|
هشدارهای اخلاقی رهبر معظم انقلاب
|
|
۱۹:۲۵, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۵ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بیاخلاصی، یک جائی خودش را نشان خواهد داد
فرمود اگر کسی در میدان جهاد فیسبیلالله دنبال یک خواستهی شخصی برود، دنبال غنیمت برود و کشته شود، شهید فیسبیلالله نیست. شرط شهادت و شرط مجاهد فیسبیلالله بودن این است که حرکت او فیسبیلالله باشد، لله باشد؛ یعنی اخلاص داشته باشد . انگیزههای شخصی، انگیزههای گروهی، انگیزههای فامیلی، رودربایستیهای رفاقتی اگر در حرکت ما تأثیر گذاشت، این اخلاص را مشوب میکند، مشکل درست میکند. بیاخلاصی، یک جائی خودش را نشان خواهد داد. بیانات در دیدار هزاران نفر از بسیجیان استان قم ۱۳۸۹/۰۸/۰۲ بیانات در دیدار هزاران نفر از بسیجیان استان قم |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
امام خامنه ای:
عزیزان من! فرزندان من! تقوا داشته باشید؛ برای خودتان تقوا کسب کنید. تقوا یعنی چه؟ تقوا، یعنی مراقب بودن و دچار غفلت نشدن. اینکه میگویند پرهیزگاری؛ این پرهیز، غیر از آن معنای پرهیزی است که نخوردن و نرفتن و اقدام نکردن است. تقوا، یعنی انسان حالت پرهیز و برحذر بودن داشته باشد؛ پرهیز کند از اینکه بلغزد؛ پرهیز کند از اینکه با سر در جایی سرنگون شود. وقتی شما در یک مسیر کوهستانی کوهنوردی میکنید، یا فرضاً از سینهی کوه بالا میروید، هر قدمی که شما برمیدارید، تعیینکننده است. اگر نسبت به هر قدمی بیتوجّهی کنید، سرنوشت شما به مخاطره میافتد؛ لذا هر قدمی را که برمیدارید، ناچارید با دقّت بردارید؛ یعنی جای پا را امتحان کنید، بعد بگذارید. این معنای تقواست و در همهی امور زندگی ساری و جاری است. ۱۳۷۹/۰۹/۱۷ |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
امام خامنه ای: هیچ دعایی بیاستجابت نیست
استجابت به معنای این نیست که خواسته انسان حتماً برآورده خواهد شد - ممکن است برآورده بشود، ممکن است به علل و مصالح و موجباتی برآورده هم نشود - اما استجابت الهی هست. استجابت الهی، پاسخ و توجه و التفات خداست؛ ولو آن خواستهای که من و شما داریم - که ای بسا خیال میکنیم این خواسته به نفع ماست، اما به زیان ماست - تحقق هم پیدا نکند؛ اما «یا الله»ِ شما بیگمان لبیکی به دنبال خود دارد. سعی کنیم دلها را معطر کنیم؛ امروز ما به این تطهیر دلها بسیار نیاز داریم. بیانات در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام ۱۳۷۹/۰۴/۱۹ farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3016 |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
جملهای که رهبر انقلاب از علامه طباطبایی شنیدند
چند سال قبل از این - اوقات ریاست جمهوری - من در نماز جمعه یک وقت راجع به همین قضیه صحبت کردم و گفتم که از ماها نخواستهاند آنطور باشیم؛ چون نمیتوانیم. بعداً یک نفر به من نامه نوشت که شما از زیر بار فرار میکنید و برای اینکه آنگونه زندگی نکنید، میگویید از ما نخواستهاند! نه، بحث این نیست که من بگویم یا من بخواهم؛ امثال من کوچکتر از آنند؛ بشر معمولی اصلاً ضعیفتر از این حرفهاست. کمااینکه امیرالمؤمنین هم این زهد را در همان زمان بر عیال خودش تحمیل نمیکرد. در آن زمان کسی که این زهد را داشت، خود علی بود؛ حتّی نه امام حسن، حتّی نه امام حسین، حتّی نه همسران بزرگوارش. هیچ جا نداریم که امیرالمؤمنین(علیه السلام) در خانهاش اینطوری زندگی میکرده است. نه، خوراک شخص امیرالمؤمنین، در یک کیسهی سربهمهر پیچیده بود؛ میآوردند، باز میکرد، میریخت، میخورد، بعد سرش را مهر میزد و در جایی میگذاشت؛ در خانه هم زندگی معمولی خودشان را داشتند. شخص امیرالمؤمنین، اصلاً فوق طبیعت معمول بشری است. مگر کسی میتواند اینطور زندگی بکند؟ درس عجیبی است. این، برای آن است که من و شما جهت را بفهمیم. من از خود مرحوم علامهی طباطبایی (رضواناللهتعالیعلیه) شنیدم؛ نمیدانم این را در جایی هم نوشتهاند، یا نه. ایشان میفرمود: امام که به ما میگوید به طرف من بیایید، مثل آن کسی است که در قلهی کوهی ایستاده و به مردمی که در دامنه هستند، میگوید به این طرف بیایید. این معنایش آن نیست که هر یک از این راهروان و کوهنوردان میتوانند به آن قله برسند. نه، میگوید راه این طرف است، باید این طرف بیایید، کسی پایین نرود، کسی طرف سقوط نرود. یعنی اگر میخواهید درست حرکت کنید، راه حرکت این طرفی است که من ایستادهام. بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۷۰/۰۱/۲۶ جمله ای که رهبر انقلاب از علامه طباطبایی شنیدند |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کلیپ صوتی نفاق فتنهگری
رهبر انقلاب: گاهی لغزشهای کوچک، انسان را به لغزشهای بزرگ و بزرگتر و گاهی به پرتاپ شدن در اعماق درههائی منتهی میکند؛ خیلی باید مراقب بود. در موارد متعدد، در قرآن این هشدار وجود دارد. یک جا میفرماید: «ثمّ کان عاقبة الّذین اساؤا السّوأی ان کذّبوا بأیات اللَّه»؛ عاقبت بعضی از کارها این است که انسان به آن خانهی بدترین میرسد که تکذیب آیات الهی است. یک جا میفرماید: «فأعقبهم نفاقا فی قلوبهم الی یوم یلقونه بما اخلفوا اللَّه ما وعدوه»؛ خلف وعدهی با خدا کردند، این موجب شد نفاق در دلهایشان به وجود بیاید. یعنی انسان گناهی انجام میدهد، این گناه انسان را به وادی نفاق میکشاند... خطبههای نماز جمعه تهران ۱۳۸۸/۰۶/۲۰ #نابخشودنی نفاق فتنه گری |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شیوه احوالپرسی رهبر معظم انقلاب + عکس | ehsan8taherian | 0 | 1,047 |
۱/خرداد/۹۴ ۱:۲۶ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| شرح روایتی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب | عمار رهبری | 0 | 931 |
۱۲/تیر/۹۳ ۱۹:۰۹ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|
| پرکاربردترین آیات قرآن در کلام رهبر انقلاب | مصطفي مازح7610 | 0 | 992 |
۱۰/تیر/۹۳ ۹:۰۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| يادداشت رهبر انقلاب درباره مناجات شعبانيه | عمار رهبری | 1 | 1,089 |
۵/تیر/۹۳ ۱۸:۴۵ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|