کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم در مدت معلوم
۱۳:۳۷, ۷/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۳۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یه فیلم امروز صبح اومد بیرون به این اسم

[تصویر: Dar-Modate-Malom.jpg]
میثم جوانی است که کتابی منتشر نشده در ارتباط با ازدواج موقت و فشارهای جنسی جوانان دارد و سعی دارد از طریق راه حلی که فکر می‌کند صحیح است، معضلات مشکلات اجتماعی جوانانی که تحت فشار هستند را برطرف سازد اما...

تیزر و دانلود فیلم - در صورت امکان فیلم رو خریداری کنید

[تصویر: 799d1ac5.jpg?w=630&mode=crop]

فیلم سینمایی «در وقت معلوم» که این روزها پرفروش ترین فیلم روی پرده است، موضوعی خاص را ساده و صمیمی بیان می‌کند.

علی رضایی: این فیلم سینمایی بیشتر شبیه تله فیلم است، ساده و بدون فراز و فرود. اما امتیازهایی هم دارد. این که ساده و صریح با موضوعی شوخی می کند که دغدغه بسیاری از جوان ها یا دست کم بخشی از آنهاست. فیلم همراه با میثم (جواد عزتی) به این بحران می پردازد، خیلی عمیق نمی شود، پا را از گلیمش فراتر نمی‌گذارد و به چند شوخی جنسی اکتفا می‌کند. اما همه چیز در سطح می ماند، مثل فیلم های تلویزیونی.

اگر جواد عزتی نقش اصلی فیلم را بازی نمی کرد، فیلم به این توفیق دست نمی یافت. عزتی قادر است تیپ بازی کند. تیپ یک جوان با دغدغه های خاص که همه فکر و ذهنش را درگیر کرده است. هومن سیدی و ویشکا آسایش هم به عنوان نقش هایی مکمل حضوری دوست داشتنی و گرم در فیلم دارند. فیلمی که بعد از 15 دقیقه دیگر چیزی برای مخاطب ندارد، همه گره هایش باز شده و دست قهرمانش میثم برای تماشاگر رو است.

«در وقت معلوم» نشان دهنده یک موضوع مهم هم است، این که جامعه به چه فیلم هایی واکنش مثبت نشان می دهد. «در وقت معلوم» نه قصه تازه ای دارد، نه موقعیت ویژه ای برای مخاطبانش رسم می کند، حتی تنوع لوکیشن هم ندارد. یک فیلم ساده و شهرستانی و جمع و جور است. با اندک شوخی هایی که می خنداند و انبوهی شوخی و متلک که شنیدنش خیلی عجیب نیست. اما راز استقبال از فیلم این است که به بخشی از نیازهای مخاطبانش پاسخ می دهد و از سویی دیگر قشری را با خود درگیر می کند که دوست دارند فیلم های راحت الهضم ببینند و بخندند. گروهی که دوست دارند پس از خارج شدن از سالن سینما، نکته مبهمی درباره فیلم آزارشان ندهد.

به نظر می رسد دوباره باید شاهد اوج گرفتن سینمای کمدی باشیم، فیلم های ارزان قیمتی که جمع و جور و سریع و بی سر و صدا ساخته می شوند اما گیشه پررونقی دارند و بسیار بیشتر از فیلم های پرهزینه و پرطمطراق سینمای ایران، قدرت جذب مخاطب را دارند.

پ.ن: هنوز خودم فیلم رو ندیدم ، دوستان اگه وقت داشتن ببینند و با هم بررسیش کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۴:۰۶, ۷/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
محمد جون

تا جایی که یادمه این قضیه رو نامردی میدونستی و میگفتی یا گناه یا ازدواج دائم

#آقای_بدعتی Big Grin

الان دانلودش کردم

دیدم نظرمو میگم

انکار نععععععععععععععععععع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۴۵, ۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3

(۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  یه فیلم امروز صبح اومد بیرون به این اسم

تیزر و دانلود فیلم - در صورت امکان فیلم رو خریداری کنید

پ.ن: هنوز خودم فیلم رو ندیدم ، دوستان اگه وقت داشتن ببینند و با هم بررسیش کنیم

سلام
با تشکر

ببخشید ولی اگه امکان خرید فیلم رو نداشتیم فکر نکنم بازم اجازه دیدن فیلم رو داشته باشیم
الان فیلم توسط شرکت هنر اول پخش میشه بدون خرید یا اجازه، حق الناس میفته گردنمون شرعا مشکل داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1fabeg
۱۰:۱۸, ۱۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #4

فیلم بدی بود,نمیدونم چطور اجازه دادن چنین فیلمی ساخته بشه
۱۲:۲۹, ۱۲/تیر/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
(۷/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۶)عبدالرحمن نوشته است:  محمد جون

تا جایی که یادمه این قضیه رو نامردی میدونستی و میگفتی یا گناه یا ازدواج دائم

#آقای_بدعتی Big Grin

الان دانلودش کردم

دیدم نظرمو میگم

انکار نععععععععععععععععععع
دانلود نکن برادر! حرام...یا برو سینما یا دی وی دی اصلی بخرWink

من خودم این فیلم نصفه و نیمه دیدم...

جواد عزتی یک شخص مجرد و سعی داره مشکلات جوانها بازگو کنه! یعنی مشکل نیاز جنسی!

یه صحنه میره پیش حاج آقا که بنگاه همسریابی داره و درخواست ازدواج موقت میکنه ولی با برخورد تند اون شخص مواجعه میشه!

اون شخص به میثم میگه خجالت نمیکشی این حرف میزنی؟دوس داری کسی با خواهر خودت این کارو بکنه؟!
این قسمت فیلم دیالوگ جالبی بین این دو شخص ردو بدل میشهBig Grin که البته در حالیکه طنز ولی واقعیت...
مثلا میثم در جواب اون شخص میگه که چه اشکال داره اگر شخص مناسبش باشه موقعیت مناسب باشه خواهر منم میتونه ازدواج کنه...اون شخص به میثم میگه خیلی بی غیرتی! میثم میگه آخه چرا تو جایی که خدا غیرت لازم ندونسته من غیرت داشته باشه؟!

خلاصه دید افراد جامعه نسبت به ازدواج موقت به چالش کشیده...از یک سمت یک جوان که توانایی ازدواج دائم نداره و از یک سمت دید بد جامعه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا