|
آغوش گرفتن اوشین و عجین در شبکه تماشا سانسور نمی شود+دانلود
|
|
۱۰:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۶ توسط اولولالباب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در زیر این مطلب صحنه ی در آغوش هم رفتن اوشین و عجین که در شبکه ی تماشا از رسانه ی ملی پخش شده است دیده می شود که برای دانلود گذاشته شده است واقعا در رسانه ملی چه میگذرد... پس از آن افتضاح در ساختمان پزشکان و مسافران و ..... واین بار رسانه ی ملی تقدیم می کند:: data0001.ts - http://uploadboy.com/ivytci82x9zx.html |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
۱۴:۴۲, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
مگه تو همین سریال نبود کتی و یونس بدون این که ربطی نداشتن رفتن هتل با هم؟
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
چرا مگه موضوع بحث این نیست؟
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بچه ها فیلم اوشین ایرانی بود یا خارجی؟ اسمش که شبیه خارجی هایه.
من اینترنتم کمه نمیتونم اون مستندا رو دانلود کنم یکی به من بگه مشکل فیلم ساختمان پزشکان و مسافران چی بود؟ها؟ |
|||
|
۱۵:۰۰, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۹)mahdi2012 نوشته است: بچه ها فیلم اوشین ایرانی بود یا خارجی؟ اسمش که شبیه خارجی هایه. فیلم محصول کشور زاپن. هر شب از شبکه تماشا ساعت 10 پخش می شه. بیشتر از اینکه محتویات این فیلم ها مشکل داشته باشه تعصبات نا به جای برخی افراد این موضوع رو این قدر بزرگ کرده. |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۲)آرتمیس نوشته است: مگه تو همین سریال نبود کتی و یونس بدون این که ربطی نداشتن رفتن هتل با هم؟ (۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۶)pari74bala نوشته است: ای بابا تو رو خدا دیگه بسهیا خداااااااااااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یعنی این اتفاق شما رو به گناه میکشونه ؟؟؟ خوبه که کتی و یونس دختر عمه (البته ناتنی) و پسر دایی میشدن !!!!!!! بابااااااااااااا دیگه اسم این جز افراط چیه ؟؟؟؟ با این حرفاتون بعید میدونم تو ایران زندگی میکنین !!! حدسم اینه تو شهر هایی مثل حلب یا شهر های تمام مذهبیه ایران زندگی میکنین !!!! بابا تورو خدا یه نگاه به جامعه بندازین !!! این چیزا الان مهم یا آسایش و رفاه جامعه !!! این چیزا الان تو جامعه ای که دختر عمو و پسر عمو و.... و همکلاسی ها با هم راحت و عادی ان اگه این حرفا تو جایی بزنین چیزی جز تمسخر عایدتون نمیشه :| |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
به نظر من بهتره موضوع قفل بشه.
چون فقط بحث بی خود و بی فیده داره انجام میشه. هیچکدوم از دو طرف هم هر هم رو قبول نمیکنن! |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
خوب ایمجا موضوع بحث اینه مگه سینما نیست؟
علاوه بر این، خوب جای این حرفا در رسانه ملی نیست |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |