کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دی وی دی کل مستندها و سخنرانیها
۱۷:۳۰, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و مدیران سایت می دونم که این سایت کارش خبررسانی و آگاه سازه نه فروشگاه اما خیلی از کاربرها مشکل دانلود دارن مثلا من هنوز نتونستم خیلی از مستندها رو دانلود کنم. اگه امکانش هست سخنرانیها، مستندها و تعدادی از مقالات در چند دی وی دی تهیه بشه و در اختیار عموم قرار بگیره فکر کنم هم تو زمان و هزینه صرفه جویی بشه هم اطلاع رسانی و آگاه سازی سریعتر باشه. باز می مونه نظر و تصمیم مدیران و دوستان با تجربه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، محب الزهرا ، ضد ماسون ، alasor ، hussain ، amir.hk ، در جستجوی سختی ، نسیم ، EMPERATOR ، mhklord ، ثامن ضامن ، وحید110 ، hamed313 ، Maysam-1st ، janali ، ali0077

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۰, ۱۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
دوست عزیزم ماها که مشکل وقت و دانلود داریم چی کار کنیم. به خدا حتی نمی تونیم بریم کافی نت وقتش نیست.
بعدش مشکل شرعی کار چیه اکه حق کپی رایت داره بگید کجا عامل اصلیشه ما از همونجا بخریم. اگه سی دی سخنرانی ها برای آگاه سازی انتشار پیدا می کنن خب دیگه مشکلش کجاست؟
۰:۴۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۱۰)Ara نوشته است:  دوست عزیزم ماها که مشکل وقت و دانلود داریم چی کار کنیم. به خدا حتی نمی تونیم بریم کافی نت وقتش نیست.
بعدش مشکل شرعی کار چیه اکه حق کپی رایت داره بگید کجا عامل اصلیشه ما از همونجا بخریم. اگه سی دی سخنرانی ها برای آگاه سازی انتشار پیدا می کنن خب دیگه مشکلش کجاست؟

سلام برادر

حقیر تابحال چنتا بیانیه یا خبرنامه دادم که بزودی آدرس فروشگاه هایی که مجاز هستند رو اعلام خواهم کرد...

یا الله
۱۰:۳۰, ۱۳/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
آقای حسین خان به درخواست این بچه ها اینجا گوش
کردی چی میگن جواب اینا رو شما میدی من مشکلی ندارم
دوستانی هم که پیام خصوصی داده بودند ... یه بار دیگه
لطف کنند
۱۳:۳۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستانی که سخنرانی اورجینال نقد فیلم 2012
استاد رائفی پور رو می خواهندپیام خصوصی بدهند تا براشون ارسال کنم
۱۹:۴۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
ببینید در مورد سخنرانی های استاد رائفی بهتره صبور باشید تا جنبش مصاف خودش کار توزیع رو انجام بده
اینطور حمایت مالی هم می کنید از این جنبش یا بهتر بگم به حقوق مالی این جنبش احترام می ذارید.
مستندهای فاز 3 و مستند ظهور هم در فروشگاه اینترنتی یاران که مال موسسه موعوده به فروش می رسه:
http://www.yaranshop.ir/
می مونه بقیه مستندها که دوستانی مثل جناب EMPERATOR که داوطلب هستند زحمتش رو بکشند. بنده هم در خدمت هستم می تونم مستندها رو با همین کیفیتی که اینجا برای دانلود گذاشته براتون ارسال کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ANTi666 ، soghrat
۲۰:۴۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۴۱ توسط ANTi666.)
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

عزیزانی که میخوان (( نقد فیلم 2012 استاد رائفی پور رو دانلود کنن، به http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80.html مراجعه کنن ))

یا الله
[size=large]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، rastin
۱۶:۴۱, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #17

دوستان من یکسری از مستند ها و سخنرانی ها رو تو یک dvd جم و جور کردم دارم بمناسبت جشن نیمه شعبان تکثیر و پخش می کنم. فکر کنم تاثیرش از شربت و شیرینی خیلی بیشتر باشه. هرکی وسعش میرسه یه پک دو پک هرچی میتونه تکثیر کنه بده به کسانی که هنوز بی خبرنو. باور کنید اکثر مردم (شیعیان عزیز هموطن !!!) فقط مخاطبpmc farsi1 manoto ... هستن.وظیفه همه ما بیداری جامعه و کار فرهنگیه. به امید حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed313
۲۰:۰۸, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۹:۴۵)user313 نوشته است:  ببینید در مورد سخنرانی های استاد رائفی بهتره صبور باشید تا جنبش مصاف خودش کار توزیع رو انجام بده
اینطور حمایت مالی هم می کنید از این جنبش یا بهتر بگم به حقوق مالی این جنبش احترام می ذارید.
مستندهای فاز 3 و مستند ظهور هم در فروشگاه اینترنتی یاران که مال موسسه موعوده به فروش می رسه:
http://www.yaranshop.ir/
می مونه بقیه مستندها که دوستانی مثل جناب EMPERATOR که داوطلب هستند زحمتش رو بکشند. بنده هم در خدمت هستم می تونم مستندها رو با همین کیفیتی که اینجا برای دانلود گذاشته براتون ارسال کنم.

اقایون اگر هم خواستید میتونید به میلم میل بزنید تا زمان برگزاری همایش بعدی موعود رو براتون بفرستم
اخه بعد از هدفمندی 4تومن پول پیک میگیره ولی در این همایشها بیش از 50 مستندو سخنرانی ریشه ای در زمینه مهدویت و انواع کتب با تخفیف بفروش میرسد.
mmsmms@operamail.com
[تصویر: ozviat_khabarnameh.gif]
کور شد چشمی که بر ره دوختم * سوختم از سوز حسرت سوختم
بر خیالت هر نفس دل بستم * طاق نصرت بر در دل بستم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۵۷, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام

اگر کسی رایگان (فقط و فقط) دی وی دی نقد 2012 استاد رائفی پور رو میخواد ارسال کنه، مشکلی نداره... البته ثواب هم داره

یا الله
۱۵:۳۴, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #20

با سلام من نتونستم مستند علائم ضهور عبداله هاشم را دانلود كنم .
اگر لطف كنيد ممنون ميشم.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]