کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بالاخره منتظریم یا نه؟!
۱۸:۵۰, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام. دیدم نیمه شعبان و بهتیرین فرصت برای اینکه سوالی رو که دارم بپرسم:
ما خودمونو شیعه میدونیم و شیعه هم به انتظار قائمش زنده است. و همه جا هم گفتن که ظهور رو نزدیک بدونین(انهم یرنه بعیدا و نراه قریبا) و اگه اینطور نباشه قساوت قلب میاره برای فرد. ولی تناقضی که دیدم اینه تو سخرانی دکتر عباسی و استاد رائفی پور میفرمودند که تا وقتی یک جامعه و نسل منتظر تربیت نشه ظهور هم اتفاق نمیوفته و هر چقدر هم که شرایط دنیا بد بشه ولی این شرط اصلیست. چون در طول تاریخ هم اتفاقات زیادی داشتیم که دیگه مردم میگفتن با توجه به روایات وشرایط بد الان دیگه حتما وقت ظهوره مثل زمان حمله مغول و... که اتفاق نیفتاد.
درسته دنیا خیلی بهم ریخته ولی به نظر خودم جامعه ای که یک نمونه کوچیک دوران بعدظهور و افراد با اون ویژگی های خاص نمیبینم(بنظر بنده حقیر البته!).الان بدجور درگیرم نمیدنم ما الان باید بگیم و نراه بعیدا یا نراه قریبا!
ببخشید اگه طولانی شد ولی بیزحمت هر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه...Angel
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arman mohseny ، Fatemeee ، sadegh-a ، ساقی ، سدرة المنتهی ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، fiftynine ، فدايي ولايت ، mahdy30na ، ilidin ، faateme-313 ، مهدی2012
۱۵:۲۳, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام. واقعا تشکر از همکاری بالای بچه ها. چندنفر تشکر کردن یعنی اوناهم سوال منو دارن ولی کسی جوابو نمیدونه!
واقعا دیگه اگه اینجا توی تالار که مخصوص منتظران به جواب نرسیم کجا برم؟!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مهدی2012
۱۵:۴۴, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۱۵:۵۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام .

اولا سوال شما کمی گنگه و بهتره بیشتر باز بشه .
دوست عزیز اینکه ظهور حجت نزدیکه شکی درش نیست و تمام نشانه های ظهور نوید این اتفاق رو میدن اما نکته اینجاست :

به قول استاد رائفی و دکتر عباسی ما باید شرایط ظهور رو فراهم کنیم و اون چیزی نیست جز نسل منتظر . سنت الهی بر اینه که این ظهور اتفاق بیفته اما برای کی ؟ برای کسانی که قدر بدونن و خودشون رو آماده کرده باشن .

اشتباه نکنید ما یه نشانه ظهور داریم و یک شرط ظهور :
نشانه ظهور منجر به ظهور نمیشه اما شرط ظهور منجر به ظهور میشه .

اینکه تو دعای عهد میگیم ظهور نزدیکه به این معنی نیست که حالا که نزدیکه ما کار خودمون رو میکنیم به امید خدا ظهور هم میرسه !!! تو دعا گفته شده نزدیکه تا ما به خودمون بیاییم و هر چه زودتر خودمون رو آماده کنیم .
تا شرایط محیا نباشه اتفاقی صورت نمیگیره یا درواقع تا تغییری حاصل نشه اون اتفاق صورت نمیگیره و این نزدیک بودن ظهور دقیقا بعد از تغییر در خود ماست به معنای واقعی .

یک نکته اساسی هم اینکه ما برای چی به دنبال ظهوریم ؟ برای اینکه با اصلاح خودمون به تعالی برسیم . هر کس میتونه از خودش شروع کنه و به شخصه ظهور رو تجربه کنه ، آمدن آقا اوج مرحله ظهور محسوب میشه .

زمانی که ما شروع کردیم آقامون میاد که دستمون رو بگیره نه اینکه ما حرکتی نکنیم تا حضرت بیاد و ما رو راه بندازه !!

به نظر من نباید منتظر اتفاقهایی موند که تو روایات اومده و یک سریش افتاده . هر کس میتونه با اصلاح خودش ظهور رو در خودش تجلی بده و این تجلی قطعا به ظهور حضرت حق خواهد رسید .

نکته آخر اینکه دوست عزیز اگر شما واقف به این هستی که آقا رو ببینی تنها کاری که باید بکنی اصلاح نفس خودته و عملکردت مبتنی بر احکام دین . حتی تا آخر عمر هم اگر ظهور رو ندیدی به محض ظهور آقا در کنار حضرت حاضر خواهی شد . مصداق دقیق کلمه رجعت به این معناست .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، عبدالرحیم ، بچه شیعه ، fiftynine ، فدايي ولايت ، mahdy30na
۱۶:۵۴, ۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۳/تیر/۹۲ ۱۵:۴۴)soshiant نوشته است:   هر کس میتونه با اصلاح خودش ظهور رو در خودش تجلی بده و این تجلی قطعا به ظهور حضرت حق خواهد رسید .
نکته آخر اینکه دوست عزیز اگر شما واقف به این هستی که آقا رو ببینی تنها کاری که باید بکنی اصلاح نفس خودته و عملکردت مبتنی بر احکام دین . حتی تا آخر عمر هم اگر ظهور رو ندیدی به محض ظهور آقا در کنار حضرت حاضر خواهی شد . مصداق دقیق کلمه رجعت به این معناست .
سلام من حرف شما رو قبول دارم. ولی به قول شما ما یک نشانه ظهور داریم یک شرط ظهور که اگه هزارتا نشانه هم بیاد اما اگه شرطش حاضر نباشه اتفاق نمیوفته! ولی باتوجه به اینکه تو روایات داریم که خود همین نزدیک دیدن ظهور اثر تربیتی زیادی داره!
خب حالا نشانه زیاد ولی شرطش ضعیفه یا کلا نیست(البته بنظر بنده حقیر ولی شایدم باشه من ندونم.)! خلاصه من چطوری میتونم از این اثر تربیتی استفاده کنم؟! و چطر میتونم بگم العجل العجل ولی در صورتی که شرایطش آماده نیست.(ببخشید ببخشید امام زمان میگه خودتو مسخره کردی شرایط مهیا نیست مهمون دعوت میکنی!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۱۹:۱۰, ۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۲ ۱۹:۱۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۳/تیر/۹۲ ۱۶:۵۴)بچه شیعه نوشته است:  سلام من حرف شما رو قبول دارم. ولی به قول شما ما یک نشانه ظهور داریم یک شرط ظهور که اگه هزارتا نشانه هم بیاد اما اگه شرطش حاضر نباشه اتفاق نمیوفته! ولی باتوجه به اینکه تو روایات داریم که خود همین نزدیک دیدن ظهور اثر تربیتی زیادی داره!
خب حالا نشانه زیاد ولی شرطش ضعیفه یا کلا نیست(البته بنظر بنده حقیر ولی شایدم باشه من ندونم.)! خلاصه من چطوری میتونم از این اثر تربیتی استفاده کنم؟! و چطر میتونم بگم العجل العجل ولی در صورتی که شرایطش آماده نیست.(ببخشید ببخشید امام زمان میگه خودتو مسخره کردی شرایط مهیا نیست مهمون دعوت میکنی!)

یکی از شروط آمدن حضرت همین العجل گفتن ها و ابراز احتیاج کردن هاست .
نشانه های ظهور رو که به تدریج داریم میبینیم و کامل میشه .

ما باید شرط ظهور وابسته به خودمون رو هم تمام و کمال انجام بدیم تا به ظیفه خودمون عمل کنیم اما واقعا انجام میدیم ؟
اصلا یکی از دلایلش همینه که میگیم العجل تا خجالت بکشیم و خودمون رو اصلاح کنیم .
امام زمان امام پاکیهاست . قرار نیست کسیی که از همه لحاظ پاک و آماده ظهوره فقط العجل بگه ، اگر من و شما 1 بار العجل بگیم و ذره ای به سمت خدا برگردیم امام زمان اون رو در نظر میگیره و میگه :

این یار من العجل گفت و وقتی برگشتم ببینم کی داره صدام میکنه دیدم که سعیشو کرد و خودش رو یک پله به من نزدیک کرد .

این اون چیزیه که باید در ما بوجود بیاد .

درسته العجل خالی به درد نمیخوره . من و شما به شرط ظهور همگانی نباید دقت کنیم ، هر کس به شرط ظهور خودش پایبند باشه میتونه امامش رو صدا کنه و قطعا جواب بگیره .

نکته آخر اینکه حرفی که استاد و دکتر زدن به این معنی نیست که تک تک افراد جامعه باید مقید به رفتارشون باشن و خودشون رو اصلاح کنن ، ( البته چنین باشه خیلی خوبه ) ، امام ما فقط 313 نفر میخواد تا بیاد .[تصویر: sad.png]

سخنرانیها جنبه همگانی دارن و هر زمان امکان شنیدنشون هست تو سخنرانی باید گفت همه تا هر کسی میشنوه خودش رو دخیل بدونه و اقدام کنه .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، فدايي ولايت ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، بچه شیعه ، mahdy30na
۰:۳۹, ۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۲ ۱۲:۰۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

نقل قول: ما باید شرایط ظهور رو فراهم کنیم و اون چیزی نیست جز نسل منتظر . سنت الهی بر اینه که این ظهور اتفاق بیفته اما برای کی ؟ برای کسانی که قدر بدونن و خودشون رو آماده کرده باشن .

نقل قول:ما یه نشانه ظهور داریم و یک شرط ظهور :
نشانه ظهور منجر به ظهور نمیشه اما شرط ظهور منجر به ظهور میشه .

کاملا درستند و همچنین

نقل قول:به نظر من نباید منتظر اتفاقهایی موند که تو روایات اومده و یک سریش افتاده . هر کس میتونه با اصلاح خودش ظهور رو در خودش تجلی بده و این تجلی قطعا به ظهور حضرت حق خواهد رسید

دقیقا این مطالب صحیحند یه نکته ای به ذهنم میرسد که مربوط به این قسنت صحبت برادرمون است

نقل قول:ولی تناقضی که دیدم اینه تو سخرانی دکتر عباسی و استاد رائفی پور میفرمودند که تا وقتی یک جامعه و نسل منتظر تربیت نشه ظهور هم اتفاق نمیوفته و هر چقدر هم که شرایط دنیا بد بشه ولی این شرط اصلیست. چون در طول تاریخ هم اتفاقات زیادی داشتیم که دیگه مردم میگفتن با توجه به روایات وشرایط بد الان دیگه حتما وقت ظهوره مثل زمان حمله مغول و... که اتفاق نیفتاد.
درسته دنیا خیلی بهم ریخته ولی به نظر خودم جامعه ای که یک نمونه کوچیک دوران بعدظهور و افراد با اون ویژگی های خاص نمیبینم(بنظر بنده حقیر البته!).الان بدجور درگیرم نمیدنم ما الان باید بگیم و نراه بعیدا یا نراه قریبا!

یه مقدار نشانه های ظهور (اشتباه لپی شده بودBlush) و شرط ظهور هم شاید پیوسته یعنی در رابطه با هم باشند

این یعنی چی؟

شرایطی که بوجود امده در شرایط ظهور باعث میشه افراد پاکتری به اضطرار ظهور برسن

منظورم این است شنیدی انسان ها در سختی ظرفیتهای خودشان را بیشتر نشان می دهند و همچنین انسانهایی با مشکلات

جنگیدن موفقترن خب در شرایط دشواری که در روایات نشانه های ظهور ذکر شده و همینطور که بیان کردیددر بالا ، انسان هایی با ظرفیت بالاتر خود

را نشان می دهند و اون شرط ظهور ایجاد میشود امیدوارم منظور را رسانده باشم.

یاعلی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، مجید املشی
۱:۴۰, ۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۴/تیر/۹۲ ۰:۳۹)مهدی 313 نوشته است:  

دقیقا این مطالب صحیحند یه نکته ای به ذهنم میرسد که مربوط به این قسنت صحبت برادرمون است

یه مقدار شرایط و شرط ظهور هم شاید پیوسته یعنی در رابطه با هم باشند

این یعنی چی؟

شرایطی که بوجود امده در شرایط ظهور باعث میشه افراد پاکتری به اضطرار ظهور برسن

منظورم این است شنیدی انسان ها در سختی ظرفیتهای خودشان را بیشتر نشان می دهند و همچنین انسانهایی با مشکلات

جنگیدن موفقترن خب در شرایط دشواری که در روایاتذکر شده و همینطور که بیان کردیددر بالا ، انسان هایی با ظرفیت بالاتر خود

را نشان می دهند و اون شرط ظهور ایجاد میشود امیدوارم منظور را رسانده باشم.

یاعلی.

سلام .

شرایط ظهور در واقع همون شرط ظهور میشه ( شرایط جمع شرط ) اما شرایط با نشانه های ظهور متفاوته .

حرف شما هم درسته نشانه های ظهور میتونه تاثیر گذار باشه برای افراد تا خودشون رو به شرط ظهور نزدیک کنن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، عبدالرحیم
۲۲:۳۱, ۱۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام. متشکرم ولی بازم قانع نشدم. اگه دوستان بیشتری شرکت کنند ممنون میشم.Angel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: