کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
21 رمضان سالروز شهادت سعید چندانی (سنّی شفایافته وهدایت شده)
۱۶:۳۰, ۶/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۴ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

1- حدود دو سال قبل بود که یک موضوعی رو دیده بودم توی تالار درباره سعید چندانی. یک مستندی ساخته بودند درباره این شهید بزرگوار. یادمه لینکش خراب بود و نشد دانلودش کنم. من هم دیگه پیگیرش نشدم.

2- بعد از حدود دو سال همین چند وقت پیش این مستند رو دانلود کردم. ولی باز هم متأسفانه ندیدمش. و این مستند هم مثل قبلیها رفت توی بایگانی چیزهایی که فقط دانلودشون کرم و نیم نگاهی هم بهشون ننداختم.

3- یکی از روزهای ماه رمضان امسال، فیلم ویژه برنامه ای رو از شبکه ولایت دانلود کردم که اسمش بود « چشم امید » ... که در شب نیمه شعبان امسال بصورت زنده بخش شد.
از اونجایی که ارادت خاصی به مستبصرین بزرگوار دارم، و خیلی دوستشون دارم، (چون عقیده دارم اینها از من خیلی محبّ تر و شیعه تر نسبت به اهل بیت علیهم السّلام هستند و...) با علاقه ی زیادی شروع به دیدن این ویژه برنامه کردم.

بسیار برنامه تأثیرگذار و زیبایی بود. تازه با سعید چندانی عزیز آشنا شدم و فهمیدم که چه بزرگواری بود این عزیز.

خلاصه ی داستان این بزرگوار رو اگر قبلا نشنیدید و ندیدید، مطالعه کنید:

سعید چندانی متولد 1360، در استان سیستان و بلوچستان، منطقه سنی نشین، که مذهبش هم حنفی بود.
این بزرگوار در سن حدود 12 ، 13 سالگی، چند ماهی در حوزه اهل سنت، طلبه بود. و در کنار طلبگی در یک کارواش مشغول کار بود. یک روز در کارواش برای ایشون اتفاقی میفته، و لگن ایشون آسیب شدیدی میبنه. بعد از مدتی ایشون رو به بیمارستان میبرن برای عمل جراحی. ولی متوجه میشن که یک غدّه ی بدخیمی تو بدنش وجود داره. به تهران اعزامش میکنن. ولی دکترها جوابش کردن. و هیچ امیدی به زنده بودنش نبود.

مادر بزرگوار ایشون با اون حالت مادرانه به درگاه خداوند متعال رو میارن و خواستار شفا یافتن فرزند عزیزشون میشن. شبی در خواب مشاهده میکنن که شخص بزرگواری تشریف میارن و میفرمایند: «پسرتو ببر پیش پسرم تو قم». مادر ایشون بعد از بیداری پرس و جو میکنند که آیا زیارتگاهی تو قم داریم؟ میگن: بله. حضرت معصومه (سلام الله علیها). مادرشون میگن: خانم نه. آقا. جواب میدن: نه کسی نیست. (تو ذهنشو این بود که باید مقبره ای باشه.)

مادر ایشون وارد نمازخونه میشن. مشغول عبادت بودند که خانمی از پشت سر تشریف میارن و فقط می فرمایند: « جمکران » و میرن. مادر ایشون متوجه میشن که جمکران دوای درد آقا سعیده.

به سرعت میرن بالا و به دکتر میگن: آقای دکتر؛ اگه جمکران قرصه، به من بده. اگه شربته، به من بده. اگه دارویی، پوشیدنی ای، نوشیدنی ای هست، به من بده...

... به هر حال ایشون رو راهنمایی میکنن به مسجد مقدّس جمکران. وقتی به قم رسیدند، مادرشون رو به حضرت معصومه (سلام الله علیها) میکنن و میگن که خانم جان؛ سعید جان مریضه. بی حاله. من میرم و شفای سعید جان رو میگیرم و میام.

وقتی به مسجد میرسند، تو یه اتاقی ساکن میشن.... ... ...

شب شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بود.

*** سعید میگه: «خوابيدم. بين خواب و بيداري دو نفر اومدن توي اتاقم يه خانوم و يه آقا. با هم عربي حرف ميزدن. من به اونا اعتنايي نكردم. آقا كنارم نشست و سلام كرد. پتو رو از روي سرم ورداشتم و از روي اجبار جواب دادم. آقا به نظرم آشنا اومد. خانومه روبند و چادر سياه داشت. چند دقيقه اي با هم صحبت كرديم راجع به يه موضوعي و با زبان عربي در صورتي كه من عربي اصلا بلد نيستم ولي زبانشان را ميفهميدم. اون خانومه خودشو معرفي كرد و گفت:فاطمه زهراست(سلام الله علیها) و گفت كه چون مادرت خيلي گريه و التماس ميكنه من سفارش شمارو به فرزندم مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كردم.... »

با دستی که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر بدن ایشون میکشند، آقا سعید شفا پیدا میکنه و هیچ یک از علائم بیماری در این شخص دیگه وجود نداره... ... ...

*** مادرش در بدو ورود به مسجد، یک عهدی بسته بود: « اگه سعید شفا پیدا کنه، من پیرو شما میشم. »

به عهد خودشون وفا کردند و شدند از شیعیان و پیروان راستین مولا علی علیه السّلام و ائمه ی بعد از ایشان.
وقتی به سیستان و بلوچستان بر میگردند، خانواده چندانی، جان سعید رو در خطر میبینند. و برای ادامه تحصیل ایشون رو به مشهد می فرستند.

*** سعید به خانواده گفته بود که: من مدت کمی میهمان شما هستم و باید برم...
سعید چندانی به یکی از خادمین مسجد جمکران گفته بود که: سیّد؛ من رفتنی هستم و آقا علی بن موسی الرّضا (علیه السلام) فرمودند که بیا که جایگاه تو پیش ماست... و دیدار ما تا زمان ظهور ولیّ الله أعظم أرواحنا فداه...

بعد از مدتی، وهابیت ملعون، این شخص بزرگوار و عنایت شده رو مسموم و مضروب کرد، و ایشون در شب 21 رمضان سال 1375 به شهادت رسیدند.

به راستی که سعید چندانی، خاری بود در چشمان منکران مهدویت و منکران زنده بودن حضرت مهدی أرواحنا فداه. علی الخصوص وهابیت ملعون.

* تولّد سعید چندانی، مصادف بود با میلاد حضرت عیسی علیه السّلام.
* شفا یافتن و تولّد دوباره ایشون، مصادف بود با شهادت بی بی فاطمة الزّهراء علیها السّلام.
* شهادت و سوّمین تولّد این بزرگوار، مصادف شد با شهادت امیرالمؤمین علی علیه السّلام.

برادر آقا سعید، تو این ویژه برنامه گفته بود که سعید رو در حرم مطهر، صحن جمهوری به خاک سپردند.
روز 12 رمضان، روز آشنایی من با ایشون بود. مزار ایشون رو تو بهشت ثامن صحن جمهوری به سختی پیدا کردم. حرف دل هایی زدم. قصد کردم ثواب قرائت قرآن در ماه مبارک رمضان رو هدیه به این بزرگوار بکنم که البته ناقابله.

اگه خواستید به زیارت این شهید بزرگوار برید، ایشون در بهشت ثامن صحن جمهوری اسلامی، بلوک 93 مدفون هستند.

[تصویر: 01.jpg]

[تصویر: 02.jpg]

فراموش نکنید که این شخص، عنایت شده ی ولیّ الله الأعظم أرواحنا فداه هستند. در زمان رجعت هم همونطور که خودشون گفتند، إن شاءالله برخواهند گشت. اگه حاجتی دارید، از ایشون ملتماسانه بخواهید. من هم در خدمت شما هستم اگه پیامی دارید که میخواهید به ایشون برسونم. گرچه: بعد منزل نبود در سفر روحانی...

روی قبر ایشون چیزهایی نوشته شده بود که البته تقریبا پاک شده بود و خیلی کمرنگ بود. ولی چیزهایی که قابل خوندن بود رو اینجا مینویسم:

• تورو خدا، تورو حضرت عباس (علیه السلام)، تورو حضرت فاطمه (سلام الله علیها)، به من هم نظر کن.
• دمت گرم مشتی. فقط ازت یه چیز میخوام. از آقام بخواه که ... ... ...
التماس دعا ... ... ...

أللّهمّ إن حال بَینَنا و بَینَهُ الموتُ الّذی جعلتَه علی عبادِک حتماً مقضیّاً فأخرجنا من قبرِنا... ... ...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، m.hossein ، hessam ، mohammad reza ، Agha sayyed ، عبدالرحیم ، N.Mahdavian ، شیدا ، میلاد.م ، Asma ، بیداری12 ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Night moans ، fatemeh ، ANTI satan ، منادی حق ، mahdyshr ، .منتظر ، عبدالرحمن ، شاهد ، یاوران مهدی ، Islam ، Hadith ، مصباح ، یاســین ، mkashipazha ، عمار94
۴:۰۷, ۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
.
.
نقل قول:3- یکی از روزهای ماه رمضان امسال، فیلم ویژه برنامه ای رو از شبکه ولایت دانلود کردم که اسمش بود « چشم امید » ... که در شب نیمه شعبان امسال بصورت زنده بخش شد.
از اونجایی که ارادت خاصی به مستبصرین بزرگوار دارم، و خیلی دوستشون دارم، (چون عقیده دارم اینها از من خیلی محبّ تر و شیعه تر نسبت به اهل بیت علیهم السّلام هستند و...) با علاقه ی زیادی شروع به دیدن این ویژه برنامه کردم.

بسیار برنامه تأثیرگذار و زیبایی بود. تازه با سعید چندانی عزیز آشنا شدم و فهمیدم که چه بزرگواری بود این عزیز.
.
* ويژه برنامه چشم اميد 1 - * باحضور برادر شهيد سعيد چنداني
.
.
نقل قول:
1- حدود دو سال قبل بود که یک موضوعی رو دیده بودم توی تالار درباره سعید چندانی. یک مستندی ساخته بودند درباره این شهید بزرگوار. یادمه لینکش خراب بود و نشد دانلودش کنم. من هم دیگه پیگیرش نشدم.

.
مستند شفا گرفتن سعید چندانی سنی در جمکران وکشته شدنش توسط وهابی

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، أین المنتظر ، hessam ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، Night moans ، fatemeh ، N.Mahdavian ، .منتظر ، عبدالرحمن ، شاهد ، یاوران مهدی ، مصباح ، عبدالرحیم ، یاســین ، m.hossein
۱۶:۰۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

چند روز قبل یک تلنگری خوردم.

شخص بزرگواری به من گفتند:

خوبه که توجه کنی به اینکه سعید بدست امام زمان ارواحنافداه شفا گرفت و مورد عنایت حضرت قرار گرفت و آقا رو دید و ...

ولی:

برو تحقیق کن ببین سعید چه کرده که تو این سنّ کم تونسته آقا رو ببینه و با ایشون ارتباط برقرار کنه ؟؟؟

بعد گفتند:

دو موردش رو بهت میگم. بقیش رو خودت تحقیق کن:

1- مال حرام نخورد.
2- نگاه حرام نکرد.
3- ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Asma ، میلاد.م ، شیدا ، N.Mahdavian ، .منتظر ، عبدالرحمن ، شاهد ، یاوران مهدی ، Hadith ، مصباح ، عبدالرحیم ، یاســین ، fatemeh ، m.hossein
۱۵:۴۲, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

18 ساله شد ... شهادتش ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، عبدالرحیم ، یاســین ، fatemeh ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]