|
چرا بچه نباید بره مهد کودک؟؟؟
|
|
۱۱:۴۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من شنیدم امام خمینی(رحمة الله علیه) مخالف فرستادن بچه به مهد کودک بودن!!!
انشاالله که درست شنیده باشم، اگه درسته ب نظرتون چرا امام خمینی(رحمة الله علیه) همچین نظری داشتن؟
|
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من از یه سالگی رفتم مهد از مهد هم متنفرم،البته از اونجایی که ما دهه شصتی بودیم و کلا در دوران مدرسه هم ،مدارس بدی داشتیم،مهدمون هم همینطور بود اما الان مهد ها خیلی بهتر شدن،اصلا قابل مقایسه با قدیم نیس دوستم مربیه مهده،و در دوره های کلاسشون تمام سنین طبقه بندی شده که بچه در هر دوره چه مفاهیمی رو میفهمه،حالا مفاهیم دینی،ریاضی،علوم،فرهنگی و ... باید دید امام خمینی دلیل اصلیش چی بوده به نظرم حتی خانم های خونه دار بد نیست که بچه اشون هفته ای چند ساعت بره مهد تعامل اجتماعی یاد میگیره |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
داااش من با اگه درست باشه که نمیشه جواب داد هر وقت مطمئن شدی امام خمینی این حرفو زده بگو تا بشه روش فکر کرد
|
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این مسئله جدای از این که امام (رحمة الله علیه) چنین صحبتی کردند یانه، اهمیت ویژه ای داره. رفتن بچه ها به مهدکودک هم مثل بسیاری از موارد دیگه مزایا و معایب خودشو داره... زمان فرستادن بچه ها به مهد کودک مهمه... مهدکودکی که انتخاب میشه... تعداد ساعات وروزهایی که بچه به مهد فرستاده میشه و.... همه و همه در تعیین این مزایا و معایب نقش دارند... البته اگه اینجا صرفا دنبال نظر امام(رحمة الله علیه) و علت آن هستیم، بحث دیگری است...
|
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آها............... اگه صحبت کلا در مورد معایب و مزایا مهد کودکه ما تسلیم . من بد متوجه شدم
شرمنده . . . یاعلی |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۱۶:۵۷ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بفرمائید، این هم سند:
آسیب های ناشی از شاکله ی غیرصحیح تربیتی مادران سپردن و نگهداری کودکان در مهدکودک یکی از عوارض و لوازم پدیده اشتغال و یکی از امور جانشین شده اوقات جدایی از مادر است، که خالی از آفات نیست و تمایلات کودک هرگز از این طریق به طور کامل ارضا نمی شود. تمایلات کودک، تنها در خانه و بیشتر به واسطه ی مادر ارضا می شود و عواطف مادری بعد از حب ذات، قوی ترین احساس است. ([24]) هرچند کودک در مهد وضعیت مطلوبی داشته باشد، اما نیاز عاطفی وی به طور کامل برآورده نمی شود. میزان تأثیرات مهد بر کودک با توجه به زمان حضور وی و کیفیت محیط متفاوت است. هرچند مهد به عنوان مرکز آموزش غیررسمی و محیط اجتماعی کوچک، نقش به سزایی در تربیت کودک دارد، اما مطالعات نشان می دهد رشد کودکانی که در خانه از مهر و محبت والدین برخوردارند، بهتر از کودکانی است که در پرورشگاه های عمومی تربیت می شوند. ([25]) به راستی کدام کودک، مراکز نگهداری کودکان را به آغوش گرم مادر خود ترجیح می دهد و کدام مادر فرزند خود را روزانه ساعاتی بی نیاز از نوازش های خود می بیند؟! اینا رو امام خمینی(رحمة الله علیه) گفتن، ادامش هم تو سایت زیر هست، اگه دوس داشتین حتماً ببینین. http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart...6793/81329 |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۲/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مهرومحبت مادربه بچه همانقدراهمیت داردکه استقلال واعتمادبنفس وحضوردرجامعه و....!بیشترمادران ازتعلیم وتربیت علمی اطلاع کاملی ندارن مثلا کودک ازروزی که بدنیا میاید تا14ماهگی یکسری صفتها مانند حرمت نفس واعتمادبنفس پایه هایش گذاشته میشود(نه اینکه بعداز14ماهگی نمیشود روی حرمت نفس و...نتوان کارکرد)احساس امنیتی که کودک درآغوش مادرمیکنددرآغوش حتی پدراحساس نمیکند برای همین علم میگوید کودک زیر 14ماهه حتی الامکان درآغوش مادرباشد ودیگران تاجاییکه امکان داردکمترکودک رابغل کنند!!!بنابراین علم روزپیشنهادمیکندمادرشاغل این ایام رامرخصی بگیرد(درحالیکه ماگاهی بدون شناخت علم روانشناسی راغربی میدانیم وردمیکنیم درحالیکه نکات مهمی درهمین روانشناسی وجوددارد) همین علم میگوید بچه تاجاییکه امکان دارددررختخواب خودبخوابد ازطرفی کوچکترین تحقیر طعنه کنایه روی حرمت نفس کودک اثرسو دارد مهدکودک از3سالگی برای بچه مهم میگردد چون بین بچه وبزرگترهایش جنگ قدرت آغازمیشود وتبعات آن کودک ووالدینش راازپا درمیاوردلذا بچه باهمسالانش باشد بهتررشدمیکند و.......
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |