|
چرا خدا گناهان را پاک نمی کند؟
|
|
۳:۲۷, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لاتقنطوا من رحمه الله ان الله یغفر ذنوب جمیعا انه هو الغفور الرحیم (ای پیامبر) به بندگانم بگو،همان کسانی که با گناه بر نفس خویش اسراف روا داشتند(بر نفس و عمر خویش) که هرگز از رحمت خدا نا امید نشوید چرا که خدا قطعا تمامی گناهان را میپوشاند.بدرستیکه که او پوشاننده بسیار رحمت گر است. ماه ، ماه رجبه و خواستم از این موقعیت استفاده کنم و به رحمانیت خدا اشاره کنم تا حالا به این مورد دقت کردید که چرا خدا گناهان رو پاک نمیکنه؟ خدا اگه بنده اش گناه بکنه گناهش رو ستر میکنه(تا یه مرحله ای و تازه اگه رسواش کرد بازم نوع دیگری از رحمانیت خداست) اگر بنده اش توبه کرد گناهشو غفر میکنه همیشه برام سوال بود که مگه چی از خدا کم میشه اگر گناها رو پاک کنه؟ خب ما خدا رو نشناختیم از اون بهتر حساب میکنه!!! اگر توبه کنی و برای اصلاح تلاش کنی همون گناها رو برات نگه میداره و تبدیلش میکنه حسنه از این بهتر سراغ داری؟ این خاصیت کریم العفو بودن خداست بیشتر از این میخواستی؟ فکرشم نمیکردی... حالا حساب افرادی رو بکنید که گناهان مردم رو آشکار میکنند... اللهم انی اسئلک باسمک یا غفار |
|||
|
|
۸:۲۴, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امید بیش از حد هم خوب نیست. باید همیشه بین خوف و رجا بود هم باید از عدل خدا و مجازات گناهان ترسید هم به رحمت و تبدیل گناهان به نیکی امیدوار بود
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۹:۳۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۲ ۸:۲۴)DRiVeR نوشته است: امید بیش از حد هم خوب نیست. باید همیشه بین خوف و رجا بود هم باید از عدل خدا و مجازات گناهان ترسید هم به رحمت و تبدیل گناهان به نیکی امیدوار بود هاتفی ازگوشه میخانه دوش *** گفت ببخشند گنه می بنوش لطفالهی بکند کار خویش *** مژده رحمت برساند سروش این خرد خام به میخانه بر *** تا می لعل آوردش خون به جوش گر چه وصالش نه به کوشش دهند *** هر قدر ای دل که توانی بکوش لطف خدا بیشتر از جرم ماست *** نکته سربسته چه دانی خموش گوش من و حلقه گیسوی یار *** روی من و خاک در می فروش رندی حافظ نه گناهیست صعب*** با کرم پادشه عیب پوش داور دین شاه شجاع آن که کرد *** روح قدس حلقه امرش به گوش ای ملک العرش مرادش بده *** و از خطر چشم بدش دار گوش
|
|||
|
|
۱:۵۳, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انعام / آیه 160 هر کس نیکی بیاورد ده چندانِ آن پاداش خواهد داشت و هرکس بدی بیاورد جز به مانند آن او را کیفر نمی دهند و بر آنان ستم نمی رود. ـــــــــ خدایا! این آیه چقدر آدم را سر ذوق می آورد! اینکه تو به هر کار خوبمان ده برابر پاداش می دهی و بدیهایمان را فقط به اندازه ی خودش جواب می دهی. این فقط روش توست. این بی نظیرترین تشویق دنیاست. تو می خواهی کفه ی خوبیهای ما را سنگین کنی. شاید می خواهی جلوی فرشته ها آبرویمان نرود! هود / آیه 114 ... نماز از کارهای نیک است و کارهای نیک گناهان را از بین می برد. این حقیقت که نیکی زداینده بدی است تذکاری است برای کسانی که به یاد خدا هستند. ـــــــــ خدایا! ما آدمها بعضی وقتا کارایی می کنیم که تو دوست نداری!... من فکر می کنم ما آدمها بعضی وقتا مستحق این همه خوبی نیستیم! ... اما...! خدایا! ممنون، خیلی خیلی ممنون که بدی های ما را با خوبی های خودت پاک می کنی. / یا أرحم الراحمین... " التماس دعا " |
|||
|
|
۱۲:۴۱, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
واقعأ خدا خیلی بزرگتر و بخشنده تر از اونی که ما فکر میکنیم.اشکال اینجاس که ما خودمون خیلی سخت میگیریمو و نا امیدیم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |