|
فقط یک طبقه اقتصادی خواهیم داشت
|
|
۱۳:۲۷, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و درود به شما دوستان بیدار اندیشانشاالله این کارهارو به زودی انجام می دیم: -تمام افرادی که تحت پوشش مراکز هستن (به دلیل فقر مادی)، بهشون مهارت یاد می دیم و محلی برای کسب و کارش مهیا می شه تا بتونه روی پای خودش بایسته و با اعتماد به نفس به زندگی خودش ادامه بده. با مهارت آموزی و ایجاد فرصت کسب و کار، این انسان هارو به زندگی معقول برمی گردونیم و خیریه ها به توانمندسازها تبدیل می شن تا کرامت انسان ها حفظ بشه و حیاتی آزاد داشته باشن. -در مناطقی که سطح اقتصادی شون پایینه، کسب و کارهایی ایجاد می کنیم که سطح اقتصادی شون بالا بره. -صنایع دستی و هنرهای ایرانی رو به نام های تجاری برتر و مطرح در جهان تبدیل می کنیم تا هم درآمدشون بیشتر شه و هم باقی بمونن. کاری می کنیم که با افتخار از صنایع دستی مون یاد کنیم و حتما ازشون استفاده کنیم. برای این کارها نیازی به جانفدایی ای که شهدا داشتن و حتی 10 درصد غیرت و مردونگی و انسانیت اون ها هم نداریم. ما می تونیم. پس شروع می کنیم. انشاالله |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم آقا سهیل عزیز ، واقعیتش اینه بنده متوجه نشدم این موضوع یک موضوع تبلیغیست و یا یک فراخوان برای انجام آن میکنید و یا طبق آیات و روایات میخواهید تشویق و ترغیبی باشد برای انجام کار نیک . خلاصه مطلب برایم گنگ است ، ممنون میشوم بیشتر توضیح دهید . موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برادر من تحصیل کرده ها و متخصص هاش بیکارن تو این مملکت،شما میخوای بری افراد رو آموزش بدی بعد بزاریشون سر کار؟برین برای همین متخصص های بیکار شغل ایجاد کنید تا تولید داخلی بره بالا و قیمت اجناس بیاد پایین و وضع همه بهتر بشه
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۱۸:۴۱ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۴/تیر/۹۲ ۱۵:۵۰)Agha sayyed نوشته است: بسم اللهسلام حدود 3 سال دیگه شروع می کنیم به اجرا. این فقط یکی از کاراییه که انجام خواهیم داد. نشست هایی رو با افراد مختلف می ذاریم تا تصمیم بگیریم و سپس وارد اجرا می شیم. تفاوت ما با دولت هم در تصمیم گیریه و هم در اجرا. بحث های دیگه ای که در انجمن می کنم هم برای همینه. وقتی برای سبک زندگی موضوع ایجاد کردم، برای اینه که تا اون موقع بدونیم باید چی کار کنیم. اطمینان می دم که اجرا خواهند شد. انشاالله (۱۴/تیر/۹۲ ۱۶:۰۳)anti نوشته است: برادر من تحصیل کرده ها و متخصص هاش بیکارن تو این مملکت،شما میخوای بری افراد رو آموزش بدی بعد بزاریشون سر کار؟برین برای همین متخصص های بیکار شغل ایجاد کنید تا تولید داخلی بره بالا و قیمت اجناس بیاد پایین و وضع همه بهتر بشهکارآفرینی باید بیشتر آموزش داده بشه، خیلی فرصت برای کسب و کار و رشد اقتصادی هست که باید شناسونده بشه و فرصت اجراش هم ایجاد بشه. اما مهم تر از این ها اینه که مردم ایجاد فرصت شغلی بلد باشند، کارآفرین کم داریم. معمولا هموطنان به دنبال اشتغال هستن. نیاز به آموزش داره که در اون زمینه هم باید فکر کنیم و بعدش اجرا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |