کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
۱۳:۱۰, ۱۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
هر وقت کلمه حجاب رو میشنویم ناخودآگاه یاد خانومها میفتیم.

اما اخیرا ها Big Grin ضروری شده یاد حجاب آقایون و برادران گرامی هم بیفتیم.

خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم.Big Grin

علی الخصوص خانومهای محترمه!

حجاب بعضی آقایون اذیتتون نمیکنه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hessam ، Bahar ، SAViOR ، مرتاح ، Havbb 110 ، azade ، فیروزه ، در جستجوی سختی ، Reza2035 ، حوریه سادات ، شیدا ، آفتاب ، fiftynine ، abbas133 ، مفقود الاثر ، 59-11(یامهدی) ، السا ، ساقی ، فانوس *7* ، راحیل ، ترنم بهاری ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، لبخند خدا ، seyed ahmad ، m.hossein ، مهدی2012 ، ali0077 ، عبداللهی ، help me ، علي1988 ، vahrakan ، دیدگاه نوین ، Hadith ، محب الزهرا ، ضحی ، عبدالرحمن ، رمز شب ، Banoo ، shervin6623 ، صهبا ، mkashipazha ، یاســین ، Eve

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #91
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۲۹)Reza2035 نوشته است:  بله این اسلامه ! و راه حلش هم فقط ازدواجه .
اما در مورد لباس زنونه و آراستگی من بعید میدونم مشکلی داشته باشه به شرطی که طوری نباشیم که کسی تحریک بشه و صد البته فخر فروشی نکنیم...و اگر نه اراستگی به نظرم مشکلی نداره...مشکل اینجاست بعضی ها یه سری مسائل رو از حد میگذرونند و بحث چشم تو چشمی و ... البته این مسئله رو در نظر بگیریم که در راهی که به ان مجلس میریم توجه چند نفر رو قراره به خودمون جلب کنیم که این هم مصداق لباس شهرته .

بحث در تاپیک راجع به مجالس زنونه بیشتر مربوط به رقص میشد که اون هم احکامش مشخصه و نیازی به توضیح نداره
اگه ارسال ها قبل رو میخوندید. میدیدید. آقایون تو مجلس زنونه هم نمیگذارن همسرشون ارایش کنه. من جمله همسر خواهر بنده.به هر حال ممنون به خاطر راهنمایی هاتون.
۱:۳۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #92
آواتار
الان دخترا با چه قیافه هایی میان بیرون

خوب اگه مردم یک اشتباهی کنن دلیل نمیشه ما اون اشتباه رو تکرار کنیم و این رو هم بگم دختری که ظاهرش مذهبی نباشه، خاستگار مذهبی هم براش نمیاد. بستگی به فرد داره دوست داره با چه کسی ازدواج کنه، قیافشو هم همینطور کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، SAViOR ، rahbin
۱:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۱:۴۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #93

نقل قول: اگه ارسال ها قبل رو میخوندید. میدیدید. آقایون تو مجلس زنونه هم نمیگذارن همسرشون ارایش کنه. من جمله همسر خواهر بنده.به هر حال ممنون به خاطر راهنمایی هاتون.

بله بحث شما رو پیگیری کردم ...خب اون اقایون دارن اشتباه میکنن ! زن دلش به همین چیزها خوشه دیگه ... اگه واقعا وقتی زن میتونه بره توی مجلس زنونه بدون اینکه توی راه جلب توجه کنه چه دلیلی داره که اون رو منع کرد ؟ فوقش نیم ساعت زودتر میره اونجا ارایش میکنه و وقت برگشتن هم ارایشش رو پاک میکنه لباس هاش هم توی مسیر زیر چادره دیگه اینکه اینقدر نگرانی نداره Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، rahbin ، مهدی2012 ، Bahar ، Eve
۸:۰۹, ۲۷/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۸:۱۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #94
آواتار
دوستان خواهش می کنم بحث رو منحرف نکنید
ناسلامتی تاپیک مربوط به آقایون هستشBig Grin

!!!!!!!آقای محترم حجابت!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Bahar ، Eve
۹:۱۷, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #95
آواتار
دوستان حد و حدود حجاب آقایون رو مشخص کنید؟ آستین کوتاه تا چه حد مجازه؟ باز کردن یقه مشکل داره؟ مدل های مو چطور، مشکل داره؟چه مدلی؟ اگر هم شد نظر مراجع رو بذارین. پس چطور توی فوتبال بدون حجاب اشکال نداره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، لبخند خدا
۲۲:۲۰, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #96
آواتار
یه چیزی که خیلی منو آزار میده اینه که وقتی تو سطح شهر راه میری پسرا هم اینجور خیره خیره از دوووور تا وقتی که جلو پاشون میرسی نگات میکنن.نمیدونید از این حرکت چقد متنفرم و اینجور افرادو بلافاصله جزء لیست سیاه خودم میگذارم.واقعا خجالت آوره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Mitsonary ، مهدی2012 ، لبخند خدا ، Reza2035 ، mahpare
۲۲:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #97
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۲۰)zohur نوشته است:  یه چیزی که خیلی منو آزار میده اینه که وقتی تو سطح شهر راه میری پسرا هم اینجور خیره خیره از دوووور تا وقتی که جلو پاشون میرسی نگات میکنن.نمیدونید از این حرکت چقد متنفرم و اینجور افرادو بلافاصله جزء لیست سیاه خودم میگذارم.واقعا خجالت آوره.

بنده هم متنفرم چه آقا چه خانوم ، دیروز تو اتوبوس نشسته بودم ، صندلی های آقایون بعضی هاشون جوری هست که رو به خانوم ها می باشد ، بدلیل این که جا نبود مجبورا نشستم ، دو تا خواهر چادری اومدند ، هر دو آرایش کرده ولی حجاب کامل ، داشتم از پنجره بیرون رو نگاه می کردم ، سرمو برگردوندم یهو دیدم زل زده بهم ، سر برگردوندم دوباره ، 2 دقیقه دیگه دوباره ، بعدش دیدم نه ول کن ماجرا نیست ، بجای اون من داشتم از خجالت آب میشدم...

واقعا نگاه هیز بعضی ها حال آدمو بهم میزنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مهدی2012 ، Bahar ، لبخند خدا ، Reza2035
۰:۱۰, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #98
آواتار
(۲۷/مرداد/۹۲ ۲۲:۵۶)Prestige نوشته است:  بنده هم متنفرم چه آقا چه خانوم ، دیروز تو اتوبوس نشسته بودم ، صندلی های آقایون بعضی هاشون جوری هست که رو به خانوم ها می باشد ، بدلیل این که جا نبود مجبورا نشستم ، دو تا خواهر چادری اومدند ، هر دو آرایش کرده ولی حجاب کامل ، داشتم از پنجره بیرون رو نگاه می کردم ، سرمو برگردوندم یهو دیدم زل زده بهم ، سر برگردوندم دوباره ، 2 دقیقه دیگه دوباره ، بعدش دیدم نه ول کن ماجرا نیست ، بجای اون من داشتم از خجالت آب میشدم...

واقعا نگاه هیز بعضی ها حال آدمو بهم میزنه...

واااااااای بازم که بحث کشید به خانومااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته یک دفاعی بکنم از خانوما. نیست آقایون مومن کم شدن. حق بدید با تعجب نگاه کنن.

احتمال زیاد نیت بدی نداشتن. به خودتون نگیرید.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Eve
۱۰:۰۸, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #99
آواتار
نقل قول:واااااااای بازم که بحث کشید به خانومااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقای محترم حجابت ، من که حجاب کامل داشتم!!! پس چطور ما رو داشت آب میکرد؟ :|

نقل قول:البته یک دفاعی بکنم از خانوما. نیست آقایون مومن کم شدن. حق بدید با تعجب نگاه کنن.

تعجب نبود ، آدم فرق شعله ی شهوت توی چشم رو با نگاه تعجب آمیز خوب می فهمه...

نقل قول:احتمال زیاد نیت بدی نداشتن. به خودتون نگیرید.Big Grin

خداکند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR
۱۳:۴۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #100

(۲۸/مرداد/۹۲ ۱۰:۰۸)Prestige نوشته است:  آقای محترم حجابت ، من که حجاب کامل داشتم!!! پس چطور ما رو داشت آب میکرد؟ :|
شما که در پاسخ من گفتین هیچ وقت نگفتین خانمها به شما بد نگاه می کنن؟!!! Smile
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا