایی در تجلیل از دلاوری‌های ارتش عراق و محکومیت حمله گروهک داعش به شهرهای موصل و تکریت در دست داشتند.

نیروهای مردمی سپس توسط اتوبوس‌های آستان مقدس حرم مطهر امام حسین(علیه السلام) از مقابل حرم مطهر به سوی میدان‌های نبرد با تروریست‌های تکفیری داعش حرکت کردند.

پس از فتوای آیت‌الله العظمی سیستانی برای جهاد کفایی و مقابله با تروریست‌های تکفیری، شمار بسیاری از عراقی‌ها با اعلام آمادگی داوطلب اعزام به مناطق بحران زده شدند و به دلیل استقبال بسیار گسترده از فتوای مرجعیت، دولت عراق اداره‌ای را برای سازماندهی بسیج مردمی تأسیس کرده است.

معاون رئیس کمیته امنیتی بغداد گفت: شمار داوطلبان برای عضویت در ارتش و نیروهای امنیتی عراق به منظور جنگیدن با گروه‌های تروریستی به 6میلیون نفر رسید.

«سعد المطلبی» با بیان اینکه از این افراد داوطلب پس از گذراندن دوره آموزش نظامی، در جنگ با گروه تروریستی داعش در عراق استفاده خواهد شد افزود: نیروهای داوطلب ساختار اصلی ارتش آینده کشور را تشکیل می‌دهند.

مراجع عظام تقلید در عراق نیز از حضور گسترده مردم این کشور برای مقابله با گروههای تکفیری و عناصر داعش قدردانی کردند.

آیت الله محمداسحاق فیاض از مراجع عراق امروز در همایش مبلغان و روحانیون در نجف اشرف گفتند: مردم عراق از همه طوایف و ادیان در مقابله با تهاجم گروه‌های تکفیری، فتوای مرجعیت را پاسخ و وحدت خود را به بهترین وجه نشان دادند.

آیت‌الله محمدسعید حکیم هم با قدردانی از وحدت عراقی‌ها در مقابل گروه‌های تکفیری گفتند: عراق در معرض خطر است و باید همه متحد شوند تا ئوطئه‌های فتنه گران خنثی شود.

[تصویر: 65105_837.jpg]

[تصویر: 65106_405.jpg]

[تصویر: 65107_934.jpg]

[تصویر: 65108_672.gif]
منبع: ابنا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59
۷:۱۱, ۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۷:۱۸ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام بر منجي

اختصاصی/
در پی هجوم تروریست‌های داعش و فتوای مرجعیت مبنی بر وجوب جهاد حدود سه هزار نفر از مردم منطقه "غماس" واقع در جنوب الدیوانیه و نزدیک به نجف با هدف حفاظت از شهر نجف دیروز جمعه در مرزهای این شهر مستقر شدند.
[تصویر: 65140_665.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، در پی هجوم تروریست‌های داعش و فتوای مرجعیت مبنی بر وجوب جهاد هزاران نفر از مردم منطقه غماس برای حمایت از شهر نجف اشرف به پا خاستند.

حدود سه هزار نفر از مردم منطقه "غماس" واقع در جنوب الدیوانیه و نزدیک به نجف با هدف حفاظت از شهر نجف دیروز جمعه در مرزهای این شهر مستقر شدند.
از سوی دیگر "سید صدرالدین قبانجی" خطیب جمعه نجف و عضو هیئت مجلس اعلای عراق با "خضیر الجبوری" در مقر آموزش‌های نظامی "گردان‌های عاشورا" دیدار کرد. قبانجی در این دیدار فتوای مرجعیت دینی در مقابله با داعش را ستود و بر نابودی گروهک‌های تکفیری تاکید کرد.

الجبوری نیز بر ضرورت تلاش جوانان برای دفاع از دین و وطنشان در لبیک به فتوای مرجعیت تاکید کرد و گفت: این جنگ، جنگ تمام طوایف عراق بر علیه تروریسم و با هدف نابودی و ریشه کن کردن آن است.

[تصویر: 65141_251.jpg]
[تصویر: 65142_730.jpg]
[تصویر: 65143_387.jpg]
[تصویر: 65144_492.jpg]
انتهای پیام/ ر.ش

عراق:
نماینده ائتلاف دولت قانون با اشاره به برنامه عملیاتی دولت عراق علیه گروه مسلح موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) تاكید كرد: پایان عمر این گروه در سرزمین عراق رقم خواهد خورد.
[تصویر: 65089_955.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، "احمد الكنانی" روز جمعه تأکید کرد: تروریست های داعش از آنچه ما برای آنها آماده كرده ایم، غافلگیر خواهند شد و پایان عمر آنها در سرزمین رافدین (عراق) خواهد بود. این امر در حافظه تاریخ خواهد ماند و ارتش عراق نشان قهرمانی در این نبرد سرنوشت ساز برای دفاع از سرزمین، حیثیت و حفاظت از امنیت و ثبات عراق را به سینه خواهد زد.

الكنانی خاطرنشان کرد: ما به همه كسانی كه درقبال عناصر داعش كوتاهی کرده و یا با این گروه همكاری كرده اند اما دستان آنها به خون عراقی های بی گناه آغشته نشده است، توصیه می كنیم كه از این گروه تبری بجویند و با دستگاههای امنیتی همكاری كرده و اطلاعات دقیقی را برای اثبات حسن نیت خود ارایه كنند.

منبع: العالم

نماینده آیت الله سیستانی نسبت به سوء استفاده برخی گروه‎ها از فتوای جهاد این مرجع تقلید و تشکیل گروه‎های مسلح غیرقانونی هشدار داد.
[تصویر: 65098_931.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز»، حجت الاسلام سید احمد صافی، نماینده آیت الله سیستانی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر مقدس کربلا که در حرم مطهر امام حسین(علیه السلام) برگزار شد فتوای این مرجع تقلید درباره جهاد علیه داعش را متوجه همه ملت عراق خواند و گفت: این فتوا به پیروان یک مذهب خاص تعلق نداشت بلکه با هدف آمادگی جهت مقابله با گروه تروریستی موسوم به داعش که حضور پرقدرتی از خود نشان داده و بر تعدادی از استان ها مسلط شده است، صادر شد.

وی افزود: داعش به صراحت اعلام کرد که بقیه استان های عراق به ویژه نجف اشرف و کربلای معلا را در تیررس قرار داده و به هر بارگاه پیامبر، امام، صحابه و صالحی که برسد آن را تخریب خواهد کرد. این مساله درباره مقدسات سایر ادیان نظیر کلیساها نیز تأکید شده است.

حجت الاسلام صافی با اشاره به اینکه همه مقدسات عراق بدون توجه به دین و مذهب در معرض خطر قرار گرفته و هر فردی که با اعتقادات این گروه مخالفت کند در آستانه کشته شدن قرار می گیرد، تصریح کرد: این گروه تکفیری، بلای بزرگی است که منطقه با آن روبرو شده و دعوت به جهاد با هدف ایستادگی قشرهای مختلف مردم با ادیان و مذاهب و قومیت های گوناگون در برابر این جنایتکاران و بیرون راندن آنان از عراق صادر شده است.

خطیب جمعه کربلا فتوای آیت الله سیستانی را به دور از هرگونه مسائل مذهبی و طایفه ای عنوان کرد و ادامه داد: این مرجع تقلید در سال های گذشته و در شرایط بسیار سخت نشان داد که از هرگونه طایفه گری به شدت دور بوده و جمله معروف ایشان مبنی بر اینکه «اهل تسنن برادران ما نیستند بلکه جان و نفس ما هستند» نشان دهنده این مساله است.

وی تأکید کرد: آیت الله سیستانی بارها به مسؤولان خاطر نشان ساخته است که حقوق همه ملت عراق را به صورت مساوی در نظر گیرند. این مرجع تقلید هیچ گاه از وحدت ملت واحد دور نشده و همگان را به تلاش برای تحکیم وحدت و صمیمیت در جامعه و وحدت کلمه در راه مبارزه با تکفیری ها دعوت کرده است.

حجت الاسلام صافی همچنین نسبت به سوء استفاده برخی گروه ها از فتوای حضرت آیت الله سیستانی و تشکیل گروه های مسلح هشدار داد و گفت: دعوت آیت الله سیستانی برای جهاد تنها در راستای پیوستن به نیروهای امنیتی صورت می گیرد و هیچ کس حق ندارد به تشکیل گروه های مسلح خارج از چارچوب قانون بپردازد. این مرجع تقلید از زمان سرنگونی نظام دیکتاتور سابق تأکید کرده که سلاح باید تنها در دست نیروهای دولتی باشد پس هیچ کس نباید متوهم شود که ایشان حامی گروه های مسلح غیرقانونی است.

نماینده آیت الله سیستانی افزود: دستگاه های ذیربط باید از ظهور گروه های مسلح غیرقانونی جلوگیری کرده و با اعلام ضوابط خاص، به ثبت نام و پذیرش نیروهای مورد نظر خود بپردازد تا از بروز ازدحام در مراکز ثبت نام جلوگیری شود.

وی همچنین تصریح کرد که آیت الله سیستانی از اعلام داوطلبی صدها هزار تن از شهروندان عراق برای جهاد در برابر تروریست های داعش تقدیر و تشکر کرده است.

خطیب جمعه کربلا با اشاره به تأیید انتخابات پارلمانی از سوی کمیساریای عالی انتخابات از همه گروه های سیاسی خواست جلسات پارلمان را به سرعت تشکیل داده و به انتخاب رییس پارلمان، رییس جمهور و تشکیل دولت بپردازند.

وی در بخش پایانی خطبه های نماز جمعه نسبت به اهتمام به آوارگان عراقی تأکید کرد و بازرگانان این کشور را از احتکار مواد غذایی برحذر داشت.

منبع: رسا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Ali#59
۸:۵۵, ۳/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۳ ۸:۵۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #30
آواتار
موشک های جیش المهدی آماده شلیک به داعش هستند

طبق بررسی های انجام شده با برخی از برادران مجاهد، امیدواریم تا قبل ماه رمضان تروریسم را از مرکز و جنوب عراق پاکسازی کنیم.
[تصویر: 34718_8SP4HSFN_pic.jpg]به گزارش شیعه آنلاین، اخبار رسیده از عراق حاکی از آن است که حجة الاسلام و المسلمين سید «مقتدی صدر» رهبر جنبش صدر عراق در جديد ترين اظهار نظر خود گفت: "جیش المهدی" آماده نبرد با گروهک تروريستي "داعش" است.

وی در ادامه افزود: موشک های "جیش المهدی" که به دست نیروهای خودمان طراحی و ساخته شده، آماده شلیک به سمت مقر گروه های تکفیری است!

سيد «مقتدی صدر» همچنين گفت: عیب است که ما بگوییم «دولت اسلامی عراق و شام» که "داعش" ناميده مي شود، گروهی است فنا ناپذیر. عربستان و حامیان "داعش" بدانند این گروه به اذن خدا از بین خواهد رفت.

رهبر جنبش صدر عراق در پايان اظهاراتش افزود: طبق بررسی های انجام شده با برخی از برادران مجاهد، امیدواریم تا قبل ماه رمضان تروریسم را از مرکز و جنوب عراق پاکسازی کنیم.

در پايان اين پرسش مطرح مي شود که منظور حجة الاسلام و المسلمين سید «مقتدی صدر» از موشک هاي ساخته شده توسط جيش المهدي چيست؟!

حمله شديد نماينده حضرت آيت الله خامنه اي به آل سعود

اي حکام سعودي؛ در ريختن خون مسلمانان تقوا پيشه کنيد و در ايجاد فتنه طايفه اي و مذهبي بين مسلمانان تقوا پيشه زيرا خداوند متعال در کمين ظالمين نشسته و خداوند سريع الحساب است...
[تصویر: 34710_4VRDW60C_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين، آيت الله شيخ «مهدي آصفي» نماينده رهبر انقلاب اسلامي ايران حضرت آيت الله سيد «علي خامنه اي» با صدور بيانيه اي رسمي که نسخه اي از آن بدست شيعه آنلاين رسيد، رژيم آل سعود را به شدت مورد حمله و انتقاد قرار داد.

نماينده رهبر معظم انقلاب در بيانيه خود، احکام صادر شده در حق فعالان و چهره هاي شيعي عربستان و از جمله آيت الله شيخ «نمر باقر النمر»، توسط دادگاه سعودي را "غير منصفانه" توصيف کرد.

آيت الله آصفي در بخش ديگري از اين بيانيه، دستگاه هاي سعودي را به خشنونت، رفتار نژاد پرستانه و تروريسم متهم کرد و نوشت: احکام اعدامي که اخيرا در حق فعالان شيعه در عربستان صادر شد، ناعادلانه و مخالف قرآن کريم و سنت رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم و همچنين در تعارض با منشورات و قواعد و قوانين سازمان هاي حقوق بشر است.

نماينده حضرت آيت الله خامنه اي در نجف أشرف، در ادامه بيانيه خود جامعه بين الملل به دخالت براي حمايت از بازداشت شدگان در عربستان سعودي دعوت کرد و همچنين از کشورهاي جهان اسلام خواست که با چنين رفتارهايي با هر وسيله اي مقابله کنند.

آيت الله آصفي در پايان بيانيه خود، به رژيم آل سعود نسبت به غضب و خشم الهي هشدار داد و گفت: اي حکام سعودي؛ در ريختن خون مسلمانان تقوا پيشه کنيد و در ايجاد فتنه طايفه اي و مذهبي بين مسلمانان تقوا پيشه زيرا خداوند متعال در کمين ظالمين نشسته و خداوند سريع الحساب است (واتقوا الله إنّ الله سريع الحساب) سورة المائدة: 4.

گفتني است، متن کامل بيانيه نماينده حضرت آيت الله خامنه اي به زبان عربي که بدست شيعه آنلاين رسيد، به شرح ذيل است:

بيان سماحة آية الله الشيخ الآصفي حول: المصادقة على احکام الاعدام في السعودية

بسم الله الرحمن الرحيم .. تمّت المصادقة في المحاکم السعودية على إعدام أکثر من ع
شرين شاباً من الشباب الذين کانوا يشارکون في المسيرات الاحتجاجية في المنطقة الشرقية من الحجاز من المسلمين الشيعة، کما تمّت المصادقة على اعدام سماحة حجة الاسلام والمسلمين الشيخ نمر النمر، وهو حکم جائر ظالم على خلاف کتاب الله وسنة رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وکل المواثيق الدولية وقرارات منظمات حقوق الانسان.

إنّ من حق الانسان أي انسان في کل شرائع الله وفي المواثيق الدولية وقرارات منظمات حقوق الانسان أن ينتقد تصرّفات الجهاز الحاکم، وما يقترفه الحکّام من حيف وظلم على شعوبهم، ومن حق کل انسان أن يطالب بحق المواطنة العادلة والمساواة بين المواطنين، ومن حق کل انسان أن يطالب الهيئة الحاکمة بحقّه في المشارکة في تقرير المصير بالوسائل الديمقراطية المعروفة.

وهؤلاء الشباب لم يزيدوا على ذلک، ورغم کل العنف والارهاب والتمييز الطائفي الذي تمارسه السلطات في السعودية، خرج هؤلاء الشباب يطالبون بحق المواطنة والغاء التمييز الطائفي، والتعامل بالمساواة مع کل شرائح الشعب، فواجهتهم القوات الأمنية السعودية بالعنف والارهاب، والقاء القبض على من يتمکنون منه, وزجّهم في السجون واستجوابهم وتعذيبهم بغلظة وفظاظة، ثم الحکم عليهم بالاعدام.

نحن ندعو منظمات حقوق الانسان ان تتدخل سريعاً في إيقاف هذه الاحکام القضائية الظالمة، کما نطالب الرأي العام الاسلامي ان يشجب قبل فوات الأوان الاحکام الجائرة الصادرة بحق هؤلاء الشباب بکل الوسائل الاعلامية الممکنة، لأنقاذ هؤلاء الشباب من الاعدام، وانقاذ أسرهم وعوائلهم من القلق والعذاب النفسي، فاتقوا الله يا حکام السعودية في دماء المسلمين واتقوا الله في إثارة الفتن الطائفية بين المسلمين، فان الله للظالمين بالمرصاد وإنّ الله سريع الحساب (واتقوا الله إنّ الله سريع الحساب) (سورة المائدة: 4).

محمد مهدي الآصفي
في 18 شعبان 1435هـ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا