|
سفیر فیلم(موضوعات سیاسی و اجتماعی)
|
|
۱۳:۰۷, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۲ ۱۹:۳۶ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
مرکز مستند سفیر، به عنوان یکی ازمجموعه های تولید کننده فیلم های مستند، در سال ۸۹ با هدف تربیت نیروهای هنرمند متعهد و تولید آثار بصری کوتاه و بلند تاسیس شد. این مرکز تلاش دارد تا با تلاش مستمر خود قدمی هرچند کوچک و در حد بضاعت، در جهت اهداف انقلاب اسلامی ایران بردارد. العربیه تلاش برای القای اختلاف درون نظام : العربیه ضمن ادعای وابستگی سفیرفیلم به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوشت: «مرکز مستندسازی سفیر دو فیلم علیه اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر پیشین محمود احمدی نژاد، تهیه و پخش کرده است.» براساس این گزارش روابط عمومی سفیرفیلم ضمن تکذیب هرگونه وابستگی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با توفیق الهی و حمایت مردم بتواند در این مسیر با استواری بیشتری گام بردارد. ![]() ***به دوستان توصیه می شود برای حمایت از سازندگان این مجموعه مستند ها را خریداری نمایند.*** این تایپیک به مرور زمان بروز میشود. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۲, ۱۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
![]() کلیپ صوتی : رحمت واسعه به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان بازخوانی کلیپ صوتی «رحمت واسعه» پیرامون اهمیت و آداب ماه مبارک رمضان پیشنهاد می شود. در روایتی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است که خداوند متعال در هر شب از ماه مبارک رمضان سه بار می فرماید: هل من سائل فاعطیه سئله؟ (آیا کسی هست که تقاضایی از من کند تا خواسته اش را به او هدیه بدهم؟) هل من تائب فاتوب الیه؟ (آیا توبه کننده ای هست تا پشیمانیش را بپذیرم ؟) هل من مستغفر فاغفر له؟ (آیا کسی هست که از من مغفرت بخواهد تا بیامرزمش؟) دریافت کلیپ صوتی با فرمت MP3حجم فایل: ۷.۰۹ مگابایت | کیفیت فایل: ۱۲۸ کیلوبیت
|
|||
|
|
۰:۰۷, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
![]() مستند کوتاه : غائله کوی مستند کوتاه «غائله کوی»، بازخوانی بخشی از مستند «مصاف ۱» پیرامون روایت تاریخی فتنه ۱۸ تیر ۷۸ است که در پی واکاوی ریشه های شکل گیری حادثه کوی دانشگاه و چگونگی ختم آن غائله است. . .
. روزنامه«نشاط» پیش بینی می کند عمق جریان چپ، دفتر تحکیم وحدت و بدنه اجتماعی جریان چپ در اعتراض به بسته شدن روزنامه «سلام» وارد صحنه شوند. پیش بینی ای که ساعاتی بعد به حقیقت می پیوندد. انجمن اسلامی دانشگاه تهران پنج شنبه اعلام تجمع می کند… |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
![]() در روزهای اخیر رژیم اشغالگر قدس در حمله ای تازه و در سکوت جامعه جهانی، جنگ نابرابر دیگری را علیه مردم غزه آغاز کرد. به همین مناسبت بازخوانی کلیپ تصویری «کسی فشنگها را نمیشمارد» پیشنهاد میشود. (۹/آذر/۹۲ ۱:۴۶)Night_World نوشته است: کسی فشنگها را نمیشمارد |
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
![]() کلیپ صوتی : فرصت آخر کلیپ صوتی «فرصت آخر» درباره قدر دانستن روزهای آخر ماه رمضان، با محوریت سخنان رهبر معظم انقلاب پیشنهاد می شود. روزهای آخر ماه رمضان است. در دعاهای این ایام عرض می کنیم: «ان لم تکن رضیت منّا فالأن فارض منّا»؛ پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا می کنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما. (بیانات رهبر انقلاب) |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
![]() مستند کوتاه : نمایش خون «نمایش خون» تازه ترین اثر کوتاه سفیرفیلم است که به مناسبت کشتار بی رحمانه مردم غزه توسط رژیم غاصب صهیونیستی منتشر شد. این کلیپ به نمایش پرده ای از عمق جنایات این رژیم در قبال مردم مظلوم غزه می پردازد. . . . [ ظهر یک روز گرم تابستانی | بلندی های فلسطین | غزه ]نمایش خون؛ پرده ای از عمق جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در قبال مردم مظلوم غزه… [کیفیت پايين | فرمت FLV | حجم 14.1 MB]
|
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
![]() کلیپ تصویری : Drink Warm Drink Warm اثر حمایتی جدیدی از سفیرفیلم و ساخته محمدرضا امامقلی است. این کلیپ تصویری کوتاه در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی منتشر شده است. . . روی بطری همه نوشیدنی ها نوشته است «سرد بنوشید»؛اما این نوشیدنی را باید گرم نوشید…! [کیفیت متوسط | فرمت FLV | حجم 10.6 MB]
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
![]() تیزر : مستند فاکتور صوری «فاکتور صوری» تازهترین اثر سفیرفیلم، ساخته سیدمهدی کرباسی و در نقد نظام بانکداری است.
طلبه جوان راوی این مستند، در سفر به شهرهای مختلف برای یافتن پاسخ سوالهای خود، به میزان اجراییشدن قانون بانکداری بدون ربا میپردازد. |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
![]() همزمان با فرارسیدن بزرگداشت هفته دفاع مقدس،تماشای مستند کوتاه «راه ناتمام» پیرامون تداوم راه شهدا به مخاطبان تقدیم می شود. آن روز بگشوده بال و پر با سر به سوی وادی خون رفتی گفتی: «دیگر به خانه باز نمی گردم امروز من به پای خودم رفتم فردا شاید مرا به شهر بیارند بر روی دست ها» اما حتی تو را به شهر نیاوردند گفتند: «چیزی از او به جای نمانده است
جز راه ناتمام…» |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
![]() به مناسبت فرارسیدن ۱۶ مهرماه روز جهانی کودک، فیلم کوتاه جدیدی را با نام «به جای من» به کارگردانی حمید مهاجرانی و بر اساس طرحی از محمدرضا برونی تقدیم می شود. روز جهانی کودک روزی است که برای یادبود و افتخار کودکان شناخته شده است. در مقدمه کنوانسیون حقوق کودک آمده است که: «کودک باید در فضایی سرشار از خوشبختی، محبت و تفاهم بزرگ شود»؛ اما کمی آن سوتر… [کیفیت بالا | فرمت MKV | حجم 36.6 MB]
|
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
![]() در ایام محرم بازخوانی کلیپ صوتی «گریه سیاسی» پیرامون اهمیت و کارکرد «مجلس عزا»ی اباعبدالله(علیه السلام) پیشنهاد می شود. این اثر همراه با بخش هایی از بیانات امام و رهبری در این باره است. (۱۸/آبان/۹۲ ۱۶:۳۲)Night_World نوشته است: به نام خدا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%87.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/safirfilm/%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%87.jpg)

![[تصویر: GoD.png]](http://s5.picofile.com/file/8124248492/GoD.png)