کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امان از دردی که از چشم های ناسپاس میکشیم!!!
۱:۵۸, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چند هفته پیش با چندی از دوستانم که اون ها هم خوشبختانه همانند حقیر چادری هستند به سفری رفته بودم! و به طبع در مناطق تفریحی و گردشگری گردش می کردیم که همین موضوع باعث شده بود که متاسفانه زیر بارانی از تکه کلام های پسر ها و آقایون قرار بگیریم!
خدا رو شکر صدام در حد مورچه گرفته بود و نمی تونستم حرف بزنم ....گرچه کسی هم نیستم که بخوام جواب یک سری نادان رو بدم
تکه های بعضی هاشون اون قدر بی ادبانه بود که واقعا ناراحتم میکرد!
مثلا یکی خوبش رو میگم که احتمالا زیاد شنیدین:
هر چی دختره عشقیه، زیر چادر مشکیه!
تو دلم دوست داشتم یکی بهش از این نگاه می فهموند که ای کاش می فهمیدی که داری میگی چادر عشق هر دختر و خانمی رو برای همسرش نگه میداره!

اما نکته ای که برام خیلی جالب بود و ازش حسابی لذت می بردم
این بود که اگر قرار باشه از بیرون از جامعه مون به این تکه ها و ریشه اش نگاه کنین
این سوال براتون پیش میاد که من اگر عقیده به حجابم دارم و خانمی هم با عقیده ی من مخالفه!
خب این تمسخر ها و تکه کلام ها باید از سمت کسی باشه که با من مخالفه نه کسی که بهش ربطی نداره!
یعنی خانوم ها باید امثال من رو مورد تمسخر قرار بدند نه آقایون!
پس معلوم میشه اون قدر ها هم که فکر میکنیم به آقایون بی ربط نیست حتما یک چیزی بهشون رسیده از بی حجابی خانم ها که حالا از نبودش ناراحت اند نه؟؟؟؟
یک دو دوتا چهار تای ساده!!!!
واسه همبن هم این سفر بیش از همیشه این حرف رو که میگن حجاب برای مرد ها محدودیت میاره نه برای خانم ها اثبات کرد !!!
درست مثل این که شما در خونتون رو قفل میکنید....
در صورتی که آزاد هستید که هر موقعی از خونتون خارج بشید....
حالا شما محدود شدید یا اون دزدی که به خونه ی شما چشم داشته؟؟؟؟

همون جا هم به یکی از دوستانم گفتم؛
که ببین چی کار کردن با جامعه ی ما که در کم تر از 50 سال یا بگم نیم قرن بهتره! بی حجابی که روزی حتی جز عرفی از جامعه هم نبود تبدیل شده به یک پوشش عجیب که بیش از همه نگاه ها رو به سمت خودش می کشونه!
واقعا چی شد که این طوری شد؟؟

یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313flowers ، Havbb 110 ، مجید املشی ، zryy ، ztb ، laanbar1-2-3 ، mohammadhadi ، soheyl68 ، فدايي ولايت ، ilidin ، مهسا110 ، یاســین ، heaven ، 59-11(یامهدی) ، SAViOR ، Asma ، meshkat ، medad.sefid
۹:۱۳, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
خانما هم اصرار زیادی دارن که دوستای چادریشون یه وقتایی چادرشونو بردارن . توی این مسافرت مشهد . با بچه های علمی کاربردی از طرف بسیج رفته بودیم. اینترنتی بلیت گرفته بودن و خیلی ناجورشده بود . من با یه زن و شوهر بودم .با دوتا از دوستام رفته بودم . وقتی میومدن سربزنن همش می گفتن بابا این چادرو بردار اذیت میشی !بچه های کلاسمون و کلا خیلی از دخترای جوون زیاد شال و روسری روی سرشون بند نیست و زیادم به نماز و این چیزا معتقد نیستن ولی خوب امام رضا خیلی مهربونه و خیلی خیلی خیلی بدتر از اینارو هم چشم پوشی می کنه
. جالبتر از اون اینکه یه خانمی که اونم چادری بود به من می گفت شما مادر این دوتایی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، soheyl68 ، Aryha ، فدايي ولايت ، یاســین ، SAViOR ، Asma
۱۰:۳۰, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
این که باور دارید و پوشش رو انتخاب کردید خیلی مهم و دارای ارزشه. اگر دلیل و هدف شما رضای خداست، پس حتی اگر انسانی ابراز رضایت کرد از شما، در دل بگید مهم رضای خداست، نه بنده ی خدا.
مطمئنا مهم رضای خداست و به خدا باید پاسخ بدیم. می دونیم حرفای بعضی ها نگران کننده ست. گفتم نگران کننده برای این که نشونه ی تفکر و باورهای اون هاست که متاسفانه فعلا وضعیت چنینه. اما نگفتم ناراحت کننده برای این که کسی که خودش انتخاب کرده باشه که پوشش اسلامی و خداپسندانه داشته باشه، هنگام مواجهه با این رفتارها و برخوردها این باورو داره که خودش کار درستو انجام داده و طرف مقابل، نمی دونه یا نمی خواد باور کنه که شما بهترین انتخابو داشتی.
غیرقابل انکاره که ارزش های خیلی از افراد جامعه تغییر کرده. خوشحال باشیم و به خود افتخار کنیم اگر ما از دو نعمتی که خدا به انسان داده و به سایر مخلوقات نداده استفاده ی خداپسندانه می کنیم و با تعقل، بهترین هارو انتخاب می کنیم. پس خوشحال باشیم که تلاش می کنیم بهترین باشیم از نظر خدا و نه از نظر مخلوقات خدا.
اینم بدونید که ما پسرا ریش می ذاریم یا بعضی پوشش هارو داریم، با رفتارهای مشابهی از سوی مونث و مذکر مواجهیم. ارزش های جامعه در حال تغییره و ما باید کار کنیم، کار، کار، کار، کار.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، فدايي ولايت ، یاســین ، SAViOR ، Asma
۱۱:۱۹, ۱۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۱۱:۱۹ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به تعداد افراد جامعه تفکر وجود داره ، قرار نیست در مقابل همه اون ها پاسخگو باشید. بلاخص که متوجه بشید تفاوت اساسی توی نگاه ها وجود داره ، یک عده هستند که درک فکری شون خیلی پایین هست و بیشتر در گیر و دار یک زندگی گوسفند وار هستند ، یک عده به خاطر شرایط محیطی شون نمی تونند اون کسی که می خواهن باشن ، باشن ، یک عده ای از سر لجاجت و با این حال که خودشون "درست" رو درک کردن ولی علاقه ای ندارن بقیه رو تو اون شرایط ببینن !

خلاصه اینکه نمیشه به صورت کلی روند شکل گیری اینجور نگاه ها رو تفسیر کرد ، اما یک نکته مهم رو هم بگم خانم ها و آقایون انتظار نداشته باشن که توسط کل جامعه مورد قبول واقع بشن ! حالا با هر اعتقادی . مخصوصا وقتی رضایت خدا رو انتخاب کردید باید دیگه قید "نگاه های ناسپاس" رو بزنید چون یک نگاه سپاسگذار بزرگ همیشه خوشحال و راضی از رفتار شما هست. اگه به بزرگی این نگاه ایمان داشته باشیم نگاه دیگران خیلی کوچیک میشه.

یک چیز دیگه هم هست ، باطل رو اگه کاری به کارش هم نداشته باشی نابود میشه ! همین اتفاقی که سر خانواده ها افتاد ، اون هایی که زیاد علاقه ای به یک رابطه پاک و مقدس که حامی اول و آخرش خدا هست نداشتن و انواع اقسام انحرافات رو وارد کردند حالا دیگه خانواده ای واسه لذت بردن ندارن. تک تک فرامین خدا یک بعد دیگه هم داره و اون نفع و نجات برای خود آدم هست.

نقل قول:اینم بدونید که ما پسرا ریش می ذاریم یا بعضی پوشش هارو داریم، با رفتارهای مشابهی از سوی مونث و مذکر مواجهیم. ارزش های جامعه در حال تغییره و ما باید کار کنیم، کار، کار، کار، کار.
همین طوره Blush مصداق ها فرق می کنه تو اصل موضوع یکی هست ، تمسخر اعتقاد دیگران !

هر عقیده ای به مرور زمان با این رفتار ها اشتباه اطرافیان می تونه نابود بشه یا عکس بشه الی تفکر که پشتش رضایت خدا باشه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، یاســین ، Aryha ، ilidin ، SAViOR ، Asma
۱۲:۳۹, ۱۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
با یاد حق
نقل قول:این که باور دارید و پوشش رو انتخاب کردید خیلی مهم و دارای ارزشه. اگر دلیل و هدف شما رضای خداست، پس حتی اگر انسانی ابراز رضایت کرد از شما، در دل بگید مهم رضای خداست، نه بنده ی خدا.
اگر گفتم ناراحت شدم نه از بابت خودم !
برای کسانی که نمیفهمند دلم می سوزه!
تو این جور مسائل همیشه دلگرمیم این آیه بوده!
این که حداقل کاری کردم که به صادیق این آیه نزدیک بشم....
..... يُجَٰهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَآئِمٍ
....[کسانی که] در راه خدا جهاد مي كنند و از سرزنش هيچ ملامتگري نمي ترسند !
سوره ی مائده - آیه ی 54
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحیم ، Asma ، soheyl68 ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]