|
بیایید شرکت کنید : من فلانی هستم !!!!!!!!
|
|
۱۴:۵۹, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
برادران ، خواهران و دوستان ارجمندم شما که دیگر ماشاء الله در حوزه دشمن شناسی از همه وارد تر هستید . من رو می شناسید ؟! مطلقا نه ! آیا می دانید بنده زن هستم و یا مرد ؟! مطلقا نه ! چرا نه !؟ به خاطر اینکه این آیدی یک چهره مجازی است . تمایلات ...ذهنیات.... و درونیات من در واقع مسئله متفاوتی از آیدی من هست . این آیدی در واقع چیزی هست که من می خواهم باشم ، نه چیزی که هستم . الان اگر من ادعا کنم رئیس جمهورم شما باور می کنید ؟! لطفا به آیدی ها اعتماد نداشته باشید
حتی اگر رئیس جمهور می خواهد در تالار ما با آیدی رئیس جمهور فعالیت کند باید از نهاد ریاست جمهوری نامه بیاورد . ولی اگر مثلا با آیدی دیگری باشد بلا مانع است !!اگر تایید شد باور کنید . طرف هنوز از گرد راه نرسیده به او اعتماد نکنید . اعتبار می دهید ؟!!!! به آیدی !؟!!! شما دیگر چرا !!! |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام واقعا ممنون ، یه بحث دیگه که مهم اینه چرا تا اسم کسی میاد نظرشو باید صد در صد بپذیریم !؟ یا موجب تایید نظر میشه!اصن دقت نمی کنیم طرف چی گفته !حال بر فرض طرف رییس جمهور !قرار نیست تا ثابت هم شد رییس جمهور باید حرفشم هر چند اشتباه تایید کنیم. مولا مگر نگفتند حق را بشناس تا اهلش را بشناسی. ان شاءالله بتونیم حقو بشناسیم تا بتوانیم اهلش را بشناسیم یاعلی. |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: سلام علیکم تبریک میگم. به مناسبت ورود رائفی پور منم حسن روحانی هستم. |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۹)فاطمه خانم نوشته است: سلام علیکماتفاقا چندی پیش فردی ادعای رائفی پور کردن کرده بود!!! شاید شما هم با دیدن اون این تایپیک رو زدیدموافقم،دنیای مجازی،دنیای مجازیه.بهتره خیلی ازش انتظار حقیقت نداشته باشیم |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ببخشید رک میگم......ولی اعتماد کردن به آی دی ها توی این دنیایی مجازی ساده لوهی به تمام معناست.......
|
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۱۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مردم ادعای پیغمبری و خدایی میکنن، یارو تازه اومده ادعای رائفی پوری میکنه! خخخخخخخخخخخخخخخخ
![]() حالا بدبخت رو چرا محروم از حضور کردین؟؟
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوستان ما کلی عرض کردیم ! حالا شما هی مثال بزنید
![]() منظور این هست که هر کس می خواد عضو تالار بشود قدمش روی چشم . ولی جعل عنوان و جعل اسم شوخی بردار نیست . می تواند پیگیری حقوقی یا قانونی داشته باشد
|
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول اینکه احترام فراموش نشود استاد رائفی پور یا آقای رائفی پور به گردن بنده که خیلی حق دارند در مورد موضوع تاپیک هم که خیلی مهمه اصلا قرار نیست باور کنیم چون فضا طوری نیست که اینطور باشه شخص استاد اگر وقت کنند نفس بکشن شاید بصورت مهمان به تالارها سر بزنن معمولا هم افراد با اسم مستعار میان نه اسم واقعی خود آقای خادم الامام هم با اسم مستعار میان درسته؟ http://forum.bidari-andishe.ir/user-13.html |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: طرف هنوز از گرد راه نرسیده به او اعتماد نکنید . اعتبار می دهید ؟!!!! به آیدی !؟!!! شما دیگر چرا !!! نقل قول:یه بحث دیگه که مهم اینه یه مطلب دیگه بحث سپاس زدن ها و دادن اعتبار به کاربران هست. میخواستم بگم ما سپاس و اعتبار رو فقط و فقط و فقط ...(جمله بسیار تاکیدی است!)به ارسال شخص می دهیم نه به خود شخص/ من شخصا چنین نیتی دارم/ البته دوستان هم احتمالا همینطوره. تنها جهت رفع سوء تفاهمات بود که عرض کردم/ جسارت بنده رو ببخشید ![]() موفق باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بییایید شرکت کنید . در مورد خنده حلالی که با حرام مخلوط شد ! | فاطمه خانم | 56 | 26,665 |
۲۱/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۶ آخرین ارسال: rastin |
|

شاید شما هم با دیدن اون این تایپیک رو زدید