کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصاویری که باید دید!(10) (لطفاً ارسال اول را بخوانید!)
۱۶:۲۵, ۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۲ ۱۹:۰۲ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

لطفا قبل از قرار دادن هر عکسی در این موضوع، پس از بازبینی قوانین تالار راجع به ارسال مطالب و تصاویر ،حتما قوانین زیر را مطالعه بفرمائید:

• در هر ارسال،حداکثر 2 عکس قرار بدهید.
  • عکس هائی را که قرار می دهید حتما" دارای موضوعاتی تأمل برانگیز و مفید بوده و لطفا از قراردادن مناظر طبیعی (کوه،دشت،...) خودداری بفرمائید.
  • سایز عکس ها حداکثر 800×600 باشد،در غیر اینصورت حذف خواهند شد.(می توانید برای تغییر سایز تصاویرتان از این نرم افزار استفاده کنید :http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11467-post-106569.html#pid106569)
  • حتما" قبل از قراردادن هر عکس،از تکراری نبودن آن اطمینان حاصل کنید.
  • تصاویر اهانت امیز به شخصیت های حقیقی و حقوقی و سیاسی کشوری و دینی،حذف خواهند شد.
  • این تاپیک تنها مربوط به تصاویر بوده و از قراردادن متون و ارسالهای متفرقه در آن خودداری بفرمائید.
  • هرکاربر تنها مجاز به ارسال یک پست در هر روز است و اگر کاربری بیش از یک پست در هر روز ارسال کند،پست های آتی او حذف می شوند.
بدیهی است در صورت عدم رعایت هرکدام از این موارد،ارسال فرد خاطی،بدون اطلاع رسانی به وی، حذف خواهد شد.

از کمال همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم.
+ضمن تشکر از جناب zaeim که برای اولین بار این تاپیک را ایجاد نمودند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، سدرة المنتهی ، Ali#59 ، ali0077 ، آلاله ، حسن عزتي ، آفتاب ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحیم ، warior ، fatemeh ، aliali ، میثاق ، ترنم ، جویای حقیقت ، *مهاجر* ، Night moans ، hesam110 ، لبخند خدا ، مفقود الاثر ، رضوانه ، s-r ، vahrakan ، مسعود.پاکرو ، انديشه نو ، مرتاح ، boghz ، ساقی ، fiftynine ، Hadith ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، شاهد ، سیمرغ ، help me ، fafa* ، حضرت عشق

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۸, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #131

(۲/شهریور/۹۲ ۲۱:۲۶)رضوان نوشته است:  .
.

[تصویر: 20671_790.jpg]

آیت الله سید علی خامنه ای

پس از دستگیری آیت الله خامنه ای در خرداد سال 1342 به اتهام تحریک و تحریض مردم بر علیه امنیت داخلی کشور به وسیله ی شهربانی بیرجند، ایشان را به مشهد انتقال دادند و در زندان لشکر سلولی را برای ایشان در نظر گرفتند و در این بین شایعه شده بود که ریش و محاسن روحانیون را در زندان می تراشند به نحوی که این فکر از بیرجند پیوسته در ذهن آیت الله خامنه ای شناور بود و رهایشان نمی کرد، از این رو گاه موهای نه چندان پرپشت محاسن خود را می کشیدند تا به دردی که با کشاندن تیغ بر روی صورتشان ایجاد می شد، عادت کنند. ایشان می فرمایند: «وحشت عظیمی در دل من بود از آن چه از بیرجند انتظارش را داشتم، و آن عبارت بود از تراشیدن ریش، ... »
و سرانجام آن لحظه از راه رسید و در باز شد و آرایشگر و یک گروهبان در چاچوب در سلول ظاهر شدند و یک صندلی نیز با خود آورده بودند و به حضرت خامنه ای اشاره کردند که بر روی صندلی بنشینند.
آقای خامنه ای چون شنیده بودند برخی از روحانیون هنگام تراشیدن ریش خود مقاومت کرده اند، حضور گروهبان را حمل بر این موضوع نمودند.
ایشان در این باره می گویند: «مقاومتی نداشتم و نکردم. آماده بودم. چون می دانستم فایده ای ندارد. دست و پای من را می گیرند و بعد مقداری کتک می زنند و بعد آن کاری که نباید بشود... خواهد شد».
آقا روی صندلی نشستند و منتظر بودند که دست آرایشگر بالا بیاید و لبه ی تیغ را روی صورت ایشان مماس کند، اما ناگهان دیدند آنچه بر روی صورت ایشان به راه افتاده است دستگاه ریش تراش است؛ ایشان در خاطراتشان می گویند: «این قدر خوشحال شده بودم... که بی اختیار با این سلمانی و با آن گروهبان مرتب بنا کردم به حرف زدن و خندیدن... تعجب می کردند این ها که من چطور آخوندی هستم که دارند ریشم را کوتاه می کنند و من این قدر خوشحالم... تمام که شد به او گفتم استاد این آینه را بده چانه خودم را چند سال است ندیده ام... خنده اش گرفت. آیینه اش را داد. بنا کردم به صورتم نگاه کردن...»
آرایشگر و گروهبان که پس از مشاهده این سخنان سرحال تر شده بودند به آقا پیشنهاد کردند اگر نیازی به دستشویی دارید می توانید بروید. در هنگام برگشت آن افسر عبوس مجدد آیت الله خامنه ای را می بیند و با زبان تمسخر از فاصله ای دور و با صدای بلند جملاتی را می گوید که خود حضرت خامنه ای این گونه بیان می کند؛ آن افسر گفت: «آشیخ! ریشت را زدند! من هم با همان صدای بلند گفتم: بله و با خنده ادامه دادم، الحمدالله مدت ها بود چانه ام را ندیده بودم که دیدم... احساس کرد من هیچ ناراحتی ندارم. شاید تعجب کرد. دلش می خواست که من ناراحت و غمگین و متأثر باشم که نبودم».
به این می گن روحیه!!
____________________________________________________________________________________
[تصویر: 13910213184947364_PhotoL.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، SAViOR ، شیدا ، علمدار133 ، ali0077 ، دل خسته ، سید ابراهیم ، عبدالرحیم ، مرتاح ، رضوانه ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، بیداری12 ، آفتاب ، sagheb
۱۰:۳۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #132
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، mohammadhadi ، شیدا ، boghz ، Hadith ، علمدار133 ، ali0077 ، سید ابراهیم ، عبدالرحیم ، مجتبی110 ، رضوانه ، جویای حقیقت ، meshkat ، yashar1374 ، لبخند خدا ، بیداری12 ، keyvan-rostamy ، آفتاب
۱۱:۱۹, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #133
آواتار
دائم شکر گذار باشیم :

شاید بدترین شرایط زندگی ما ، برای دیگران آرزو باشد .

[تصویر: 06217866512343829257.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، mahpare ، mohammadhadi ، میثاق ، شیدا ، boghz ، Hadith ، reyhaneh.sh ، علمدار133 ، ali0077 ، سید ابراهیم ، عبدالرحیم ، مرتاح ، soheyl68 ، رضوانه ، Aryha ، mahdyshr ، rahgozar.f ، ترنم ، جویای حقیقت ، yashar1374 ، لبخند خدا ، بیداری12 ، keyvan-rostamy ، آفتاب
۱۴:۲۲, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #134
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: 01222.jpg]

باید عمل کرد حرف کافی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، آلاله ، علمدار133 ، شیدا ، ali0077 ، sarallah ، رضوانه ، انديشه نو ، SAViOR ، hessam ، mahdyshr ، میثاق ، دیدگاه نوین ، rahgozar.f ، ترنم ، حفیظ ، جویای حقیقت ، Asma ، لبخند خدا ، بیداری12 ، آفتاب ، عشقم کربلا
۱۴:۵۵, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #135

پیام خدا پس از باران :

زمین را شستم،

دوباره شروع کنید

[تصویر: 1360844672.jpg]

[تصویر: tabiatt%20(13)_0.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرتاح ، soheyl68 ، ali0077 ، علمدار133 ، رضوانه ، عبدالرحیم ، انديشه نو ، SAViOR ، Aryha ، mahdyshr ، میثاق ، rahgozar.f ، حفیظ ، جویای حقیقت ، لبخند خدا ، آفتاب
۱۶:۵۱, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #136
آواتار
(۳/شهریور/۹۲ ۱۰:۳۲)میثاق نوشته است:  

امام حسن مجتبی (عليه السلام) يک همسايه يهودی داشت،
دستشويی اين همسايه ديوارش شکافته شد، آبهای آلوده و فاضلاب اومد داخل خونه امام حسن (عليه السلام). آن حضرت هيچی نگفت.
يه روز زن همسايه آمد خونه امام حسن (عليه السلام) ديد ديوار شکافته شده، آب نجس آمده اين طرف، دويد رفت به شوهرش گفت آقا، آب‏های فاضلاب آمده خانه امام حسن (عليه السلام). مرد يهودی آمد عذرخواهی کرد، چرا نگفتی، فرمود: «امرنی جدی» جدّم پيامبر (صلّی اللَّه عليه و آله و سلّم) امر کرده، «بإکرام الجار» که همسايه را کاری نکنيد که خجالت بکشد. من اگر بگويم که خانه شما، خانه ما را نجس کرده تو خجالت می‏کشيدی. من برای اينکه خجالت نکشی، روی خودم نياوردم، داريم «فَاَسلم اليهودی»، يهودی اسلام آورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، انديشه نو ، مرتاح ، آلاله ، mahdyshr ، میثاق ، جویای حقیقت ، Asma ، Islam ، لبخند خدا ، بیداری12 ، keyvan-rostamy ، آفتاب
۱۷:۴۲, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #137
آواتار
[تصویر: d9443a0722d81f76c6bd3ca8a3c3205b.jpg]

به نظر من زخم زبون میتونه حتی از زخم شمشیر هم بد تر باشه

شنیده بودم شمر لعنت الله علیه خیلی زخم زبون میزد

امان از دل زینب...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، مرتاح ، mahdyshr ، رضوانه ، عبدالرحیم ، میثاق ، SAViOR ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، meshkat ، لبخند خدا ، بیداری12
۱۹:۴۲, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #138
آواتار
[تصویر: 13911202_0122072.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، عبدالرحیم ، آلاله ، مرتاح ، SAViOR ، رضوانه ، شیدا ، جویای حقیقت ، ali0077 ، ترنم ، حفیظ ، zryy ، sarallah ، لبخند خدا ، بیداری12 ، keyvan-rostamy ، آفتاب ، مسعود.پاکرو ، sagheb ، آوای انتظار
۲۰:۱۳, ۳/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۲۰:۱۴ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #139
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

گرم نگه داشتن غذا به شیوه مدرن موتوری!

[تصویر: 259securedownload1010.jpg]

جدیدترین روش حمل غذا توسط موتوری‌ها در ایران برای گرم نگهداشتن غذا!!

هنر نزد ایرانیان است و بس:
به نقاطی که با عددهای 1 ، 2 و 3 توجه کنید.

توضیح: لوله ای از اگزوز موتور به داخل جعبه نگهداری غذا نصب شده

و در قسمت بالایی جعبه، لوله ای جهت خارج شدن دودِ گرم بکار رفته است.

مغزی دارن این ایرانیها[تصویر: 03.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، SAViOR ، علمدار133 ، رضوانه ، جویای حقیقت ، ali0077 ، ilidin ، vahrakan ، ترنم ، s-r ، sarallah ، میثاق ، MohammadSadra ، mohamad ، لبخند خدا ، بیداری12 ، keyvan-rostamy ، عبدالرحمن
۱۳:۵۲, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #140
آواتار
[تصویر: 03602658659238011953.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، SAViOR ، ali0077 ، عبدالرحیم ، Mitsonary ، علمدار133 ، vahrakan ، Night_World ، دیدگاه نوین ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، مهرومه ، حفیظ ، لبخند خدا ، آفتاب
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]