|
جدا از پذیرش خانمهای بد حجاب معذوریم !!!
|
|
۱۳:۴۹, ۲۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم زنی که چادر را مایه آبرو و افتخار خود می داند؛ خانم «شریفی» بانوی خوشذوقی که ثروت و نام برایش از پایین درجه اهمیت برخوردار است. صاحب یک فستفود در خیابان سهروردی واقع در میدان شهید قندی تهران است. با توجه به اعتقادات عمیق دینی خود دست به اقدامی جالب در محل کار خود زده است. شیوه عمل ایشان را میتوان نمونه بارز و موفق امر به معروف و نهی از منکرِ عملی در جامعه امروز دانست. ![]() بانو شریفی اینطور شروع میکنند: «این مسئله ذهنم را مشغول کرده بود که چگونه میتوانم کاری برای راحتی حال مشتریان به خصوص زنان محجبه انجام دهم؛ که از طرفی باعث آسودگی آنها شود، از سویی دیگر بتوانم به نوبه خود کاری برای گسترش فرهنگ حجاب انجام دهم. از شب میلاد امام حسین(علیه السلام) در ماه شعبان شروع به دادن ده درصد تخفیف به خانمهای محجبه (چادری) کردیم. اقدامی که هدف آن رضایت خداوند بود نه شهرت و کسب موقعیت». حتماً مشتریان با شنیدن این مطلب متعجب میشوند؛ لطفاً از عکسالعمل آنها برایمان بگویید؟ «بله؛ عکسالعمل آنها متفاوت بود که حتی برای خود من هم جالب است. بهعنوان مثال وقتی همسران خانمهای محجبه برای پرداخت هزینه غذا با جمله ” ده درصد تخفیف حجاب” مواجه میشوند یکه میخورند و طوری نگاه میکنند که انگار کسی همسر آنها را زیر نظر داشته است. ولی عدهای هم هستند که خوشحال میشوند و استقبال میکنند. خانمها هم ابراز رضایتمندی میکنند و میگویند خدا را شکر که کسی پیدا شده و اینطور در راه گسترش فرهنگ اسلامی تلاش میکند. البته باید بگویم این شیوه تخفیف تنها برای یک نفر نیست. قرار بر این است که اگر یک دختر چادری به همراه دوستان غیر چادری خود باشد هم، برای کل آن فیش ده درصد تخفیف، محاسبه شود. شاید این عمل باعث تشویق بقیه به سمت حجاب کامل شود». ![]() «بله؛ خب، برای آنها هم جالب بود؛ بهخصوص اگر با مادر یا مادربزرگ چادری خود بودند. باید بگویم آنها نیز دو جور رفتار میکردند. برخی دختران ابراز ناراحتی میکردند و طوری نشان میدادند که لازم به این کار نیست یعنی لازم به دادن تخفیف نیست. ولی در مقابل دخترانی هم بودند که با خوشرویی رفتار میکردند و از اینکه به مادر و مادربزرگشان اینگونه توجه شده خوشحال میشدند. البته باید بگویم رفتار آدمها بستگی به تریبت خانوادگی آنها دارد. جوانانی که در خانوادههای با اصالت بزرگ شدهاند رفتار مناسبتری نسبت به دیگر جوانها دارند. دهنکجی و تنفر برخی افراد نسبت به حجاب برای من اهمیتی ندارد؛ آنها هم برای من محترم هستند. هیچگاه به آنها بیاحترامی نمیکنم و تنها سکوت میکنم». - برایم جالب بود که بدانم همسایههای فستفود شما با این اقدام چه برخوردی داشتند! «باید بگویم درباره این کار با آنها صحبت نکردم؛ چون همانطور که گفتم هدفم جلب رضایت خداوند است؛ ولی تصور میکنم پرسنل، به آنها خبر داده باشند. چون آبمیوهفروشی نزدیک ما تصمیم گرفت از نیمهشعبان این کار را انجام دهد ولی آن را نیمهکاره رها کرد». ![]() خانم شریفی تنها صاحب یک فست فود نیست. ایشان با حساسیت و دقت و دلسوزیی مادرانه زندگی پرسنل خود را نیز رصد میکند. خودش میگوید: اکثر کسانی که در مغازه مشغول هستند افراد دور از خانوادهاند که از شهرستان به تهران آمدهاند. همیشه سعی کردهام به نماز و کار خیر تشویقشان کنم. به طرز برخورد و حتی نوع پوشش آنها توجه میکنم. تلاش میکنم تا به ازدواج سوقشان دهم تا از گناه و آلودگی به دور باشند. بینش بلند و درک عمیق زنانی مانند بانو شریفی که در همان محدوده مغازه کوچک، خود را نمایان کرده نشانی است از پیوند ناگسستنی روح و جان زنان و دختران این مرز و بوم با اسلام عزیز. بزرگ بود و از اهالی امروز بود و با تمام افقهای باز نسبت داشت و لحن آب و زمین را چه خوب میفهمید http://charghad.ir |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خیلی برای من جالبه !!!
طرف با پول شخصی خودش اومده جایی رو افتتاح کرده که دوست نداره افراد غیر مومن بیان اونجا . احتمالا به عقیده بعضی باید به کل جماعت جواب پس بده که چرا بقیه رو راه نمیده !!!! شنیدید میگن چهار دیواری اختیاری ؟ از بیت المال و بودجه دولتی که بر نداشته !! همونطور که الان یه خانمی با حجاب کاملا باز و عشوه و دلبری بره ت ویه پاساژ ، مغازه دارها بهش کلی تخفیف میدن !!! ایشون هم دلش میخواد بدون دلبری و عشوه تخفیف بده . عجیبه والا طرف واسه خرج کردن پول خودش هم باید به همه توضیح بده !!!!! |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۰۱)soshiant نوشته است: خیلی برای من جالبه !!! برادر من . فکر کن سوپر مارکتی محل بگه من نمی خوام به شما جنس بفروشم . اختیار جنسم رو دارم. شما میری اتحادیه شکایت می کنی . شغل و کاسبی و تجارت قانون داره. این شخصی که این فست فود رو راه انداخته باید از جایی اجازه گرفته باشه یا نه! اگه نه که کارش غیر قانونی هست. اگه قانونی هم هست. اجازه نداره بین مشتری ها فرق بذاره. من مشکلی ندارم با حجاب. اما یک سری چیزا حقوق شهروندی هست. این وظیفه نهاد های مشخص هست که جلوی بی حجابی یا بد حجابی رو بگیرن . این که نمی شه هر کسی بیاد و برای خودش قانون وضع کنه. کسی که وارد تجارت میشه . دیگه چار دیواریش اختیاری نیست. فکر یه فروشگاه کتاب بخواد هر کتابی رو بفروش بگه چار دیواری اختیاری. |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۲۰:۲۰ توسط AnooshArian.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۲:۲۸)soshiant نوشته است: سلام . دوست عزیز!اسم این کشور ایران است نه اسلام!فرض کنید زن مسیحی یا یهودی دوست داشته باشد که برای تفریح به این مکان که جزئی از مملکتش است برود.آیا در زمینی که برای تمامی انسانهاست باید بین او و یک زن مسلمان تبعیض قائل شد؟ با عرض معذرت باید بگویم تعریف بسیاری از ما از حجاب بسیار جاهلانه است!حالا اگر ایشان میگفتند برای ورود به این مکان باید حجاب داشت،میشد اغماض کرد و آن را به حساب عقاید شخصی اش گذاشت!اما شما میتوانید بگویید که منظور از با حجاب و «بد حجاب» چیست؟ اگر زن ایرانی موی سرش معلوم باشد گناهکار است؟هم وطن گرامی!دقت داشته باشید که بانوان ایرانی در برابر قانون حجاب اجباری با صعه صدر برخورد کردند.حکومت اسلامی باید در مقابل زنانی که به اجبار روسری سرشان کردند و دم نزدند متشکر باشد.فکر میکنید چه میشد اگر هیچکس به این قانون توجهی نمیکرد؟!یادتان رفته آن اوایل امثال بهشتی برای آرام کردن جو به چه وضعیتی افتاده بودند؟بحث به این کشیده شده بود که «پارچه ای روی سرتان بگذارید تا باد مویتان را خراب نکند!» به نظر من زنی که روسری روی سرش است حق حجاب را به جا آورده و حکم خدا را انجام داده است.برای آنانی که هنوز فکر میکنند حجاب در محدوده ی قدیمی خود محصور است هم یک داستان روایت میکنم که اگر فکر کنید متوجه منظورم خواهید شد: در اوایل اسلام،مردم عربستان از رودخانه ای آب میخوردند که آب آن به دلایلی آلوده بود.هر ساله بسیاری از مردم عربستان به خاطر نوشیدن این آب مریض میشدند و این مسئله بسیار بحرانی شده بود.از طرفی عربستان محل بی آبی بوده و هست و این موضوع باعث میشد که مردم از خوردن آن آب خودداری نکنند. حالا محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چگونه میخواسته به آنان بفهماند که این آب آلوده است؟از باکتری ها برایشان سخن میگفته؟!محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حکمی صادر میکند که از فلان روز خوردن آب از این رودخانه «حرام» است.و اینگونه دیگر کسی از آن آب نخورد. نکته:آلودگی این آب سالها پیش از بین رفت،اما هنوز هم مردم عربستان از این آب نمی نوشند. |
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نقل قول:اسم این کشور ایران است نه اسلام! پ ن پ من فکر کردم اسمش المانه!اسلام بالاتر از انست که مطلق یه کشور یا مردم خاصی باشد برای کل بشریت و هدایت ان می باشد و همه را شامل میشود و تمامی کشورها نقل قول:فرض کنید زن مسیحی یا یهودی دوست داشته باشد که برای تفریح به این مکان که جزئی از مملکتش است برود.آیا در زمینی که برای تمامی انسانهاست باید بین او و یک زن مسلمان تبعیض قائل شد؟ میشه تبعیضو تعریف کنید تا ما هم متوجه بشیم!و این چه ربطی داشت به موضوع بالا،و طبق تعریف خودش دارد از حق خودش گذشت میکند و به کسانی تخفیف میدهد این چه تبعیض برای دیگران؟ نقل قول:اگر زن ایرانی موی سرش معلوم باشد گناهکار است؟هم وطن گرامی!دقت داشته باشید که بانوان ایرانی در برابر قانون حجاب اجباری با صعه صدر برخورد کردند.حکومت اسلامی باید در مقابل زنانی که به اجبار روسری سرشان کردند و دم نزدند متشکر باشد.فکر میکنید چه میشد اگر هیچکس به این قانون توجهی نمیکرد؟!یادتان رفته آن اوایل امثال بهشتی برای آرام کردن جو به چه وضعیتی افتاده بودند؟بحث به این کشیده شده بود که «پارچه ای روی سرتان بگذارید تا باد مویتان را خراب نکند!» این تایپیک چه ربطی داشت به این موضوعات،و چه کسی گفت دیگران گناهکاران یا نیستند؟ اینجا که ایرانه حال حساب کنید در یه کشور دیگر کسی نمیتواند از حق مسلم خود در جهت عقیده خود که اتفاقا مخالف قوانین اون کشور نیست اقدام کندو به کسانی که میخواد تخفیف بدهد؟ خواهشا جواب سوال بالا را بدهید و بگویید این کار براساس چه قانونی تبعیض است؟ یاعلی. |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۴۰ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:کسی که وارد تجارت میشه . دیگه چار دیواریش اختیاری نیست. موضوع همینه دیگه ، کجا کار این خانم شبیه فروش هر کتابی هست ؟! داره تبلیغ می کنه ، تازه کجای کار ایشون خلاف قانون مملکت هست ؟! ضمنا ایشون بین شهروند ها هیچ فرقی نگذاشتند ، فامیل بازی نیست که ، ایشون بین تفکرات و اعتقادات فرق گذاشتند. اونم نا با شیوه تنبیه ! فقط یک تفکر خاص رو تشویق کردند . شما با این طرز فکرتون دارید می گید تشویق و تنبیه واسه رفتارهای مختلف نباید وجود داشته باشه ! توجه کنید به اونچه که دارید می گید. ممنون برادر نقل قول: آ قربون دهنت،خو ما هم همینو میگیم دیگه،پس چرا میان ماهواره ها رو جمع میکنند اگه چاردیواری اختیاریه؟دوست من ، بحث اینکه حرفتون درست یا غلطه نیست . موضوع اینکه جاش تو این تاپیک نیست. وقتی اینجوری موضوع رو مطرح می کنید نا خودآگاه عده دوست دارند حرف شما رو تایید/نقد کنند و فضای تاپیک منحرف میشه. |
