|
اُمــــیــــد . .
|
|
۹:۴۶, ۲۶/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۶:۱۱ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
غيبت امام زمان (عج ) در بيان پيغمبر صلى الله عليه و آله: پيامبر اسلام مى فرمايد: يا على ! تو از من و من از تو هستم ، تو برادر من و وزير منى . هنگامى که رحلت نمودم در سينه هاى قومى عداوت هايى درباره تو پديد مى آيد و به زودى آشوبى شديد رخ مى دهد که دامنگير همه خواهد شد. اين قضيه پس از غيبت پنجمين امام از فرزندان امام هفتم از نسل تو خواهد بود و اهل زمين و آسمان در غيبت او غمگين مى شوند. در آن وقت چه بسيار مرد و زن مؤ من افسوس مى خورند و دردمند و سرگردان مى باشند! سپس رسول خدا سر مبارک خود را به زير انداخت . لحظه بعد سر برداشت و فرمود: پدر و مادرم فداى کسى که همنام و شبيه من و موسى بن عمران است . او لباسى از نور بسيار درخشنده مى پوشد. براى آنان که در غيبت او آرامش ندارند، تاءسف دارم . آنها صدايى را از دور مى شنوند که براى مؤ منان رحمت و براى کافران عذاب است . اميرالمؤ منين : يا رسول الله آن صدا چيست ؟ پيامبر: در ماه رجب سه مرتبه صدا مى آيد، دور و نزديک همه مى شنوند: صداى اول ، ((الا لعنة الله على القوم الظالمين )) و صداى دوم ، ((ازفت الازفة )) يعنى روز قيامت فرا رسيده است و صداى سوم ، آشکارا شخصى را نزديک خورشيد مى بينيد که مى گويد: اى اهل عالم آگاه باشيد! خداوند مهدى فرزند امام حسن عسکرى فرزند...تا على بن ابى طالب مى شمرد، برانگيخت و روز نابودى ستمگران فرا رسيد! در آن موقع امام زمان ظهور مى کند خداوند دلهاى دوستانش را شاد مى گرداند و عقده هاى دلشان را برطرف مى سازد. اميرالمؤ منين : يا رسول الله ! بعد از من چند امام خواهد بود؟ پيامبر: پس از تو از امام حسين نُه امام خواهد بود و نهمى قائم آنهاست . غيبت امام زمان در بيان على عليه السلام: اميرالمؤ منين عليه السلام مى فرمايد: خداوند در آخرالزمان و روزگار سخت مردى را مى انگيزد و او را به وسيله فرشتگان خود تاءييد کرده ، ياران وى را حفظ مى کند و با آيات و معجزات خودش او را يارى نموده و بر کره زمين مسلط مى گرداند تا آنجا که عده اى از مردم با ميل و گروهى به اجبار به دين خداوند مى گروند. او زمين را پس از آن که پر از ظلم و ستم مى گردد، پر از عدل و داد و نور و برهان مى کند. تمام مردم جهان در برابر وى مطيع مى شوند. هيچ کافرى نمى ماند، مگر اين که مؤ من مى شود، هيچ تبهکارى نمى ماند مگر اين که اصلاح مى گردد. در دوران سلطنت او درندگان در حال آشتى و صلح زندگى مى کنند و زمينيان خود را رشد مى دهند و آسمان برکاتش را فرو مى ريزد، گنجها براى او آشکار مى شود، مدت چهل سال بر شرق و غرب حکومت خواهد کرد. خوشا به حال آن کسى که روزگار او را درک کند و سخنان وى را بشنود. داستان های بحارالانوار جلد3 ابن عباس نقل مى کند: ما با پيامبر (صلى الله عليه و آله ) در آخرين حجى که در سال آخر عمر خود بجاى آورد (حجة الوداع ) بوديم . رسول خدا (صلى الله عليه و آله ) حلقه در خانه کعبه را گرفت و رو به ما کرد و فرمود: آيا حاضريد شما را از علامتهاى آخرالزمان باخبر سازم ؟ سلمان که در آن روز از همه به پيامبر (صلى الله عليه و آله ) نزديک بود، عرض کرد: آرى ، يا رسول الله ! پيامبر (صلى الله عليه و آله ) فرمود: از علامت هاى آخرالزمان ضايع کردن نماز، پيروى از شهوات ، تمايل به هواپرستى ، گرامى داشتن ثروتمندان و فروختن دين به دنياست و در آن وقت قلب مؤ من در درونش آب مى شود مثل آب نمک در آب ! از اين همه زشتيها که مى بيند و قدرت بر جلوگيرى آن را ندارد. سلمان پرسيد: آيا چنين چيزى واقع خواهد شد؟ حضرت فرمود: آرى ، سوگند به خداوند! اى سلمان ! در آن وقت زمامداران ظالم ، وزيرانى فاسق ، کارشناسان ستمگر و امنايى خائن بر مردم حکومت کنند. سلمان پرسيد: آيا چنين امرى واقع خواهد شد؟ پيامبر (صلى الله عليه و آله ) فرمود: آرى ، سوگند به خدا! اى سلمان ! در آن وقت زشتى ها زيبا و زيبايى ها زشت مى شود. امانت به خيانتکار سپرده مى شود و امانتدار خيانت مى کند، دروغگو تصديق مى شود و راستگو تکذيب ! سلمان پرسيد: آيا اين امر واقع خواهد شد؟ پيامبر (صلى الله عليه و آله ) فرمود: آرى ، سوگند به خداوند! در آن وقت حکومت به دست زنان و مشورت با بردگان خواهد بود، کودکان بر منبر مى نشينند، دروغ خوشايند و زرنگى ، زکات ضرر و بيت المال غنيمت محسوب مى شود! اولاد در حق پدر و مادر جفا مى کنند و به دوستانشان نيکى مى نمايند و ستاره دنباله دار طلوع مى کند! سلمان پرسيد: آيا چنين چيزى واقع خواهد شد، يا رسول الله ؟ پيامبر (صلى الله عليه و آله ) فرمود: آرى ، اى سلمان ! در آن زمان زنان در تجارت با شوهران خود شريک مى شوند، باران رحمت کم ، جوانمردان بخيل ، تهى دستان حقير مى شوند، بازارها به هم نزديک مى گردد و همه از خدا شکايت مى کنند. يکى مى گويد سودى نبردم و ديگرى مى گويد چيزى نفروختم . سلمان پرسيد: اين امر واقع خواهد شد؟ حضرت فرمود: آرى ، در آن وقت گروهى به حکومت مى رسند، اگر مردم حرف بزنند آنها را مى کشند و اگر سکوت کنند اموالشان را غارت ، حقشان را پايمال مى کنند و خونشان را مى ريزند و دلها را پر از کينه و وحشت مى کنند و... در آن زمان اشياء و قوانين را از شرق و غرب مى آورند و امت من رنگارنگ مى شوند، نه ، بر کوچک رحم مى کنند و نه ، بر بزرگ احترام مى گذارند و نه ، گناه کارى را مى بخشند، هيکل هايشان مانند آدميان و قلب هايشان همچو شياطين است . در آن زمان لواط زياد مى شود، مردان خود را شبيه زنان مى کنند و زنان خود را شبيه مردان ، لعنت خدا بر آنها باد! در آن زمان مساجد را زينت مى کنند، قرآن ها را آرايش مى دهند و مناره هاى مساجد را بلند مى نمايند و صفهاى نمازگزاران زياد، اما دلهايشان به يکديگر کينه توز و زبانهايشان مختلف است ! مردان و پسران ، خود را با طلا زينت مى کنند و لباس حرير و ديباج مى پوشند، پوست پلنگ را براى اظهار بزرگى در بر مى کنند. ربا در بين مردم شايع مى شود و معاملات با غيبت و رشوه انجام مى گيرد، دين را مى گذارند و دنيا را برمى دارند! طلاق زياد مى شود، حدود اجرا نمى گردد، زنان خواننده و آلات نوازندگى آشکار مى گردد و اشرار امت به دنبال آنها مى روند، ثروتمندان براى تفريح و طبقه متوسط براى تجارت و فقرا براى ريا و خودنمايى به حج مى روند! عده اى قرآن را براى غير خدا و عده اى براى خوانندگى ياد مى گيرند و گروهى نيز علم را براى غير خدا مى آموزند، زنازاده فراوان مى شود و براى دنيا با يکديگر عداوت مى کنند! پرده هاى حرمت پاره مى گردد، گناه زياد مى شود، بدان بر خوبان مسلط مى شوند دروغ فراوان ، لجاجت شايع و فقر فزونى مى يابد، با انواع لباسها بر يکديگر فخر مى فروشند، قمار و آلات موسيقى را تعريف مى کنند و امر به معروف و نهى از منکر را زشت مى شمرند. مؤ من واقعى در آن زمان خوار است ، قاريان قرآن و عبادت کنندگان پيوسته از يکديگر بدگويى مى کنند و در ملکوت آسمانها آنان را افراد پليد مى دانند. ثروتمندان از فقر مى ترسند و بر فقرا رحم نمى کنند و آدمهاى نالايق درباره جامعه سخن مى گويند که حقيقت ندارند، حرفهايشان فقط شعار است ! در آن زمان صداى تواءم با لرزش از زمين برمى خيزد که همه مى شنوند، گنجهاى طلا و نقره بيرون مى ريزند ولى براى انسان ديگر سودى نخواهند داشت و دنيا به آخر مى رسد... بحارالانوار |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۹/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام الان که دقت می کنم ،میبینم تمامی اینهادرجامعه ی ما هست...! من خیلی دلسردشدم نسبت به ظهور...خیلی...! دلم نمیخواست تواین دنیازندگی کنم... ایکاش خدا ازقبل ازمون می پرسید که دوست داریم پابه این دنیا بذاریم یانه؟ ایکاش... |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
تقریبا تمام این اتفاقات داره رخ میده ولی چرا اقا نمیاد
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:الان که دقت می کنم ،میبینم تمامی اینهادرجامعه ی ما هست...!خوب وقتی این ها هست یعنی انشاالله ظهور نزدیکه نباید دلسرد بشیم. نقل قول:ایکاش خدا ازقبل ازمون می پرسید که دوست داریم پابه این دنیا بذاریم یانه؟خوب قطعا میگفتیم آره دلمون میخواد، بهتر از فنا و نیستیه که! تازه اون موقع اگه خدا می پرسید میگفتیم آره خدایا من برم تو دینا میشم یکی از بهترین آدم ها! مثل اول ترم که میگیم من این ترم میشم شاگرد اول! نقل قول: تقریبا تمام این اتفاقات داره رخ میده ولی چرا اقا نمیادانشاءالله که خیلی نزدیکه، فعلا منتظرم ملک عبدالله به درک واصل بشه که اونم صد تا جون داره.
|
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ولی من دوست ندارم که باشم تواین دنیا...این زندگی روهم دوست ندارم.... ممنون ازمطلبتون. |
|||
|
|
۰:۱۹, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
اما من زندگی توی این دنیا و انتظار برای ظهور مولامون رو نه تنها دوست دارم بلکه عاشق تمام لحظه هاش هستم! انتظار لذت وصال رو بیشتر میکنه..... دلم روشنه که یه روزی خدا به من سراپا تقصیر هم اجازه میده روی آقام رو ببینم ! به همین امید هم تا حالا زندگی کردم و زندگی خواهم کرد ان شاالله..... |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۷:۴۱, ۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام عليكم دوستان عزيز عاجزانه تقاضا دارم كه لطف كنيد يكبار با دقت بخوانيد كه چرا اينقدر بر انتظار فرج از سوى بزرگان تأكيد شده.
' نوشته است:بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)لينك: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17917.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |