|
فتنه خطرناک تر از فتنه دجال!!!
|
|
۲۰:۳۵, ۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دروسائل الشیعه روایتی از امام رضا(علیه السلام) نقل شده:
در آخر الزمان فتنه خطرناکی برای شیعیان ما اتفاق می افتد که از خطر فتنه دجال شدید تر است . دجالی که جدی ترین دشمن امام زمان است ودجالی که عبور از او راه نجات ورسیدن به فرج است. امام رضا با این شرایط می فرمایند خطراین فتنه شدیدتر از فتنه دجال است . حضرت می فرمایند که این فتنه در درون جامع شیعه است که توسط شیعیان ودوستان ما اجرا می شود و ظاهرا دجال عموم مردم را فریب میدهد و این فتنه جامعه شیعی را فریب میدهد. مهمترین مشخصه ی این فتنه این است : دوستی کردن با دشمنان اهل بیت و دشمنی کردن با دوستان اهل بیت است و نتیجه این فتنه این است که: حق وباطل با هم مخلوط شده و مومن و منافق از هم شناخته نمی شه . طبق روایات در آخر الزمان امتحانات بسیار دشوار از عموم مردم ومخصوصا از شیعیان گرفته میشود. که باعث ریزش گروههای زیادی از شیعیان میشود . تضمینی هست که من وشما از این فتنه ها به راحتی عبور کنیم و ریزش نداشته باشیم؟ حضرت علی می فرمایند :در آخر الزمان شیعیان ما مثل یک انبار آردی هستند که قسمتی از انبار آفت می زند که صاحب این انبار، همه آرد ها را بیرون می آورد و قسمتی از آرد خراب را بیرون می ریزد بعد دوباره سالم ها را داخل انبار می گذارد و این کار را بارها انجام میدهد تا جایی که به اندازه چند لقمه از این آرد باقی می ماند ریزش در آخرالزمان یک مسئله جدی است. پس کار کار دشواری که جز با تقوی فوق العاده و بصیرت زیاد نمی شه از این فتنه ها سالم عبور کرد. اگر یک کم دقت شود در حال حاضر متاسفانه از صحبت های بعضی از اقایان بوی تمایل به دشمن می آد و بوی فتنه شدیدتر از دجال می آد . . حضرت امام روح الله تاکیید داشتند که مراقب باشید که مورد تایید دشمن قرار نگیریم امیدوارم تمام دوستان و شیعیان بتونند با بالا بردن بصیرت و عنایت حضرت حق از فتنه های آخر الزمان نجات پیدا کنند بر گرفته از سخنان استاد پناهیان |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۷, ۲۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب ریزش کنیم!حرفتون درست. حرف اصلی من اینه که مشکل اصلی اون آدم بدها نیستن مشکل همین ما بچه مذهبی ها هستیم که فکر میکنیم خیلی مومن تشریف داریم. چون اکثرمون وقتی این احادیث رو میخونیم فکر میکنیم جزو اون دسته ی کمی هستیم که ریزش نکرده! |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
لطفا این مبحث را با روش های مختلف در تالار گسترده کنید . چون یک تلنگری به خود جامعه ی شیعی خودمان می باشد .
|
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
علمای دین و اخلاق راههای مختلفی رو برای فرار از فتنه ها گذاشتن ولی از بهترین راهها تهذیب نفس، درست خیلی کلی و در ظاهر خیلی سخت ولی با اعمال کم ولی با دوام و مستمر می شه کسب کرد و البته باید به تمام اتفاقاتی که الان داره رخ می ده با یک دید کلی و از بالا نگاه کرد و نه مقرضانه و یک طرفه چون تعصب بی جا باعث می شه که شیطان سو استفاده کنه و از مسئله اصلی ما رو دور کنه و انصافا حضرت امام خامنه ای مصداق بارز یک انسان منصف و تحلیلگر عالی مسائل روز به حساب می اد و انسان حقیقتا میتونه به کلام ایشون تکیه کنه |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۰:۲۱)عدالت نوشته است: به نام خدامنظورم به شخص شما نیست منظورم به دیدگاه شماست چطور میشه آدم مطمئن باشه برای مردم دیگه دیر شده فقط ما خوبیم
|
|||
|
|
۱۳:۲۹, ۲۳/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۲ ۱۳:۳۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/تیر/۹۲ ۲۰:۳۵)مکتب المهدی نوشته است: دروسائل الشیعه روایتی از امام رضا(علیه السلام) نقل شده:این سخنرانی ایشون مربوط به سال 88 و ماجراهای اون موقع هست اما چند نکته داره که همه باید بدونن 1-این فتنه برای شیعیان است یعنی اول باید تقوا داشته باشی یعنی بالاتر از حد معمول 2-پایداری در دین داشته باشی و به خاطرش آزار دیده باشی مثل بسیجیها (البته ما 20 میلیون بسیجی داریم منظورم اینه که حقیقتا بسیجی باشی با فرهنگ بسیج) که تعدادشون در خوشبینانه ترین حالت 2 میلیون باشن البته فرهنگ بسیجی رو ممکنه شخصی داشته باشه ولی عضو بسیج نباشه به طور خلاصه یه عده با فرهنگ بسیجی باشن 3-قطعا مقام معظم رهبری یک شاخص هستن بدین معنی که هر کس در عمل به دستورات اسلام و ولی فقیه زمان پایداری به خرج بده باید منتظر این فتنه باشه پس در دینمون پایدار باشیم و هی گناه نکنیم 4-من فکر کنم این فتنه بین 1- کسانی که ایمان قوی دارند و به خاطر دین از مال. جان. فرزندان. میگذرند 2- کسانی که دارای ایمان ضعیف هستند و حاضر نیستند به خاطر دین از مال. جان و فرزندان خود بگذرند. حالا فکر کنید این گروه دوم چیکار میکنن یقینا میگن بهتره که تقیه کنیم و جلوی افراد با ایمان قوی می ایستند در اینجا شرایطی پیش میاد که چاره ای جز ظهور حضرت مهدی(علیه السلام) نیست. البته حرف در این باره زیاده که به وقت دیگه موکول می کنیم و فعلا سراغ مصادیق واقعی نمیریم
|
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام تاپیک زیر درباره فتنه بزرگ آخرالزمان است حتما بخوانید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39987.html |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۵/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۶:۴۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
فتنه از خون نظام تغذیه میکند و خطرناکتر شده
سردار سعید قاسمی در دانشگاه تهران :باید حواسمان جمع باشد و نکاتی را بگوییم که شاید روشنگر باشد و ما را از این پیچ به صحت و عافیت عبور دهد، مرحلهای که به آن فتنه آخرالزمانی اطلاق میشود. برخی حتی وجود دشمن را توهم میدانند و میگویند باید در دوران پسابرجام به خودمان برسیم، گفتم که قلب فتنه 88 در 9 دی، درآمد و چشم آن کور شد، درحالیکه فتنه تمام نشده و موجود و بالقوه است و شرایط میخواهد تا بالفعل شود. رهبر انقلاب در هر سخنرانی تقریباً به مسئله فتنه اشاره میکند، برخی میگویند نباید فضا دوقطبی شود، اما رهبر انقلاب که از فتنه میگویند فضا دوقطبی میشود، اصلاً توجیه نیستند و خیال میکنند فتنه یک چیزی بود که از مریخ آمد و چون روز عاشورا به خیمه امام حسین(علیه السلام) زدند ما تازه بیدار شدیم و چون دنبال آنها کردیم سوار بشقابپرندههایشان شدند و به کراتشان بازگشتند! اینکه رهبر انقلاب تقریباً در هر سخنرانی به مسئله فتنه اشاره میکنند معلوم است که خیلی در فتنه اذیت شدند، بیش از آنکه شما تصور کنید طوری که آخرش به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) گفتند جان ناقابلی دارند، یعنی ایشان سر آخر پیش حجت ابن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف) استغاثه کردند و به شما نگفتند به خیابانها بریزید و از شما چیزی نخواستند. یک صاحب نفسی به من گفت که اگر آقا شمشیر میزند، پس سپرش کجاست؟ همه داستان هم درباره کشیدن صندلی رهبر است، در این 27 سال اگر ایشان نبود، این کشتی تاکنون هزار بار به صخره خورده و غرق شده بود، آنهم با وجود این افراد خبیث که مشغول سوراخ کردن این کشتی هستند اگر چه فتنه 88 به تعبیر رهبر انقلاب برکاتی هم داشت اما نمی شود کتمان کرد که دشمن هم پخته تر و با تجربه تر شده است اگرچه اتاق فکر فتنه و پشتیبانی رسانه ای و تدارکاتی آن در خارج بود، اما ماهیت و جنس فتنه خودی بود و حسب ظاهر بعد از 8 ماه با حماسه ی بی نظیر و ملی 9 دی 88 خوابید، اما همه می دانند اینگونه نیست. این فتنه چیزی مثل سرطان است و هنوز هم دارد از خون و گوشت نظام تغذیه می کند و این روزها گنده تر و خطرناکتر هم شده است . کسی که اصل جنس شناس باشد و درد را بداند از جنس آقا سید علی از حالات جامعه می فهمد که سم مهلک وارد جامعه شده و زمانی که هر روز دست گروهی است که با تمسک به قانون ناقص ما عنان جامعه را دست می گیرد و به بیراهه، و نه بیراهه که به پرتگاه می کشاند. وی افزود: فتنه نوعی عبای خائنانه داشت که بدنبال خلافت بوده و هست من بر این اعتقادم که فتنه هنوز تمام نشده و رنگ هم عوض نکرده. حتی تاکتیک و شگردهایش هم تغییر نکرده. هنوز هر 9 روز یک بحران ساختگی در دوران پسابِ اصلاحات یادمان نرفته است. آنچه این روزها زیبنده ی مردم حزب الله و انقلابی است تنها سه کلمه است؛ هوشیاری، هوشیاری و باز هم هوشیاری. متأسفانه ما حزباللهیها نیز دنبال هر توپ ساختگی میدویم، تصریح کرد: تا بفهمیم که سر کاری هستند، زمان و هزینه را از دست دادهایم قدیمترها بدترین چیزی که میخواستند درباره یک فرد بگویند همان موضوع دیاثت بود که آیتالله جوادی آملی آن را مطرح کردند و ما هنوز در تعجبیم و میگوییم حضرت آیتالله دم شما گرم، موشکی که ایشان زد، هر کس دیگری این کار را میکرد باید از این کشور فرار میکرد، چون آنها بسیار پررو هستند. خواص حزباللهیها و بهویژه دانشجویان باید جمع باشند،به در پیش بودن انتخابات اشاره کرد و افزود: مراکز تصمیمگیری فتنه هرچند روز یک مسئلهای را درست خواهند کرد، اما تاکتیک سوخته هرچند روز یک بحران، فاعتبروا یا اولی الابصار. هرکس میخواهد خودش را به حلب برساند، ثبتنام کند و گفته بودند کسانی مانند سعید قاسمی که زیاد شلوغ میکند زودتر به خانطومان و سوریه بروند و دیگر جنازهشان هم برنگردد، چند باری هم رفتم، اما متأسفانه نشد، لذا امروز هر کس نمیتواند برود، بماند و با داعش داخلی مبارزه کند و در این راه باید تهمت و سیلی بخورد و هزینه بدهد. اینجا دفاع از حرم است، برای روزهای سخت باید آماده شد و شمشیر را آنگونه که اصلاحات آمریکایی از رو بستهاند، باید مانند رهبر با جسارت شمشیر را از رو بست. صحبتهای سردار قاسمی بخشهای زیادی داره که خیلی خوب و مفید هست اگه تونستین کلش رو از لینک منبع بخونید: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950524001336 |
|||
|
|
۸:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ببخشید وسط بحث ولی به نظرم ضروری باشه تا تاکید کنیم.
میشه منافق رو تشخیص داد. البته کار هر کس نیست به همین دلیل حضرت امام خامنه ای روی موضوع بصیرت تاکید دارند. |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۳/مهر/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام، ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را به همه کاربرای محترم تسلیت عرض میکنم
دوستان عزیز اگه امکان داره یه تاپیک مخصوص فتنه بعدی درست کنید که اخبار فتنه رو اونجا بزاریم یا بخونیم الان چند تا تاپیک در مورد فتنه داریم، آدم میمونه تو کدوم مطلب بزاره تاج زاده و شاهراه فتنهگری هفته نامه پنجره در جدیدترین شماره : این روزها منزل مصطفی تاجزاده در اتوبان ارتش پس از هفت سال، میزبان نیروهای سیاسی تندرو اصلاحات با سابقه دستگیری و محکومیت در فتنه 88 شده است؛ او خواهان اثرگذاری در لایههای تصمیمگیر اصلاحات است زیرا مدعی است که بقای اصلاحات با تحمل زندان او و دوستان مشارکتی فراهم شده است. پیگیریهای خبرنگار «پنجره مخفی» نشان میدهد که مصطفی تاجزاده در یکی از جلسات هماندیشی با محوریت جریان تندرو اصلاحات برای فعالیت در انتخابات ریاستجمهوری و شورای شهر سال آینده اظهار داشت: «ما باید با وجود موانع ساختاری، محمود احمدینژاد را به صحنه انتخابات بکشانیم؛ ما بهتر از هشت سال قبل از بازی او اطلاع داریم؛ باید چند پرونده از فعالیتهای غیرقانونی او را مطرح کنیم و سپس با این شرایط وی رای نمیآورد و پس از انتخابات شرایط برای محاکمه او فراهم میشود». زندانی فتنه 88 در بخش مهمتر سخنان خود که گویا از رفتارهای پیشین خود پشیمان نشده است؛ اظهار داشت: «ما باید مقصر اصلی نابسامانی کشور را یک نهاد نظامی معرفی کنیم و مردم را با این نهاد روبهرو کنیم. http://www.snn.ir/detail/News/547328/1579 |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۴/مهر/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
فتنه بدتر از دجال در جامعه شيعي توسط چه كساني برپا مي شود؟!
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم جابر گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: فرَج شما چه هنگام خواهد بود؟ فرمود:بسم الله الرحمن الرحيم إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا ﴿۱۴۵- نساء﴾ همانا منافقان در پايينترين طبقات جهنم جاى دارند و هرگز براى آنان ياورى نخواهى يافت (145) در آخرالزمان بزرگترين فتنه قبل از ظهور رخ خواهد داد و در طي آن آخرين مرحله غربالگري شيعيان به گفته امام باقرعليه السلام رخ خواهد داد: هیهات، هیهات لا یکون فرجنا حتی تغربلوا ثم تغربلوا ثم تغربلوا حتّی یذهب الکدر و یبقی الصّفو. دور است و دور است؛ فرج ما پیش نخواهد آمد تا این که غربال شوید، باز غربال شوید و باز هم غربال شوید تا این که ناخالصی برود و صافی باقی بماند. بحارالانوار، ج 52، ص 113
اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه ميفرمايند؟ : إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال. فقلتُ: بماذا؟ قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود." نشانه اين فتنه انگيزي عظيم كه توسط منافقاني كه مدعي دوستي اهل بيت هستند به پا مي شود چيست؟ بله طبق كلام نوراني امام رضا عليه السلام علت اصلي عبارت است از: دوستي با دشمنان اهل بيت! و البته متعاقباً دشمني با دوستان اهل بيت. بسيار جالب است! چه چيز؟ قرآن كريم آيات متعددي در خصوص ويژگيهاي منافقان را بيان كرده است! به عنوان نمونه: در عين فساد انگيزي ادعاي اصلاحات داردند، مؤمنان را تمسخر ميكنند، بسيار راحت قسم دروغ ميخورند و خلفه وعده ميكنند و .... اما يك ويژگي در منافقان است كه قرآن كريم بيش ار ساير ويژگيهاي در قرآن آن را تكرار كرده و مورد تأكيد قرار داده است. آن كدام ويژگي است؟ بله ميل شديد منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كافران و دشمنان دين خدا! و اين همان صفتي است كه بر طبق كلام امام رضا عامل ايجاد بزرگترين فتنه در جامعه شيعي پيش از ظهور است! تنها به ذكر سه آيه در اين خصوص اكتفا ميكنم: آيه نخست: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵۱ - مائده﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمىنمايد (۵۱ - مائده) آيه دوم: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاء تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءكُم مِّنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِن كُنتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاء مَرْضَاتِي تُسِرُّونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِيلِ ﴿۱- ممتحنه﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مىكنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آوردهايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمدهايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مىكنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) آيه سوم: تَرَى كَثِيرًا مِّنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنفُسُهُمْ أَن سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَفِي الْعَذَابِ هُمْ خَالِدُونَ ﴿۸۰- مائده﴾ بسيارى از آنان را مىبينى كه با كسانى كه كفر ورزيدهاند دوستى مىكنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مىمانند (۸۰ - مائده) منافقان كار رفاقت با دشمنان خدا و كفار را تا آنجا پيش ميبرند كه خدا از ايشان به عنوان برادران كافران و دشمنان دين خدا ياد ميكند: أَلَمْ تَر إِلَى الَّذِينَ نَافَقُوا يَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ ... ﴿۱۱- حشر﴾ مگر كسانى را كه به نفاق برخاستند نديدى كه به برادران اهل كتاب خود كه از در كفر درآمده بودند مىگفتند ... (۱۱) اما يك معادله ساده: هر گاه در قرآن سخن از مؤمن به ميان ميآيد اول مصداقش اميرالمؤمنين علي عليه السلام است و ائمه اطهار عليهم السلام! و در حال حاضر برترين مؤمن در عالم كسي نيست مگر حضرت حجت عج الله تعالي فرجه الشريف روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداه! حال بايد ديد بر طبق آيات قرآن بزرگترين دشمنان مؤمنان كه در حال حاضر مصداق اول و اتم و اكملش حضر امام زمان عليه السلام است چه كساني هستند: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ... (82 - مائده) مسلما يهوديان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ... (82) بزرگترين حامي و خادم يهوديان صهيونيسم در عالم چه كسي است؟ جوابيش بديهي است: دولت ايالات متحده آمريكا در پايان هم دو روايت از امام رضا عليه السلام و امام صادق عليه السلام تقديم ميكنم (مطالب قابليت شرح بيشتري دارد اما به قدر كافي گويا است) امام رضا عليه السلام: کسي که دشمنان خدا را دوست بدارد، در حقيقت دشمن دوستان خداست و کسي که با دوستان خدا دشمني کند، حتما دشمن خداي بزرگ است، و بر خدا حق و واجب است که او را در آتش جهنم وارد کند. مسند ج1 ص235
ابومحمد صفوان بن مهران اسدی کاهلی" مشهور به "صفوان جَمّال(شتردار)"، از فقها و محدثان برجسته شیعه و معاصر با امام ششم و امام هفتم و از اصحاب مورد وثوق این دو امام بود. صفوان، شترهای زیادی داشت که از کرایه دادن آنها، معیشت و زندگی خود را می گذراند و از همین جهت به او "جمّال" میگفتند. روزی خدمت امام موسی علیه السلام رسید؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکوست جز یک چیز! پرسید: "فدایت شوم! آن چیست؟" امام فرمودند: "اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون، خلیفه وقت عباسی) کرایه میدهی." صفوان گفت: "من از روی حرص و شکم سیری و لهو، چنین کاری نمی کنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او کرایه دادهام. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم." امام فرمودند: "آیا از او کرایه طلب داری؟" گفت: "آری!" امام فرمود: "آیا دوست داری او زنده بماند تا کرایه ات به تو برسد؟" صفوان گفت: "آری!" حضرت فرمودند: "کسی که دوست داشته باشد بقای آنها را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود." رجال كشى، 2/740.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فتنه اجنه در مورد خواب گردی و القاء افکار و معکوس زنی | عبدالرحمن | 71 | 133,152 |
۱۶/بهمن/۹۶ ۳:۲۵ آخرین ارسال: as2017 |
|
| فتنه یمانی و گذر از ولی فقیه (نقشه پیله و پروانه) | عبدالرحمن | 8 | 3,666 |
۲۹/دی/۹۶ ۱۱:۵۲ آخرین ارسال: Hedayat |
|
| جاسوس های بلند پایه در راه تهران!! چه فتنه ای در پیش است!! | قلب | 2 | 1,732 |
۲۲/شهریور/۹۵ ۰:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| فتنه های آخرالزمان | mohammadz | 0 | 1,149 |
۱۰/اسفند/۹۴ ۱:۵۷ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| پروژه 2020: موج سوم فتنه | سربازسیدعلی | 2 | 4,684 |
۳/شهریور/۹۴ ۱۷:۲۵ آخرین ارسال: سربازسیدعلی |
|
| فتنه واتیکان در مورد حجاب | Banoo | 2 | 1,891 |
۱۱/دی/۹۳ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: samiina |
|
| " فتنه ی We Chat"" | Aryha | 92 | 40,023 |