|
مستند فرقه های سری
|
|
۱۸:۱۲, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۴:۱۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام،
ازونجایی که دوستان مدیریت تو اطلاعیه ها خواستن که مطالب سایتای خبری رو کپی پیست نکنیم! بنده نمیدونم تو این تاپیک چی باید بنویسم. فقط خواستم اطلاعی به دوستان داده باشم که این مستند رو از دست ندن. چون اونطور که تو تریلرش بنده دیدم و یه مقدار در موردش خوندم، چیز خوبی از کار درومده (استثنائاً). تو این مستند مصاحبه هایی هم با استاتیدی همچون دکتر عباسی و شاه حسینی و ... انجام شده. ای کاش با استاد رائفی پور هم مصاحبه می کردن (چون تو تریلرش ایشون رو نشون نداد) !!! همین دیگه ![]() اینم لینک خبر خبرگزاری فارس پیرامون این مستند. موفق باشید. (۴/تیر/۹۳ ۰:۲۵)cena نوشته است: دانلود مستند فرقه هاي سري قسمت اول تا سیزدهم((تمامی قسمت ها)) |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۰, ۳۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۲ ۲۱:۱۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۲ ۱۹:۲۹)ارش کمانگیر نوشته است: مطلب امروز در مورد شوالیه مالت واقعا ذهن منو مشغول کرد مطلب جدیدی بود اگر کسی مطلب خوبی در این مورد دارد لطفا برای من ارسال کند من فقط یادمه چند وقت/سال پیش از سایت موعود (mouood.ir) یه مستند گرفتم که توش اطلاعات جالبی درباره شوالیه های مالتا داده بود. می گفت، تو n تا کشور سفارت دارن (همین شوالیه های مالتا) ولی هیشکی اصلا نمیدونه کشورشون کجاس ؟؟؟ |
|||
|
|
۳:۱۴, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۱:۴۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.من دیروز بعد از دیدن بنری در میدان شهرستانمان که حاوی تبلیغی درباره این مستند بود،متوجه شدم آقای اسماعیل حاج حیدری (کارگردان مستند فرقه های سری)هم شهریه من هستن. خیلی خوشحال شدم و الان خواستم بگم واقعأ افتخار میکنم که در شهرستان ما ، چنین افرادی وجود دارند. در اینجا،ازشون تشکر میکنم و خسته نباشید میگم.
|
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :حقیر هم به کسانی پیوستم که یک قسمت رو ندید ! متاسفانه قسمت هفتم رو نه دیدم و نه تونستم ضبط کنم . قسمت ششم رو هم بخاطر جا به جایی برنامه های شبکه مستند 6 دقیقه اولش ضبط نشد ! راستش مستند رو صبح ضبط میکنم . چون اونموقع همه خواب هستن و راحت تر میشه ضبط کرد . البته میتونم با لپ تاپم هم ضبط کنم ؛ ولی پسوندش قابل تبدیل نیست . جالبه صبح هایی که یک ساعت و پنج دقیقه برنامه میدادم ، راس ساعت 7:15 شروع میشد و این در حالی بود که برنامه رو از ساعت 6:55 دقیقه میذاشتم و 20 دقیقه اولش بی دلیل ضبط میشد . اما روز قسمت ششم با تجربه به اینکه روزهای قبل مستند رأس ساعت 7:15 شروع میشد ، ساعت شروع رو 7:05 گذاشتم ! اما وقتی بیدارم شدم ، با تعجب دیدم که تازه 6 دقیقه اولش هم ضبط نشده !!! یعنی حتی 1 دقیقه زودتر هم شروع کردن ! این رو هم بگم که ساعت دقیقا با شبکه مستند تنظیم شده ! با این حال بایستی منتظر بمونم که قسمت هفتم بیاد برای دانلود ، اون هم با کیفیت عالی تا دانلودش کنم که امیدوارم زودتر این امر اتفاق بیفته . یه خسته نباشید هم خدمت گروه مستند فرقه های سری . ای کاش این مستند از شبکه های پر بیننده تر هم پخش بشه . مثل شبکه یک یا شبکه سه . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به پیشگاه خداوند متعال . ما رو هم فراموش نکنین . راستش امروز که داشتم مستند دیروز رو نگاه میکردم ، به این فکر کردم که این مستند با تمامی ضعف هایی که داره ، این پتانسیل رو داره که با زیرنویس انگلیسی ، فرانسوی ، ایتالیایی ، ترکی و حتی عربی ارائه بشه . میشه نسخه زیرنویس انگلیسی رو توی یوتیوب آپلود کرد و با یه تبلیغات خوب ، اون رو به یکی از بخشهای پر بازدید این سایت تبدیل کرد . این تالار نزدیک به 8200 عضو داره و میتونیم بگیم نصف این اعضا میتونن 4000 بیننده برای فایل آپلود شده در یوتیوب اضافه کنن . عنوانی که برای انتشار این فایلها مورد استفاده قرار میگیره باید وسوسه انگیز باشه تا افراد متفاوت ترغیب بشن که این فایلها رو ببینن . مستند ظهور (Arrival) این رو نشون داده که مردم جهان دوست دارن از موضوعات سری سر دربیارن . با توجه به اینکه این مستند فکر میکنم 13 قسمتی ، آماتور نیست و روش کار شده و اینکه تصاویری هم که استفاده شده ، بسیار بهتر و با کیفیت تر از مستند ظهور (Arrival) هستش ، این ظرفیت (به قول آقای جلیلی) وجود داره که به یکی از پربیننده ترین ویدئوهای این سایت تبدیل بشه . چون لااقل از صاحب نظران ایرانی ، ترکی ، عربی ، فرانسوی ، آمریکایی و حتی یهودی هم در این مستند استفاده شده . ای کاش مدیریت تالار و یا عضو جدید این تالار « فرقه های سری » این مطالب رو به تهیه کننده منتقل کنه . مطالبی که گفتم در حد یه پیشنهاد بود و شاید هیچوقت عملی نشه . اما به نظرم واقعا حیفه همچین مستندی که براش زحمت کشیده شده ، فقط توی ایران مورد بازدید قرار بگیره . یه مورد دیگه هم هست که بعضی از دوستان میگن بعضی از مطالب خوب بیان نشده ، باید بگم که رسانه ملی یه سری محدودیت هایی داره که به نظرم به حق هم می تونه باشه . مثلا این مستند به طور کامل در مورد ابلیسک بحث نکرد و به نظرم منطقی بود . اما نظر این حقیر اینه که همینقدر برای کسانیکه اهل مطالعه باشن ، کافیه . توی این مستند به فیلم ها و کتاب های بسیار خوبی اشاره شد و این میتونه یه جرقه باشه برای کسانیکه دنبال حقیقت هستن . یه سرنخ کافیه . اصول قرآن کریم هم به همین شکله . همونطوری که استاد رائفی پور توی سخنرانی شون گفتن که برای اینکه قرآن رو بفهمیم بایستی تورات رو هم خونده باشیم . این نشون میده که قرآن کریم در بعضی موضوعات فقط سرنخ داده و فقط کسانیکه اهل پژوهش و تحقیق هستن ، تونستن اون مفاهیم رو درک کنن . مثل موضوع خسته نشدن خداوند بعد از خلق زمین و آسمان . خدائیش حقیر که اصلا نمی دونستم چرا خداوند متعال همچین چیزی رو بیان نموده و درک این موضوع فقط با خواندن کتب یهودی قابل درک هستش . پس به نظر این حقیر یه سرنخ کافیه . . . لازم نیست همه چیز کامل گفته بشه . تحقیق و پژوهش لازمه . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۹:۵۷, ۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۲ ۹:۵۹ توسط فرقه های سری.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز
تیم مستند فرقه های سری قصد داره در آینده این مستندرا به زبانهای دیگر نیز زیرنویس یا حتی در صورت امکان دوبله کنه واین مستلزم همکاری دوستان است چون با این بودجه صدا و سیما نمیشه. همین کاری هم که انجام شده با بودجه شخصی و دلی بوده. به همین دلیل دوستانی که دستی در کار دارند (ترجمه و ....) لطفا تیم رو کمک کنند تا بشه این مستند و قسمتهای بعدی مستند ساخته بشه و مثل مستند هاشم عبدالله جهانی بشه. (که انشالله اگر حمایت بشه ساخته خواهد شد و در اون بصورت جزئی تری به بخث درمورد ابلیسک و فرقه های امروزی و شیطان گرایی و موسیقی و ... پرداخته خواهد شد) ضمنا بدلیل لیالی قدر و ایام سوگواری شهادت امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) ادامه قسمتهای بعدی مستندفرقه های سری از شنبه 12 مرداد پخش خواهد شد. در ضمن به زودی 3 قسمت از مستند که مربوط به قدس و فلسطین میباشد قبل از روز قدس در شبکه یک پخش خواهد شد روابط عمومی مستند فرقه های سری یه خبر خوب اینکه لینک دانلود قسمتها در سایت مستند فرقه های سری قرار داده شد لطفا نظر یادتون نره http://www.antisatanism.com روابط عمومی مستند فرقه های سری |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
دانلود تیتراژ پایانی مستند "فرقه های سری"
زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم
گوش بنه عربده را دست منه بر دهنم چونک من از دست شدم در ره من شیشه منه ور بنهی پا بنهم هر چه بیابم شکنم زانک دلم هر نفسی دنگ خیال تو بود گر طربی در طربم گر حزنی در حزنم تلخ کنی تلخ شوم لطف کنی لطف شوم با تو خوش است ای صنم لب شکر خوش ذقنم اصل تویی من چه کسم آینهای در کف تو هر چه نمایی بشوم آینه ممتحنم تو به صفت سرو چمن من به صفت سایه تو چونک شدم سایه گل پهلوی گل خیمه زنم بیتو اگر گل شکنم خار شود در کف من ور همه خارم ز تو من جمله گل و یاسمنم دم به دم از خون جگر ساغر خونابه کشم هر نفسی کوزه خود بر در ساقی شکنم دست برم هر نفسی سوی گریبان بتی تا بخراشد رخ من تا بدرد پیرهنم لطف صلاح دل و دین تافت میان دل من شمع دل است او به جهان من کیم او را لگنم |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان شما میتونید از سایت راسخون دانلود با کیفیت بالا دانلود کنید
[url=http://www.rasekhoon.net/media/5051/][/url] |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام اگه می شه دوستان لینک دانلود با کیفیت این مستند رو بگذارند.
|
|||
|
۲۱:۲۷, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما به درگاه ایزد منان . مستند فرقه های سری در حال پخش از شبکه یک سیماست . چرا بدون اطلاع رسانی این اتفاق افتاده ؟ حقیر هم یکی دو شب پیش بود که اتفاقی دیدم داره این مستند رو پخش میکنه . تازه قسمت های اوله . ولی باز هم بدون اطلاع رسانی کار درستی نبود . حداقل از کاربر « فرقه های سری » این انتظار میرفت که لااقل اینجا اطلاع رسانی کنن تا بلکه اونایی که میخوان با کیفیت بهتر برنامه رو ضبط کنن ، فرصت این کار رو داشته باشن . ای کاش قبل از پخش این مستند از شبکه یک سیما ، همانند شبکه مستند اطلاع رسانی میشد . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاید یکم دیره که اینو بگم ولی اگه یادتون باشه تو یکی از قسمتا که در مورد معبد حضرت سلیمان علیه السلام بود میگفت که یه معبد ساده بوده و پیغمبر خدا نیازی به کاخ نداشته که البته این حرف درسته. ولی چیزی که من تو ذهنم بود این بود که حضرت سلیمان علیه السلام یه معبد خیلی بزرگ و با شکوه از انواع جواهرات داشته . اگه یادتون بیاد تو کتاب عربی اول راهنمایی داشتیم که وقتی اون ملکه میاد تو معبد روی شیشه راه میره که از زیر اون آب جاریه و تعجب میکنه . حتی تو انیمیشن ها هم که در مورد حضرت سلیمان علیه السلام ساخته شده بود یه معبد خیلی بزرگ بود و با شکوه و تجملات . (فرمانروایان مقدس) حالا من یک خورده گیج شدم بالاخره چی بوده یه معبد کوچیک ساده یا بزرگ و ... . |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: play.jpg]](http://www.aviny.com/clip/images/play.jpg)
![[تصویر: clapboard22.jpg]](http://www.aviny.com/clip/images/clapboard22.jpg)
![[تصویر: clapboard23.jpg]](http://www.aviny.com/clip/images/clapboard23.jpg)