|
آرزوهای من...
|
|
۱۲:۲۸, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم: در این تاپیک می خواهیم از آرزوهای خودمان بگوییم در مورد خودمان یا اطرافیانمان یا دنیا پیرامون خود و خوب است که برای برآورده شدن این آرزوها برادران و خواهران ایمانی اگر دلشان بود دعایی بکنند! خدایا پیشاپیش میدانم که لایق تحقق یافتن هیچ یک از این آرزوها نیستم اما به فضل نامنتهای تو که بی استحقاق می بخشی امید فراوان دارم که هرآنچه که تا کنون هم به این بنده ی حقیر بی مقدار سراپا تقصیر بخشیدی از سر فضلت بوده و نه از سر استحقاق! خدایا من را از کسانی قرار ده که در دل دشمنان حضرت حجت ترس می اندازند خدایا همانگونه که حضرت امیر کاشف الکرب عن وجه الرسول بودند و همانطور که حضرت ابالفضل کاشف الکرب عن وجه الحسین بودند من را هم کاشف الکرب عن وجه المهدی قرار ده خدایا من دلم نمیخواهد مفت بمیرم! حیف این تن است که برای ایشان تکه تکه نشود! و این جانِ بی مقدار که فدای ایشان نشود یک دعایی می کنم رفقا برای این هم آمین بگویید اگر راه داشت لطفاً: کاش بمیرم که روی تو ببینم از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم . زیر لحد سر به پای تو گذارم با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم . گرد و غبارم برآید ز هوایت خشتی از آن خاک بسازند برایت . در حرمت تا ابد معتکفم کن کاشی ایوان طلای نجفم کن . . . . و این که از نسل من و همسرم جز نوکران و کنیزان و محبان امیرالمومنین و اهل بیت در این کره ی خاکی پدید نیایند... |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خودت دیگه اوج آرزوهای مارو به زبون آوردی علی جان... دیگه چی میتونیم بگیم...
فدا شدن در راه اهل بیت علیهم السلام و مخصوصا حضرت بقیه الله و فنا در آنان.... هیچ آرزویی بالاتر از آن نیست... |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۲:۵۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . من آرزو دارم ، آرزویم شما باشید .... یابن الحسن .... من آرزو دارم ، دغدغه ام شما باشید ... یابن الحسن .... من آرزو دارم ، وقتی نامه اعمالم به شما ارائه می شود ، ناراحت نشوید ... یابن الحسن.... من آرزو دارم ، برای رسیدن به آرزو هایم تلاش کنم.... . . . التماس دعا. . |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
کار جالبی کردید، ممنون وقتی اوضاع فعلی جامعه و نسلهای جدید رو میبینم ، خیلی نگران تریبت فرزندانم در این دوره و زمونه میشم ... یکی از دعاهایی که میکنم اینکه فرزندانمان در زمان ظهور مولامون متولد و تربیت بشن ، ان شا الله ... |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۱۴:۲۰ توسط MANI110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کاش بمیرم که روی تو ببینم از نفحاتِ دَمَت خوشه بچینم . زیر لحد سر به پای تو گذارم با دَمِ تو پاک شود خاک مزارم . گرد و غبارم برآید ز هوایت خشتی از آن خاک بسازند برایت . در حرمت تا ابد معتکفم کن کاشی ایوان طلای نجفم کن التماس دعا
|
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:... برای آرزوهای هم دعاکنیم!!! ... آرزو دارم آقام من و بچه هام رو و همه نسلم رو برای خودش "انتخاب" کنه...انتخابی که لحظه ای جدامون نکنه
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۵/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۲ ۲۳:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عجب تاپیکیه خب آرزوی من همیشه تو امضام نهفته شده چه امضای حقیقی و چه امضای مجازی گرچه شخصیه ولی میتونه عمومی هم بشه یروزی بیاد مثل این آیه بشه..... قَالَ قَدْ أُوتِيتَ سُؤْلَكَ يَا مُوسَى...... |
|||
|
|
۰:۳۵, ۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۲ ۰:۴۳ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
کاش یک روز نزدیکِ، نزدیکِ، نزدیک
برسه که بالاخره امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را ببینم حتی شده برای یک دقیقه ![]() ولی ... ![]() |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اللهم أرزقنا الشهادة فى سبيلك...
|
|||
|
|
۰:۴۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بایاد حق
آرزوی من.... یک بغض بیشتر نیست .... الهی که روزی کنار معشوقش باز بشه ..... یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

برسه که بالاخره