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۲۴)مهدی 313 نوشته است: درود.بحث من درباره تایپیکی بود که جناب سوشیانت بعد از تایپیک آغازین مطرح کردند.اگه صفحه اول رو مطالعه بفرمایید متوجه خواهید شد.اتفاقا بنده کردار بانویی که در مطلب نخست معرفی شد رو تمجید میکنم،چون که یک کار درست فرهنگی رو در پیش گرفته.درود و ایدون باد. |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز!اسم این کشور ایران است نه اسلام!فرض کنید زن مسیحی یا یهودی دوست داشته باشد که برای تفریح به این مکان که جزئی از مملکتش است برود.آیا در زمینی که برای تمامی انسانهاست باید بین او و یک زن مسلمان تبعیض قائل شد؟اسم این کشور ایران است ، و اکثریت مطلق مسلمان هستند و در مواردی که تداخل بین اعتقادات وجود داشته باشه باید به خاطر احترام به جمع (مسلمانان) قوانین اون ها اجرا بشه. و در مورد بخش دوم حرفتون ، شک نکنید که باید تبعیض قائل شد دوست من. دو عقیده ای که با هم تضاد دارند (حال یا از ریشه یا با درجه ای انحراف) مشخصه که دو چیز مختلف هستند و به نظر عقلانی میاد که با هر عقیده ای طور خاصی رفتار کرد. معنی اینکار ظلم نیست بلکه عین عدالت هست ، عدالت یعنی هر چیز جای خود و برخلاف تصور بسیاری از مردم (و احتمالا شما) در بسیاری از جاها نقطه مقابل تساوی هست ! حال تساوی در حقوق باشه ، یا رفتار جامعه ! در هر حال فکر می کنم اینجور تساوی ها نزدیک به ظلم هست . موفق باشید |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۲۲:۴۹)Scimitar نوشته است: اسم این کشور ایران است ، و اکثریت مطلق مسلمان هستند و در مواردی که تداخل بین اعتقادات وجود داشته باشه باید به خاطر احترام به جمع (مسلمانان) قوانین اون ها اجرا بشه. درود.بنابراین در کشورهای اروپایی هم که اکثریت مطلق مسیحیند وجود حجاب اشتباهه و باید قوانین اون کشور اجرا بشه. اما عدل،برای احترام به عقاید اکثریت،معنی عدل در تشیع را مینویسم:عدل به معنای قضاوت و پاداش به حق میباشد، یعنی خداوند هیچ عملی را هرچند ناچیز و کوچک باشد از هیچ کس ضایع نکرده و بی اجر و پاداش نمیگذارد و بدون تبعیض به هر کس جزای عملش را خواهد داد. قرآن کریم سوره زلزال آیه هفتم: " فمن یعمل مثقال ذرة خیرا یره و من یعمل مثقال ذرة شرا یره" یعنی: پس هر کس ذرهای کار خوب انجام دهد آن را خواهد دید و هر کس ذرهای کار بد بکند آن را خواهد دید.درود و ایدون باد. |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۲۳:۲۹ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
[quote='arnh' pid='204284' dateline='1373810662']
نه دیگه نشد . کسی ادعای مذهبی بودن داره . نباید این غذاها رو لذت حلال بدونه! به احتمال زیاد این جماعتی که ادعای مسلمونی دارن حقوق بالا دارن و از فقرا بی خبر هستند. که به این فست فود رفتن ها میگن لذت حلال نه اسراف. کجا گیر افتادیم. یعنی واقعاً این همه ملت توی رفاه هستند. که این نوع هزینه کردن ها شده لذت حلال . الله اکبر. من کسایی رو می شناسم یه وعده غذا توی روز گیرشون نمیاد . بعد این فست فود رفتن ها شد لذت حلال. دیگه باور دارم خیلی کسایی که از اسلام دم می زنند مثل مستکبر ها هستند که حاضر هستند گندم رو بریزن توی دریا ندن به مردم گرسنه. جای کمک به فقرا تعیین شده. شکمت رو سیر کن. اسراف نکن. بقیه رو در راه خیر خرج کن. نه راه شکم. عجب پس از نظر شما رفتن به فست فود هر خانواده مذهبی مشگل داره حتی اگه روزیم باسشون مشگل پیش اومد حق ندارن به فست فود برن،در تمام عمرشون هم یک روزم نباید پاشون رو اونجا بزارن(بعد شما با استناد از کدوم منبع این حرف رو میزنین ،واما مثل اینکه شما درست حرف من رو متوجه نشدین ساده زیستی چیز بسیار با ارزشی است. ما اگر بخواهیم تجمل و اشرافیگری و اسراف و زیاده روی را - که واقعاً بلای بزرگی است - از جامعهمان ریشه کن کنیم، با حرف و گفتن نمیشود؛ که از یک طرف بگوئیم و از طرف دیگر مردم نگاه کنند و ببینند عملمان جور دیگر است! باید عمل کنیم. عمل ما بایستی مؤید و دلیل و شاهد بر حرفهای ما باشد تا اینکه اثر بکند(خطاب به اون سخنی که زدین). ،اون کسی که واقعآ مذهبی باشه هیچ وقت فقرا را فراموش نمیکنه تا جایی که وسعش بکشه قطعآ کمک خواهد کرد و در خوردن غذا به هیچ عنوان نه افراط میکنه و نه تفریط و منظور من هم از فست فود یک غذای تجملاتی نیست غذایی در حد یک ساندویچ معمولی،یعنی از نظر شما خوردن یک ساندویچ در حد 1600 تومن شده افراط؟؟؟؟!!!!!!!ببخشید من از شما میپرسم غذای افراد مذهبی از نظر شما چه جور غذایی؟؟؟؟؟ضمنآ حضرت علی(علیه السلام)فرمودن شما نمیتوانید مانند ما ما زندگی کنید،ثانیآ من خودم رو جزو افراد مذهبی معرفی نمیکنم،اما شما که انقدر ادعا دارید!!!!تا حالا فست فود نرفتین؟؟؟پس طبق گفته خودتان اگه رفته باشین خیانت به فقرا کردین حال چه مذهبی باشید چه نباشید(بر طبق استدلال خودتون)ایا غیر از این هست؟؟؟!!!!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 14328135952398471639.jpg]](http://uploadax.com/images/14328135952398471639.jpg)
![[تصویر: 73273131770010580024.jpg]](http://uploadax.com/images/73273131770010580024.jpg)
![[تصویر: 28695311626985409889.jpg]](http://uploadax.com/images/28695311626985409889.jpg)

،واما مثل اینکه شما درست حرف من رو متوجه نشدین ساده زیستی چیز بسیار با ارزشی است. ما اگر بخواهیم تجمل و اشرافیگری و اسراف و زیاده روی را - که واقعاً بلای بزرگی است - از جامعهمان ریشه کن کنیم، با حرف و گفتن نمیشود؛ که از یک طرف بگوئیم و از طرف دیگر مردم نگاه کنند و ببینند عملمان جور دیگر است! باید عمل کنیم. عمل ما بایستی مؤید و دلیل و شاهد بر حرفهای ما باشد تا اینکه اثر بکند(خطاب به اون سخنی که زدین). ،اون کسی که واقعآ مذهبی باشه هیچ وقت فقرا را فراموش نمیکنه تا جایی که وسعش بکشه قطعآ کمک خواهد کرد و در خوردن غذا به هیچ عنوان نه افراط میکنه و نه تفریط و منظور من هم از فست فود یک غذای تجملاتی نیست غذایی در حد یک ساندویچ معمولی،یعنی از نظر شما خوردن یک ساندویچ در حد 1600 تومن شده افراط؟؟؟؟!!!!!!!ببخشید من از شما میپرسم غذای افراد مذهبی از نظر شما چه جور غذایی؟؟؟؟؟ضمنآ حضرت علی(علیه السلام)فرمودن شما نمیتوانید مانند ما ما زندگی کنید،ثانیآ من خودم رو جزو افراد مذهبی معرفی نمیکنم،اما شما که انقدر ادعا دارید!!!!تا حالا فست فود نرفتین؟؟؟پس طبق گفته خودتان اگه رفته باشین خیانت به فقرا کردین حال چه مذهبی باشید چه نباشید(بر طبق استدلال خودتون)ایا غیر از این هست؟؟؟!!!!!!