|
کمبود محبت داری؟!!
|
|
۱۴:۵۴, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بــه نـــام خــــدا گفت: دلم گرفته ، چه کنم تا آرام شوم؟ گفتم : تو را نمی دانم ، اما وقتی دلم می گیرد ، حس می کنم زمین قفسی است برای من . مفاتیح را باز می کنم ، گاهی که حالم بدجور گرفته باشد و دلم تاریک ، مناجات ابوحمزه روحم را نوازش می دهد و گاهی کمیل برایم کافی است. وقتی دلم پُر باشد از دنیا و داشته هایش ، خط به خط با فرازهایش می سوزم و اشک می ریزم . آنقدر مرا غرق ِ خودش می کند که وقتی سر بلند می کنم ، حس می کنم راهی بسوی آسمان یافته ام .حس می کنم آماده ی رفتنم... این همان محبت خداست که همه ی ما را در بر گرفته است اما نمی فهمیم و از آن فرار می کنیم . گفتم : خودت را با او آرام کن . اما از آنجا که آرامشش را در کسی و جایی دیگر دنبال می کرد ، حرفم را قبول نکرد. یادم افتاد به نَقلی که استاد داشت و نوشت: جوانکی را دیدم که به سبک فلان مجله می گوید که من کمبود محبت دارم و کسی را می خواهم که به من محبت کند و باز به سبک همان می گفت : که کسی مرا درک نکرده ، کسی مرا درک نمی کند... خندیدم در حالی که در درونم طوفانی بود. آرام گفتم : برادر تو هنوز ظرفیت خودت را درک نکرده ای . تو خودت را درک نکرده ای و گرنه محتاج درک دیگران نبودی. و گفتم: کسی که با این همه محبت از خدا ، کمبود محبت دارد ، کسی که محبت خدا او را پُر نکرده ، دیگر محبت چه کسی او را سرشار می کند؟! بیچاره تو که دریای محبت را احساس نکرده ای ، با قطره های به منت آلوده ی این زن و شوهر و فرزند و پدر و مادر چه می کنی ؟ (استاد علی صفایی حائری) چیزی که امروز دختران و پسران ما به اسم " عشق " می شناسند ، حرفی است که تنها چند صباحی در دل و زبان می گذرانند و ثمره اش جز هوی و هوس نیست إلا قطره ای از این دریای پهناور که آیینه ی "عشق حقیقی" است. انسان جاری
|
|||
|
|
۳:۰۲, ۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۳:۰۴ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
درسته که عشق حقیقی تنها عشق به خدا و بنده های صالح خدا و اهل بیت اوست / در این هیچ شکی نیست. اما احتراما با این قسمت از گفته شما موافق نیستم که فرمودید نقل قول:چیزی که امروز دختران و پسران ما به اسم " عشق " می شناسند ، حرفی است که تنها چند صباحی در دل و زبان می گذرانند و ثمره اش جز هوی و هوس نیست لطفا از آوردن کلمه هوی و هوس کنار عشق خودداری کنیم / یه چیز "مقدّس" رو نباید کنار یه امرِ ...(جای خالی رو خودتون پر کنید) آورد ... حتی اگه زمینی باشه / شده که افرادی با همین عشق زمینی به عشق آسمونی رسیدن حتی بین دخترا و پسرای امروزی / شاید تعدادشون کم باشه ولی هستن / بین ماها / به حرمت همونها اینبار تعداد کمو ببینیم لحنمم کاملا دوستانه ست / تعبیر بد نشه لطفا التماس دعا / یاعلی |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: کاملأ موافقم. دو نوع عشق وجود داره،عشق فراعقلی و عشق فرو عقلی.عشق فرا عقلی،هم شامله عشق آسمونیه و هم شامل عشقه زمینیه که نهایت به عشق آسمونی میرسونه. و عشق فروعقلی،همین هوی و هوس است که زودگذر و دنیایی هست. و اینطور نیست که همه مبتلا به عشقی از جنسه هوی و هوسند. چه بسا کسانی بودن از راه عشق زمینی،به خدا رسیدند.که امروزه هستند ولی تعدادشون خیلی کمه. |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام عسل خانوم.
من چند وقت پیش سخنرانی حاجاقا پناهیان رو گوش میدادم. ایشون میگفتن : عشق مثل طلاست. یه چیز ،یا طلاست یا بدل. مگه طلای مجازی داریم.؟؟پس عشق هم حقیقی و مجازی ، زمینی و آسمونی نداره. عشق یه دونست.![]() علاوه بر این ، عشق ویزگی هایی داره که یکیشو میگم. اونم اینکه ، عاشق دوست داره معشوقشو به همه نشون بده و همه معشوق اونو دوست داشته باشن. به نظرتون کدوم مردی حاضر همچین کاری بکنه؟؟؟ پس علاقه مرد و زن عشق نیست. البته اون نوع علاقه هم ارزش خاص خودشو داره که جای دیگه نمیشه پیداش کرد. خدا اسم قشنگی روش گذاشته : مودت و رحمت. ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
منظورتونو از حقیقی و مجازی متوجه نمیشم!چون من حرفی در مورد مجازی و حقیقی نزدم! اصلأ عشق مجازی یعنی چی؟؟!! شاید درست منظوره منو متوجه نشده باشید.فراعقلی با مجازی فرق میکنه دوست عزیز. ولی این حرف هاییم که زدم،منم از استادم شنیدم،اونم با دلیل و منطق که واسم کاملأ قابل قبول بود و دور از واقعیت نبود و لازم دونستم بطور خلاصه اینجا مطرح کنم. شاید کسی قبول نکنه و منم اصراری به قبولش ندارم ولی بدونید از شخصه آگاه و با اطلاعاتی چنین صحبت هایی رو شنیدم و قابل قبول واسه خودم بوده. |
|||
|
۱۳:۱۷, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چرا شاکی میشی دختر خوب؟؟؟
![]() عشق حقیقی و مجازی ،همون زمینی و اسمونی که خودت گفتی. من مخلص استاد شما و شمام هستم.
|
|||
|
۱۷:۳۸, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
کی گفته از نشانه های عشق اینه که معشوقشو به همه نشون بده ؟
از بیخ اشتباهه . شاید من دوس نداشته باشم بگم عاشق خدام ( مثلا) |
|||
|
|
۰:۰۵, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا شاکی میشی دختر خوب؟؟؟ عزیزم،از کجا فهمیدید من شاکی شدم؟؟؟؟!!!!!! ![]() من کی باشم که بخوام شاکی بشم،قبلأ هم گفتم،اینجا باید نظره هر کسی محترم باشه و منطقأ انتقاد بشه،من فقط کسانی که سریع میخواهند ایراد بگیرند رو ،منطقی نمیبینم،همین. بهتر بود اول میپرسیدید،دلیلم واسه این نظرم چیه و از زبان چه کسی این حرفو میزنم. نقل قول:عشق حقیقی و مجازی ،همون زمینی و اسمونی که خودت گفتی. دوستم،از نظر من،عشق زمینی و آسمانی،مساوی با حقیقی و مجازی نیست.مگر اینکه بیشتر توضیح بدهید. عشق وجود داره،صد در صد،فقط مهم اینه که چه نوع عشقی؟؟!! وهمانطور که از زبان استادم گفتم دو نوعه:نه حقیقی و مجازی و نه زمینی و آسمانی،بلکه:1)فروعقلی که شامله فقط زمینیه اونم از نوع هوا و هوس و زودگذر و 2)فراعقلی که شامله هم زمینی (که به آسمانی ختم میشه ) و هم آسمانیه.در عقل هم،عشق نمیگنجه. نقل قول: عاشق دوست داره معشوقشو به همه نشون بده و همه معشوق اونو دوست داشته باشن. میشه دلیل بیارید واسه صحبتتون؟؟!! نقل قول:من مخلص استاد شما و شمام هستم.شما لطف دارید.
|
|||
|
۱:۱۳, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱:۱۷ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام .
دوستان چرا سر هر چیز کوچیکی با هم مشاجره میکنید ؟!! خانم مهدویان یه متنی رو نوشتن و با این متن یک حس قشنگ رو بین خدا و بنده تجلی دادن که خیلی هم شیرینه ، اما این به معنی مطلق بودن حرف ایشون نیست !!! در واقع هیچ چیز دنیوی مطلق نیست . ایشون عشق رو از لحاظ معرفتی برسی کردن که اخروی محسوب میشه و تمام عشق به ذات مقدس خودش برگشتنیه . جالبه بدونید در کنار اینکه یک سری میگن خدا چون خالقه ( خلق کننده ) انسان رو آفرید ، یک سری هم اعتقاد دارن خدا از روی عشق انسان رو آفرید تا بتونه ذره ای از عشق ذاتی خودش رو بوسیله انسان تجلی بده . این احتمال هست که کسی عشق رو در خانمی ببینه ( که خوب ایراد نداره ) اما همین هم تجلی صفات عاشقانه جمال خداست که دیده ( یعنی در نهایت عشق به خدا و یا به تجلی گاه عشق خدا ) و یا در مورد مردها هم همینطور . البته مشروط بر اینکه مسائل دنیوی دیگه رو دخیل نکنید !! هیچ چیز در ما نیست که حد اعلای اون در خدا نباشه ، چون انسان تجلی صفات خداست . عشق به تمام مخلوقات خدا در نهایت عشق به خداست اما اگر عشق بدون واسطه ( طبق حرف خانم مهدویان ) مستقیم به خدا باشه میشه عشقی که به مرحله معرفت رسیده و اون مرحله پاک ترین و خالص ترین و زیبا ترین و شیرین ترین لذت عشق در بین تمام عشق هاست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

من کی باشم که بخوام شاکی بشم،قبلأ هم گفتم،اینجا باید نظره هر کسی محترم باشه و منطقأ انتقاد بشه،من فقط کسانی که سریع میخواهند ایراد بگیرند رو ،منطقی نمیبینم،همین. ![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)