|
بی ارزش بودن انسان در جوامع بی خدا
|
|
۴:۳۱, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر ذیل مربوط به 2 سال پیش است ولی برای تجزیه و تحلیل دوستان مناسب است به گزارش مشرق، دیلی میل گزارش داد: حادثه مذکور در بازار گوآنکفو در منطقه هوآنگفی از توابع فوشان رخ داد. بر این اساس ساعت پنج و سی دقیقه 13 اکتبر در حالی که دختر دو ساله ای قصد عبور از عرض بازار را داشته توسط خودروی ون زیر گرفته می شود.
قربانی یویی یوئیم نام داشته که بعد از اینکه تصادف می کند کسی به کمک وی نمی شتابد و خودروی دوم نیز او را زیر گرفته و فرار می کند. طبق ویدئویی که از این صحنه گرفته شده، کل حادثه از ابتدا تا زمانی که به کمک وی می شتابند بیش از 7 دقیقه طول می کشد. در طول این 7 دقیقه 18 نفر از جلوی این دخترک معصوم گذشته بدون اینکه حتی به وی نگاه کرده و کمکش کنند.
سپس زنی که در حال تمیز کردن بازار بوده و ظاهرا خارجی بوده (کارگر زباله غیر چینی) به کمک دختر بچه شتافته و با تلفن کردن به مادر بچه سعی می کند به او کمک کند. مادر بچه بلافاصله به بازار آمده و دختر خود را به بیمارستان می برد. پدر دخترک در حالی که اشک می ریخت به تلویزیون محلی گفت دوست دارم بچه ام دوباره بابا بگوید.
پلیس توانسته هر دو راننده را بازداشت کند. ابتدا راننده دوم بازداشت شده و بعد با انتشار شماره پلاک دومین ماشین، راننده آن نیز بازداشت شد.
ویدئوی این حادثه در سایتهای چینی بازتاب زیادی داشته و در کمتر از 17 ساعت به گفته منتشر دهنده آن بیش از 700 هزار نفر آنرا دیده و 6200 کامنت برای آن گذاشته اند.
برخز تغییر زندگی مردم چین و تغییر فرهنگی را عامل این حادثه دانسته و برخی خوردن مغز میمون و یا هزینه کردن کلان برای خرس پاندا و عدم توجه به دختر بچه ها را در چین عامل دیگری در این زمینه قلمداد کرده اند.
لازم به ذکر است که دختر بچه معصوم دچار مرگ مغزی شده است. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: در مورد قاتلی که گفتید جاهل است حتی اگر اشهد گفته باشداگر اخلاق میوه ی دین هست، پس چرا هست قاتل جاهل اشهد گو؟ (۱۰/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: *****************************سرباز مسلمان به شوق لذایذ بهشتی خودکشی می کنه و سرباز ژاپنی به وظیفه ش عمل می کنه. من نمی فهمم عملی که درش اوج خودپرستی نهفته چه ارزش اخلاقیی داره. |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)namekarbary نوشته است: اگر اخلاق میوه ی دین هست، پس چرا هست قاتل جاهل اشهد گو؟ تعریف شما از دین چیه؟ سلفی گری؟ سرباز مسلمان برای رضای خدا در راه خدا جانش رو تقدیم میکنه و سرباز ژاپنی از حقیقت خبر ندارد کدام کار خود پرستیست؟ |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۰۶ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: تعریف شما از دین چیه؟تعریف من از خداباوری همون چیزیه که گاندی نداشت و شد اسطوره ی اخلاق. (۱۰/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۳)عبدالرحمن نوشته است: سرباز مسلمان برای رضای خدا در راه خدا جانش رو تقدیم میکنهسرباز مسلمان برای احساس سرخوشی از این که خداش از او راضیه خود رو می کشه. (خود پرستی) یا از ترس جهنم (خودپرستی) یا به شوق بهشت (خود پرستی) چیزی رو جا انداختم؟ از نظر شما اگه کسی کاری رو انجام بده در حالی که به یه موجود نامرئی باور داره این کار ارزش داره اگه کسی همون کارو انجام بده در حالی که به اون موجود نامرئی باور نداره عملش بی ارزشه. غیر از اینه؟ از نگاه من تنها چیزی که به عمل ارزش می ده انجام عمل از سر وظیفه ست. |
|||
|
|
۰:۱۱, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۰۵)namekarbary نوشته است: تعریف من از خداباوری همون چیزیه که گاندی نداشت و شد اسطوره ی اخلاق. گاندی برای من هیچ ارزشی ندارد حتی اگر اسم یک خیابان در تهران به اسم آن باشد در مورد اون مواردی که گفتید بهش میگن حب ذات نه خود پرستی یه مثال میزنم به یه آدم بالغ میگن فلان کار مفید رو انجام بده و به یه بچه هم میگن همون کار رو بکن بر فرض یکی بودن نتیجه بنظر شما نیت دو نفر فرق نداره؟ اون بچه نفهمیده چکار کرده و چه بسا اگر بزرگ بشه موافق اون کار نباشه |
|||
|
|
۰:۴۳, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۴۸ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: گاندی برای من هیچ ارزشی ندارد حتی اگر اسم یک خیابان در تهران به اسم آن باشداین که به ترس انسان از مرگ یه اسم بدیم دردی رو دوا نمی کنه و نه ثابت می کنه شهادت از سر وظیفه ست. چرا که شهادت از سر لذت بزرگتریه که سرباز رو به سمت عمل سوق می ده. اما سرباز غیر مسلمان حب ذات نداره؟؟ اون هم از سر لذت به کام مرگ می ره؟؟ (۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۱۱)عبدالرحمن نوشته است: یه مثال میزنمسوال: نیت به عمل ارزش می ده یا فهم؟ از نظر من نه ایمان به انسان آگاهی می ده و نه صرف آگاهی به عمل انسان ارزش. انسانی که از سر وظیفه کاری رو انجام می ده ممکنه خطا هم بکنه. این چه چیزی از ارزش عملش کم می کنه؟ |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۰:۴۳)namekarbary نوشته است: این که به ترس انسان از مرگ یه اسم بدیم دردی رو دوا نمی کنه و نه ثابت می کنه شهادت از سر وظیفه ست. چرا که شهادت از سر لذت بزرگتریه که سرباز رو به سمت عمل سوق می ده. شهادت وظیفه نیست شهادت اوج و نهایت کمال انسانه که هر شخص معتقدی دوست داره که مرگش نهایتا اونطوری رقم بخوره البته بعد از انجام وظیفش سرباز ژاپنی که انتحار کرد حقیقتا نمیدونست چکاری میکنه همونطور که سلفی ها در عملیات انتحاری گول میخورن کسی که شهادت طلب است اگر شهید بشه و دوباره به دنیا برگرده دوست داره اون شهد رو تو اون لحظه شهادت بنوشه اما کسی که انتحار میکنه اون لحظه آخر که پرده ها کنار میرن پشیمون میشه و خیلی دوست داره که برگرده ولی.... -------- ایمان نتیجه اگاهیست ایمان بدون آگاهی میشه تعصب و در مورد ارزش فرض کنید من به شما یه هدیه بدم در دو حالت یبار بگم بفرما دوست عزیزم یبار بگم بیا بگیر البته چون داشتم مینداختمش دور گفتم به یکی بدم خب ارزش کدوم عمل بیشتره؟ مثلا دوست شما برا شما چایی بیاره بگه داشتم میریختمش دور گفتم تو بخوری
|
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱:۰۱)عبدالرحمن نوشته است: شهادت وظیفه نیستمسئله حل شد. هر انسان معتقدی دوست داره... پس من نه می تونم بگم از سر آگاهیه و نه از سر وظیفه. از سر اعتقاده و از سر دوست داشتن. (۱۱/خرداد/۹۲ ۱:۰۱)عبدالرحمن نوشته است: سرباز ژاپنی که انتحار کرد حقیقتا نمیدونست چکاری میکنه همونطور که سلفی ها در عملیات انتحاری گول میخورنچه طور نمی دونه؟ برای اعتلای جامعه این کار رو می کنه. اگر هم ندونه، باز هم چیزی از ارزش عملش کم نمی کنه. چون عمل رو از سر وظیفه انجام می ده و نه لذت شخصی. (۱۱/خرداد/۹۲ ۱:۰۱)عبدالرحمن نوشته است: ایمان نتیجه اگاهیست جواب این سوال سخت نیست. هر کدوم رو که از سر وظیفه انجام بدی ارزش داره و هر کدوم رو که از سر لذت انجام بدی بی ارزشه. سوال منو جواب نمی دید؟ نیت به عمل ارزش می ده یا فهم یا ظاهر عمل؟ |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:چه طور نمی دونه؟ برای اعتلای جامعه این کار رو می کنه. ببینید در آداب و رسوم ژاپنی ها خودکشی تابو نیست هاراگیری که سامورایی ها انجام میدادند جزیی از فرهنگشان بود کسی که در این جامعه رشد میکند ارزش جانش را نمیداند و اگر میدانست آن کار را نمیکرد در هر صورت بین شهادت طلبی و انتحار فرق بسیار است این فرق را افرادی میدانند که آن طرف رفته اند نقل قول:جواب این سوال سخت نیست. هر کدوم رو که از سر وظیفه انجام بدی ارزش داره و هر کدوم رو که از سر لذت انجام بدی بی ارزشه. نیت ارزش میده با فهم انجام دادن هم ارزش میده انجام دادن وظیفه فقط خودش ارزشمنده یعنی بگی طرف وظیفش رو انجام داد بحث دیگر اینست که وظیفه خود را در قبال چه کسی انجام بدهی؟ اگر یک نفر تروریست باشد و وظیفه اش ترور باشد چه؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اییییییییییش این بحث ها چیه دیگه؟
|
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۲ ۰:۵۸ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۱:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: نیت ارزش میدهدر مورد نیت به توافق رسیدیم. فهم به عمل ارزش نمی ده. چون تو در فهم خودت دارای اراده آزاد نیستی. و علاوه بر اون، ایمان لزوما به انسان فهم نمی ده. ایمان جایی وارد کار می شه که آگاهی نمی تونه وارد شه. اگه ایمان فهم می داد نباید فقط و فقط یه مذهب می داشتیم؟ (۱۱/خرداد/۹۲ ۱:۵۲)عبدالرحمن نوشته است: بحث دیگر اینست که وظیفه خود را در قبال چه کسی انجام بدهی؟این وظیفه نیست و سرسپردگیست. انجام عمل از روی سرسپردگی، دل سپردگی، علاقه و عشق و هر انگیزه ای که نشئت گرفته از خواست یک مقام بالاتر باشه از نظر من فاقد هر گونه ارزش اصیلیه. حالا این مقام می تونه فرمانده یک گروه تروریستی باشه، چه خدا. وظیفه هم در اخلاق تعریف خاص خودش رو داره. ساده ترین تعریفی که ازش شده عمل به وظیفه یعنی عمل از سر حس تکلیف به اون قانونی که به حکم عقل قابلیت جهان شمول شدن داشته باشه. من اون چیزیو که گفتم تو یه پست خلاصه می کنم. گفتم که خداباوری لزوما به عمل اخلاقی منتهی نمی شه. چرا که نه لزوما انگیزه ی ارزشمندی به عمل می ده و نه لزوما آگاهی می بخشه. پس خداباوری شرط کافی برای اخلاق نیست. و ثاینا انسان می شه مومن نباشه و بر حسب تکلیف و نه سود فردی عمل اخلاقی انجام بده (اخلاق وظیفه گرا در مقابل سودنگر) پس خداباوری شرط لازم برای اخلاق هم نیست. پس اخلاق ربطی به خداباوری نداره. بنابراین نه می شه گفت هر قتل شنیعی حاصل خداناباوریه و هر جانبخشی بافضیلتی حاصل خداباوری. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قش انگلیس و یهود در کم کردن طول عمر جوامع مسلمان | ehsan8taherian | 0 | 1,133 |
۱۹/فروردین/۹۴ ۱۷:۱۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|