کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چهره مسیح
۱۰:۲۹, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
میخواستم ببینم از دوستان کسی مستند چهره مسیح که دیشب از منوتو پخش شد رو دیده؟؟؟
تا بحث رو شروع کنیم یا اصلا کسی ندیده؟؟؟

توضیح: دیشب بعد از پر بیننده ترین برنامه شون این مستند پخش شد بماند که از ساعت 11 تا ساعت 1 شب طول کشید اما جالب این بود که خیلی اسرار داشتن بگن این چهره واقعی مسیحه
و جالب تر اینکه کفن مسیح دست شوالیه های معبد بوده و حالا اینجاش جالبه بعد از دو ساعت که مستند بود و کلی زحمت که بتونن چهره رو درست کنن اصولا طبیعی مینمود در یه تصویر روشن و واضح نشونش بدن!!!
یعنی داشتم میمردم تا آخرش رو ببینم اونوقت این چهره سه بعدی رو که از روی کفن به دست آوردن توی شب نشون میدن و دقیقا چشم راستش انگار زیر یه سایه است و معلوم نیست!!!!
خیلی جالب بود خوب شما که این همه کشتین تا تصویر رو بسازین و کلا چشم ها رو طبق الگو ساختین اونوقت چرا چشم راستش رو نشون ندادین؟؟؟

جالب تر اینکه اونیکه دوبله میکرد انقد وحشتناک 15 دقیقه به 15دقیقه میگفت ( چهره مسیح ) انگار داره میگه چهره شیطان یکی نبود بگه خوب چته برادر من چهره مسیح که دیگه انقد آب و تاب دادن نداره ترسناک هم نیست!!

البته موضوعاتش زیاده ولی مستلزم این است که دوستان دیده باشن!!!

من هر چه تلاش کردم با این وضع اینترنت نتونستم عکسی پیدا کنم چون واقعا سرچ گوگل عملا از کار افتاده ولی دوستان اگر دوست داشتن و موقعیت داشتن اگر تو نت بگردن ممکنه بتونن عکس رو پیدا کننWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، pari74bala ، omidman

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۶, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
به نظر من اگه این کفن , کفن واقعی یهودا اسخریوطی (کسی که حضرت عیسی مسیح رو لو داد) باشه پس میشه نتیجه گرفت که تصویر شبیه سازی شده چهره واقعی حضرت عیسی مسیح هستش البته اگر کفن و تصویر شبیه سازی شده واقعی باشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۳:۲۲, ۲۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۳ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #12
آواتار
نمیدونم چه نقشه ای کشیدن این جدیدا مستنند های زیادی از شوالیه های معبد و فراماسونری و ادیان پخش میکننHuh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۴۲, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۲۱:۲۶)علی الهادی نوشته است:  به نظر من اگه این کفن , کفن واقعی یهودا اسخریوطی (کسی که حضرت عیسی مسیح رو لو داد) باشه پس میشه نتیجه گرفت که تصویر شبیه سازی شده چهره واقعی حضرت عیسی مسیح هستش البته اگر کفن و تصویر شبیه سازی شده واقعی باشن
چطور؟؟؟
مگر یهودا شبیه حضرت مسیح بود ؟؟؟ یا اینکه به خواست خدا در نظر مردم مانند مسیح بود اگر نه بعید میدونم چهره یهودا و عیسی مسیح (علیه السلام) دقیقا یک چهره باشه
۲۳:۴۵, ۲۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۱۸:۲۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۲ ۲۳:۲۲)سرباز منتظر نوشته است:  نمیدونم چه نقشه ای کشیدن این جدیدا مستنند های زیادی از شوالیه های معبد و فراماسونری و ادیان پخش میکننHuh
بله البته همیشه از این نوع مستند ها پخش میکرد چون طرفداران مخصوص خودشرو داره مثلا یه قسمت در مورد موسی (علیه السلام) بود که خیلی خوب و جالب بود یا خدایان دروغین و بت ها !!! جتی در مورد فرازمینی ها و اینکه خدایان یونان و همچنین تمدن های قدیمی همین فرازمینی ها بودن
البته منوتو کلا مستند زیاد پخش میکنه که هر کس طرفدار های خودش رو داره احتمالا فردا شب ساعت 10 هم یه چیز در مورد انجمن برادری و فری ماسونری میخواد پخش کنه

(۲۵/خرداد/۹۲ ۲۳:۴۴) نوشته است:  جالبه ؛ بچه سوپرمذهبی ها به مردم می گویند ماهواره،اخ است و جیز است و بد است،ولی خودشان مینشینند

و میبینند.
البته بنده بچه سوپر مذهبی نیستم اینا رو هم تو ماهواره همسایه ها میبینمBig Grin

علاوه بر همه موارد من اعتقاد دارم ماهواره بد نیست طرز استفاده ما مهم است همانطور که هر چه در ماهواره وجود دارد به همان طریق در اینترنت وجود دارد و قابل دسترسی
اگر بد است شما خودتان چرا در اینترنت هستید توبه کنید لطفا دوست عزیزWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، pari74bala
۱۹:۱۳, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
این متن رو بخونین و ببینین که ما چی میگیم در مورد مسیح و اونها چیمیگن.
البته فقط میدونیم که ایشون مصلوب نشدند و یهودا اسخریوطی مجسم شد بر اونها که مسیح هستش و او رو مصلوب کردن.
حتی تو فیلم مصائب مسیح هم این نکته بهش اشاره نشد و حتی سریال کتاب مقدس که مدتی پیش منتشر شد.

چهره مسیح در قرآن

شخصیتی که قرآن کریم از مسیح ارائه می‌دهد بسیار بالاتر و والاتر از آن چیزی است که انجیل موجود و تفکرات اهل مسیح، آن را ارائه می‌دهند. قرآن در پاره‌ای از موارد اعتقادات اهل مسیح در مورد حضرت عیسی را مطابق با واقع دانسته و بسیاری از موارد از جمله: تثلیت، تصلیب و فداء را بشدت توبیخ می‌کند.

ولادت مسیح
مسیح فرزند مریم فرزند عمران بود. ولادت پر رمز و راز مریم و داستان آن بطور مفصل در قرآن آمده؛ که مریم به خاطر نذر مادرش که فکر می‌کرد فرزندش پسر است، به خدمت بیت‌المقدس درآمد و تکفل او هم بعد از ماجرایی توسط قرعه به زکریای نبی واگذار شد. مریم عادت ماهیانه نداشت و برای او غذاهای بهشتی فرستاده می‌شد.[1]
در آیه 45 آل‌عمران و آیات دیگر، مسیح فرزند مریم معرفی شده تا پاسخی به مدعیان اولوهیت مسیح داده باشد؛ زیرا کسی که از مادر متولد می‌شود و مشمول تمام متغیرات دوران جنین و تحولات عالم ماده است چگونه می‌تواند خدا باشد. خدایی که از تمام تغییرات و دگرگونی‌ها بر کنار است.[2]
برای اینکه تولد چنین فرزندی، دختر باکره‌ای چون مریم را آماج اتهامات قرار ندهد؛ قرآن برای تسلی به او می‌فرماید: او با مردم در گهواره سخن می‌گوید و در حالت کهولت نیز و او از صالحان است.[3] از آیات سوره مریم استفاده می‌شود زمانی که خداوند روح[4] را به صورت مردی به سوی مریم فرستاد، او بسیار ترسید. آن فرشته گفت من مأمور الهی هستم تا پسری پاکیزه به تو بخشم؛ ولی مریم گفت این چگونه ممکن است در حالی که من با هیچ مردی تماس نداشته و آدم بدکاره‌ای نیز نبوده‌ام؟! فرشته گفت: مطلب همین است که پروردگارت فرمود: این کار بر من سهل است.[5]
وقتی مریم فرزند خویش را دور از دید مردم به دنیا آورد و سپس به میان مردم آمد، همه او را مذمت کردند. مریم به طفل اشاره نمود که از او بپرسید.[6] مسیح(علیه السلام) در جواب آنها گفت: من بنده خدا هستم به من کتاب(آسمانی) داده و مرا پیامبر خویش.... و نسبت به مادرم نیکوکار قرار داده و جبار و شقی قرار نداده است.[7]

تولد مسیح در قرآن
قرآن راجع به تولد مسیح(علیه السلام) می‌فرماید: «به یاد آور زمانی را که ملائکه به مریم گفتند: ای مریم خداوند تو را به کلمه‌ای(وجود باعظمتی) از سوی خودش بشارت می‌دهد که نامش مسیح عیسی‌بن‌مریم است در حالی که هم در این جهان و هم در جهان دیگر آبرومند و باشخصیت و از مقربان درگاه خداوند خواهد بود».[8] در اینجا قرآن از مسیح به عنوان کلمه یاد می‌کند؛ که به اعتقاد بیشتر مفسرین بخاطر تولد فوق‌العاده اوست. چنانکه در جای دیگر می‌فرماید: مثل عیسی نزد خدا همچون آدم است که او را از خاک آفرید سپس به او فرمود: «کن‌فیکون[9]». ولادت مسیح بدون پدر هرگز دلیل بر اولوهیت او نیست؛ زیرا خلقت آدم سخت‌تر از او بوده چون حتی مادر نیز نداشته است.
اولین کلمه‌ای که عیسی(علیه السلام) در بدو تولد خطاب به مردم گفت این بود که: من بنده خدا هستم نه فرزند خدا[10]. قرآن در مقام رد اعتقادات شرک‌آمیز مسیحیان می‌فرماید: هرگز برای خدا شایسته نبود فرزندی انتخاب کند؛ منزه است!.

تثلیث:
یکی از موارد مورد اختلاف فرقه‌های گوناگون مسیحیت و مرز میان ایمان راستین و بدعت، مسئله تثلیث است. ریشه‌ این موضوع به الهی – انسانی بودن شخصیت مسیح (علیه السلام) برمی‌گردد.
این بحثها تحت تأثیر اندیشه‌های فلسفی یونان در مسیحیت به بار نشست و برخی فرقه‌های نصرانی به شدت بر سر این مسأله به جدال پرداختند و لقب ام‌الله را به مریم دادند.[11] برخی نیز به امتزاج پدر و پسر و روح‌القدس معتقد شدند به این صورت که روح با جسم مخلوط شده همانطوری که شراب با آب مخلوط می‌شود و نتیجتاً قائل به تثلیث شدند.[12] قرآن کریم در رد این تفکر می‌فرماید: آنها که گفتند خداوند یکی از سه خداست(تثلیث) نیز به یقین کافر شدند معبودی جز خدای یگانه نیست و اگر از آنچه می‌گویند دست برندارند عذاب دردناکی به کافران آنها(که روی این عقیده پافشاری کردند) خواهد رسید.[13]

تصلیب
تصلیب نیز مانند تثلیث یکی از مواضع اختلاف قرآن با مسیحیت موجود است که در دو موضع به آن اشاره کرده است. قرآن تصور تصلیب را مطابق با واقع نمی‌داند و خبر می‌دهد که مسیح نه کشته و نه مصلوب گردید. «آنها هرگز مسیح را نکشتند و نه به دار آویختند؛ بلکه دیگری را که شباهت به او داشت اشتباهاً دار زدند. آنها که درباره مسیح اختلاف کردند خودشان در شک بودند و هیچ یک به گفته خود ایمان نداشتند و تنها از وهم و گمان پیروی می‌کردند». [14]
اما در آیه‌ای که می‌فرماید: «به یاد آر وقتی که خدا فرمود ای عیسی همانا من روح تو را قبض نمودم تا بر آسمان(قرب خود) بالا برم و تو را پاکیزه و منزه از معاشرت و آلایش کافران گردانم و ...».[15]
نکته کلیدی آیه عبارت(انی متوفیک و رافعک الی) است. به عقیده مفسرین، توفی در قرآن به معنای موت نیست؛ بلکه به معنای گرفتن و نگهداشتن است.[16]عبارت(رافعک الی) نیز به معنی "تو را به محل کرامت خویش بالا برم" است. علت آوردن رفع هم برای بزرگداشت و تعظیم است.[17]

پی نوشت
[1] .استفاده از تفسیر مجمع البیان ذیل آیه 49 آل عمران و استفاده از آیات 36-35 آل عمران و تفسیر نمونه ذیل آیه 36 آل عمران و تفسیر نمونه ذیل آیه 37 آل عمران.
[2] . تفسیر نمونه ذیل آیه 45 آل عمران.
[3] . آل‌عمران، 46.
[4]. از فرشتگان بزرگ خدا
[5] .مستفاد از سوره مریم آیات 26-21.
[6] . مستفاد از آیات 29-27 مریم.
[7] .سوره مریم ، آیات 30-29-27.
[8] .آل عمران آیه 45.
[9]. موجود باش! او هم فوراً موجود شد.
[10] .آیه 30 سوره مریم.
[11] پویا، اعظم؛ مواجهه قرآن با فرهنگ مسیحیت، پائیز 85، چاپ اول، ص127.
[12] .اعظم پویا، عمان، ص 129.
[13] .سوره مائده، ایه 73.
[14]. نساء آیات 158 -156.
[15]. سوره آل عمران، آیه 54.
[16]. طباطبایی، علامه محمد حسین؛ المیزان فی تفسیرالقرآن، ج3،ص 603.
[17]. زمخشری جارالله؛ الکشاف ، ج1، دارالفکر، چاپ اول ، ص366.
نویسنده : حبیب محمدزاده

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
۱۸:۰۹, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
ساعت 7 داستان نبرد داوود و جالوت رو داره حتما ببینید !!!
واقعا چی میشد همین مستند ها رو بر اساس قرآن هم داشتیم؟؟؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا