|
کدام پوشش مناسب تر است ؟؟ **** نظر سنجی اضافه شد ****
|
|
۱۷:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۱۹:۲۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر شما در بین تصاویر زیر, کدام پوشش شایسته تر است ؟ لطفا بدون تعارف پاسخ بدید ! ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۸, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
از 4 تا 6 خوبه
.................. |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
هیچکدوم جالب نیست
![]() جور دیگه ای نداشتید ؟!! |
|||
|
۲۳:۰۳, ۱۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
شماره 3 و 5.......
![]() ![]()
|
|||
|
|
۳:۰۰, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
|
۹:۳۲, ۲۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
گزینه ی 1 و 2 تحجر زده ی طالبانی .
شرمنده واقعیته.در ضمن حتی جزو شرایط تروریستی در مکان هایی هم به شمار میاد. گزینه ی 9 و 10 رسما خود فروشییه.اما ............... ![]() گزینه ی 5 و 6 و 7 رو من دوست میدارم . ******************************************************************** جواب همتون رو همین جا میدم . من از قصد بدترین برچسب ها رو زدم . میخواستم ببینم دلتون برای گزینه ی 9 و 10 هم میسوزه که گفتم رسما خود فروشیه . چیزی که تو خیابون وزرا دل خانواده ها رو بدرد اورد و کسی جرات نکرد حرف بزنه . همین قدر دینداری دارید که ادم ها رو دسته بندی کنید .جایی که خوشتون میاد احسنت بگید.جایی دیگه همه بسیج عمومی میشید. تحجر زده طالبان بهتر از خود فروشیه که من گفتم . حواستون باشه .چیزی که مینویسم . هدف دارم . اگر میگفتید دختر این دیگه چه برچسبیه زدی . اون دسته از دینشون اطلاع ندارن . بگو بیسواد . نگو خود فروشی . دلم به نقد هاتون گرم میشد والسلام |
|||
|
۹:۴۸, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
یعنی واقعا زمانی می رسه که برای ارائه نظر شخصی مان به دیگر تفکرات توهین نکنیم؟ ؟؟؟؟؟ من که بعید میدونم.
![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۲۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۲ ۱۱:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۲ ۹:۳۲)skyeygirls نوشته است: گزینه ی 1 و 2 تحجر زده ی طالبانی . خب موقعی که به من انگ طالبان و داعش زده میشه الان به خودم امیدوار شدم!!! وجدانا معنی تحجر رو میدونید چیه؟ واقعیت نبود ، تصورات شما بود مخصوصا زنان قدیم که اصالت داشتند حجابشون همینطوری بوده زنان آخرالزمان نقل قول: لطف بزرگی کردید متشکرم |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
گاهی 5 گاهی 7
بستگی به موقعیت داره |
|||
|
۲۳:۳۸, ۲۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
والا ما چادر سر میکنیم ولی حجابمون شکل هیچکدوم از موارد بالا نیست !!
مورد 1و 2 که شبیه پوشش عربهاست(کشورهای عربی)!! اون دو سه تای آخر که رده خارجه اصلا حرفشم نزنید!!! 3و 4و 5 یکیه! |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۲ ۰:۲۶ توسط help me.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
منم فرق 3و5 رو نمیفهمم بنظرم نظرسنجی نرمال نیست
![]() البته فکر کنم فرقش اینه که 5 یکم چادرش رو باز کرده ....... ولی با 3 یا 5 موافقم چادر+ محجبه+شیک +ساده........ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/700d/6bb3aqg8g3pv7usfg.jpg)

شرمنده واقعیته.در ضمن حتی جزو شرایط تروریستی در مکان هایی هم به شمار میاد.