کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوشبختی ابدی
۱۳:۱۷, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1

یه سوالی خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده
چی میشه که زوج های جوون سالهای اول زندگی عاشقن سالهای سوم و چهارم با ناسزا گفتن از هم جدا میشن!
چجوری میشه تا آخر زندگی در کنار یه نفر خوشبخت بود؟
کسی رو میشناسید ک سالیانی از زندگی مشترکش گذشته باشه و بازم عاشقانه همسرش رو دوست داشته باشه
؟

Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Bahar
۱۴:۵۱, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

من از دیدن زوج های مسن خوشبخت، بیشتر از دیدن زوج های جوان خوشبخت لذت می برم.

عوامل زیادی در شروع و ادامه و اتمام مسیر وجود داره؛
مثلا اول این که جوونا باید بالغ شده باشن. بعد آمادگی ازدواج رو داشته باشن. بعد شناخت خوب و انتخاب درست. بعد هنر و علم زندگی. مدیریت خانواده.
این دو جمله رو همیشه یادتون باشه :
1. عاقلانه انتخاب کن و عاشقانه زندگی کن.
2. با چشم باز انتخاب کن و با چشم نیمه باز زندگی کن. (انتخاب درست با شناخت کامل و ادامه ی زندگی بدون وسواس و پاییدن طرف مقابل و شک و ...)

انسان ها بلوغ های متفاوتی دارن. مقدار بلوغ ها فرق می کنه، ارزش ها و فرهنگ ها و آداب خیلی فرق می کنه. انتخاب کار آسونی نیست. باید فرد مناسب رو انتخاب کرد. بعد از انتخاب، باید هنر زندگی کردن داشت، باید دانش داشت. زندگی که الکی نیست. فقط خوردن و خوابیدن و سرکار رفتن نیست. خیلی چیزهای دیگه هست که باید باهاشون زندگی کنیم.

شخصا فکر می کنم خیلی از جوونای ما بلوغ و سواد کافی ندارن. این مربوط به کل جامعه ما می شه. به کی می گن آمادگی ازدواج داره؟ به کسی که حداقل خرجی رو بتونه کسب کنه و زندگی رو بچرخونه. بعد که ازدواج می کنن، چون بالغ نیستن و سواد کافی ندارن، همین مسایل همیشگی پیش می آد؛ مثلا چشم و هم چشمی و حسادت و ... و اختلاف ها از مسایل اقتصادی شروع می شه و تا جدایی ادامه پیدا می کنه.
دلیل خیلی مهم دیگه، دخالت های اطرافیانه که به نظر من خود زوجین باید این ها رو مدیریت کنن و نذارن هر کسی دخالت کنه. این موضوع خیلی مهمه. خیلی بیشتر از خیلی. تو اطرافیان ما که مساله عادی شده.
مساله عدم آشنایی کافی با مسایل جنسی هم خیلی دخیله و عامل خیلی از جدایی هاست که در سال های اخیر، آموزش های مربوطه داره بیشتر می شه.
یه بنده خدایی می گفت هر مشکلی پیش اومد، سرع برطرفش کنید و تو دلتون نریزید که یک روزی همه ی اون ها رو بخواید خالی کنید. اگر مشکلی داشته باشیم باید بتونیم با آرامش با هم صحبت کنیم و برطرفش کنیم. مشکل هر چند کوچک.

شناخت کافی داشته باشید، مشاوره برید، زمان کافی رو با هم باشید تا عاقلانه انتخاب کنید. بعد عشق رو چاشنی کنید تا لذت ببرید. هر جا مشکلی پیش اومد، به مشاور مراجعه کنید. برای یک سرماخوردگی به پزشک مراجعه می کنید، برای استحکام زندگی تون هم برید. این که مهم تره.
حریم خصوصی زندگی تونو خیلی جدی بگیرید. مسایل شما به هیچ کسی ربطی نداره و بقیه نمی تونن مشکل شما رو حل کنن. مشاور کسیه که هیچ نفع و طرفداری بین شما دو نفر نداره و چون از قضیه بیرونه، تصمیم بهترو می گیره. در هنگام مشکلات شما احساساتی می شید، پس بذارید عقل و دانش مشاور بهتون کمک کنه.
پیشنهاد می کنم حتما از ابتدای آشنایی با مشاور همراه باشید. مطالعه کنید و اطلاعاتتونو بالا ببرید. روحانی های مشاور بهترین انتخاب هستن.

پیشنهاد می کنم اینو بخونید : کلیک کنید

خوشبخت باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]