کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزادی حجاب
۱۲:۵۴, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نظرتون درمورد آزادی حجاب چیه؟ به نظرتون اون موقع چه مشکلاتی پیش میاد؟ آیا فایده ای هم داره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Bahar ، rahbin
۱۴:۳۳, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
با یاد حق

به نظرم آزادی حجاب در جامعه ی ما بسیار تنش زاست
میان نسل جدید و نسل قدیم
میان مردم مذهبی و غیر مذهبی
فایده ای هم نداره جز این که مردم بعد از مدتی از بی بند و باری خسته میشن و خواستار حجاب و باز نسل تغییر میکنه و میشه خواستار بی حجابی.....
از مامان و باباهاتون بپرسید.....
مامانم میگن قبل از انقلاب این قدر مردم از بی بند و باری خسته بودن که افراد بی حجاب هم روسری سرشون میکردن و میومدن تو تظاهرات.....
اما حالا چی؟؟؟
تاریخ همیشه در حال تکراره و کم تر کسی پیدا میشه که تحت تاثیر جو قرار نگرفته باشه و از گذشته پند بگیره......متاسفانه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، faateme-313 ، soheyl68 ، یاســین
۱۴:۵۱, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۸:۰۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۵۴)مهدی2012 نوشته است:  نظرتون درمورد آزادی حجاب چیه؟ به نظرتون اون موقع چه مشکلاتی پیش میاد؟ آیا فوایدی هم داری؟

سلام .

به نظر من ارائه چنین مطلبی علاوه بر اینکه نمیتونه مفید باشه میتونه مضر هم باشه .

لزومی نداره تو جامعه ما ( اسلامی ) که یکی از مهمترین مباحث اون عفاف و حجاب هست ، آزادی مطرح بشه .
این حرف من نه به این معناست که آزادی بیان نباشه ، اما حجاب از ریشه های بنیانی سبک زندگی ما و دین و آیین ماست و یک مسئله امروزی و جدید نیست که بخواییم اون رو مورد واکاوی ( از این نوع ) قرار بدیم .(1)

دقت داشته باشیم که ما از آزادی ( زمان شاه ) به اینجا رسیدیم .
ما اعتقاد داریم مرحله بعدی آزادی میشه عفت و نگاه دینی و خدا گرایانه ، و کار درستی نیست که به گذشته برگردیم و اون رو در آینده امروز مورد ارزیابی قرار بدیم .
اگر نگاه ما دینی باشه باید آزادی رو در حجاب ببینیم .

آزادی حجاب به معنای عریان بودن ، تفسیر زندگی غربیست و در سبک زندگی اسلامی زنان با حجاب اوج آزادی و احترام رو تجربه میکنن .

(1) چه بسا از این بحث میشه سوء برداشت و سوء استفاده کرد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهدی2012 ، soheyl68 ، درست پسند ، یاســین
۱۴:۵۳, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۵:۰۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نظرم اگه حجاب آزاد بشه شاید خوب باشه! حداقل یه مزایایی داره!

مثلا فرض کنید یک پسری توی یک خانواده مذهبی زندگی میکنه که همیشه پدر و مادرش بهش گیر میدن نماز بخون و طوری شده که پسر از نماز متنفر شده... وقتی پسر دانشجو میشه و میره یک شهر دیگه نماز رو ترک میکنه و نمیخونه ولی بعد از یک مدت خودش میبینه که چقدر اوضاش بد شد و راه اشتباه رو رفته پشیمون میشه و دوباره نماز میخونه...
قطعا نماز خوندن دفعه ی دوم خیلی باارزش تره و احتمال ترک کردنش خیلی پایینه...

حالا قضیه حجاب هم همینجوره اینقد گیر دادن ازش بدشون میاد! اصلا طبیعیه هر چیزی که آدم بهش گیر بده نتیجه عکس میده!

ولی به نظرم اگه حجاب آزاد بشه اوایل اختلافات و مشکلاتی به وجود بیاد و همچنین بعضی آدم های بی جنبه بازی دربیارن!

نقل قول:به نظر من ارائه چنین مطلبی علاوه بر اینکه نمیتونه مفید باشه میتونه مضر هم باشه .
ولی به نظر من مفیده! آخه خیلی افراد هستند که میگن باید حجاب آزاد باشه و خیلی ها میگن نه... با دعوا و اختلافات کاری حل نمیشه ولی بهتره با هم حرف بزنیم و بدونیم چرا این حرف رو میزنن؟ یا اونا قانع بشن یا ما.

من میشناسم کسی که شیعه هم هست ولی میگه باید آزادی حجاب باشه!!! بهتر نیست چنین افرادی آگاه بشن؟

اصلا چرا دور بریم... من خودم نمیدونم آزادی حجاب درسته یا نه؟ میدونم انسان باید حجابش رو رعایت کنه ولی آیا باید اجباری باشه؟ آیا در دوره اهل بیت حجاب اجباری بوده؟ واقعا نمیدونم!

خوب بهتر نیست اونایی که مثل من نمیدونن با دلایل منطقی شما دوستان آگاه بشن؟

متشکرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، rahbin
۱۵:۲۸, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
آدم باید از اشتباهات تاریخی کشورش درس بگیره نه اینکه دوباره اونو تکرار کنه !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، seyed ahmad ، یاســین
۱۵:۳۱, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
با الزام رعایت حجاب نسبی (با توجه به اعتقادات شخصی مردم و دستور صریح اسلام) کاملا موافقم ولی ..... به نظرم پدیده های شومی مثل گشت ارشاد آن هم توسط همونا که تو بچگیمون میگفتن کارشون گرفتن دزد های 3000میلیاردی و آدم بداست! چیزی بیش از تیشه به ریشه اسلام زدن در اذهان نیست شاید یکی نخواد بره بهشت باید کار فرهنگی و البته مبارزه فرهنگی با تهاجم های خارجی بشه تا بفهمه اشتباه میکنه نه اینکه آقای مامور محترم بیخ خر ناموس مردم رو بگیره بوکونه تو ماشین....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Bahar ، rahbin
۱۵:۳۸, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۵:۴۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:آدم باید از اشتباهات تاریخی کشورش درس بگیره نه اینکه دوباره اونو تکرار کنه !!

من که نگفتم باید آزادی حجاب بشه!

ولی ربطی به سوال من نداشت یا من اطلاعات تاریخیم خوب نیست! بحث من اینه که آیا حجاب باید اجباری باشه؟ چرا باید اجباری باشه؟ کی گفته باید اجباری باشه؟ یعنی اگه اهل بیت در ایران حکومت میکردن حجاب رو اجبار قرار میدادن؟ آیا امام خمینی یا امام خامنه ای در این مورد چیزی گفتند؟

من موافق آزادی حجاب نیستم و همینجوریش هم خیلی ناراحتم و به نظرم همه باید حتما حتما چادر بپوشن و مانتو بدون چادر هم درست نیست و خیلی بهتره که نقاب هم بزنن ولی دوست دارم آگاه بشم.
لطفا کمکم کنید... ممنون

نقل قول:با توجه به اعتقادات شخصی مردم و دستور صریح اسلام

همین دستور صریح اسلام را لطفا همینجا بذارید... ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin
۱۵:۴۷, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
الان مملکت ما زوریه؟!!ببینید من یه حرفی میزنم شما بگو درسته یا غلطه
آیا کسی که بخواد با یه تیپ غیر عرف بیاد بیرون آیا با یکبار یا دوبار گرفتن گشت ارشاد متحول میشه و با چادر مقنعه میاد بیرون یا بیشتر جری میشه و کارشو بدتر از قبل حتی تکرار میکنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، rahbin
۱۵:۵۳, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۵:۵۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:الان مملکت ما زوریه؟!!ببینید من یه حرفی میزنم شما بگو درسته یا غلطه
آیا کسی که بخواد با یه تیپ غیر عرف بیاد بیرون آیا با یکبار یا دوبار گرفتن گشت ارشاد متحول میشه و با چادر مقنعه میاد بیرون یا بیشتر جری میشه و کارشو بدتر از قبل حتی تکرار میکنه؟

درسته... منم اصلا موافق با گشت ارشاد نیستم.

یه زمانی میخواستن حجاب رو به زور از سر مردم بردارن، نشد و الان هم میخوان به زور مردم رو با حجاب کنند بازم نشد... با زور هیچی حل نمیشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، rahbin
۱۵:۵۹, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
من نمیگم که بی حجابی باشه تو جامعه ها
حرف من اینه :

حالا که اومدی میگی حجاب باشه دلیلش رو هم بگو مردمو قانع بکن که چرا باید حجاب داشته باشن
بعد اگه کسی نپذیرفت اون یه بحث دیگس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا