کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آرزوهای من...
۱۲:۲۸, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم:
در این تاپیک می خواهیم از آرزوهای خودمان بگوییم
در مورد خودمان یا اطرافیانمان یا دنیا پیرامون خود
و خوب است که برای برآورده شدن این آرزوها برادران و خواهران ایمانی اگر دلشان بود دعایی بکنند!

خدایا پیشاپیش میدانم که لایق تحقق یافتن هیچ یک از این آرزوها نیستم اما به فضل نامنتهای تو که بی استحقاق می بخشی امید فراوان دارم که هرآنچه که تا کنون هم به این بنده ی حقیر بی مقدار سراپا تقصیر بخشیدی از سر فضلت بوده و نه از سر استحقاق!
خدایا من را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند
خدایا همانگونه که حضرت امیر کاشف الکرب عن وجه الرسول بودند
و همانطور که حضرت ابالفضل کاشف الکرب عن وجه الحسین بودند
من را هم کاشف الکرب عن وجه المهدی قرار ده
خدایا من دلم نمیخواهد مفت بمیرم!
حیف این تن است که برای ایشان تکه تکه نشود!
و این جانِ بی مقدار که فدای ایشان نشود

یک دعایی می کنم رفقا برای این هم آمین بگویید اگر راه داشت لطفاً:

کاش بمیرم که روی تو ببینم
از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم
.
زیر لحد سر به پای تو گذارم
با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم
.
گرد و غبارم برآید ز هوایت
خشتی از آن خاک بسازند برایت
.
در حرمت تا ابد معتکفم کن
کاشی ایوان طلای نجفم کن
.
.
.
.
و این که از نسل من و همسرم جز نوکران و کنیزان و محبان امیرالمومنین و اهل بیت در این کره ی خاکی پدید نیایند...

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مجید املشی ، رمز شب ، حفیظ ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، Farzaneh ، azade ، SAViOR ، *مهاجر* ، Tolou ، MANI110 ، شیدا ، Hadith ، منادی حق ، مهدی2012 ، Havbb 110 ، ali0077 ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، meshkat ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، soshiant ، fatemeh-55 ، نسیم ، fatemeh ، rahbin ، محیصا ، ZaHrA110M ، 135 ، Aryha ، boghz ، ghofran ، fiftynine ، ترنم ، فریادگر سکوت ، ساقی ، ترک های دلم ، freewish ، شاهد ، مرتاح ، عبدالرحمن ، فرمیسک ، N2376DIR ، وحید110 ، آفتاب ، fazel ، یا امام رضا ، یاســین ، sevenmoons ، mahyamatin ، یاوران مهدی ، neyestan23 ، لبخند خدا ، mohamad ، Mohammad Trust ، نگار24 ، سیمرغ ، مصباح ، رهگذر.
۱۲:۴۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
خودت دیگه اوج آرزوهای مارو به زبون آوردی علی جان... دیگه چی میتونیم بگیم...

فدا شدن در راه اهل بیت علیهم السلام و مخصوصا حضرت بقیه الله و فنا در آنان....

هیچ آرزویی بالاتر از آن نیست...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، میلاد.م ، azade ، SAViOR ، *مهاجر* ، علی 110 ، MANI110 ، شیدا ، منادی حق ، مهدی2012 ، Havbb 110 ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، soshiant ، fatemeh-55 ، fatemeh ، محیصا ، boghz ، fiftynine ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، مرتاح ، عبدالرحمن ، آفتاب ، یا امام رضا ، mahyamatin
۱۲:۴۹, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله
.
.
من آرزو دارم ، آرزویم شما باشید .... یابن الحسن ....
من آرزو دارم ، دغدغه ام شما باشید ... یابن الحسن ....
من آرزو دارم ، وقتی نامه اعمالم به شما ارائه می شود ، ناراحت نشوید ... یابن الحسن....
من آرزو دارم ، برای رسیدن به آرزو هایم تلاش کنم....

.
.
.
التماس دعا.
.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، سید ابراهیم ، azade ، SAViOR ، *مهاجر* ، علی 110 ، شیدا ، Hadith ، منادی حق ، مهدی2012 ، ali0077 ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، fatemeh-55 ، fatemeh ، محیصا ، boghz ، fiftynine ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، مرتاح ، عبدالرحمن ، یا امام رضا ، sevenmoons ، خیبر110 ، یاوران مهدی
۱۲:۵۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
کار جالبی کردید، ممنون
وقتی اوضاع فعلی جامعه و نسلهای جدید رو میبینم ، خیلی نگران تریبت فرزندانم در این دوره و زمونه میشم ...
یکی از دعاهایی که میکنم اینکه فرزندانمان در زمان ظهور مولامون متولد و تربیت بشن ، ان شا الله ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، SAViOR ، Farzaneh ، سید ابراهیم ، *مهاجر* ، علی 110 ، MANI110 ، شیدا ، منادی حق ، مهدی2012 ، ali0077 ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، soshiant ، fatemeh-55 ، fatemeh ، محیصا ، boghz ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، مرتاح ، عبدالرحمن ، آفتاب
۱۴:۱۸, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۴:۲۰ توسط MANI110.)
شماره ارسال: #5
آواتار
کاش بمیرم که روی تو ببینم
از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم
.
زیر لحد سر به پای تو گذارم
با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم
.
گرد و غبارم برآید ز هوایت
خشتی از آن خاک بسازند برایت
.
در حرمت تا ابد معتکفم کن
کاشی ایوان طلای نجفم کن

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، سید ابراهیم ، منادی حق ، مهدی2012 ، Farzaneh ، ali0077 ، حسن عزتي ، میلاد.م ، مجنون الحسین ، مفقود الاثر ، عبدالرحیم ، fatemeh-55 ، fatemeh ، محیصا ، boghz ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، عبدالرحمن ، آفتاب
۲۲:۳۶, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:...
و خوب است که برای برآورده شدن این آرزوها برادران و خواهران ایمانی اگر دلشان بود دعایی بکنند!

خدایا پیشاپیش میدانم که لایق تحقق یافتن هیچ یک از این آرزوها نیستم اما به فضل نامنتهای تو که بی استحقاق می بخشی امید فراوان دارم
...

برای آرزوهای هم دعاکنیم!!!
... آرزو دارم آقام من و بچه هام رو و همه نسلم رو برای خودش "انتخاب" کنه...انتخابی که لحظه ای جدامون نکنهSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، meshkat ، مهدی2012 ، DRiVeR ، عبدالرحیم ، شیدا ، میلاد.م ، fatemeh ، محیصا ، Farzaneh ، boghz ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، عبدالرحمن ، آفتاب
۲۳:۵۰, ۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۲۳:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عجب تاپیکیه

خب آرزوی من همیشه تو امضام نهفته شده

چه امضای حقیقی و چه امضای مجازی

گرچه شخصیه ولی میتونه عمومی هم بشه

یروزی بیاد مثل این آیه بشه.....

قَالَ قَدْ أُوتِيتَ سُؤْلَكَ يَا مُوسَى......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: DRiVeR ، عبدالرحیم ، fatemeh-55 ، شیدا ، میلاد.م ، fatemeh ، محیصا ، Farzaneh ، boghz ، ترنم ، ساقی ، شاهد ، عبدالرحمن ، آفتاب ، السا
۰:۳۵, ۶/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۲ ۰:۴۳ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #8

کاش یک روز نزدیکِ، نزدیکِ، نزدیکAngry برسه که بالاخره امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ببینم Angry
حتی شده برای یک دقیقهAngry
ولی ...Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، fatemeh-55 ، شیدا ، میلاد.م ، fatemeh ، rahbin ، محیصا ، boghz ، ساقی ، ترنم ، شاهد ، عبدالرحمن ، آفتاب ، یاســین
۱۱:۵۳, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
اللهم أرزقنا الشهادة فى سبيلك...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، محیصا ، fatemeh ، Farzaneh ، boghz ، ساقی ، ترنم ، freewish ، شاهد ، عبدالرحمن ، رهگذر.
۰:۴۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
بایاد حق

آرزوی من....
یک بغض بیشتر نیست ....
الهی که روزی کنار معشوقش باز بشه .....
یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، boghz ، ساقی ، ترنم ، شاهد ، عبدالرحمن ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا