|
(C+)هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند:
|
|
۱۳:۱۸, ۲۱/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی از فضلا از قول یکی از افراد مورد وثوق و او از قول ایت ا... مجتهدی از علمای تهران، برایم چنین نقل کرد:
شبی در نجف، پشت سر آیت ا.. شهید مدنی و خلوت شدن مسجد، ناگهان دیدم آقای مدنی به شدت شروع کرد به گریستن، چون به من اظهار لطف داشتند به خود جرأت دادم و از ایشان علت گریه ناگهانی را پرسیدم. ایشان فرمودند: بعد نماز یکی به من گفت امام زمان را دیده است که به او فرموده اند: ببین این شیعیان بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند. من هم تا این را شنیدم به شدت متأثر شدم و گریستم. آقای مجتهدی می گفت: بعداً متوجه شدم امام زمان علیه السلام این گلایه را به خود ایشان کرده بود. اللهم عجّل لولیک الفرج... نقل از کتاب کیست مرا یاری کند ، تألیف محمدیوسفی ، ص 67 |
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۲/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
مطلب بسیار خوبی بود
مگه میشه ما کسی رو دوست داشته باشیم ولی اسمش ورد زبونمون نباشه؟ مگه میشه ما خودمون رو مسلمون بدونیم ولی هیچ یادی از امام زمانمون نکنیم؟ مگه میشه بگیم ما منتظر ظهوریم اما فقط نیمه شعبان رو متعلق به امام بدونیم؟ چشمها را باید شست.جور دیگر باید دید. آیا کسی که صحبتش را با دعا برای فرج شروع می کند و خاتمه می دهد با مدعیان منتظر ظهور و پیروی از حضرت برابرند؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
کتابی است در مورد دعا برای امام زمان (علیه السلام)،به دستور خود حضرت هم نوشته شده.اسم کتاب هم دستور خود ایشان است.نویسنده اش هم حدود 100 سال قبل اون رو نوشته.در واقع دائرةالمعارف وظائف منتظر بخصوص در مورد دعاست.
اسم کتاب:"مکیال المکارم-فی فوائد الدعاء للقائم-علیه السلام-" در این کتاب 90 اثر دعا -از جمله فایده های آن برای خودمان- ذکر و اثبات شده و از همه مهمتر جمله و دستور خود حضرت که: "و اکثروالدعاء بتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم" برای تعجیل فرج بسیار دعا کنید که خود آن موجب گشایش در کار شماست. پس از دعا غفلت نکنیم. |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه میشه گزیده هایی از کتاب رو قرار بدین ممنون |
|||
|
|
۷:۱۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
علي ولي الله
اين همه گفتم: خدايا فرجش را برسون ، فرجش را برسون ، اللهم عجل لوليك الفرج ، اللهم عجل لوليك الفرج شايد هيچ وقت از ته قلبم نگفتم ( خاك تو سر خودم ) با خودم نشستم يه كم فكر كردم چرا تا به حال با اينهمه دعاهايي كه من نوعي براي فرج آقاي غريب پدر مهربان حضرت اباصالح المهدي عليه السلام كرديم خدا دعاهايمان را مستجاب نكرد خوب كه كلاه مو قاضي كردم ديدم كه من هرگز واقعاً از ته دل براي فرج دعا نكردم اكثراً لقلقه ي زبان بود و هر گز بصورت واقعي و حقيقي نبوده .ياد يه وقتي كه مادرم كه مريض بود تو اتاق عمل دكترا مشغول عمل بودند چه جوري زجه مي زدم و ناله مي كردم و از خدا شفاء و سلامتي مادرم رو از خدا و اهلبيت عليهم السلام مي خواستم افتادم . از خودم بدم اومد كه چقدر من بيمعرفتم آيا به راستي ما هرگز براي ظهور آقا با چنين كيفيتي دعا كرديم .من بي معرفت و نمك نشناس كه نه! شما چطور؟بعد توقع دارم كه خدا دعامو مستجاب كنه . خدايا كمكم كن تا آدم شم خدايا كمكم كن تا كمي قدردان لطف و عنايتت باشم خدايا كمكم كن تا از جهالت بيرون بيايم حدايا كمكم كن تا بتوانم اينگونه دعا براي پدر غريب و مضطر انجام بدم خدايا كمكم كن تا شرمنده آخرين خليفه ات روي زمين نباشم .خدايا كمكم كن تا همه ي هم و غمم فقط فرج مولاي غريب باشد .خدايا كمكم نمي كني ، نابودم كن نذار بيشتر از اين بار گناهانم زياد شود . [b][/font][font=Tahoma] خدايا به دعاهاي لسانيم توجه نكن [/b] آن چنان كن كه خودت دوست داري آمين يا رب العالمين
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۲۱:۱۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک نقلی رو دیدم در کتابی چند وقت پیش قریب به این مضمون که شخصی تشرف داشت در مسجد جمکران خدمت حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بعد یک سری مکالمه این جمله رو حضرت فرموده بودند که هیچ کدام از افرادی که اینجا هستند برای خود من نیامده اند.(یا اکثریت)بلکه برای ادای دین برآورده شدن حاجت شفای مریض هیچ کس برای خود خود حضرت نمیره حتی چه بسا افرادی که برای دیدن به آنجا میروند هم اگر صرف دیدن باشد جزو دسته های بالا باشند یاد این قطعه از مقتل می افتم و اینکه چه کسی پشت و پناهه برای حضرت لمّا قُتل العبّاسُ بانَ الانکسارُ فِی وجهِ الحُسین علیه السلام ...... |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله علیه / برگرفته از کتاب "جرعه وصال" مهمترین دعا // مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت، تا ظهور او می باشد. التماس دعای حضرت // افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند؛ و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فرج او دعا کنند. لزوم ارتباط با حضرت // هرکس باید به فکر خود باشد و راهی برای ارتباط با حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و فَرَج شخصی خود پیدا کند، خواه ظهور فرج آن حضرت دور باشد یا نزدیک. دعا در امر تعجیل فرج // بطور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت، موثر است، اما نه لقلقه. قلب آباد، محل حضور حضرت // قلب ها از ایمان و نور معرفت خشکیده است. قلب آباد به ایمان و یاد خدا پیدا کنید، تا برای شما امضا کنیم که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آنجا هست. .... پیشنهاد می کنم این کتاب ارزشمند را تهیه کرده و از سخنان ارزشمند آن بهره ببرید / ... التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای هدیه میلادش کدام گناه را پاک میکنی | قبیله منتظر | 13 | 4,159 |