|
اکتشافاتی که غرب از ما دزدید
|
|
۱۶:۳۱, ۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۱:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۷, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:بسیاری از دستگاه های که غربی ها مدعی ساخت آنها هستند قبلاً به وسیله مسلمین ساخته شده است از جمله این وسایل می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1-موتور بخار 2- توپ 3- هواپیما 4- زره پوش 5- تفنگ 6- موشک 7- راکت 8- نارنجک 9- ساعتهای آبی، آفتابی و مکانیکی 10- انواع روبات و آدمک 11- وسایل چاپ 12- آسیاب های بادی 13- انواع پمپ های آبی پیستونی 14- انواع عدسی 15- تلکسوپ 16- پروجکشن 17-دوربین عکاسی 18- قطب نما 19- کلیه وسایل نجوم و رصد 20- عینک 21- صابون 22-الکل 23- شیرهای یک طرفه 24- نفت سفید 25- بنزین 26- کنسرو غذا 27- قهوه 28- قرص و کپسول 29- الگزیر 30- چرخ لنگ 31- انواع چرخ دنده 32- پنی سیلین 3- الانبیق 34- بالون 35- فلاکس 36- پارافین 37- دستگاههای تقطیر 38- دستگاههای تصعید 39- اثال 40- قانون(ابزار موسیقی) 41- رباب 42- گیتار 43- ماندلا 44- ماندلین 45- پاندرا 46- ربک 47- روبیه 48-فلوت 49- نفیر 50- سورنای 51- طنبور 52-نقاره 53- باطری برق 54- ترمومتر 55- وسایل اندازه گیری حجم 56- وسایل اندازه گیری جرم 57-ترازوهای دقیق 58- دستگاههای تراش بسیار بزرگ تا قطر 10 متر 59- آونک 60- سرنگ تزریق 61- نخ بخیه قابل جذب 62- نخ بخیه غیر قابل جذب63- لامپ الکتریکی 64- تمام ابزارهای دستی مخصوص جراحی و...ماشین بخار به نام آیولیپایل رو اولین بار هرون اسکندرانی چند سال پس از میلاد مسیح اختراع کرد. فرضیه زمین مرکزی منسوب به آریستارخوس ساموسیه که نظریه ی دوایر خارج از مرکزش نسخه ی ناقصی از حرکت گردشاری کوپرنیکیه. ایشون اولین نقشه سه بعدی آسمان رو تهیه کردن. اراتستن 200 سال بعد از میلاد مسیح محیط زمین رو 39680 کیلومتر برآورد کرده. اراتستن میل کلی دایره البروج رو 23.51 درجه تخمین زده که نصف یک صدم مقدار واقعی اشتباهه. ارشمیدس با استفاده از ابزار های اندازه گیری حجم و وزن تونست ناخالصی تاج هیرون پادشاه رو برملا کنه. اسطرلاب و ذات الربع ابزارهای رایج ستاره شناسی بطلمیوسی بودن. باتری رو بابلی ها 7 هزار سال قبل استفاده می کردن. عدسی قدمتی دو هزار و پونصد ساله داره. استفاده از تکنیک بخیه رو می شه در نوشته های جالینوس پیدا کرد... کتسیبیوس اسکندرانی فیزیک سیفونها رو که مصری ها 1500 سال قبل از میلاد به کار می بردن مورد مطالعه قرار داده؛ پمپ باد، ارگ آبی و ساعت آبی رو توسعه داده. اراسیستراتوس عمل زبان کوچک، دریچه های آئورتی و ریوی قلب، مخ و مخچه رو شرح داده و با اختراع نوع خاصی از گارماسنج استنشاقی به بررسی سوخت و ساز بدن پرداخته. هروفیلوس خالکدونی، شرح جامعی از اعصاب شبکیه و بینایی چشم داره، کار اعصاب و مغز رو تشخیص داده، تقسیم اونها ها به اعصاب حساسه و محرکه رو پایه گذاری کرده، سرخرگ ها و سیاهرگ ها رو از هم متمایز کرده و... فرمول صابون ترکیبی از آب، ماده قلیایی و روغن سنا بر روی لوح گلی تقریبا مربوط به 2200 سال پیش موجوده........................................................... من که وقت و حوصلم به بیش از این نمی رسه ولی تلاش این تاریخنگاران مسلمان در جعل تاریخ ستودنیه. ![]() (۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۰۶)وحید110 نوشته است: بعضی از منابع که در مقاله موجوده . اوه بله. مثلا من همین الان تاریخچه زمان رو نگاه می کردم. هاوکینگ در تاریخچه زمان کوچکترین اتهامی در مورد این که نیوتن دستاورد های علمیشو از دیگران می دزدیه مطرح نکرده. (برن فصل اسحاق نیوتن رو بخونید) خب این منبع که یکی از دروغ های شما رو برملا کرد. چرا یه سند از ابن سینا، امام فخررازی یا هبةالله بغدادی در مورد حسابان به من نشون نمی دین؟؟؟؟؟ نقل قول:چنانچه کپلر شدیداً از ناحیه چشم دچار مشکل بود و به سختی می توانست اشیاء را ببیند. حال چگونه است که او را یک ستاره شناس به ما جا زده اند. در واقع او مترجمی بوده است که کتابهای دانشمندان مسلمان را ترجمه می کرده است. کارهايی که کپلر ارائه داده تمام آنها قبلاً به وسیله دانشمندان مسلمان ارائه شده است. کپلر شدیداً از ناحیه چشم دچار مشکل بود و به سختی می توانست اشیاء را ببیند؟ واقعا؟ اما می توانست کتاب های دانشمندان را ببیند و ترجمه کند؟! کسانی که افسانه ی رها کردن یک پر و یک چکش از برج پیزا رو مطرح می کنن تنها نشون می دن که کارهای علمی گالیله در رابطه با شتاب و سقوط اشیا از جمله کار بر روی سطوح شیبدار و ... رو مطالعه نکردن. کسانی که در کتب دانشمندان اسلامی دنبال قانون اول نیوتن می گردن حتی نمی تونن قانون دوم نیوتنو توضیح بدن. (ضمنا نباید علم تجربی مدرن رو با مشاهدات روزمره اشتباه بگیری. از سال ها پیش دانشمندا و حتی افراد عادی می تونستن توجهاتی در مورد رفتار طبیعت و یا گزاره های فیلسوفانه در مورد رفتار جهان داشته باشن. این ها رو نباید با اصل علم ترکیب کرد. علم تجربی یعنی "محاسبه ی کمیت" ها و "کشف رابطه ی بین اون" ها. ) امیدوارم کمتر دانشمندان بزرگ این مرز و بوم رو با خالی بندی هاتون در مورد علم مضحکه کنین. |
|||
|
۱۷:۱۰, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۶)namekarbary نوشته است: واقعا؟!سلام بیسواد که نیستم! با همین قوانین نیوتون کنکور دادم و دانشگاه قبول شدم قانون اول نیوتون از اشارات التنبیهات ابن سینا کپی برداری شده قانون دوم نیتون از المباحث المشرقیه فخر رازی قانون سوم از المعابر فی الحکمة بغدادی مشکل اینه که به ما یاد دادن اول کتب و قوانین غربی ها رو بخونیم ، نه کتاب های شرقی رو. در ضمن شما که می گی فقط افراد روستاهای دور افتاده از گرد بودن زمین اطلاع داشتند ، پس چرا این همه فیلم و انیمیشن ساختند غربی ها در مورد کشف فوق العاده کوپرنیک؟و تفکرات اشتباه غربی ها؟ |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۰ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
عزیزم کار کوپرنیک مربوط می شد به خورشید مرکزی نه کرویت زمین...
قوانین نیوتن هم نامساویست با جساب دیفرانسیل و انتگرال "اختلاف حرکت در دو جسم به دلیل خود شی نیست بلکه به علت مقدار نیروی است که بر آنها وارد می شود مقدار انرژی جسم بزرگ در حال حرکت نسبت به جسم کوچکتر بیشتر است به دلیل اینکه جسم کوچک در جسم برزگ هم وجود دارد و آنچه در کوچکتر وجود دارد به مقدار بیشتر در جسم بزرگتر وجود دارد" یکی از آقایون باسواد بیاد ربط این گزاره به قانون دوم نیوتن (F = ma) رو به من بگه. در این جا کوچکترین صحبتی از شتاب نشده. اصلا بدون مشتق و انتگرال چه طوری امکان داره قانون دوم نیوتن رو بیان کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۷:۲۳, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
این حرف غربی ها مثل این هست که یک نفر بگه فلان چیز رو پدر بزرگ من کشف کرده ، بهش سند نشون بدی که قبل پدر بزرگ شما جد ما کشفش کرده بوده ، برداره بگه نخیرم! قبلش پدربزرگ اجداد من کشفشون کرده بوده. آدم می مونه دروغ اولشون رو باور کنه یا دومیش رو. |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۳)دل خسته نوشته است: سلام من فکر می کنم این تنها ناشی از عدم مطالعه تاریخه. وگرنه، نه، اینها از همون ابتدا معلوم بوده. البته شما مختاری هر دروغی به خوردت می دن باور کنی.
|
|||
|
۱۸:۱۴, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
راستش وقت بحث کردن توی فروم رو ندارم .
منتها بحث نجومش رو خودم قبلا تحقیق کردم چون در نجوم اندک تخصصی هم دارم . دیگه این سر نخ بود تحقیق با خود دوستان
|
|||
|
۱۸:۱۶, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۱۹:۳۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
...و آخــــر خـفتند!
(۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۱۴)وحید110 نوشته است: راستش وقت بحث کردن توی فروم رو ندارم .سر نخ بود یا وسط نخ یا ته نخ؟؟؟ چند تا کتاب در مورد ستاره شناسی یونان باستان خوندی؟ مطمئنا هر کسی این توهم رو در زمینه ی نجوم به وجود آورده نیت پاکی نداشته. جدا از منابع سرشار یونانی ها در زمینه ی ستاره شناسی اونقدر ارجاعات به دستاورد های یونانیان و هندیان در نوشته های امثال ابن سینا و بیرونی هست که هر کسی ازش آگاه بشه. من هم دوستان رو بتحقیق در تاریخ یونان باستان دعوت می کنم. |
|||
|
۱۸:۳۹, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۰:۱۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:من که وقت و حوصلم به بیش از این نمی رسه ولی تلاش مسلمین در جعل تاریخ ستودنیه. متاسفم ولی شما نمیتونی با چند تا مثال خاص دانشمندان اسلامی را جاعل بخونی دلایلش هم حتما در خلال حرف های آینده ی من هست نقل قول:چرا یه سند از ابن سینا، امام فخررازی یا هبةالله بغدادی در مورد حسابان به من نشون نمی دین؟؟؟؟؟ببین برادر من تقریبا از اول قرن دوم هجری زمان امام باقر(علیه السلام) اوج شکوفایی علمی اسلامی آغاز شد و تا جنگ های صلیبی از آن موقع به بعد علم اسلامی رو به زوال گذاشت(الآن میخواهیم بریم افطاری جایی اگه خواستید دلایلش رو هم میگم) دوران شکوفایی علمی اروپا حدود دوران رنسانس بود. خیلی از منابع اونها یونانی بود و خیلی خیلی آنها از منابع اسلامی بوده. دانشمندای ایرانی و عربی کتاب های یونانی را ترجمه کردند و قطعا گسترش دادند این نبوده که به خودشون نسبت بدهند. علم ثابت نمیمونه گسترش پیدا میکنه ان شاءالله بقیه ی مطالبم را در اسرع وقت خواهم گفت. نقل قول:من فکر می کنم این تنها ناشی از عدم مطالعه تاریخه. وگرنه، نه، اینها از همون ابتدا معلوم بوده. البته شما مختاری هر دروغی به خوردت می دن باور کنی.بعد برادرم تهمت نزن خواهشا. علم مخصوصا تاریخ خورنی نیست تحقیقی دنبالش باید بری. |
|||
|
۲۱:۲۰, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۶ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۰)دل خسته نوشته است: سلامتو ادعا می کنی این قوانین کار دانشمندان مسلمانه؟ اینم جوابت: نقل قول:همانگونه که می دانید هر جسم در طبع و حالت خاصی می باشد و از این حالت خارج نمی شود مگر اینکه یک عامل خارجی برروی آن تأثیر بگذارد قانون اول نیوتن می گه اگه برایند نیروهای بر یک جسم صفر باشه، اون جسم با سرعت ثابت حرکت می کنه یا ساکنه. سرعت هم که برابر مشتق مکان نسبت به زمان هست. به همین دلیل که مشتق را نمی شناختند سرعت رو هم نمی شناختند و نمی تونستند گزاره ای در مورد اون مطرح کنند. نقل قول:اختلاف حرکت در دو جسم به دلیل خود شی نیست بلکه به علت مقدار نیروی است که بر آنها وارد می شود مقدار انرژی جسم بزرگ در حال حرکت نسبت به جسم کوچکتر بیشتر است به دلیل اینکه جسم کوچک در جسم برزگ هم وجود دارد و آنچه در کوچکتر وجود دارد به مقدار بیشتر در جسم بزرگتر وجود دارد قانون دوم نیوتن می گه نیرو متناسبه با جرم در شتاب. این جا نه خبری از تناسب نیرو و جرم هست و نه حرفی از شتاب به میون اومده. پس قانون دوم نیوتنی هم نمی بینیم. نقل قول:حلقه (شی) که بین دو نیروی متضاد ساکن می ماند به علت این است که هر دو نیروی وارد بر جسم مساوی و مخالف هم هستند. این هم تنها مثالی از قانون اول نیوتن (جسم در حال سکون) هست. (دقت کنید که در قانون سوم نیوتن همیشه دو شیء دخیلند نه کمتر) خب ظاهرا تنها گزاره مطابق بر قانون اول نیوتن این هست که اگه برایند نیرو ها بر جسمی صفر باشن اون جسم در حال سکونه. لازمه برای کشف نیمی از قانون اول نیوتن به دانشمندان مسلمان تبریک بگیم. (۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۹)m.hossein نوشته است: متاسفم ولی شما نمیتونی با چند تا مثال خاص دانشمندان اسلامی را جاعل بخونی دلایلش هم حتما در خلال حرف های آینده ی من هست من دانشمندان اسلامی رو جاعل نخوندم. تاریخ نگار های مسلمان رو جاعل خوندم. با این حال اگه فکر می کنی جمله ی بهتری هست که می تونم جایگزین اون جمله کنم بگو. (۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۳۹)m.hossein نوشته است: ببین برادر من تقریبا از اول قرن دوم هجری زمان امام باقر(علیه السلام) اوج شکوفایی علمی اسلامی آغاز شد و تا جنگ های صلیبی از آن موقع به بعد علم اسلامی رو به زوال گذاشت(الآن میخواهیم بریم افطاری جایی اگه خواستید دلایلش رو هم میگم) [/quote] این صحبت رو به اون کسانی بفرمایید که می خوان خط مستقیمی از هیچ به شکوفایی اسلامی بکشن؛ چه دستاورد های این وری ها و چه اونوری ها رو به اسم خودشون بزنن... |
|||
|
۰:۲۱, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۸)namekarbary نوشته است: عزیزم کار کوپرنیک مربوط می شد به خورشید مرکزی نه کرویت زمین...سلام مشتق و انتگرال مسائل چانبی هستند. هر مربعی مستطیل هست ، ولی ما نیازی نداریم حتما تمام مسائل مربوط به تمام مستطیل ها رو بدونیم تا بتونیم در مورد مربع ها اظهار نظر کنیم. کوپرنیک یا هر کس دیگه ای ، من خودم در دوران کودکی بارها در مورد گرد بودن زمین فیلم و سریال دیدم و کشف های اون زمان که چقدر مثلا کشف های بزرگی بودند.همین حرکت زمین و خورشید رو هم که در قرآن داشتیم سالها قبل کوپرنیک. در ضمن مشتق در حالت اولیه همون شیب هست و اختلاف دو نقطه در تابع.اگر تابع خطی باشه راحت قابل به دست آوردن و نیاز به قوانین پیچیده ریاضی نداره. اما ربط اون دو مسئله بالا. بعث از اختلاف حرکت هست.مراد از حرکت در این جمله سرعت هست.اختلاف حرکت یعنی این که دو جسم با دو وزن متفاوت ، پاسخ های متفاوتی به انرژی می دند و جسم کوچک تر با انرژی کمتری به این سرعت می رسه.که با کمی تعمیم (از ابتدا که جسم سرعت نهایی نداشته!یعنی برای هر سرعتی تا رسیدن به سرعت نهایی همین قانون برقراره.پس برای رسیدن به سرعت بالاتر نیروی بیشتر نیاز هست در جسم بزرگتر ) ، همین قانون نیوتون به دست می آد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |