|
ساعت های روزه داری در جهان
|
|
۰:۱۱, ۲۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۲ ۰:۱۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ساعتهای روزهداری در جهان به خاطر اختلاف مناطق جغرافیایی از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند. در این میان مسلمانان دانمارک با ۲۱ ساعت طولانیترین و مسلمانان آرژانتین با ۹ ساعت کوتاهترین ساعات روزهداری را سپری میکنند.
به گزارش فارس، ساعتهای روزهدارای در جهان به خاطر اختلاف مناطق جغرافیایی از منطقهای به منطقه دیگر فرق میکند. بر این اساس، مسلمانان کشورهای اروپایی طولانیترین ساعات روزهداری را سپری میکنند و در این میان مسلمانان کشور دانمارک با 21 ساعت طولانیترین و مسلمانان آرژانتین با 9 ساعت و نیم کوتاهترین ساعات روزهداری را در جهان سپری میکنند. اما میانگین ساعات روزهداری در کشورهای مختلف منطقه خاورمیانه 14 تا 15 ساعت اعلام شده است که عربستان سعودی و یمن از جمله این کشورها هستند. ساعت روزهداری در شمال آفریقا نیز مانند کشورهای لیبی و مغرب به 14 ساعت میرسد، در حالیکه ساعات روزهداری در مصر به 16 ساعت و نیم میرسد. اما در استرالیا مسلمانان این کشور 10 ساعت روزه میگیرند و در آفریقای جنوبی ساعات روزهداری به 10 ساعت و نیم میرسد. نکته قابل تامل اینجاست که هرچه از نیم کره جنوبی به نیم کره شمالی حرکت میکنیم، بر تعداد ساعات روزهداری افزوده و هرچه از نیم کره شمالی به سمت نیم کره جنوبی حرکت میکنیم، ساعات روزهداری کاهش مییابد. اما میانگین روزهداری در دیگر کشورهای جهان بین 14 تا 16 ساعت است و با وجود طولانی بودن ساعات روزهدارای در اکثر نقاط جهان با این حال مسلمانان بر ادای فرایض خود در این ماه مبارک تاکید دارند. منبع سایت انتخاب http://www.entekhab.ir/fa/news/121140 |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۸/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بچه ها یک سوال کی میدونه بزرگترین روزه ممکن مربوط به کدوم کشور و در چه روزی از ساله؟ و این روزه چند ساعته؟
بگید ببینیم کی بلده |
|||
|
|
۱:۲۳, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چرا کسی جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟؟
خب خودم جواب میدم اگر بخوام کل دنیا رو بسنجیم جواب قطب جنوبه چون 6 ماه شب 6 ماه روز پس یک ماه کامل باید روزه بود ولی اگر بخوایم مناقی که سکونت هست رو در نظر بگیریم باید بگیم طولانی ترین روزه مربوط به مناطق شمالی اروپا ( دانمارک نروژ و...) و در تاریخ 30 خرداد الی 1 تیرماهه اگر در اونجا باشید 30 خرداد 8 دقیقه وقت دارید سحری و افطار روز قبل رو بخورید و بعدش باید 48 ساعت روزه باشید ( چون 31 خرداد اصلا شب نمیشه) بعدش فقط 8 دقیقه وقت افطار دارید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲:۳۶, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
۳:۰۸, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۳:۱۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان، این نمیشه که!
نمیشه در 8 دقیقه افطار کرد. اگر بخوایم وضع خورشید رو اینطوری تفسیر کنیم، در 48 ساعت بعد باید فقط نمازهای یک روز رو خوند. در مورد قطب جنوب هم همینطور. مسلم هست که در اون شرایط بر طبق نشانههای دیگهای از وضع خورشید تشخیص داده میشه که چه موقعی از روز هست. مثلاً من میدونم در قطب جنوب، در 6 ماهی که شب هست هوا گرگ و میش هست، ولی باز هم تاریکتر و روشنتر میشه، و در 6 ماهی که روز هست هم همیشه روشنایی یکجور نیست و خورشید توی آسمون بالا و پایین میره. مسلم هست در 6 ماه شب در قطب جنوب نمازها نماز شب حساب نمیشه! فکر میکنم همین الآن هم در دانمارک هوا خیلی خنکتر باشه، ولی با این حال شک دارم مسلمانانشون 21 ساعت از روز رو روزه باشن. |
|||
|
۱۱:۴۸, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان، این نمیشه که!نه خیر روزه همین قدره که گفتم ولی بر طبق فتاوا از اونجایی که کار بسیار سخته باید به ساعت مناطق معتدله عمل کرد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ملاكهاى تشخيص روزه خالص از روزه ريايى | بیداری اندیشه | 0 | 1,741 |
۶/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: 40407108269838455108.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/40407108269838455108.jpg)