کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حجاب در نماز(خدا مرد است؟)
۳:۳۱, ۵/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
دوستان یه سوالی هست که چند ماهی میشه ذهن منو مشغول کرده و بارها خواستم اینجا در میون بذارم اما ترسیدم که مسخره ام کنید که چیز به این سادگی رو نمیدونم خوشحال میشم دوستان کمک کنند و ممنون میشم اگه ساده و در حد فهم من بگن نه مقالات طولانی و از این حرفا!!!!

این بحث من و آقای مهندس (همکارم ) به صورت خلاصه
شما هر چقدر هم بگی من قبول نمیکنم بازم میگم خدا مرده من یه سوال ازت میپرسم تو هر چقدر هم میخوای روش فکر کن از هر کسی هم میخوای بپرس!
+ شما بپرس من همین الان جواب میدم!
- چرا وقتی داری نماز میخونی باید چادر سرت کنی مگه خدا مرده؟
+خوب شاید واسه اینه که اگه نامحرم یدفعه اومد تو ما حجاب داشته باشیم.
_نه شما برو تو اتاق درم قفل کن دو تا نگهبان هم دم در بذار هیچکس نیاد تو بازم برای خوندن نماز باید حجاب کاملت رو رعایت کنی

با خودم گفتم از شما بپرسم واقعا چرا؟؟؟Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، علمدار133 ، soshiant ، m.hossein ، آلاله ، Night moans ، Havbb 110 ، یاوران مهدی ، فرمیسک ، SAViOR ، لبخند خدا ، حوریه سادات ، ساقی ، blue.blood ، مهدی2012 ، fafa* ، viana ، ali0077 ، Atosa ، mkashipazha

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۷, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
من نظر شخصیم رو گفتم و خیلی عذر میخوام که با نظر شما فرق داره،امیدوارم بنده را عفو بفرمایید
در ضمن بنده نگفتم یک زن با موهای خودش تحریک میشه
منظور اینکه کلا بانوان سرگرمی های زیادی دارند نسبت به اقایون،ایتو دیگه همه میدونن که اقایون تمرکزشون بهتره و خانم ها در آن واحد به ده چیز فکر میکنند
ببخشید که منظور بنده رو متوجه نشدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، viana
۱۵:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۳ توسط M912.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۷)nina نوشته است:  من نظر شخصیم رو گفتم و خیلی عذر میخوام که با نظر شما فرق داره،امیدوارم بنده را عفو بفرمایید
در ضمن بنده نگفتم یک زن با موهای خودش تحریک میشه
منظور اینکه کلا بانوان سرگرمی های زیادی دارند نسبت به اقایون،ایتو دیگه همه میدونن که اقایون تمرکزشون بهتره و خانم ها در آن واحد به ده چیز فکر میکنند
ببخشید که منظور بنده رو متوجه نشدید
oواهش میکنم شما ببخشید که من حقیقت رو بهتون گفتمSmile
درسته شما اینو نگفتین ولی اگه این حتی کوچکترین دلیل هم بوده باشه باز بی ربطه چون میتونیم به رنگ فرش سجاده چادر نماز نوع مهر و هزار چیز دیگه هم فکر کرد و این دلیل نمیشه آقایون فکر نکنن!
پس هر چیزی هم گفته باشین بازم ربطی نداره

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)Fateme135 نوشته است:  سلام
آقای محترم
مگه نمازخوندن بیرون وداخل خونه داره.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من توخونه میتونم ازنظرحجاب راحت تربخونم؟؟؟؟؟
مگه کیفیتش فرق داره بابیرون ازخونه؟؟؟؟؟؟؟
جوابی که به من دادید وبخونید یه بار..........!!!!!!!!!!!!!!!!
درمورد حکمتشم دوستان تابه اینجابرمبنای حدسیاتشون فرمودن غیرازاینه؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه وقتی نمیشه فرق زن ومرد رو توضیح داد به هردلیلی دوستان میگن حکمتی بوده.....
بله خواهر شما درست میگی و جالبش اینه مردا میگن بندگی کنید ولی نمیدونم چرا امثال این بندگی ها و اطاعت ها برای خودشون نیست
خو اگه بحث یه پارچه بودنه مردا هر چی پوشیدن؟ زنا یه پارچه باشن؟
یا زنا به موهاشون فکر میکنن مردا خیلی خوبن به هیچی فکر نمیکنن؟؟

خوب این دیگه پیچوندن نداره فکر میکنم سوال ساده است چرا جایی که نامحرم نیست باید خودمون رو بپوشونیم اگر بحث احترامه من خودم قبول دارم ولی بحث از یه تار موئه و حجاب کامل کامل!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۱۵:۵۷, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام

اگر میخوان با حجاب زن در نماز ثابت کنن خدا مرده !!!!!!!!! که یه سفسطه خنده داره !
نمیدونم اصلا نیاز هست ثابت بشه که سفسطس؟ چون خیلی تابلو هست !(اگر لازمه ت دلیل بیاریم!)
خدا همیشه زن رو میبینه . فقط که در نماز نیست .
دوم وقتی خداوند مرد میشه که اول زنی هم از همون جنس باشه . وقتی مرد و زنی باشه هدف تولید مثله ؟ لذت بردنه و... که در مورد خداوند مردوده
سوم مرهایی هستن که به زن محرمن و لازم نیست حجاب داشته باشه در مقابلشون ! جایی داریم بعضی وقتا حجاب فقط باید باشه
چهارم خدا همیشه انسان رو میبینه . موقع مثلا لباس عوض کردن و ... رو چرا نگفته حجاب؟!!
پنجم حجاب ربطی به مرد بودن نداره . به نامحرم بودن مربوطه . اونم این که نا محرم دچار شهوت و انحراف نشه .
حالا خداوند شهوت داره؟ اصلا جنس انسان با جنس خدا ربطی داره ؟ خدا با دیدن زن بی حجاب نعوذ باالله دینش به خطر میفته؟ دچار شهوت میشه؟
خدا اختیارش دست خودش نیست؟
و .....
اصلا میدونستید حرف بیحساب جواب نداره . و لازم نیست به این حرفا جوابی داده بشه؟

اما فرق نماز با دیگر حالات اوج بندگی و توجه خالص به خداست . حالا حجاب ممکنه با بندگانه ترن حالت انسان ارتباط داشته باشه .

یعنی خداوند حجاب زن رو جزیی از پسندیده ترین حالت فرد در نماز بدونه . نماز هم که میدونید مهم ترین عمل عبادیه

معصومین(علیه السلام) هم که همیشه در محضر خدا حاضر بودن . فقط در نماز طوری متوجه حضرت حق میشدن که کلا ذهنشون از دنیا جدا میشده .

اما یه نکته خیلی مهم هست .

دلیل اجرای یک حکم . ایات و روایاته و ...

حکمت اجرای حکم همین دلایل که ما با عقل ناقص خودمون میتراشیم گاهی درست گاهی غلط ...

مهمترین دلیل اجرای یک حکم تعبده . یه زمانی خداوند گوشت گاو رو برای بنی اسراییل حرام کرد و یه جایی فرمود به اونها که شنبه (یا یک شنبه ) ماهی نگیرید .

از قضا همون روز دریا پر ماهی میشد . خوب معلومه برای امتحان بود

یا یه جایی میفرماید نگهبانای جهنم ۱۹ تاست و میفرماید ما گفتیم ۱۹ تا تا ببینیم کیا بهانه جو هستند میگن چرا ۲۰ تا نیست .

اصلا مهم نیست خداوند فرموده چطوری عبادت رو انجام بدید . (مهمه اما نه در عبودیت ) مهم اینه که خدا گفته و خودش قانون میزاره . خودش قضاوت میکنه خودش پاداش میده . شاید شاید (نعوذ باالله ) یک امر بیهوده ای رو بخواد پاداش بده . و یا اصلا کم رو زیاد کنه و زیاد رو کم .

دلش بخواد ببخشه و بی دلیل یکی رو بکنه بهشت .
ما نه میتونیم بگیم چرا و نه کار دیگه . صاحب قدرته . صاحب علمه .

حالا ما یه وقتی میریم دنبال حکمت یه دستوری که به قدرت خدا پی ببریم . یا میبریم یا نمیبریم یا اصلا راه رو اشتباه میریم .

بعضی احکام هم هست مگه اینکه خود خدا بگه چراییش رو . مثلا چرا نماز ۴ رکتیه در عصر و ...
بالاخره بهانه جویی ما تموم میشه؟ چرا انم های ایدروٰن ۲ تاست
چرا ضریب جاذبه اینقدره .
چرا من نشدم پیغمبر؟!
چرا زمین گرده ....

خوب این تا کجا میخواد بره . این فقط یه جواب داره که با توحید حل میشه . یعنی جواب کلی . اگر خدا رو قبول داری میدونی حتما بهتر از م و تو میفهمه . دلیل داره اونم از نوع خوبش . اگر میخوای بندگی کنی بسم الله
اگر دنبال بهانه ای این جپاب داده شد هزار تا سوال دیگه ...

به خدا اعتماد داری یا نه؟

میخوای با علم و عقل ناقص بسنجی همه احکام رو ؟

واقعا که نفس انسان ادعای خدایی داره (پناه بر خدا )

النماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، فاطمه خانم ، یاوران مهدی ، M912 ، میلاد.م ، mohamad ، رضوانه ، viana
۱۸:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
آواتار
بحث بامزه ای!
خداوند فرموده جن و انس را نیافریدم مگر برای عبودیت .
می تونید تحقیق بفرمایید ببینید که عبودیت یعنی چه .
ولی به صورت خلاصه ... یک بنده برای آقای خودش در چه حالتی هست !؟
آقا از بنده خودش چه انتظاری دارد؟!
ما هم بنده خداوندیم . البته این دلیل نمیشود که در دین تحقیق نکنیم .
ولی وقتی خداوندم یفرماید که بنده باید پوشیده باشد . زن به این صورت و مرد به آن صورت . باید همین را رفتار کنیم .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، mohamad
۱۸:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۵:۵۷)وحید110 نوشته است:  سلام

اگر میخوان با حجاب زن در نماز ثابت کنن خدا مرده !!!!!!!!! که یه سفسطه خنده داره !
نمیدونم اصلا نیاز هست ثابت بشه که سفسطس؟ چون خیلی تابلو هست !(اگر لازمه ت دلیل بیاریم!)
خدا همیشه زن رو میبینه . فقط که در نماز نیست .
دوم وقتی خداوند مرد میشه که اول زنی هم از همون جنس باشه . وقتی مرد و زنی باشه هدف تولید مثله ؟ لذت بردنه و... که در مورد خداوند مردوده
سوم مرهایی هستن که به زن محرمن و لازم نیست حجاب داشته باشه در مقابلشون ! جایی داریم بعضی وقتا حجاب فقط باید باشه
چهارم خدا همیشه انسان رو میبینه . موقع مثلا لباس عوض کردن و ... رو چرا نگفته حجاب؟!!
پنجم حجاب ربطی به مرد بودن نداره . به نامحرم بودن مربوطه . اونم این که نا محرم دچار شهوت و انحراف نشه .
حالا خداوند شهوت داره؟ اصلا جنس انسان با جنس خدا ربطی داره ؟ خدا با دیدن زن بی حجاب نعوذ باالله دینش به خطر میفته؟ دچار شهوت میشه؟
خدا اختیارش دست خودش نیست؟
و .....
اصلا میدونستید حرف بیحساب جواب نداره . و لازم نیست به این حرفا جوابی داده بشه؟

اما فرق نماز با دیگر حالات اوج بندگی و توجه خالص به خداست . حالا حجاب ممکنه با بندگانه ترن حالت انسان ارتباط داشته باشه .

یعنی خداوند حجاب زن رو جزیی از پسندیده ترین حالت فرد در نماز بدونه . نماز هم که میدونید مهم ترین عمل عبادیه

معصومین(علیه السلام) هم که همیشه در محضر خدا حاضر بودن . فقط در نماز طوری متوجه حضرت حق میشدن که کلا ذهنشون از دنیا جدا میشده .

اما یه نکته خیلی مهم هست .

دلیل اجرای یک حکم . ایات و روایاته و ...

حکمت اجرای حکم همین دلایل که ما با عقل ناقص خودمون میتراشیم گاهی درست گاهی غلط ...

مهمترین دلیل اجرای یک حکم تعبده . یه زمانی خداوند گوشت گاو رو برای بنی اسراییل حرام کرد و یه جایی فرمود به اونها که شنبه (یا یک شنبه ) ماهی نگیرید .

از قضا همون روز دریا پر ماهی میشد . خوب معلومه برای امتحان بود

یا یه جایی میفرماید نگهبانای جهنم ۱۹ تاست و میفرماید ما گفتیم ۱۹ تا تا ببینیم کیا بهانه جو هستند میگن چرا ۲۰ تا نیست .

اصلا مهم نیست خداوند فرموده چطوری عبادت رو انجام بدید . (مهمه اما نه در عبودیت ) مهم اینه که خدا گفته و خودش قانون میزاره . خودش قضاوت میکنه خودش پاداش میده . شاید شاید (نعوذ باالله ) یک امر بیهوده ای رو بخواد پاداش بده . و یا اصلا کم رو زیاد کنه و زیاد رو کم .

دلش بخواد ببخشه و بی دلیل یکی رو بکنه بهشت .
ما نه میتونیم بگیم چرا و نه کار دیگه . صاحب قدرته . صاحب علمه .

حالا ما یه وقتی میریم دنبال حکمت یه دستوری که به قدرت خدا پی ببریم . یا میبریم یا نمیبریم یا اصلا راه رو اشتباه میریم .

بعضی احکام هم هست مگه اینکه خود خدا بگه چراییش رو . مثلا چرا نماز ۴ رکتیه در عصر و ...
بالاخره بهانه جویی ما تموم میشه؟ چرا انم های ایدروٰن ۲ تاست
چرا ضریب جاذبه اینقدره .
چرا من نشدم پیغمبر؟!
چرا زمین گرده ....

خوب این تا کجا میخواد بره . این فقط یه جواب داره که با توحید حل میشه . یعنی جواب کلی . اگر خدا رو قبول داری میدونی حتما بهتر از م و تو میفهمه . دلیل داره اونم از نوع خوبش . اگر میخوای بندگی کنی بسم الله
اگر دنبال بهانه ای این جپاب داده شد هزار تا سوال دیگه ...

به خدا اعتماد داری یا نه؟

میخوای با علم و عقل ناقص بسنجی همه احکام رو ؟

واقعا که نفس انسان ادعای خدایی داره (پناه بر خدا )

النماس دعا
lممنون از جوابتون با فهم منم جور در میومد و همچنین با سوال
اینو قبول دارم من زیاد چرا میگم در مورد مسائل ولی این دلیل نمیشه عمل نکنم الانشم نمازمو با چادر میخونم ولی همیشه تو ذهنم میپرسم این سوالم اون اقا که از من پرسید من هنگ کردم نتونستم بهش بگم بندگی عبادت خدا همه چیز رو میدونه صاحب همه چیزه بی چون و چرا باید ببخشیم چون این سوال رو بعد از کلی دلیل آوردن سر اینکه ما این حق رو داریم اون حق رو داریم بعد هم این مسئله!
ولی خدا که میگه از همه مهربانتره و عادل تره و دروغگو نیست نمیاد که همینطوری الکی چون دوس داره واسه زن ها سخت بگیره واسه مردا راحتی بحث حق و حقوق هم میشه اونم از ما بالاترن!

نمیدونم والا بعضی وقتا میگم خدایا ببخشید زن شدم! بعضی وقت ها هم فکر میکنم زن شدن ما یک اشتباه در خلقت بوده (استغفرالله) چون اینجور که میبینیم و احکام رو میخونیم خدا اصلا با موجود زن مشکل داره!
حالا من میدونم اینطور نیست و قرار نیست در این مورد بحث کنیم
فقط شما میگین سوالیه که بیحسابه! قبول دارم ولی فلسفه حجاب به خودی خود باعث میشه آدم سر این مسئله حساس شه.

نقل قول:بحث بامزه ای!
خداوند فرموده جن و انس را نیافریدم مگر برای عبودیت .
می تونید تحقیق بفرمایید ببینید که عبودیت یعنی چه .
ولی به صورت خلاصه ... یک بنده برای آقای خودش در چه حالتی هست !؟
آقا از بنده خودش چه انتظاری دارد؟!
ما هم بنده خداوندیم . البته این دلیل نمیشود که در دین تحقیق نکنیم .
ولی وقتی خداوندم یفرماید که بنده باید پوشیده باشد . زن به این صورت و مرد به آن صورت . باید همین را رفتار کنیم

خوب خواهر منم فعلا دارم رعایت میکنم تا آخرش هم میکنم این مشخصه بحث اینه عبودیت! ولی چرا این عبودیت همیشه برای زن هاست؟ یه مسئله بیارین که مردا عبودیتشون رو در مورد جنسیتشون نشون میدن البته به جز مهریه که اصولا کی داده کی گرفته!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، وحید110
۱۸:۵۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۹)M912 نوشته است:  خوب خواهر منم فعلا دارم رعایت میکنم تا آخرش هم میکنم این مشخصه بحث اینه عبودیت! ولی چرا این عبودیت همیشه برای زن هاست؟ یه مسئله بیارین که مردا عبودیتشون رو در مورد جنسیتشون نشون میدن البته به جز مهریه که اصولا کی داده کی گرفته!
ببین عزیزم
عبودیت هم برای آقایون هست و هم برای خانومها
مثلا
از طرفی به خانم ها می فرماید خودتان را بپوشانید از طرفی به آقایون می گوید نگاه نکنید !
برای هر دو عبودیت منظور شده فقط جلوه اش متفاوت هست .
واضح گفتم!؟!
۱۹:۲۴, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #27

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۴)فاطمه خانم نوشته است:  از طرفی به خانم ها می فرماید خودتان را بپوشانید از طرفی به آقایون می گوید نگاه نکنید !

جالبه فاطمه جان اگه قبول دارین که خدا چنین سخنی گفته چرا برای خانمها گشت ارشاد و هزاران حرف و حدیث درست می کنن اما برای نگاه کردن آقایون هیچ گشت ارشادی و ... گذاشته نمیشه؟
نمیخواید بگید که خدا حرف غیرقابل اجرایی زده! (نگاه نکردن مردها) خدا نمی فهمیده بنده هاش می فهمن؟
و نمیخواید بگید که حفظ حجاب مهمتر از حفظ نگاه است!
کجای قرآن گفته حجاب مهمتر از حفظ نگاه هست؟

اصولا من نمیدونم چرا شیعیان اینقدر همه چیز با تفسیر می پیچانند!!!
شما در همین تالار ببینین چند تاپیک برای حجاب گذاشته شده اما کو تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون؟

بفرمایین زورتون فقط به زنها می رسه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، captaincharisma
۱۹:۲۵, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۵۴)فاطمه خانم نوشته است:  ببین عزیزم
عبودیت هم برای آقایون هست و هم برای خانومها
مثلا
از طرفی به خانم ها می فرماید خودتان را بپوشانید از طرفی به آقایون می گوید نگاه نکنید !
برای هر دو عبودیت منظور شده فقط جلوه اش متفاوت هست .
واضح گفتم!؟!
بله ممنون Heart
فقط نمیدونم چرا برای عبودیت آقایون گشت ارشاد نداریم!Wink
منظور من این بود که معمولا وظایف آقایون با خانوم ها فرقی نداره فقط ما یه چیزایی بیشتر داریم با حقوق کمتر
الان هم نمیخوام در مورد حجاب در جامعه یا حق و حقوق زن صحبت کنیم فقط میخوام بدونم چرا این عبودیت بندگی احترام هر چی که اسمش رو میذاریم برای مرد ها نیست؟
مگه ما هم مثل اونها انسان نیستیم و خدا ما رو نمیبینه در هر حالی؟ موقع نماز خوندن چادر بذاریم اوکی قبول ولی انقدر سخت گیری برای حتی یه تار مو؟ مثلا اگه من جایی که میدونم کسی نمیاد یه چادر هم سرم کنم ولی موهام بعضی وقتا در بیاد چرا باطله>؟ واقعا چرا حالا من موهام در بیاد یا بدنم معلوم شه چی میشه کسی نمیبینه که مگه حجاب واسه این نیست مردا نبینن تحریک نشن؟
ببخشید که نمیفهممSad اگه قرار بود حجاب همیشگی باشه که خدا سر خود یه چادر سرمون میذاشت مث دست که بهمون داده چون لازم داریم یا چشم
موضوع اینجاست من میرم حموم اصلا ضرف و اینا هیچی من میرم حموم خب لباس تنم نیست غسل مثلا جمعه میکنم دعا میخونم برای ظهور هم دعا میکنم اصلا حمد و سوره میخونم چون بیکارم ذکر میگم اونوقت اینا دیده نمیشه حساب نمیشه؟ چه جوریاست؟خوب نماز هم همین چیزاست دیگه فقط سجده و رکوع دارهHuh
۱۹:۲۸, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #29

(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۸:۴۹)M912 نوشته است:  یه مسئله بیارین که مردا عبودیتشون رو در مورد جنسیتشون نشون میدن

اصلا مگه زنها دل ندارن؟ مگه نباید خوش تیپ و شیک بگردن؟ مگه نباید آرایش کنن؟ مگه زن فقط برای لذت مردها آفریده شده که میگن زیباییها را بپوشانین برای اونها! من دلم میخواد همیشه شیک و مد روز بگردم و آرایش کنم.

ختم کلام: من به مردهایی که میگن حجاب داشته باشین به پاکی چشم و دلشون شک دارم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۱۹:۲۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۴)فرمیسک نوشته است:  جالبه فاطمه جان اگه قبول دارین که خدا چنین سخنی گفته چرا برای خانمها گشت ارشاد و هزاران حرف و حدیث درست می کنن اما برای نگاه کردن آقایون هیچ گشت ارشادی و ... گذاشته نمیشه؟
نمیخواید بگید که خدا حرف غیرقابل اجرایی زده! (نگاه نکردن مردها) خدا نمی فهمیده بنده هاش می فهمن؟
و نمیخواید بگید که حفظ حجاب مهمتر از حفظ نگاه است!
کجای قرآن گفته حجاب مهمتر از حفظ نگاه هست؟

اصولا من نمیدونم چرا شیعیان اینقدر همه چیز با تفسیر می پیچانند!!!
شما در همین تالار ببینین چند تاپیک برای حجاب گذاشته شده اما کو تاپیکی برای حفظ نگاه آقایون؟

بفرمایین زورتون فقط به زنها می رسه!!
دقیقا با حرفی که میزنید موافقم منم قبل از اینکه ارسال شما رو بخونم اون مطلب رو داشتم مینوشتم اما دور از این بحث ها فرمیسک جان اهل سنت هم موقع نماز حجاب میگیرن درسته؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا